Οι θάνατοι ΜΕΤΑ τα κορονομπολια είναι χιλιάδες. Απλα δεν τους έχουν βάλει τη ταμπέλα του κορονοθανάτου.

Οι θάνατοι ΜΕΤΑ τα κορονομπολια είναι χιλιάδες. Απλα δεν τους έχουν βάλει τη ταμπέλα του κορονοθανάτου.

25 Απριλίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 874 προβολές ( Μέτρηση έως 15:58:17 )

Βασίλης Συραναστάσης: “Το κόλπο να μην ελέγχουν ως προς την γενική θνησιμότητα είναι παλιό, απλά γιατί γνωρίζουν πως αν ελέγξουν σε σχέση με τη ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ το αποτέλεσμα στέλνει τα μπολια στα σκουπίδια.”

 

Οι θάνατοι ΜΕΤΑ τα κορονομπολια είναι χιλιάδες. Απλα δεν τους έχουν βάλει τη ταμπέλα του κορονοθανάτου.

Στην χθεσινή ανάρτησή μου με τίτλο “Παραδοχή σοκ: Εκατοντάδες νεκροί στην Ελλάδα από Covid-19 ενώ είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου!”, σχολίασε ο Vasileios Syranastasis και θεωρώ πως το σχόλιό του, είναι σημαντικό.

Το μεταφέρω χωρίς επιφυλάξεις από την σελίδα μου στο f.b., δεδομένου ότι έχω αναρτήσει δεκάδες  δικά του άρθρα για τον κορονοϊό, τα οποία είναι τόσο αποκαλυπτικά, ενημερωτικά και αφυπνιστικά, που έχουν ενοχλήσει τα μέγιστα το γνωστό φασιστικό διαδικτυακό χώρο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι θάνατοι ΜΕΤΑ τα κορονομπολια είναι χιλιάδες.
Απλα δεν τους έχουν βάλει τη ταμπέλα του κορονοθανάτου.
Ο τρόπος που το λένε είναι στυγνή παραπληροφόρηση αφού στοχεύει τους αδαείς.
Παράδειγμα…
Αν έχεις 2000 ανθρώπους και μπολιασεις τους 1000. Και έχεις 100 κορονοθανατους και 100 απο ολα τα αλλα αίτια στην αμπολιαστη ομάδα και στη μπολιασμενη ομάδα έχεις 4 κορονοθανατους και 300 όλα τα άλλα αίτια.
Ποια ομάδα έχει χειρότερη ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ??
Και ποια είναι η πραγματική επίδραση της παρέμβασης??
Το βρήκατε, η μπολιασμενη με 304 έναντι 200 και το μπόλιασμα έχει αρνητική επίδραση.
Το κόλπο να μην ελέγχουν ως προς την γενική θνησιμότητα είναι παλιό, απλά γιατί γνωρίζουν πως αν ελέγξουν σε σχέση με τη ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ το αποτέλεσμα στέλνει τα μπολια στα σκουπίδια

 

Πηγή σχολίου

(Visited 873 times, 1 visits today)

Ετικέτες: NICK KILO, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑΝΑΤΟΙ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το