Τον Νοέμβριο του 2020 θα ξεκινήσει η Μεγάλη Αλλαγή και εδώ σε ΕΜΑΣ.

Τον Νοέμβριο του 2020 θα ξεκινήσει η Μεγάλη Αλλαγή και εδώ σε ΕΜΑΣ.

2 Ιουνίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:789
Μοίρασέ το
 
 
Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έχει ποντάρει τα ρέστα του σε λάθος αμερικανικό άλογο.
Το ΣΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΠΑΙΑΤ μετά το Νοέμβριο μπορεί να κάνει διακοπές στο «Γκουνάναμο», μαζί με την Πράσινη Ανάπτυξη και τη Γκρέτα.
 

 
 
Κρατώ πολύ μικρό καλάθι, κι αυτό, γιατί την Αμερική, δεν την κυβερνούν ούτε ο Τραμπ, ούτε οι Ομπάμα – Κλίντον – Μπους, αλλά οι εβραιοσιωνιστές.
 
Όταν και ο τελευταίος εβραιοσιωνιστής εκλείψει από προσώπου γης, η ανθρωπότητα και κατ’ επέκταση και η Ελλάδα, θα μπορούν να αναπνεύσουν…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Δεν συγκρίνω τον μεν με τους δε, αλλά δεν ξεχνώ, πως και την Μακεδονία, με τον Τράμπ την απωλέσαμε…κι ύστερα, μας κατσίκωσαν και το Κούλι… και την κοντή…

 
 
Για λόγους που αφορούν τα «Κεντρικά» και την προσπάθεια του Τραμπ να νικήσει την συνωμοσία για την Ανατροπή του, με το «ρωσικό δάκτυλο”, το «ελληνικό παρακράτος» έλαβε πίστωση χρόνου.
 
Αντί Αλλαγή σε 18-24 μήνες, πέρασε ολόκληρα η τετραετία.
Στις 8 Νοεμβρίου 1960, στα Κεντρικά νίκησε ο Κένεντυ.
Στις 3 Νοεμβρίου 1963, η Ένωση Κέντρου πήρε 42,4% και ανέτρεψε την ΕΡΕ.
 
ΑΛΛΑΓΗ. 
Στις 3 Νοεμβρίου 1964 μπήκε στον Λευκό Οίκο η εποχή Τζόνσον.
 
Και το 1965 ανατράπηκε ο Παπανδρέου και το 1967, ανατράπηκε ο Κοινοβουλευτισμός, συμφωνα με το «δόγμα Τζόνσον», «Γαμώ τη Δημοκρατία σας». 
Τον Ιούνιο του 1972 το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ξεκίνησε την επιχείρηση ανατροπής του Νίξον. Δυο χρόνια μετά, ΑΛΛΑΓΗ στο ΨΩΡΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ. 
 
Το 1980 η Αμερικανική Εξουσία δεν ασχολήθηκε με την Ελλάδα, λόγω των δικών της προτεραιοτήτων.
 
Αλλά, ασχολήθηκε το 1984 και προσπάθησε να ανεβάσει στην εξουσία τον ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ αλλά απέτυχε στις 2 Ιουνίου 1985.
 
Ηταν η μοναδική περίπτωση αμερικανικής αποτυχίας. 
Τα κατέφερε όμως ο Μπους που εκλέχτηκε το 1988 και μας έφερε το «Σκάνδαλο Κοσκωτά», το «βρώμικο 89» και την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990. 
Στις 3 Νοεμβρίου 1992 κέρδισε ο Κλίντον και τον Σεπτέμβριο του 1993 έπεσε ο Μητσοτάκης και έγιναν εκλογές που επανέφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. 
Το 2000 επανήλθε ο Τζωρτζ Μπούς και στην Αθήνα η πολιτική αλλαγή ήρθε με καθυστέρηση τα 2004. 
Η άνοδος του Ομπαμια το 2008 δεν επέτρεψε στον Καραμανλή να ολοκληρώσει την «επταετία του» και είχαμε ΑΛΛΑΓΗ με το πιστό παιδί της Μάργκαρετ. 

Η Μεγάλη Αλλαγή στις ΗΠΑ το 2016 δεν είχε κανέναν αντίκτυπο ΨΩΡΟΕΛΑΔΙΣΤΑΝ. 

Λογικό είναι να περιμένουμε την Μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ μέσα σε 18-24 μήνες. 

 
Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έχει ποντάρει τα ρέστα του σε λάθος αμερικανικό άλογο.
 
Το ΣΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΠΑΙΑΤ μετά το Νοέμβριο μπορεί να κάνει διακοπές στο «Γκουνάναμο», μαζί με την Πράσινη Ανάπτυξη και τη Γκρέτα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 789


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα