Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ των ΗΠΑ και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, που είναι υπεύθυνος στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ, “ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ” ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ των ΗΠΑ και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, που είναι υπεύθυνος στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ, “ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ” ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES.

30 Σεπτεμβρίου, 2020 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:6,723
Μοίρασέ το

 

Το χρωστούσα αυτό το ρεπορτάζ, στα “ΡΕΜΑΛΙΑ” ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ  ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ.

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένας φίλος, μου έστειλε ανάρτηση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ HOAXES, στην οποία υπάρχει αναφορά για τον θάνατο ενός ηθοποιού, για το αδρενοχρώμιο και για τα εκατομμύρια παιδιά που ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..

 

Δεν έχω τον χρόνο ν’ ασχοληθώ με τον θάνατο του Πώλ Γουόκερ, και δεν είναι αυτή τη στιγμή το ζητούμενο, αν και θεωρώ πως ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Θ’ ασχοληθώ όμως, με την αναφορά που γίνεται στην Χίλαρι Κλίντον, την οποία τα ‘ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ” ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΣΟΡΟΣ “ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”,  προσπαθούν να αναδείξουν ως.. “αθώα περιστερά”…

Θ’ ασχοληθώ όμως και με τις εξαφανίσεις παιδιών, τις οποίες τα “πληρωμένα τσιράκια” του Σόρος, προσπαθούν να χαρακτηρίσουν ως … θεωρίες συνωμοσίας…

Επειδή αυτά “τα γελοία υποκείμενα” της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, πρέπει να ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ και να πάρουν ένα μήνυμα για τον ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, και κυρίως να ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ και να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και την ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ που κάνουν για να παρασύρουν ΔΟΛΙΩΣ τους  χρήστες του διαδικτύου, παραθέτω ένα απόσπασμα της ανάρτησής τους και στην συνέχεια τους δίνω με ατράνταχτα στοιχεία ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Διαβάστε τι γράφει ένα από τα “τσιράκια του Σόρος”), ο Στέλιος Πουρνής  (εδώ)

“Qanon

Η αναφορά των υπό εξέταση δημοσιεύσεων στο “αδρενοχρώμιο” μας οδηγεί σχεδόν αναπόφευκτα στους κατ’ ευφημισμό ερευνητές της συνωμοσιολογικής ομάδας, Qanon.

Για τους συνωμοσιολόγους το αδρενοχρώμιο ή αδρενόχρωμα αποτελέι ελιξίριο νεότητας το οποίο δήθεν συλλέγεται από την αφαίμαξη βρεφών.

Για την επιστημονική κοινότητα ωστόσο, το αδρενοχρώμιο είναι μια χημική ένωση με μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται με την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη).

Ως φάρμακο χρησιμοποείται στη μορφή ενός παραγώγου της, του καρβαζοχρωμίου, για τη μείωση της απώλειας αίματος, δρώντας ως αιμοστατικό. [πηγή]

Υπενθυμίζουμε πως τα μέλη της Qanon πιστεύουν στην ύπαρξη μιας κλίκας παιδόφιλων σατανιστών οι οποίοι εξουσιάζουν πολιτικούς, τα μέσα ενημέρωσης και την αμερικανική βιομηχανία ταινιών και τηλεόρασης, Χόλιγουντ.

Η Qanon έχει πολλάκις επιρρίψει ψευδείς κατηγορίες σε ηθοποιούς του Χόλιγουντ, πολιτικούς και υψηλόβαθμους αξιωματούχους για τη δήθεν συμμετοχή τους σε δίκτυα εμπορίας ανθρώπων και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Τόσο το ίδρυμα Κλίντον όσο και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον έχουν στοχοποιηθεί δεκάδες φορές.

Θεωρίες συνωμοσίας όπως αυτή που εξετάζουμε ελλοχεύουν κινδύνους.

Έτσι, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε το σκάνδαλο του Pizzagatte.

Αναλυτικά, πρόκειται για τη σύνδεση της πολιτικού και υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ για το 2016, Χίλαρι Κλίντον με σκάνδαλο εμπορίας ανθρώπων και εκμετάλλευσης παιδιών που δήθεν λάμβανε χώρο σε υπόγεια εστιατορίων.

Ένα από αυτά ήταν η Ping Pong Pizzeria, στην Ουάσινγκτον.

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2016 ο Edgar Maddison Welch πήρε την “πρωτοβουλία” να ερευνήσει την αβάσιμη θεωρία.

Κρατώντας λοιπόν ένα AR-15 rifle εισέβαλε στην πιτσαρία και άνοιξε πυρ.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο ίδιος παραδόθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία ενώ ακολούθως καταδικάστηκε.

Βέβαια, το συγκεκριμένο εστιατόριο, δεν διέθετε καν υπόγειο.”

Λοιπόν “ΡΕΜΑΛΙΑ”… ανοίξτε τα γκαβά σας και διαβάστε.

Όλα με αποδείξεις.

Ο William Barr,  είναι ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ.

Ο Ρόμπερτ Νταίιβιντ Στηλ, είναι ο Πρόεδρος της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ – ΒΙΑΣΜΟΥ – ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, διορισμένος από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ.

Πάμε να δούμε τώρα Πουρνή, και κάποιους διάσημους , που πίνουν ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ… κι εσύ γράφεις πως αποτελούν “θεωρίες συνωμοσίας”…

ΠΟΙΟΙ είπαμε πως χρηματοδοτούν τα… “ρεμάλια”… συγνώμη, τα παιντιά των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, ήθελα να γράψω…

Ποιός είναι ο Σόρος και ποιά η σχέση του με την ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΡΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ που ο ίδιος ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ;;;

Πο υ ρνή, δες πράμα…

 

Δεν ξεχνάμε πως ΑΥΤΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ζήτησε την κεφαλή του Άσσανς επί πίνακι…

Τι λέει Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Πουρνή μου;;;

Ποιούς βοηθούσε Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΠΟυΡΝΗ μου;;;

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…

 

Γιατί αυτή την ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ, την κρατάνε Πουρνή μου;;;

Γιατί την έπιασε τρέμουλο, από την ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ…

Πουρνή, του 2019 είναι αυτή η φωτογραφία… από τότε δηλαδή που άρχισε το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ να έχει … έλλειψη… ή μάλλον να έχει κι άλλες προσμίξεις μέσα, που το καθιστούσαν λιαν επικίνδυνο για όσους το έπαιρναν καθημερινά…

 

Τι της έγραφε Πουρνή μου, Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΟΝΤΕΣΤΑ, ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ;;;

Ποιοί βρωμάνε σαν … “εξατμίσεις εντέρου”, Πουρνή μου;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ…

 

 

ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ – ΛΕΣΒΙΑΣ – ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΡΙΑΣ  – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, Πουρνή μου…

Να σου θυμίσω Πουρνή μου, πως Σόρος, Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον, ζήτησαν την αλλαγή του Πάπα…

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, Πουρνή μου… χωρίς μακιγιάζ και κυρίως χωρίς ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.

Και για να μην ξεχάσω και την … Λουλού, του Ιδρύματος Κλίντον…

ΠΟΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ, Πουρνή μου…δεν νομίζεις;;;

Ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι είναι… άνδρας είναι, γυναίκα είναι…

Όχι Πουρνή… η απολυτη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ “ΡΕΜΑΛΙΑ” ΤΗΣ “ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΣ”…

Πάμε παρακατούλια, “ρεμάλι”…

Είπαμε… ο Ρόμπερτ Νταίιβιντ Στήλ, είναι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ, Πουρνή και όχι οι QANON…

 

 

Και το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, Πουρνή, είναι Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τι έγινε Πουρνή;

Κατάπιες τη γλώσσα σου, ρε “ΑΛΗΤΗ”;

ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES.

Έχει και συνέχεια το πράμα… τι νόμιζες, πως τελειώσαμε εδώ;;;

Τι καταθέτει αυτή η μάρτυρας που καταθέτει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ CIA;;;

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ “ΡΕΜΑΛΙΑ”, ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…

ΔΗΛΩΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δείτε ρε “σκουλίκια”, τι λέει ο δημοσιογράφος…

 

Το χρωστούσα αυτό το ρεπορτάζ, στα “ΡΕΜΑΛΙΑ” ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 6,723


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα