Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα

Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα

24 Ιανουαρίου, 2021 56 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα

 

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

 

 

Ένα ακόμα εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο της ερευνήτριας Χρυσούλας Μπουκουβάλα, που διευρύνει τις γνώσεις μας με απίστευτα στοιχεία που η συντριπτική πλειοψηφία δυστυχώς αγνοούμε.

Στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο κόσμος αυτός είναι απίστευτα εχθρικός απέναντι στην ανθρωπότητα και τους λαούς τους οποίους λαοκτονούν.

Απέναντι σ’ όλο αυτό το διεστραμμένο κατασκεύασμα που επί χιλιετίες κτίζουν σε βάρος των λαών και κυρίως σε βάρος του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού, ήρθε η ώρα να γκρεμιστεί ως χάρτινος πύργος και οι δημιουργοί του να επιστρέψουν εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. Κι εκεί να παραμείνουν εις τον αιώνα τον άπαντα.

Αρκεί οι λαοί  και πρωτίστως ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, να αφυπνιστούν, να αντιδράσουν, να εξεγερθούν.

Γιατί ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα  

 

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


 

 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


 

Τα τελευταία τριάντα χρόνια, περίεργες γιορτές άρχισαν να παρεισφρέουν στη καθημερινότητά μας.

Χρόνο με το χρόνο, τα καινούργια ημερολόγια που τυπώνονταν, αντί για τις καθιερωμένες εορτές μιας ορθόδοξης χριστιανικής χώρας όπως η Ελλάδα, άρχισαν να περιλαμβάνουν εθιμικά αταίριαστες και άσχετες εορτές, τις οποίες οι μαθητές έπρεπε να τιμούν στα σχολεία, αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες μέσω ποικιλώνυμων δράσεων.

Όλες τους είχαν ένα κύριο χαρακτηριστικό: τη λέξη «Παγκόσμια» ή «Διεθνής». Ποιοι και με ποια αρμοδιότητα αποφάσισαν ότι έπρεπε και εμείς να εισάγουμε στην ελληνοχριστιανική καθημερινότητά μας παγανιστικές και επικίνδυνες για τον ελληνισμό γιορτές, όπως η γιορτή του θερινού ηλιοστασίου, η παγκόσμια ημέρα γιόγκα, ή η ημέρα για τους ανθρώπους αφρικανικής καταγωγής;

Το παγκόσμιο κράτος και τα όργανά του

Επείγει πλέον οι Έλληνες να μάθουν να αναγνωρίζουν σε ποιους οφείλονται όλα αυτά. Ποιοι και γιατί τα επιβάλλουν. Ποια είναι δηλαδή η Μεγάλη Εικόνα.

Ιδού λοιπόν:

Τα σκιώδη ιερατεία της εξουσίας δεν είναι καινούργια, αλλά δρουν στον κόσμο μας αρχαιόθεν, ενώ ανά τακτά διαστήματα επιτίθενται στις ανθρώπινες κοινωνίες με εξαιρετική βιαιότητα και επακολουθεί αιματοχυσία.

Το παγκόσμιο κράτος που προσπαθούν να εδραιώσουν αυτά τα ιερατεία, έχει Κοινοβούλιο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και Σύνταγμα τους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, γνωστούς και ως Ατζέντα 2030.

Οι Στόχοι – άρθρα και παράγραφοι αυτού του Συντάγματος υλοποιούνται μέσω των παρακάτω «Υπουργείων» του ΟΗΕ που εκδίδουν Ψηφίσματα:

• FAO – Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας
• ILO – Διεθνής Οργάνωση Εργασίας
• IMF – Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
• ITU – Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών
• UNESCO – Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών
• UNIDO – Οργανισμός Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών
• UPU – Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση
• WBG – Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας
• WHO – Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κ.ά.,

καθώς επίσης και μέσω των «Υφυπουργείων» που κι αυτά εκδίδουν «οδηγίες»:

• UNCTAD – Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το εμπόριο και την ανάπτυξη,
• UNICEF – Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία του παιδιού,
• UNHCR – Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες,
• UNITAR – Ινστιτούτο των Ηνωμένων Εθνών για την εκπαίδευση και την έρευνα,
• UNEP – Περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών
• UNDP – Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη κ.ά.

Αυτά τα Υπουργεία και τα Υφυπουργεία παρουσιάζονται ως εμπειρογνώμονες και τα ψηφίσματά τους που αφορούν σε πολύ κρίσιμα ζητήματα που ρυθμίζουν όλους τους τομείς της ζωής, πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές νομοθεσίες.

Ωστόσο, πέραν των εμφανών οργανισμών του ΟΗΕ υπάρχουν και άλλοι, αφανείς στο ευρύ κοινό, που δεν είναι παρά οι τεκτονικές Στοές (γνωστές με τον όρο Συντεχνία), άλλες μυστικές αδελφότητες και αναρίθμητες δεξαμενές σκέψεις (think tanks) που στη πραγματικότητα προτείνουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, και τις εθνικές πολιτικές σύμφωνα με τη κοσμοθεώρησή τους, η οποία διακατέχεται από τρία κύρια χαρακτηριστικά: εξουσιολατρεία, μισανθρωπισμό και αντιχριστιανισμό.

Ουσιαστικά λοιπόν, η παγκόσμια κυβέρνηση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και έχει τυλίξει στο δίχτυ της τα περισσότερα κράτη που τα μετατρέπει σε ομοσπονδίες ηπείρων, απλώς ακόμα δεν έχει …πρωθυπουργό.

Αυτός ο ρόλος προορίζεται για τον αναμενόμενο Μεσσία όλων των προαναφερθεισών «εταιρειών», που ωστόσο, για τους χριστιανούς είναι ο Αντίχριστος.

Το παγκόσμιο κράτος και οι μυστικές εταιρείες

Προεξάρχοντα ρόλο στη θρησκεία του παγκόσμιου κράτους κατέχει η θεοσοφική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση Lucis Trust, που αρχικά ονομαζόταν Lucifer Publishing Company προς τιμήν του Εωσφόρου (Lucifer). Προκειμένου όμως να καμφθούν οι φόβοι των υποψηφίων προσήλυτων, το 1922 μετονομάσθηκε σε Lucis Trust.

Αυτή η ΜΚΟ ιδρύθηκε από τη θεοσοφίστρια Αλίκη Μπέιλι και ήταν κατασκεύασμα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών με στόχο τον θρησκευτικό συγκρητισμό και επιχειρήσεις κατασκοπίας εις βάρος άλλων κρατών.

Το 1923 η Αλίκη Μπέιλι δημιούργησε το Σχολείο Αρκέην (Arcane School), ένα πολυδαίδαλο κατηχητικό, προκειμένου να προωθηθεί η περιβόητη υδροχοϊκή Εποχή, και το 1932 το αφήγημα της Παγκόσμιας Καλής Θέλησης (World Goodwill) που αποτελεί, επί της ουσίας, οργανωμένη επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής προκειμένου να πειστούν από τότε κυρίως οι ευρωπαϊκοί λαοί ότι η σωτηρία τους συνίσταται σε μια παγκόσμια κυβέρνηση πεφωτισμένων μυστών.

Η Αλίκη Μπέιλι ήταν μαθήτρια της αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκι, ιδρύτριας της Θεοσοφικής Εταιρείας, ενώ ο σύζυγος της, Φόστερ Μπέιλι, ήταν τέκτων 32ου βαθμού.

Επισημαίνουμε δε ότι αμφότεροι ήταν πράκτορες της τότε Βρετανικής Αυτοκρατορίας και δούλευαν για το σχέδιο της «Πανευρώπης» του κόμη Κουντενχόβε-Καλλέργη σε συνεργασία με τη Κοινωνία των Εθνών, πρόγονο του ΟΗΕ.


Το λογότυπο της Θεοσοφικής Εταιρείας. Στο κέντρο του Αστεριού του Δαβίδ που περιβάλλεται από τον ουροβόρο όφι, βρίσκεται ο ισιακός σταυρός Άνκχ, σύμβολο της αθανασίας. Η κορυφή του Αστεριού στεφανώνεται από μία σβάστικα, ενώ πάνω της ακουμπά το σύμβολο του Λόγου στα σανσκριτικά.

Σήμερα η Lucis Trust εξακολουθεί να είναι επίσημο συμβουλευτικό όργανο του ΟΗΕ.

Μα είναι δυνατόν να έχει ο ΟΗΕ σύμβουλο μια θεοσοφική, αποκρυφιστική οργάνωση;

Βεβαίως και δεν διαβάσατε λάθος, εφόσον οι αποκρυφιστές είναι αυτοί που διαμορφώνουν τις περισσότερες δράσεις της παγκόσμιας εξουσίας.

Όλως τυχαίως δε, μία από τις έδρες της Lucis Trust βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας, και στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (World Jewish Congress), τη παγκόσμια εβραϊκή ένωση ORT, και την οργάνωση Defense for Children International που υπερασπίζεται τα ανοιχτά σύνορα.

 

Το παγκόσμιο κράτος και η θρησκεία του

Η θρησκεία της Lucis Trust, πρεσβεύει την ύπαρξη ενός Θείου Σχεδίου (Divine Plan). Αυτό το σχέδιο υποτίθεται ότι υπαγορεύεται από μια «εσωτερική πνευματική κυβέρνηση» του κόσμου μας που αποκαλείται Πνευματική Ιεραρχία (Spiritual Hierarchy), ή Κοινωνία των Φωτισμένων Διανοιών ή Αναληφθέντες Διδάσκαλοι ή Κύριοι της Αρχαίας Σοφίας.

Σύμφωνα με τις θείες αποκαλύψεις που εδόθησαν στη Lucis Trust, η Πνευματική Ιεραρχία αποτελείται από υπερεξελιγμένα …εξωγήινα όντα που ότι ενσαρκώνονται στον πλανήτη μας ως μεγάλοι μύστες και σοφοί.

Αυτοί οι Κύριοι της Αρχαίας Σοφίας είναι δώδεκα και ο καθένας τους αντιπροσωπεύει μία ακτίνα του θείου φωτός. Οι Κύριοι ενσαρκώνονται επανειλημμένως στη Γη και προέρχονται από συγκεκριμένα πλανητικά σώματα: είτε από την Αφροδίτη, είτε από πλανήτες του συστήματος του Σείριου, ενώ ο Παλαιός των Ημερών, Σανάτ Κουμάρα ή αλλιώς Θεός-Μελχισεδέκ κατήλθε στη Γη προ …17 εκατομμυρίων ετών.

Το Θείο Σχέδιο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ στα αγγλικά δεν είναι παρά αναλυτικές οδηγίες προς τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς για το πως θα εγκαθιδρυθεί το παγκόσμιο κράτος και η παγκόσμια κυβέρνηση.

Όχι. Δεν πρόκειται για συνομωσιολογία που το παρόν ιστολόγιο απεχθάνεται. Όλοι μπορούν να το επαληθεύσουν στο επίσημο ιστολόγιο της οργάνωσης που εκδίδει άλλωστε και τα βιβλία της Αλίκης Μπέιλι στα ελληνικά.

Εκτός από τη Lucis Trust, όλες οι δεξαμενές σκέψης και οι μυστικές αδελφότητες που ελέγχουν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, διακατέχονται από βαβυλωνιακή, αιγυπτιακή, γνωστική, καμπαλιστική, τεκτονική, ιλλουμινατική, και πάντα αντιχριστιανική κοσμοθεώρηση, που πρέπει να εμπεδώσουμε και εμείς οι Έλληνες.

Γιατί όμως να κάνουμε κάτι τέτοιο; Δεν έχουμε κανένα λόγο.

Μία άλλη απόδειξη του αποκρυφιστικού χαρακτήρα του ΟΗΕ βρίσκεται στο περίφημο Δωμάτιο Διαλογισμού (Meditation Room), στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το δωμάτιο αυτό έχει σχήμα τραπέζιο, ενώ στο μέσον του υπάρχει ένας μεγάλος μονόλιθος από μαύρο γρανίτη, που τοποθετημένος σε ειδικό βάθρο λειτουργεί ως μαγνήτης ενεργειακών πεδίων που μεταφέρει στο έδαφος του κτιρίου και συμβολίζει τον Ανώτατο Τέκτονα Μύστη.

Το δωμάτιο περιλαμβάνει μόνο δέκα θέσεις καθημένων, αφιερωμένες στους δέκα μεγάλους αθέατους θεουργούς του κόσμου μας, που αντιστοιχούν στα δέκα σεφιρώθ-εκπορεύσεις του Δέντρου της Ζωής της Καμπάλα, οι οποίοι καθισμένοι μπορούν να δουν τη προέκταση του δωματίου, που έχει το σχήμα της γνωστής ημιτελούς ιλλουμινατικής πυραμίδας.

Το Δωμάτιο Διαλογισμού του ΟΗΕ.

Στον τοίχο που καταλήγει η κορυφή του τριγώνου του Δωματίου Διαλογισμού υπάρχει ένας πίνακας που έχει 22 τρίγωνα, όσες ακριβώς οι 22 Μεγάλες Αρκάνες του Ταρώ, και τα 22 γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου.

Ένα αντικείμενο σαν φίδι ή έλικα DNA διασχίζει τον πίνακα, όπου οι διασταυρώσεις του είναι επίσης δέκα, όπως και οι θέσεις καθημένων, και το σύνολο των αριθμών της πυθαγορικής Τετρακτύος.

Τα πολύγωνα της σύνθεσης είναι 72, όσα και τα ονόματα της Θεότητας στην Καμπάλα, τα 72 σκαλιά της Σκάλας του Ιακώβ, οι 72 καμπαλιστικοί άγγελοι που ενδείκνυνται «για τη θεραπεία των εθνών», και τα 72 τούβλα που αποτελούν την ιλλουμινατική πυραμίδα του αμερικανικού δολαρίου με τον παντεπόπτη οφθαλμό.

Η μυστική ιεραρχία της εξουσίας που βρίσκεται λοιπόν πίσω από τον αποκρυφιστικό ΟΗΕ, και είναι σαφώς αντιχριστιανική, ωστόσο αποφασίζει για τις τύχες των περισσότερων λαών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνορθόδοξου ελληνικού.

Με ποιο δικαίωμα; Με ποια λαϊκή εντολή; Με καμμία φυσικά. Πρόκειται για μη εκλεγμένα όργανα.

Από την αλχημεία και τον ιακωβινισμό στα δικαιώματα του ανθρώπου

Η αποκρυφιστική ατζέντα της σκιώδους ιεραρχίας είναι πολύ παλιά. Ξεκινάει από τα βαβυλωνιακά, τα αιγυπτιακά ιερατεία και τον ερμητισμό, για να μην πούμε από πολύ παλαιότερα, για να συνεχιστεί αδιάκοπα ως την εποχή του γνωστικισμού, να επιβιώσει μέχρι τον μεσαίωνα και την Αναγέννηση, φτάνοντας τελικά ως τις μέρες μας.

Το βασικό της Μεγάλο Έργο (Magnum Opus / Great Work που σήμερα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το αναβάπτισε σε Great Reset – Μεγάλη Επανεκκίνηση), όπως και το Θείο Σχέδιο των θεοσοφιστών, πηγάζει από την αλχημεία και υποδηλώνει τη κατεργασία του ακατέργαστου ανθρώπου και τον μετασχηματισμό των κοινωνιών.

Ο όρος Magnum Opus περιγράφει τη προσωπική και τη πνευματική μεταμόρφωση. Στην εποχή μας η αλχημική «κατεργασία» διαχωρισμού του φθαρτού ανθρώπου από την αρρώστια και τον θάνατο, χάρη στη τεχνολογία, οδηγεί στον μετανθρωπισμό.

Προϋποθέσεις του Magnum Opus είναι η διάλυση του χριστιανισμού που προέκυψε ως εχθρός τα τελευταία 2.000 χρόνια, ο αποπληθυσμός, ο ερμαφροδιτισμός, η επιβολή μιας πανθρησκείας με λατρεία του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (ΜΑτΣ) / Υπέρτατου Όντος, και σκοπό έχει αυτόν που είχε πάντα: τη κυριαρχία των Συντεχνιών και των λοιπών παρατρεχάμενων σε όλους τους υπόλοιπους.

Ο τετραγωνισμός του κύκλου: αλχημικό σύμβολο της φιλοσοφικής λίθου, αποτέλεσμα του Μεγάλου Έργου.

Μία από τις πιο μεγάλες επιθέσεις των αποκρυφιστών στην ανθρωπότητα ήταν η Γαλλική Επανάσταση από τους Δημοκρατικούς / Ιακωβίνους που είχε ως αποτέλεσμα τη διακήρυξη των περιβόητων δικαιωμάτων του ανθρώπου που οι περισσότεροι νέοι σε ηλικία Ευρωπαίοι δεν έχουν καταλάβει ότι εργαλειοποιούνται εις βάρος τους, ούτε ποιοι ήταν στη πραγματικότητα αυτοί που έκαναν την επανάσταση.

Εν έτει 2021, η Ιστορία επαναλαμβάνεται ακόμα μια φορά:

Όπως κατά τη διάρκεια της Τρομοκρατίας στη Γαλλία, οι αποκρυφιστές Ιακωβίνοι / Ιλλουμινάτοι του Ροβεσπιέρου μετέτρεψαν τη πολιτική τους σε νέα θρησκεία και με τη δικαιολογία της Δημοκρατίας βύθισαν τη Γαλλία στην απόλυτη φρίκη, σήμερα κατά τον ίδιο τρόπο, η νεοταξική ιεραρχία προσπαθεί να υλοποιήσει την ατζέντα που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν οι Ιακωβίνοι.

Οι Ιακωβίνοι όμως στη πραγματικότητα κατευθύνονταν από τις ιλλουμινατικές Στοές της Βιέννης και τον αινιγματικό Τζούνιους Φρέυ (Junius Frey), εβραίο αιρετικό φρανκιστή 
και συγγενή του αιρεσιάρχη Ιακώβ Φρανκ, του παρανοϊκού ιδρυτή του κινήματος των Φρανκιστών, που πίστευε τον εαυτό του ως το νέο εβραίο Μεσσία.

Οι Ιακωβίνοι που είχαν απώτερο στόχο την ανατροπή της γαλλικής μοναρχίας εις όφελος της αυστριακής, δοκίμασαν τα πάντα προκειμένου να δολοφονήσουν μαζικά όσους δύστυχους Γάλλους «δεν ήταν αφοσιωμένοι στην Επανάσταση», όπως έκαναν και οι Μπολσεβίκοι του Λένιν:

σφαγές, εκτελέσεις με όπλα, αποκεφαλισμούς με γκιλοτίνες, πνιγμούς στον Λίγηρα, ψήσιμο σε φούρνους αρτοποιΐας, γδάρσιμο του δέρματός τους που οι στρατηγοί των Ιακωβίνων το φορούσαν περήφανοι ως παντελόνι, σούβλισμα και σύνθλιψη της κοιλιάς των εγκύων κάτω από βαριές πρέσσες οινοποιΐων!

Το επιχείρημα ότι οι κάτοικοι μιας ολόκληρης επαρχίας, της Βανδέας (Vendée), ήταν φιλομοναρχικοί, δεν εξηγεί την ασύλληπτη κτηνωδία των Ιακωβίνων εναντίον χιλιάδων βρεφών, παιδιών και γυναικών των δικών τους στρατιωτών όταν αυτοί σκοτώνονταν στη μάχη, και εκείνες και τα παιδιά τους έμεναν απροστάτευτα.

Η καθημερινή, αναίτια ανθρωποθυσία, τους είχε γίνει έξη, κάτι που εξηγείται μόνο από τις ιλλουμινατικές, μαρτινιστικές και φρανκιστικές καταβολές των ηγετών τους, που επεδίωκαν ανθρωποθυσίες, προκειμένου να «μετασχηματίσουν» δια της βίας τη γαλλική κοινωνία, όπως σήμερα επιδιώκει το Φόρουμ του Νταβός, η Συντεχνία, και διάφοροι άλλοι συμμορίτες.

Το τεκτονικό Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Παρίσι διαθέτει αιγυπτιακούς οβελίσκους, βρίθει από ισιακά και μασονικά σύμβολα και παραπέμπει ευθέως στο ναό του Σολομώντα.

Και τότε είχαν κλείσει όλες τις εκκλησίες και είχαν απαγορεύσει δια νόμου τις ιερές ακολουθίες. Το ίδιο επαναλαμβάνουν και σήμερα. Γιατί έχουν την ίδια ακριβώς ιδεολογία.

Οι κληρονόμοι εκείνων των δολοφόνων επιβάλλουν και τις σημερινές ανθρωποθυσίες μέσω της ανήθικης απαγόρευσης της ανεξάρτητης εργασίας λόγω πανδημίας, και μέσω εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια αγνώστων συνεπειών.

Οι χριστιανοί διώχθηκαν με φρικώδη τρόπο, ενώ οι εκστασιασμένοι Ιακωβίνοι έστηναν στους δρόμους ξόανα του Υπέρτατου Όντος, που πρόδιδαν τη πίστη της ιεραρχίας τους στον τεκτονισμό και στον ιλλουμινατισμό. Σήμερα τα ξόανα έχουν αντικατασταθεί από τις φιέστες των Παγκόσμιων Ημερών του ΟΗΕ!

Oι Ιακωβίνοι του Ροβεσπιέρου εκστασιασμένοι τιμούν ένα ξόανο του Υπέρτατου Όντος. Γκραβούρα του 1794.

Ωστόσο, η σφαγή της Βανδέας αν και προκάλεσε 800.000 θύματα, ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε ως γενοκτονία, ούτε θεσπίστηκε Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα θύματά της από τον ΟΗΕ, διότι ο ΟΗΕ δεν θα μπορούσε ποτέ να καταδικάσει τους εντολείς του.

Παγκόσμιες ημέρες και διαρκής τρομοκρατία

Ένα λοιπόν σημαντικό μέσο υλοποίησης του Magnum Opus / Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι και οι λεγόμενες Παγκόσμιες Ημέρες του ΟΗΕ που είναι κατά βάσιν θρησκευτικές εορτές, και οι οποίες τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται εκθετικά.

Οι Παγκόσμιες Ημέρες εκφράζουν κατηγορηματικά τόσο τη θεολογία, όσο και τη θεουργία των μυστικών εταιρειών που προαναφέρθηκαν, οι οποίες μετατρέπουν τη πολιτική της παγκοσμιοποίησης σε νέα θρησκεία.

Δεν εκφράζουν απλώς μια αθεϊστική ή αγνωστικιστική, εκκοσμικευμένη κοσμοθεώρηση, αλλά μία βαθειά αντιχριστιανική θέση. Αυτό σημαίνει η φράση ο πόλεμος είναι πνευματικός.

Ο κατάλογος των εκδηλώσεων «τιμής» των παγκόσμιων ημερών όλο και θα διευρύνεται και είναι βέβαιο ότι αν αυτή η νοσηρή κατάσταση της καταδυνάστευσης της ανθρωπότητας από τη Παγκόσμια Ιεραρχία δεν ανατραπεί, σύντομα θα συμπεριλάβει ημέρα μνήμης των διωχθέντων κτηνοβατών και παιδεραστών και ό,τι άλλο σάπιο σκαρφιστούν οι συμμορίτες, προκειμένου να κυλιστεί η ανθρωπότητα σε απύθμενο βούρκο.

Συνοπτικό σχεδιάγραμμα των μυστικών εταιρειών που είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Η θέση της Lucis Trust είναι κυρίαρχη. Τα τμήματα των βαθμίδων τους δεν είναι στατικά.

Μια οσμωτική ανταλλαγή μεταξύ των διαφόρων τμημάτων των κατωτέρων επιπέδων τα διαπερνά και τα ελέγχει διακριτικά. Βασισμένο στο βιβλίο «Maçonnerie et sectes secrètes: Le côté caché de l’histoire», Epiphanius, εκδ. Courrier de Rome, 2005, σελ. 630. © Διασκευής σχεδιαγράμματος, μετάφρασης και τεχνικής επεξεργασίας: aperopia.fr.

Διότι σύμφωνα με τα πιστεύω τους, μόνο έτσι θα επιταχυνθεί η ανοικοδόμηση του τρίτου ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, πάνω ή δίπλα στο μουσουλμανικό τέμενος Αλ Ακτσά, και η έλευση του εβραϊκού Μεσσία, που ως παγκόσμιος ηγέτης θα φέρει χιλιετή ειρήνη, κάνοντας τη Γη παράδεισο.

Μόνο που για τους χριστιανούς, αυτός ο Μεσσίας δεν είναι ο Ιησούς Χριστός, αλλά ο Αντίχριστος και η ανοικοδόμηση του τρίτου ναού, αν αυτός χτιστεί εκεί που λένε, θα φέρει τη κόλαση επί της Γης, δηλαδή παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο πριν από την εποχή της χιλιετούς ειρήνης.

Οι Παγκόσμιες Ημέρες αποτελούν λοιπόν μια σχιζοφρενική εμμονή των συμμοριών-συγκοινωνούντων δοχείων στις ιδεοληψίες τους και ένα αποτελεσματικό μέσο λαοκτονίας.

Όταν παρατηρήσουμε προσεκτικά πότε θεσπίστηκαν οι περισσότερες, διαπιστώνουμε ότι αποφασίστηκαν μετά το 2001, την υποτιθέμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και την εισαγωγή του δυτικού κόσμου στη νέα Τρομοκρατία.

Ιδού γιατί:

Μετά το 2001, και ειδικά μετά το 2008 και τη παγκόσμια οικονομική κρίση που προέκυψε από τη χρεοκοπία της Λίμαν Μπράδερς (Lehman Brothers), με παγκόσμιες; συνέπειες στους λαούς, επειδή το ISIS, o κληρονόμος της Αλ Κάιντα, είχε πλέον ξεθωριάσει ως εχθρός, έπρεπε πάσει θυσία να επινοηθεί ο αντικαταστάτης του, ώστε να κρατιούνται οι κοινωνίες σε καθεστώς διαρκούς φόβου.

Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι παρά ένας παγκόσμιος υγειονομικός κίνδυνος που με τη βοήθεια της κοινωνικής μηχανικής, θα καθίστατο μόνιμος.

Γι’ αυτό και οι νέοι της Δύσης, που είναι και ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος των ιερατείων, ανατρέφονται από το 1991 και εντεύθεν, να μην είναι ικανοί να αντιδρούν σε όσα γίνονται εις βάρος τους, αλλά τελικά να γενοκτονηθούν αυτοβούλως.

Μεθοδικά, οι επιχειρήσεις των μετα-σιωνιστικών και των αγγλοσαξονικών ιερατείων της εξουσίας, σάπισαν τα εθνικά θεμέλια των δυτικών κρατών στη ρίζα τους: στην εκπαίδευση και στη χριστιανική τους πίστη.

Εκατομμύρια παιδιά ανατράφηκαν και ανατρέφονται με το αφήγημα της Νέας Εποχής της θεοσοφίας, του υδροχοϊσμού, του παγκόσμιου χωριού, και πάνω απ’ όλα, των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Ωστόσο, αυτά τα εκατομμύρια παιδιά του δυτικού κόσμου μέχρι το 1945 και τη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών, ανατρέφονταν με τα ιδεώδη του πατριωτισμού και της χριστιανικής πίστης. Τι συνέβη λοιπόν;

Μετά το 1948 −που όλως παραδόξως συμπίπτει με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ από το σιωνιστικό κίνημα− άρχισαν αργά αλλά σταθερά να υφίστανται μια μεθοδευμένη επίθεση που υπέσκαπτε τα θεμέλια των χριστιανικών κοινωνιών.

Αυτή είχε τα εξής χαρακτηριστικά: διοχέτευε διαρκές μίσος και χλεύη προς τον χριστιανισμό, τον Ιησού Χριστό, τη πατρίδα, το έθνος, την οικογένεια, την ετεροφυλοφιλία, τα γηγενή ήθη και έθιμα, τον πολιτισμό και την ιστορία, εις όφελος ενός παγκόσμιου αποκρυφιστικού και σήμερα πια, μετανθρωπιστικού χυλού.

Με τη πάροδο των ετών εισήχθησαν στις κοινωνίες οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ιακωβίνων που αιματοκύλισαν τη Γαλλία τη περίοδο της Τρομοκρατίας, και παρεισέφρησαν οι ανατολικές θρησκείες, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η θεοσοφία, ο παγανισμός, ο καμπαλισμός, η λατρεία της Γαίας, ο εσωτερισμός, η οικοτρομοκρατία, τα ανοιχτά σύνορα, και τα δικαιώματα των μειονοτήτων υπεράνω των δικαιωμάτων των εθνών, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων, τον δούρειο ίππο των Παγκόσμιων Ημερών.

Έτσι φτάσαμε στο σημερινό φαινόμενο της έλλειψης κριτικής ικανότητας των νεώτερων μπροστά στη παραβίαση των πολιτικών τους ελευθεριών εκ μέρους των ελίτ, με το επιχείρημα του νέου εχθρού της ανθρωπότητας, τη πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτός ο αλχημικός μετασχηματισμός της δυτικής νεολαίας εξηγεί και την έλλειψη αντίδρασης εκ μέρους της για τις παραβιάσεις των συνταγματικών ελευθεριών της, που δεν είναι εις θέσιν να αναγνωρίσει και οι οποίες από το 1991 συνθλίβονται συστηματικά κάτω από μία εντελώς αυθαίρετη ερμηνεία των δικαιωμάτων του ανθρώπου που επιβάλλουν ο ΟΗΕ και όσες κυβερνήσεις είναι αλωμένες από τη Συντεχνία.

Μασονικά σύμβολα στο Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που εγκαινιάστηκε για τα 200 χρόνια από τη Γαλλική Επανάσταση, το 1989 επί του τέκτονος προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

Ιδού λοιπόν κάποιες από τις Παγκόσμιες Ημέρες που ενισχύουν στο συλλογικό ασυνείδητο των ευρωπαϊκών λαών την εδραίωση της ομοσπονδοποίησης των ηπείρων, που τόσο ονειρευόταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπεν Γκουριόν, και οι πάμπλουτοι Μέγκελε του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας και των λοιπών συμμοριτών.

Για οικονομία χώρου δεν τις παραθέτουμε όλες, αλλά μερικές, τη χρονιά της ανακήρυξής τους, και με σκούρο κόκκινο χρώμα μία σύντομη επεξήγηση. Αν θέλετε να τις δείτε όλες πατήστε εδώ.

IANOYAΡΙΟΣ
24 Ιανουαρίου
Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης, 2018.
Το ψήφισμα υπονοεί βασικά την τηλεκπαίδευση, όπως την ονειρεύεται ο Στόχος 4 του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που πιθανότατα θα σημάνει και τη κατάργηση των σχολικών κτιρίων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
4 Φεβρουαρίου
Διεθνής ημέρα της ανθρώπινης αδελφοσύνης, 2020.
Υπονοεί ομοσπονδοποίηση των ηπείρων εν όψει παγκόσμιου κράτους.

20 Φεβρουαρίου
Παγκόσμια ημέρα κοινωνικής δικαιοσύνης, 2007.
Υπονοεί πάντα προς τις μειονότητες.

ΜΑΡΤΙΟΣ
21 Μαρτίου
Διεθνής ημέρα του Νεβρόζ (Nowruz), 2010.

Αυτή η παγανιστική γιορτή αφορά την εαρινή ισημερία που γιορτάζεται στις στέππες της Ασίας από τους Αφγανούς, Aζέρους, Πέρσες, Τουρκμένους, Τατζίκους, Κιργίσιους, Καζάκους, και Τούρκους. Γιατί αντ’ αυτής δεν ανακηρύσσεται διεθνής ημέρα μία χριστιανική εορτή;

22 Μαρτίου
Παγκόσμια ημέρα νερού.
Εννοείται σε συνάρτηση με το αφήγημα ότι πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί.

25 Μαρτίου
Διεθνής ημέρα αλληλεγγύης προς τους κρατούμενους και αγνοούμενους υπαλλήλους του ΟΗΕ, 1993.

Όχι παίζουμε! Πώς θα εμπεδώσουν τα παιδάκια ότι τα στελέχη και οι υπάλληλοι του ΟΗΕ είναι οι σύγχρονοι άγιοι και ιερομάρτυρες;

7 Απριλίου
Ημέρα μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας στη Ρουάντα το 1994.
Γιατί οι γενοκτονίες των Γάλλων της Βανδέας, και των Αρμενίων, των Ποντίων και των Ασσυρίων από τους Τούρκους δεν αξίζουν να μνημονεύονται;

20 Απριλίου
Ημέρα κινεζικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη, 2017.
Η κινεζική ανώτερη της ελληνικής; Και μόνο γι’ αυτό το ψήφισμά του, ο ΟΗΕ αξίζει την απόρριψη και τη χλεύη των Ελλήνων.

23 Απριλίου
• Ημέρα αγγλικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη
• Ημέρα ισπανικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη

Ισχύει η εφαρμογή της ανωτέρω χλεύης.

8-9 Μαΐου
Ώρα μνήμης και συμφιλίωσης γι’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, 2004.
Για να μην ζητούν πια κάποιοι ενοχλητικοί όπως οι Έλληνες, πολεμικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς των οποίων το όνομα αποσιωπάται πλέον επισήμως ως υπευθύνων των μαζικών ολοκαυτωμάτων των Ελλήνων και για να μην τους αντιπαθούν οι νεώτεροι Ευρωπαίοι επειδή σήμερα τσακίζουν οικονομικά όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

15 Μαΐου
Διεθνής ημέρα οικογένειας, 1993.
Αγιοποίηση στα μάτια των παιδιών και των νέων των επανενώσεων των οικογενειών των λαθρομεταναστών και των επιδομάτων που λαμβάνουν με έξοδα των Ευρωπαίων φορολογουμένων. Το σχετικό ψήφισμα τονίζει ότι «αφορά κυρίως στη προώθηση των γυναικών και των οικογενειών των αναπτυσσόμενων χωρών». Μεταφράστε: στην εισβολή στην Ευρώπη πληθυσμών χωρών με μεγάλη γεννητικότητα με έξοδα των φορολογουμένων, και όχι της Συντεχνίας που σκαρφίστηκε την ιδέα της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη και συνήθως φοροδιαφεύγει.

26 Μαΐου 2021
Θα ξεκινήσει ο διεθνής εορτασμός της ημέρας του Βεζάκ, δηλαδή της Πανσελήνου του Μαΐου, και της ημέρας του Βούδα, στην έδρα του ΟΗΕ και σε άλλα γραφεία του, 2000.
Πρόκειται για τη βουδιστική εορτή της Πανσελήνου, που τιμά τη γέννηση, τη φώτιση και τον θάνατο του Βούδα, που σύμφωνα με το σχετικό ψήφισμα του ΟΗΕ «η ανθρωπότητα του είναι ευγνώμων για τη πνευματικότητα που της προσφέρει εδώ και περισσότερα από δυόμισυ χιλιάδες χρόνια». Η γιορτή σίγουρα εισηγήθηκε από τη Lucis Trust, η οποία αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι είχε υπαγορευθεί από τον Κύριο της Σοφίας, Θιβετιανό διδάσκαλο Ντζβαλ Κουλ (Djwal Khul) στην Αλίκη Μπέιλι προκειμένου να προσεγγισθεί Ανατολή και Δύση και να επιταχυνθεί η άφιξη του …Μεσσία. Σε κάθε περίπτωση, βολεύει ιδιαίτερα τη Κίνα…

ΙΟΥΝΙΟΣ
3 Ιουνίου
Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, 2018.
Για να συνηθίζουν οι νεώτεροι στη φτώχεια και στη μη κατοχή ΙΧ μεταφορικού μέσου, πάντα με τη δικαιολογία της προστασίας του περιβάλλοντος.

5 Ιουνίου
Διεθνής ημέρα για τη καταπολέμηση της παράνομης, μη καταγγελόμενης και μη ρυθμιζόμενης αλιείας, 2018.
Φιέστα για πλύση εγκεφάλου των ελληνοπαίδων, ενοχοποιώντας το ψάρεμα των μικρών παραδοσιακών μας βαρκών, καϊκιών και τρατών, ως εγκληματική πράξη που καταστρέφει το οικοσύστημα, αγιοποιώντας τα ψάρια ιχθυοτροφείου των πολυεθνικών (τα γεμάτα διοξίνες, αντιβιωτικά, και ορμόνες), όπως επίσης και αυτά που ψαρεύονται από τα πλοία-εργοστάσια του Βορείου Ατλαντικού που καταστρέφουν την ιχθυοπανίδα στο πέρασμά τους. Οι απαγορεύσεις του ψαρέματος κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι πιλοτική εφαρμογή της βιώσιμης αλιείας.

7 Ιουνίου
Παγκόσμια ημέρα για την ασφάλεια τροφίμων, 2019.
Δαιμονοποίηση των φυσικών τροφών της ελληνικής υπαίθρου και ενοχοποίησή τους ως ανασφαλείς, έτσι ώστε οι νεώτεροι να θεωρούν κανονικότητα τα τυποποιημένα τρόφιμα των πολυεθνικών και μάλιστα τα τεχνητά κρέατα, που αναμένεται να κατακλύσουν τη παγκόσμια αγορά.

16 Ιουνίου
Διεθνής ημέρα οικογενειακών εμβασμάτων.
Υπονοεί τα τραπεζικά εμβάσματα των λαθρομεταναστών της Ευρώπης προς τους συγγενείς τους στις χώρες καταγωγής τους, τα οποία οφείλονται στα επιδόματα που επωμίζονται οικονομικά οι φορολογούμενοι πολίτες.

18 Ιουνίου
Ημέρα βιώσιμης γαστρονομίας.
Άλλη μια επιχείρηση εναντίον των παραδοσιακών, φυσικών τροφίμων, προκειμένου να ανοίξει το δρόμο προς τις συνθετικές τροφές εργαστηρίου, τις κάμπιες, τις κατσαρίδες και τα σκουλήκια.

19 Ιουνίου
Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της σεξουαλικής βίας σε ένοπλες συγκρούσεις, 2015.
Ο ΟΗΕ δεν δικαιούται να μιλάει για εξάλειψη της σεξουαλικής βίας διότι οι Κυανόκρανοί του έχουν κάνει τους πιο κτηνώδεις βιασμούς γυναικών, ανδρών και μικρών παιδιών στα μέρη όπου πήγαν, υποτίθεται για να τα προστατεύσουν από συγκρούσεις.

20 Ιουνίου
Παγκόσμια ημέρα προσφύγων, 2001.
Το αφήγημα της προσφυγιάς δεν έπιασε όσο θα ήθελαν. Γι’ αυτό ήρθε η πανδημία, ώστε να γονατίσει και τους πιο απείθαρχους στο Magnus Opus.

21 Ιουνίου

 • Παγκόσμια ημέρα γιόγκα, 2014.
  Αγαπημένη πρακτική των γυναικών στελεχών του ΟΗΕ, των αλληλέγγυων ΜΚΟ και των Στοών.

   

 • Διεθνής ημέρα εορτασμού του θερινού ηλιοστασίου, 2019.
  Το σχετικό ψήφισμα είναι απαύγασμα της μπουρδολογίας των Στοών. Στη πραγματικότητα προέρχεται από την επιθυμία επιβολής της ιερής εορτής τους που τιμά ιδιαιτέρως και το δικό μας Τεκτονικό Ίδρυμα και οι Στοές του πανελλαδικά και παγκυπριακά. Δελτίο Πυθαγόρας, Σελ. 292.

Αστρονομικά, αλχημικά σύμβολα, και ιερή γεωμετρία στη πύλη της εισόδου του Μνημείου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που παραμένει πάντοτε κλειστή. Μηδείς ἀγεωμέτρητος εἰσίτω μοι τῇ θύρᾳ! Εκάς οι βέβηλοι!

30 Ιουνίου
Διεθνής ημέρα κοινοβουλευτισμού.
Μεθοδευμένη εξαπάτηση των πεφωτισμένων για να νομίζουν τα παιδιά και οι νέοι ότι οι αστικές δημοκρατίες είναι πραγματικές δημοκρατίες.

ΙΟΥΛΙΟΣ
18 Ιουλίου
Διεθνής ημέρα Νέλσον Μαντέλα, 2009.
Σύντομα και ο εορτασμός της μνήμης του …Χιράμ Αμπίφ, αν όχι αυτού, πάντως σίγουρα κάποιου Κινέζου ηγέτη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
9 Αυγούστου
Παγκόσμια ημέρα των αυτοχθόνων λαών του κόσμου, 1995.
Άθλια εξαπάτηση των νέων διότι ως αυτόχθονες λογίζονται μόνον οι ιθαγενείς όλων των ηπείρων, πλην της Ευρώπης.

22 Αυγούστου
Διεθνής ημέρα μνήμης των θυμάτων πράξεων βίας που βασίζονται στη θρησκεία ή την πίστη, 2019.
Αγιοποίηση των αφροασιατών ομοφυλόφιλων λαθρομεταναστών στα μάτια των Ευρωπαίων ως αντιρρησιών συνείδησης, κάτι που επικαλούνται διαρκώς, δασκαλεμένοι από τις ΜΚΟ για να παίρνουν άσυλο.

30 Αυγούστου
Ημέρα για τα θύματα των βίαιων εξαφανίσεων.
Κωμωδία για αφελείς. Τις εξαφανίσεις των πολιτών τις οργανώνουν όσες κυβερνήσεις εξυπηρετούν τη Συντεχνία, κάτι που, για παράδειγμα, έκανε η Τουρκία το 1974.

31 Αυγούστου
Διεθνής ημέρα ατόμων με αφρικανική καταγωγή, 2020.
Το ψήφισμα υπογράφηκε μετά τα γεγονότα των εκλογών στις ΗΠΑ. Τα σχόλια περιττεύουν…

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
15 Σεπτεμβρίου
Διεθνής ημέρα δημοκρατίας, 2007.
Ακόμα μία εξαπάτηση των νέων, όπως και ο κοινοβουλευτισμός.

Όποιος αγνοεί τι συμβολίζει το Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, δεν έχει καταλάβει ποιοι κυβερνούν τις αστικές δημοκρατίες. Από τα μικρά ανοίγματα στους τοίχους του, διαπιστώνεται ότι το εσωτερικό του είναι γεμάτο από διάφορα απόκρυφα σύμβολα, ενώ η είσοδος απαγορεύεται για το κοινό. Το εσωτερικό προορίζεται για προσευχή της ιεραρχίας στο Υπέρτατο Ον, ωστόσο το Μνημείο ως δημόσιο κτίριο, στήθηκε με τα χρήματα των φορολογούμενων κορόιδων της Γαλλίας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
11 Οκτωβρίου
Παγκόσμια ημέρα μικρών κοριτσιών, 2012.
Προωθώντας μόνο τα κορίτσια και τους ομοφυλόφιλους σε όλες τις κοινωνίες, εις βάρος των ανδρών, διαπλάθονται οι νέοι πραιτωριανοί του παγκόσμιου κράτους από τα γενοφάσκια τους, που δεν θα ξεσηκωθούν ποτέ ενόπλως απέναντι στους τυράννους. Αν ποτέ καταλάβουν ότι χρησιμοποιήθηκαν, δεν θα έχουν ιδέα πως να αντιδράσουν.

13 Οκτωβρίου
Διεθνής ημέρα για τη μείωση των κινδύνων των φυσικών καταστροφών, 2009.
Ευκαιρία επιβολής οικοτρομοκρατίας.

17 Οκτωβρίου
Διεθνής ημέρα εξάλειψης της φτώχειας, 1993.
Υπονοεί μέσω μετανάστευσης των φτωχών πληθυσμών όλης της Γης στην Ευρώπη.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
5 Δεκεμβρίου
Παγκόσμια ημέρα εδάφους, 2014.

Προπαγάνδα υπέρ της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής που επιδιώκει να αποσπάσει τη συναίνεση στην παράνομη αφρικανική μετανάστευση στην Ευρώπη, με τη δικαιολογία της ερημοποίησης των εδαφών της Αφρικής. Επίσης, με την ίδια δικαιολογία, δαιμονοποιείται η κτηνοτροφία και η γεωργία σε όλον τον πλανήτη, και οι νέοι κατηχούνται στη κατανάλωση τεχνητών τροφών εργαστηρίου.

10 Δεκεμβρίου
Ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, 1950.
H μεγαλύτερη γιορτή των σκοτεινών ιερατείων, ευκαιρία εγκωμίου της ομαδικής λαοκτονίας που διέπραξαν οι Ιακωβίνοι κατά της Βανδέας, που εμφανίζεται μέχρι σήμερα ως νίκη της δημοκρατίας κατά της βασιλείας. Τα έθνη των χωρών που αφήνονται να ποδηγετούνται από τη Συντεχνία, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ορθοποδήσουν.

Το Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι μικρογραφία του ναού του Σολομώντα. Οι δύο κολώνες της πρόσοψης δεν στηρίζουν απολύτως τίποτε, όπως οι κίονες Ιαχείν (Εγκαθίδρυση) και Βοάζ (Ισχύς) των τεκτονικών Στοών. Πάνω από τη θύρα εισόδου, υπάρχει ένα κυκλικό άνοιγμα εξαερισμού που περιβάλλεται από τον ουροβόρο όφι, ενώ μπροστά από το μνημείο υπάρχει απομίμηση της λεγόμενης Χάλκινης Θάλασσας, της μεγάλης χάλκινης χύτρας του ναού του Σολομώντα.

Οι περισσότεροι τουρίστες, αλλά και Γάλλοι, αγνοούν παντελώς τους συμβολισμούς αυτού του κτιρίου, μπροστά στο οποίο φωτογραφίζονται χασκογελώντας αμέριμνοι.

Ο ουροβόρος όφις που πλαισιώνει το άνοιγμα του Μνημείου, που βρίσκεται πάνω από τη πύλη εισόδου.
Αναπαράσταση του πρώτου ναού του Σολομώντα, σύμφωνα με τις βιβλικές περιγραφές. Αριστερά, διακρίνεται η Χάλκινη Θάλασσα, απομίμηση της οποίας βρίσκεται μπροστά από το Μνημείο των Δικαιωμάτων του Αθρώπου.

18 Δεκεμβρίου
Ημέρα αραβικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη. 

Ισχύει ό,τι και για τις προηγούμενες γλωσσικές διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων.

20 Δεκεμβρίου
Παγκόσμια ημέρα ανθρώπινης αλληλεγγύης, 2006.
Ένα από τα πιο καταστροφικά ψηφίσματα του ΟΗΕ για την Ευρώπη που τονίζει ότι όλες οι χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου θα πρέπει να επωφεληθούν με κάθε τρόπο από τα πλεονεκτήματα της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ανάπτυξη μέσω …μετανάστευσης.

27 Δεκεμβρίου, 2020
Διεθνής ημέρα επιδημιολογικής ετοιμότητας.
Αδιανόητη γιορτή κατατρομοκράτησης των νέων που θεσπίστηκε μόλις στις 7.12.2020. Στο ψήφισμά της αναφέρονται οι φράσεις «Ένας κόσμος, μία υγεία» και ότι οι «επιδημίες θα συνεχιστούν και γι’ αυτό πρέπει να δίνεται σημασία στη πρόληψή τους», προφανώς με ένα καθεστώς μόνιμης επιτήρησης.

Η παγκόσμια νύχτα

Εκτός όμως από τον ΟΗΕ, χιλιάδες ΜΚΟ που είναι διασυνδεδεμένες μ’ αυτόν και με άλλα παγκοσμιοποιητικά κέντρα όπως την Open Society του Τζορτζ Σόρος, θεσπίζουν συνεχώς νέες παγκόσμιες φιέστες, και ένα και μοναδικό δελτίο Τύπου που αποστέλλεται μαζικά για κάθε νέα γιορτή, αναπαράγεται αυτούσιο σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ, διαμορφώνοντας έτσι τη κοινή γνώμη και λοβοτομώντας τους νέους.

Και ακόμα αναρωτιώνται κάποιοι γιατί δεν αντιδρούν οι νέοι! Οι γονείς πρέπει να επαγρυπνούν πλέον για να μη χάσουν για πάντα τα παιδιά τους.

Ιδού μερικές ακόμα από τις επίσημες εορτές του παγκόσμιου κράτους των ιεροφαντών:

1 Φεβρουαρίου
Παγκόσμια ημέρα Χιτζάμπ.
Που καλεί όλες τις γυναίκες του κόσμου να φορέσουν τη μουσουλμανική μαντήλα για μια μέρα. Η κίνηση εμφανίζει ως εμπνεύστρια μία δήθεν νεοϋορκέζα μουσουλμάνα, ενώ χρηματοδοτείται από ισλαμικούς κύκλους. Τη παγκόσμια ημέρα Χιτζάμπ προέβαλλε ιδιαιτέρως το ισλαμόφιλο Euronews.

20 Μαρτίου
• Παγκόσμια ημέρα αποχής από το κρέας, από τη FARM – Farm Animal Reform Movement).
• Διεθνής ημέρα αστρολογίας, από την AFAN – Association for Astrological Networking.


8 Απριλίου
Ημέρα έθνους των Ρομά, από το ΕRRC – European Roma Rights Center με χρηματοδότηση Τζορτζ Σόρος.

1 Μαΐου
Παγκόσμια ημέρα για τη νομιμοποίηση της κάνναβης.

17 Μαΐου
Διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας, από την ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association.

27 Ιουνίου
Διεθνής ημέρα ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας (Gay Pride), πάλι από την παραπάνω ένωση.

Η Google στηρίζει ανοιχτά τις ημέρες Gay Pride. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

2 Αυγούστου
Eυρωπαϊκή ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ρομά, ανακηρυγμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

8 Αυγούστου
Παγκόσμια ημέρα οργασμού, δήθεν με πρωτοβουλία ενός Αμερικανού αμφιφιλόφυλου καλλιτέχνη.

23 Σεπτεμβρίου
Παγκόσμια ημέρα αμφισεξουαλικότητας, δήθεν με πρωτοβουλία της αμερικανικής οργάνωσης ακτιβιστών BiNet.

1η Οκτωβρίου
Παγκόσμια ημέρα χορτοφαγίας, από την IVU – International Vegetarian Union.

1η Noεμβρίου
Παγκόσμια ημέρα αυστηράς χορτοφαγίας, πάλι από την IVU.
Είπαμε, έρχονται τα μπέργκερ από κατσαρίδες για τους πληβείους του βασικού εγγυημένου εισοδήματος. Μην ανησυχείτε όμως: θα υπάρχει επιλογή από καφέ ή μαύρες…

20 Νοεμβρίου
Ημέρα μνήμης υπερφυλικών, προς τιμήν των τραβεστί, των ερμαφρόδιτων και των άφυλων.
Δεν είναι σαφές ποιος τη θέσπισε.

28 Νοεμβρίου
Παγκόσμια ημέρα αγοραστικής αποχής, δήθεν με πρωτοβουλία ενός Καναδο-Εσθονού.
Προετοιμασία των πληβείων για το βασικό εγγυημένο εισόδημα, που πρόβα τζενεράλε είναι η απαγόρευση της ανεξάρτητης εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Συμπεράσματα

Ανακεφαλαιώνοντας, τονίζουμε ότι οι επιθέσεις κατά των χριστιανικών κοινωνιών της Δύσης και ιδιαίτερα κατά των ευρωπαϊκών, οφείλονται στην επίδραση:

• Της αρχαίας χαλδαϊκής, βαβυλωνιακής και αιγυπτιακής μαγείας, 


• Του ινδουϊσμού, του βουδισμού και του ερμητισμού,


• Του πυθαγορισμού, του γνωστικισμού, και του νεοπλατωνισμού,


• Των πατέρων της σύγχρονης ευρωπαϊκής παιδαγωγικής: του χιλιαστή και ροδόσταυρου Ιωάννη Αμός Κομένιους (17ος αιώνας) και του τέκτονα Έρασμου, 


• Του εβραϊκού γνωστικισμού, δηλαδή του καμπαλισμού και της αλχημείας,


• Των εβραίων αιρετικών Σαμπαταϊστών 
και Φρανκιστών (ή ζοχαριστών),

• Των Άγγλων Τεκτόνων φιλοσόφων και Αλχημιστών ήδη από το 1646 και των υπογραφόντων τη διακήρυξη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας το 1776,


• Των Μαρτινιστών, των Ροδόσταυρων, και των Ιλλουμινάτων της Βαυαρίας,


• Του χιλιασμού, του πολιτιστικού μαρξισμού και του φροϋδισμού όπου μαζί με τον αιρετικό εβραϊσμό διαμόρφωσαν την ιδεολογία της Σχολής της Φρανκφούρτης,

• Της διεθνούς εβραϊκής Στοάς Μπενέ Μπερίτ, που εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο, στον ΟΗΕ στη Γενεύη, και στην UNESCO,

• Του θεοσοφισμού και του εσωτερισμού,

• Της ιεραρχίας της Καθολικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας της Ελλάδος, και του Φαναρίου που όχι μόνο πολλά μέλη της διετέλεσαν διαπρεπείς τέκτονες αλλά απέδειξαν πλέον ότι δρουν εμφανώς υπέρ της πανθρησκείας και του παγκόσμιου κράτους,


• Των τεχνολογικών κολοσσών GAFAM 1, και του μετανθρωπισμού που προωθούν συστηματικά,

πάνω στις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές αρχές της Δύσης που κατάφεραν να αλλοιώσουν σημαντικά τις κοινωνίες τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Αυτό συνέβη διότι η Συντεχνία και τα συγκοινωνούντα δοχεία της απέκτησαν προηγμένα τεχνολογικά μέσα που δεν κατείχαν προηγουμένως:

Το διαδίκτυο και τη τεχνολογία πληροφορικής, δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης για τη πρόληψη εξεγέρσεων, όπλα δεσμών λέιζερ άκρως αποτελεσματικά για «σεμινάρια» όσων πολιτικών ψελλίσουν κάτι για ανυπακοή (βλ. Μάτι Αττικής, Καλιφόρνια, κ.ά.), εμβόλια τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος, εμφυτεύματα και πολλά άλλα.

Ωστόσο, η διάδοση της πληροφορίας και της επιστήμης και η μεγάλη άνοδος της πνευματικότητας κάποιων ανθρώπων, ροκανίζει το μετανθρωπιστικό Magnum Opus, λειτουργώντας εναντίον του.

Και τούτο, διότι όπως μας βλέπουν η Συντεχνία και τα συγκοινωνούντα δοχεία της, τους βλέπουμε πλέον και εμείς. Μπορεί να μη βλέπουμε τη κορυφή της πυραμίδας, αλλά οι ρωγμές του οικοδομήματός τους είναι πλέον βαθιές και η αποκαθήλωσή τους βέβαιη.

Στην εποχή της αστροφυσικής, της κβαντομηχανικής και του ηλεκτρικού σύμπαντος, όλα τα αφηγήματα των μυστικών εταιρειών, μηδενός εξαιρουμένου, το ξέρουν και το ξέρουμε ότι ερμηνεύονται επιστημονικά. Ως ανθρώπινα, είναι κτιστά, άρα φθαρτά και αναθεωρίσιμα.

Όλοι οι άνθρωποι μπορούν πια να έχουν πρόσβαση στην επιστημονική γνώση και όχι μόνο αυτοί των Συντεχνιών. Το αφήγημα λοιπόν των φυλάκων της γνώσης είναι νεκρό.

Τι απομένει λοιπόν στους Κυρίαρχους της Σοφίας αν τους αφαιρεθούν τα φαιδρά θεατρικά δρώμενα και οι καρναβαλίστικες στολές; Μόνο η τέχνη της υποδούλωσης των υπολοίπων και η ανοιχτή βούληση για λαοκτονία.

Καταστρέφοντας όμως επί δεκαετίες οι ίδιοι την εκπαίδευση, στερούνται άξιων στελεχών με πνευματική δύναμη, διαθέτοντας μόνο ολίγιστα και εγωπαθή υποκείμενα που είναι άδεια κελύφη, και όχι μόνον δεν μπορούν να αρθρώσουν πειστικό λόγο, να γράψουν και να διαβάσουν σωστά, αλλά ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την ύλη. Γι’ αυτό και θα χάσουν το παιχνίδι.

Οι δολοφονικές δράσεις της ιεραρχίας της εξουσίας και οι κατάπτυστες συμπεριφορές των υποτακτικών της, εξαγριώνουν πλέον όλο και περισσότερους ανθρώπους που έχουν πνευματικά ερείσματα.

Ήρθε ο καιρός να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά τα ανομήματα.

Το πνεύμα (3) θα νικήσει την ύλη (4).

Ο κώνος (1-3) καπελώνει τη βάση της πυραμίδας (4), τον κύβο-ύλη και το γνωρίζουν.

Και οι υποτακτικοί συνωστίζονται πλέον μόνο στη βάση. Και γι’ αυτό τρέμουν.

Όσο λοιπόν ο ένας πόλος θα νομίζει βλακωδώς ότι είναι αήττητος, τόσο ο άλλος θα ανυψώνεται πνευματικά.

Η κατακρήμνηση της μεγαλύτερης συνομωσίας εις βάρος της ανθρωπότητας είναι θέμα χρόνου, και θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες ένθεν κακείθεν.

 

ΠΗΓΕΣ:

• Gershom Scholem, Du frankisme au jacobinisme: La vie de Moses Dobruska, alias Franz Thomas von Schönfeld, alias Junius Frey, εκδ. Gallimard / Seuil, 1981.


• Wilhelm Schmidt, Franc-Maçonnerie Hermétique et Kabbalistique au XVIIIe Siècle : les Chevaliers et Frères de Saint-Jean l’Évangéliste d’Asie en Europe, εκδ. Sesheta, 2017.


• Collected Works of René Guenon, Theosophy: History of a Pseudo-Religion, εκδ. Sophia Perennis, 2004
.

• Ζακ Μπερζιέ & Λουί Πάουελς, Η αυγή των μάγων, εκδ. Κάκτος, 1990.


• Henry Coston, La conjuration des Illuminés, αυτοέκδοση, 1979.


• Gracchus Babeuf, Du système de depopulation, ou la vie et les crimes de Carrier, Son procès, et celui du Comité révolutionnaire de Nantes, πρώτη έκδοση 1794/ επανέκδοση 2014, εκδ. Chapitre.com.


• Reynald Secher, La Vendée vengé: Le génocide franco-français, εκδ. Perrin, 2006.


• Reynald Secher, Vendée: du génocide au mémoricide. Mécanique d’un crime légale contre l’humanité, εκδ. Cerf, 2011
.

Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

Fama Fraternitatis Rosae Crucis, 


• Marcelle Denis, Un certain Comenius, εκδ. Publisud, 1992.

• Jean-Claude Margolin, Neuf années de bibliographie érasmienne, 1962-1970, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών της Γαλλίας, εκδ. Vrin και University de Toronto Press.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 1. GAFAM: Ακρωνύμιο των Google, Apple, Facebook, Amazon και Microsoft

 

Πηγήhttps://aperopia.fr/01-2021/pagkosmies-imeres-kai-pagkosmia-nychta/?fbclid=IwAR3Uz81JzLTeoaRrYjC3gI61q1Ybn3-tLkCT_IHefoCcKkm4q1XJ-aKlITk

Προβολές : 1,151


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα