ΣΟΚ. Ο Νίκος Αντωνιάδης, καλεί τον ελληνικό λαό, σε άμεση εγρήγορση. “ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!”

ΣΟΚ. Ο Νίκος Αντωνιάδης, καλεί τον ελληνικό λαό, σε άμεση εγρήγορση. “ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!”

21 Αυγούστου, 2020 170 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:64,588
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Ελληνίδες & Έλληνες, έπρεπε να μάθετε τι έχουν ψηφίσει και επομένως τι σκοπεύουν να κάνουν.
 
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ:
-Μπορούν να μας πάρουν τα παιδιά λόγω κορωνοϊού; Σε άλλες χώρες το έχουν ψηφίσει. Εδώ έχει ψηφιστεί;
 
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ:
-Έχει γίνει ήδη. Και όχι μόνο για τα παιδιά. Για όλους. Με τον νόμο 4682/2020, τον γνωστό νόμο για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έχει νομοθετηθεί ο προσωρινός περιορισμός μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις !!
 
Η εκστρατεία τρομοκράτησής μας και εκτόξευσης καθημερινών απειλών εναντίον όλων όσοι υψώνουμε το ανάστημά μας και τιμάμε τους όρκους που έχουμε δώσει, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.
 
Να είστε έτοιμοι για όλα. Να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.”
 

 
 
Θα αποτολμήσω να  προχωρήσω αυτό το συγκλονιστικό προσκλητήριο του Νίκου Αντωνιάδη,  προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ένα βήμα παραπέρα… γιατί έχουμε να κάνουμε με διεστραμμένα μυαλά, ψυχές και σώματα αυτών που μας κυβερνούν και οι οποίοι εκτελούν διαταγές άλλων διεστραμμένων μυαλών… σατανικών μυαλών…
 
Και θα πω μια λέξη… ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ…
Και θα καταλάβουν πολλοί…
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Θα το ξαναγράψω, αν και το έχω γράψει χιλιάδες φορές στα ένδεκα χρόνια λειτουργίας των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ:
 
ΚΑΙ ΟΙ 301, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
 
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ 21 ΚΑΙ 30.
 
 
 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!
 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ,
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!
 
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ :
“…στον προσωρινό περιορισμό … σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις”
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ :
“…υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου”
 
ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ :
ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΛΑ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ 25ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ (ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ) Η »ΠΑΝΔΗΜΙΑ» !!!
_______
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ:
-Μπορούν να μας πάρουν τα παιδιά λόγω κορωνοϊού; Σε άλλες χώρες το έχουν ψηφίσει. Εδώ έχει ψηφιστεί;
 
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ:
-Έχει γίνει ήδη. Και όχι μόνο για τα παιδιά. Για όλους. Με τον νόμο 4682/2020, τον γνωστό νόμο για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έχει νομοθετηθεί ο προσωρινός περιορισμός μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις !!
 
Συγκεκριμένα:
-Με τον νόμο 4682/2020 κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. ΠΡΙΝ την κήρυξη της πανδημίας !
 
Στο πρώτο άρθρο, άρθρο 1, παράγραφος 2, στις περιπτώσεις (α) και (β), προβλέπεται ότι:
(α) Τα μέτρα αυτά [σύμφωνα με την παράγραφο 1, τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού] συνίστανται στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο [εδώ υπάγονται τα τεστ], υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία, προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορούν να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο και (β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.
 
-Προσέξτε τώρα. Όλα αυτά τα πρόσωπα και υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι οποίες όπως όλοι καταλαβαίνετε πολύ εύκολα η κυβέρνηση, δια του «αρμόδιου» κάθε φορά οργάνου (…), θα πει ότι πληρούνται, μπορεί να προχωρήσει, σύμφωνα με την περίπτωση (ε) στον υποχρεωτικό προσωρινό περιορισμό “υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου.
 
Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρομόδιου κάθε φορά οργάνου” !!!
 
Και μη μας πούνε πάλι ότι δεν θα το κάνουν και όλα αυτά που μας λένε και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
Αν ήταν να μη το κάνουν δεν θα το ψήφιζαν ούτε θα προέβλεπαν ποινή φυλάκισης σε όποιον δεν θα συμμορφωθεί.
 
Πρόκειται για απίστευτα πράγματα.
 
Δεν ήθελα να τρομοκρατήσω τον κόσμο όταν έκανα τη νομική ανάλυση του ίδιου νόμου, περιοριζόμενος στην ανάλυση για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.
 
Βλέποντας όμως ότι οδηγούμεθα καθημερινά σε ασύλληπτες οργουελικές καταστάσεις, πιστεύω ότι πλέον είναι ικανοί να εφαρμόσουν και την περίπτωση (ε).
 
Άλλωστε, επαναλαμβάνω, εάν δεν σκόπευαν να το κάνουν, δεν θα το ψήφιζαν.
 
Δεν θα ψήφιζαν την υποχρεωτική μεταφορά, τη δική μας και των παιδιών μας, ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις.
 
Με παραπομπές στις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας και στα σκληρότερα απολυταρχικά καθεστώτα.
 
Ελληνίδες & Έλληνες, έπρεπε να μάθετε τι έχουν ψηφίσει και επομένως τι σκοπεύουν να κάνουν.
 
Η εκστρατεία τρομοκράτησής μας και εκτόξευσης καθημερινών απειλών εναντίον όλων όσοι υψώνουμε το ανάστημά μας και τιμάμε τους όρκους που έχουμε δώσει, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.
 
Να είστε έτοιμοι για όλα. Να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

 

 

Πηγή

Προβολές : 64,588


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα