πόρτες κλειστές, αλλά παράθυρα με θέα... (3 βίντεο και μια ταινία)

πόρτες κλειστές, αλλά παράθυρα με θέα... (3 βίντεο και μια ταινία)

15 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:103

… παράθυρα με θέα, μια υπόσχεση στο αύριο…

πόρτες κλειστές, αλλά παράθυρα με θέα... (3 βίντεο και μια ταινία)

 

 

Τις πόρτες τις κλείσαμε… βάλαμε όρια και φράκτες…

… θες οι εμπειρίες… θες οι πληγές…

… τουλάχιστον ας αφήσουμε τα παράθυρα ανοιχτά…

… έτσι για να ταξειδεύει η ματιά και να χάνεται στη θέα τους…

… για να ανακαλύπτουμε ορίζοντες και να κάνουμε όνειρα…

… παράθυρα με θέα, μια υπόσχεση στο αύριο…

 

Καλησπέρα… μια ήρεμη βδομάδα να έχουμε…

Καλλιόπη

τα μουσικοπερπατήματα εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 103

Ετικέτες:

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.