Πιστό πιόνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο Μητσοτάκης, φτιάχνει εθνική επιτροπή για τους ΛΟΑΤΚΙ – «Θα καταπολεμήσει τον ρατσισμό & τη μισαλλοδοξία»

Πιστό πιόνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο Μητσοτάκης, φτιάχνει εθνική επιτροπή για τους ΛΟΑΤΚΙ – «Θα καταπολεμήσει τον ρατσισμό & τη μισαλλοδοξία»

17 Μαρτίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:720
Μοίρασέ το

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εργαζόμαστε όλοι για μία σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα και μία τέτοια χώρα δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της. Γι΄ αυτό και τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα πρέπει να βρουν ισότιμη θέση στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας. Είναι ατομικό τους δικαίωμα αλλά είναι και υποχρέωση της πολιτείας και νομίζω ότι είναι και μία ώριμη τομή προς όφελος του εθνικού συνόλου»

 

Η σύγχρονη Ελλάδα, περνάει μέσα από την ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ, και η ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του Έθνους μας…

Σπεκουλαδόροι και κίναιδοι διευθύνουν την χώρα… έτσι ακριβώς όπως τα έλεγε και ο αείμνηστος ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ.

Και ποιοί θέλουν την εκπούστευση και την εκπόρνευση της Πατρίδας μας, προκειμένου να την διαλύσουν και να την αφανήσουν;;;

Σωστά … οι έχοντες λέπρα και σύφιλη στο DNA  τους… αυτοί που αποτελούν την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Και ο Μητσοτάκης, όπως και ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ του ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, έχουν την … “διαστροφή τους”…ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Τους θυμάστε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, αγάπη για την διαστροφή που είχαν;

Την θυμάστε την ανδρογύναικα την Κωνσταντοπούλου, που έλεγε πως θα φωταγωγήσει την Βουλή με τα χρώματα της διαστροφής;

Την Δούρου, την θυμάστε, αγκαλιά με τα αγαπημένα της LOATKI;

Όλος αυτός ο κοινοβουλευτικός συρφετός, νομίζετε πως έχει φυσιολογικές σχέσεις;

ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ… Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ ΤΟΥΣ.

ΥΒΡΙΣ, ΤΙΣΙΣ, ΝΕΜΕΣΙΣ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Το τι κάνει ο καθένας στην κρεββατοκάμαρά του, είναι δικαίωμά του.

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΩΣ … ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ.

Δύο φύλα έφτιαξε ο Θεός.

Το τρίτο, είναι ανώμαλο.

Υ.Γ.2. Κυριάκο, φτιάξε και μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ, κι άλλη μια ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.

Πού είσαι γαμώ το φελέκι μου βρε ΘΕΕ;;;

Υ.Γ.3. Δεν σας κάνει εντύπωση, πως κανένα μεγάλο ΜΜΕ, ούτε καν τα διαδικτυακά μεγάλα ιστολόγια, δεν μιλούν για τον Λιγνάδη;;;

Και μην ξανακούσω για … “μπατριώτες” δημοσιογράφους, γιατί θα τα πάρω στην κράνα…

Υ.Γ.4. Την συμμετοχή του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ “ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ” στην “εθνική επιτροπή” του Κούλη, ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;;;

Υ.Γ.5. Δεν σας κάνει εντύπωση αυτό το … LOATKI+;;;

Συν, τι άλλο;;;

 

Ο Kυριάκος Μητσοτάκης, δείχνει άλλη μια φορά την ιδιαίτερη συμπάθειά του για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, καθώς εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης αποφάσισε να «τρέξει» τη σύσταση επιτροπής με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

Ο πρωθυπουργός έχει πλήθος μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ ως στενούς του συνεργάτες όπως ο πρώτος δηλωμένος γκέι υφυπουργός Πολιτισμού κ.Γιατρομανωλάκης ή ο παντρεμένος με άντρα επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του, Αλέξης Πατέλης ο οποίος μάλιστα θα έχει και σημαίνοντα ρόλο στην επιτροπή.

Στόχος της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα καθορίζει οριζόντια τη στρατηγική, τους στόχους και τις δράσεις Υπουργείων και αρμόδιων φορέων για τον σχεδιασμό, την εκπόνηση και την υλοποίηση πολιτικών για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, κυρίως στην περίοδο 2021-2023.

«Εργαζόμαστε όλοι για μία σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα και μία τέτοια χώρα δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της. Γι΄ αυτό και τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα πρέπει να βρουν ισότιμη θέση στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας. Είναι ατομικό τους δικαίωμα αλλά είναι και υποχρέωση της πολιτείας και νομίζω ότι είναι και μία ώριμη τομή προς όφελος του εθνικού συνόλου», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) και καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών, Λίνος Αλέξανδρος Σισιλιάνος, ο οποίος ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής.

«Τα θέματα της καταπολέμησης των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων έχουν απασχολήσει επανειλημμένως και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και την Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Είναι καιρός πλέον να αποκτήσουμε μία εθνική στρατηγική η οποία να ανταποκρίνεται στο διεθνές γίγνεσθαι», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σισιλιάνος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού: 

Η ανάγκη για μια στρατηγική προσέγγιση για τα ζητήματα ΛΟΑΤΚΙ+ είναι πολλαπλή.

Πρώτον, πολλά από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι διαρθρωτικού χαρακτήρα, και η επίλυσή τους προϋποθέτει μια ολοκληρωμένη κυβερνητική προσέγγιση.

Δεύτερον, οι προκλήσεις παραμένουν σε πολλούς τομείς και απαιτούν διατομεακές δράσεις και πολιτικές. Πρόσφατη έρευνα του ΚΜΟΠ (Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας), στο πλαίσιο της υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου FAROS κατέδειξε ότι ένα στα τρία ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα έχει δεχθεί προσβολές ή εξύβριση λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού ή/και της έκφρασης ή ταυτότητας φύλου του από επαγγελματίες στον δημόσιο τομέα έστω και μία φορά.Ενώ δύο στους τρεις (63%) θεωρούν πως δεν έχουν ισότιμη πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, σε σχέση με τα άτομα που δεν έχουν ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητα.

Τρίτον, μια εθνική στρατηγική προσφέρει ένα πλαίσιο για τον εντοπισμό ζητημάτων που πρέπει ακόμη να αντιμετωπιστούν. Παρέχει επίσης μια δομή στη βάση της οποίας η Πολιτεία, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι εκπρόσωποι των εργοδοτών και των εργαζομένων και η κοινωνία των πολιτών μπορούν να συνεργαστούν για να βρουν λύσεις.

Τέταρτον, μέσω μιας στρατηγικής προσέγγισης μπορούν να συλλεχθούν στοιχεία που παρακολουθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, έτσι ώστε παρεχόμενες υπηρεσίες να μπορούν να αναθεωρηθούν και να προσαρμοστούν ώστε να καταστούν πιο αποτελεσματικές και συμπεριληπτικές.

Πέμπτον, θα πρέπει να διερευνηθεί ποιες επιπλέον νομοθετικές ρυθμίσεις ή τροποποιήσεις υφιστάμενων είναι αναγκαίες προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Η Εθνική Στρατηγική εντάσσεται στο ευρύτερο κυβερνητικό όραμα για μια ασφαλή, δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς Ελλάδα όπου όλα τα άτομα ενθαρρύνονται να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, ή την ταυτότητα, την έκφραση ή τα χαρακτηριστικά φύλου. Στόχος είναι η συμπερίληψη, η προστασία των δικαιωμάτων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ευημερία των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων έτσι ώστε να συμμετέχουν πλήρως και ισότιμα στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πολιτική ζωή της χώρας μας.

Η Επιτροπή περιλαμβάνει επίσης τα εξής μέλη:

Από την ακαδημαϊκή κοινότητα:

Κατερίνα Φουντεδάκη, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Λίνα Παπαδοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Από την κοινωνία των πολιτών:

Μαρίνα Γαλανού, Πρόεδρος Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ)

Απόστολος Καραμπαΐρης, Εκπρόσωπος του Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης

Στέλλα Μπελιά, Πρόεδρος Οικογενειών “Ουράνιο Τόξο”

Από την Κυβέρνηση:

Πάνος Αλεξανδρής, Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Αλέξης Πατέλης, Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού

 

 

ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ… γειά σου μπατριώτισσα Κρινιώ… 

Δεν είναι ρατσισμός, μπατριώτισσα.

Είναι σεβασμός στον εαυτό μου…

 

 Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πηγή

Προβολές : 720


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα