KOΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!

KOΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!

12 Μαΐου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
KOΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!

Στοχοποιημένες περισσότερο, είναι οι πιο αγωνιζόμενες ομάδες, για εθνικά θέματα, θέματα πίστεως και συγκροτημένων κοινωνιών.

Το σύστημα σήμερα ενδιαφέρεται για διάσπαση και ατομική απομόνωση.

Όπου δουν ενότητα και φιλότιμες προσπάθειες από ανθρώπους, για να αναβαθμίσουν και να εξωραΐσουν τον τόπο τους και το χωρίο τους με φιλότητα κι εν Χριστώ αγάπη.. σκυλιάζουν!

 

 

 

 

Η αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΠΙΣΤΗ, διώκονται ανηλεώς και πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για Ιερείς αγαπητούς στον κόσμο.

Συγκέντρωση υπογραφών και ενεργοποίηση της ομογένειας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ι.Ν.Αγίων Αποστόλων, Άργος Καλύμνου

 

Στα 5 χρόνια του ιστολογίου, σάς έχω πει πολλά πράγματα για την Κάλυμνο, και πώς εγώ, ένας Μακεδόνας από την Βεργίνα και Κεφαλλονίτης από το σόι της μητέρας μου, έχω συνδεθεί με την Κάλυμνο και αρκετούς αξιολογότατους κατοίκους της, και αυτοί επίσης με αποζητούν τα καλοκαίρια και να με θεωρούν Καλύμνιο.

Ίσως ήταν αποφασισμένο από τον Θεό να επιτευχθεί αυτή η ένωση, ώστε να υπερασπιστώ με ό,τι μέσο βρω (καλή ώρα ο Διόδοτος ο οποίος προέκυψε στην πορεία) αυτό το νησί, όταν χρειαστεί. 

Σήμερα λοιπόν, ζητώ από τους απανταχού αναγνώστες μας να κοινοποιήσουν μείζον πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο νησί, και μάλιστα προσωπικού φίλου.

Όλοι καταλάβαμε πώς έχει στοχοποιηθεί το νησί με την ψευτοπανδημία. Κατελήφθη από υγειονομικά κλιμάκια και έξτρα αστυνομικούς από Κω και Αθήνα, από πέρυσι. και δεν σταμάτησαν να τούς κάνουν κατά χιλιάδες τα τεστ, αυτά που δείχνουν θετική και την κοκα-κόλα. 

Ναι, οι Καλύμνιοι είναι απείθαρχοι και Ελληναράδες.

Οι 9 στις 10 εκκλησίες της έκαναν εφέτος Ανάσταση στις 12, κι αυτό το πληροφορήθηκαν οι χαζαροκούληδες.

Φυσικά, και ανάμεσα στους Καλύμνιους δυστυχώς, δεν λείπουν κάποια ανθελληνικά και νεοταξικά μικρόβια-καταδότες, τα οποία τούς κουβάλησαν μέχρι και τον Τσίπρα στο νησί επί 2 συνεχόμενες χρονιές.

Μόνο από αυτό καταλαβαίνετε πολλά. Τώρα.. προσπαθούν να τούς βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.

Με 57 “κρούσματα” τούς έβαλαν στο “κόκκινο” και μάλιστα στην αρχή τούς είπαν ότι θα κρατήσει 5 ημέρες.

Μετά από 3 ημέρες τούς το πήγαν στις 17 Μαΐου, και προχθές τούς ανήγγειλαν ότι θα πάει στις 27 Ιουνίου!

Έπεται καταστροφή σε πολλούς τομείς, προεξέχοντος του τουριστικού.

Στοχοποιημένες περισσότερο, είναι οι πιο αγωνιζόμενες ομάδες, για εθνικά θέματα, θέματα πίστεως και συγκροτημένων κοινωνιών.

Το σύστημα σήμερα ενδιαφέρεται για διάσπαση και ατομική απομόνωση.

Όπου δουν ενότητα και φιλότιμες προσπάθειες από ανθρώπους, για να αναβαθμίσουν και να εξωραΐσουν τον τόπο τους και το χωρίο τους με φιλότητα κι εν Χριστώ αγάπη.. σκυλιάζουν!

Γι αυτό και έφτασε η άκρη του σατανικού νήματος στον φίλο και πνευματικό μου εν Καλύμνω, π.Ιγνάτιο.

Έναν ιερέα πατριώτη, κάτω των 50 ετών, μικρότερο από εμένα, με 4 παιδιά, που τον είχαν ξανα απειλήσει για την θέση του, επειδή κράδαινε μια τεράστια ελληνική σημαία στο λιμάνι, στους αγώνες για την Μακεδονία μας. Είναι μάλλον ο πιο αγαπητός σε όλο το νησί πνευματικός κι εξομολογητής.

Το νησί, όλο σοκαρισμένο από την ειδοποίηση που του έστειλαν, για μετάθεσή του -μέσω viber μάλιστα οι “γύφτοι”, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους πραγματικούς γύφτους- από το χωριό (οροπέδιο) Άργος.. αρκετά χιλιόμετρα πιο μακρυά, στην Πόθια, που είναι το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Μετάθεση μετά από 26 χρόνια ταπεινής προσφοράς στην περιοχή, με πάμπολλους τρόπους.

Αντιγράφω ανάρτηση του Μιχάλη Βαζανέλλη, μαθηματικού, επίτροπου του Ι.Ν Αγίων Αποστόλων Άργους, ενορία του π.Ιγνατίου.

Για τον πατέρα μας Ιγνάτιο

Αρχικά θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους συγχωριανούς μου που ενεργώ αυτοβούλως, αλλά πιστεύω πως σε αυτά τα λίγα λόγια μου, θα συμφωνήσουν.

O πατήρ Ιγνάτιος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος τόσο με την ενορία όσο και με την ίδια την κοινωνία του Άργους. Επί των ημερών του, ο ναός των Αγίων Αποστόλων, ανασύρθηκε από την αφάνεια και εδραιώθηκε ως ενορία. Για περίπου τρεις δεκαετίες, αφιερώνει τη ζωή του στην διακονία και την ευημερία του χωριού, με δράσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις υποχρεώσεις ενός εφημερίου.

Οι κάτοικοι του Άργους, στο πρόσωπό του βρήκαν έναν αδελφό, έναν γιο, μα πάνω απ’ όλα έναν πατέρα που φροντίζει για το καλό τους. Ο ταπεινός του χαρακτήρας και η ειρηνοποιητική του φύση, έφεραν όλο το χωριό στην εκκλησία. Η αγάπη του κόσμου, όπως είναι γνωστό άλλωστε, έχει ξεπεράσει την ενορία μας, καθιστώντας τον ως έναν από τους πιο αγαπητούς ιερείς του νησιού. Κάτω από τη στοργική θεώρηση των προβλημάτων τους, εκατοντάδες νέοι βρήκαν το δρόμο της εκκλησίας και της εξομολόγησης.

Όλα αυτά είναι γνωστά στον κόσμο, γι αυτό η ανακοίνωση της μετάθεσής του εξέπληξε τους πάντες. Ο ξεριζωμός ενός τόσο αγαπητού ιερέως από τον τόπο που έχει ως σπίτι του και από τους κατοίκους που έχει ως τέκνα του, δεν είναι προς όφελος κανενός. Είναι μια κίνηση που σίγουρα δεν προσβλέπει στο καλό του ποιμνίου αφού οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Πως μπορείς να διώχνεις έναν παπά από μια ενορία που μόνο καλά έχει να πει για το πρόσωπό του;

Θα μπορούσα να πω κι άλλα για το έργο που επιτελεί στο χωριό μας αλλά βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως και η θλίψη μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω. Ζητούμε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας να σεβαστεί την επιθυμία των ενοριτών και να αποσύρει την απόφαση της μετάθεσης. Ο πατήρ Ιγνάτιος για μας δεν είναι απλώς ένας ιερέας. Είναι πατέρας κι αδελφός. Όπως το λέμε εδώ, είναι Αργώτης.

Χριστός Ανέστη.

Εύχομαι αυτή η ανάρτηση να φτάσει σε όλη την Ελλάδα και στούς Έλληνες του εξωτερικού.

Οι δε Καλύμνιοι της υπόλοιπης Ελλάδος, του Τάρπον Σπρίνγκς Φλώριδας, Ντάργουιν Αυστραλίας, κλπ, που αριθμούν στις 200 χιλιάδες κ άνω, έχουν ήδη ενημερωθεί και κινητοποιηθεί.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ* !!! 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

* Το οροπέδιο ονομάστηκε έτσι από Έλληνες στρατιώτες, που μετά τον Τρωικό Πόλεμο, τα πλοία τους κατέληξαν στην Κάλυμνο, και διάλεξαν το οροπέδιο αυτό για να ζήσουν, λόγω του καλού κλίματος. 

 

Πηγή

Προβολές : 505


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα