Ξύπνησε η λαϊκή Αίτνα στην Ιταλία. Ξεχείλισε η οργή κατά του Mario Dragon!!

Ξύπνησε η λαϊκή Αίτνα στην Ιταλία. Ξεχείλισε η οργή κατά του Mario Dragon!!

7 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:368
Μοίρασέ το

 

Διαδηλώσεις χιλιάδων κατά των μέτρων σε όλη την Ιταλία!!!!

 

 

 

 

Μόνον στην Ελλάδα, συνεχίζεται η πλήρης υποταγή.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ξύπνησε η λαϊκή Αίτνα στην Ιταλία, ξεχείλισε η οργή κατά του Mario Dragon  που δεν σεβάστηκε την νωπή ιστορία της χώρας του και προχώρησε μόνος αυτός από όλη την Ευρώπη στο απονενοημένο άλμα του Εμπεδοκλή …..και έκανε πραγματικότητα υποχρεωτικό το ναζιστικό υποχρεωτικό εμβολιασμό και έκλεισε από τώρα θέση στη νέα Νυρεμβέργη…..

Χιλιάδες Ιταλοί και κυρίως άνθρωποι που δουλεύουν στην εστίαση και στο λιανεμπόριο κατέκλυσαν μεγάλες πόλεις της Ιταλίας σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για να διαμαρτυρηθούν για την παράταση του lockdown..

Την ώρα που ο μεγαλοτραπεζίτης πήγε για αποικιοκρατικού τύπου επίσκεψη κι αφαίμαξη πλουτοπαραγωγικών πηγών στην Αφρική στην πρώην αποικία του στη Λιβύη τρίζει η καρέκλα του αρχιβασανιστή του υγειονομικού σώματος που κάποιοι στην Ελλάδα τον έκαναν αφίσα δημοκρατίας και θέλουν να τον μιμηθούν*.

Συγκρούσεις έξω από το Κοινοβούλιο στη Ρώμη που οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Διαδηλώσεις στο Μιλάνο στο Τορίνο στη Γένοβα στη Νάπολη κι σε άλλες πόλεις…..

Πήρε στην κυριολεξία φωτιά η Piazza Montecitorio.

Διχαστές της κοινωνίας, αλλά όλα μπορεί να τελειώσουν πολύ άσχημα γι αυτούς από μια απροσδόκητη εξέλιξη σε ένα άλλο μέτωπο πολιτικοστρατιωτικό που προοιωνίζεται…

Έσυραν την Ευρώπη σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό και τώρα θα σύρουν την Ευρώπη σε υπερπόλεμο και ΄μ΄έναν ορατό;;;;

*ο Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου Κώστας Καραταράκης αναφέρει στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό πως «είτε έχεις, είτε δεν έχεις εμβολιαστεί, πάλι θα μεταδίδεις τον ιό. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για αναστολή της εργασίας των υγειονομικών που δεν εμβολιάζονται. Όσα ακούγονται περί ‘υγειονομικής βόμβας’ για τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται αυτό δεν ισχύει, εφόσον τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας». Κι αυτά ενώ το kontranews αναφέρει σήμερα πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται να κάνει πράξη την ύβρη του Ντράγκον και να κάνει πράξη τον ναζιστικό υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς που κουρελιάζει κάθε έννοια Δικαίου, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, νομικού πολιτισμού, Ιατρικού Δικαίου, Διεθνών Συμβάσεων που το διέπουν, Κώδικα της Νυρεμβέργης…. και το πιο οδυνηρό είναι ότι βρίσκονται αχυράνθρωποι της επιστημονικής κοινότητας που ήδη το υποστηρίζουν…..ο ναζισμός στηρίχθηκε σε επιστημονικό υπόβαθρο .. κρίμα .. μην εκτίθεστε .. δεν θα μείνει τίποτα από την αυτοκρατορία τις Vaccin-ούπολης

Απ’ αυτές τις πολιτείες (σσ. τις Εμβολιοπόλεις) θ’ απομείνει εκείνος που διάβηκε από μέσα τους: ο άνεμος! κι αυτά ως ένα μήνυμα από ένα συνάδελφό σας Γιατρό τον Μπερλόχτ Μρεχτ….

γιατί δεν μπορείς να είσαι γιατρός (και κατ΄επέκτασην επιστήμονας) αν δεν είσαι ανθρωπιστής και δεν μπορείς να είσαι ανθρωπιστής αν δεν είσαι δημοκράτης(μια ακόμη παρεξηγημένη έννοια) και δεν μπορείς να είσαι δημοκράτης(που θα πει πράττεις πάντα κατά συνείδηση έξω από κάθε ντιρεκτίβα) αν δεν έχεις λεύτερη πολιτική κουλτούρα αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να γίνεις Αρχιβασανιστής καθεστώτος χωρίς να το αντιληφθείς, όλοι αυτοί δούλευαν για μια Μεγάλη Ιδέα που όμως ήταν η Απόλυτη Καταστροφή….

 

Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα