Προς ψυχασθενές κορονοϊοοπληκτο τρολ, υπερασπιστή του Μητσοτάκη: “ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΤΡΕΛΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ...”

Προς ψυχασθενές κορονοϊοοπληκτο τρολ, υπερασπιστή του Μητσοτάκη: “ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΤΡΕΛΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ...”

3 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:750
Μοίρασέ το

 

Τον τελευταίο καιρό, έχει ενσκήψει στο ιστολόγιό μου, ένα τρολ του Μητσοτάκη, που η ψυχασθένειά του έγινε αντιληπτή από την πρώτη στιγμή.

Στέλνει δεκάδες σχόλια, τα οποία φυσικά και δεν αναρτώνται, αλλά πηγαίνουν κατ’ ευθείαν  στον κάλαθο των σκουπιδιών, καθώς μόνον εκεί ανήκουν… αφού πρώτα αποθηκευθούν ως ενοχλητικό υλικό.

Για μια πρώτη και τελευταία φορά, θα αναρτήσω κάποια απ’ αυτά, για να του δώσω να καταλάβει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

 

Και θα του πω πολύ ήρεμα, επίσης για πρώτη και τελευταία φορά: “ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΤΡΕΛΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ… ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ … ΠΑΤΣΑ…”.

Σε περίπτωση που ξαναστείλεις σχόλιο, μαζί με τα άλλα τρελλά σου, και επειδή έχεις ενημερωθεί πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ, θα τα μαζέψω όλα και θα τα πάω στην ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και  στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, επειδή μου ασκείς διαδικτυακό bullying και υπάρχει σχετικός νόμος γι αυτό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 750


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα