ΑΚΚΕΛ: Αλυσοδεθήκαμε στο ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας για την 25η Μαρτίου

ΑΚΚΕΛ: Αλυσοδεθήκαμε στο ΚΥΤ Φυλακίου Ορεστιάδας για την 25η Μαρτίου

28 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:291
Μοίρασέ το

Στον Έβρο συμβολικά «έσπασαν» τις αλυσίδες που επέβαλε η κατοχική κυβέρνηση και παρά τις απαγορεύσεις γιόρτασαν την 25 Μαρτίου ενώ συγχρόνως διαμαρτυρήθηκαν αλυσοδεμένοι έξω από το ΚΥΤ Φυλακίου με την συμμετοχή του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Ευάγγελου (Βάκη) Τσιομπανίδη.

 

 

 

Καλή και συμβολική κίνηση. ΟΜΩΣ…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ…

ΤΙΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ Ή ΤΙΣ ΣΠΑΣ, Ή ΟΧΙ.

Γι αυτό και θα ταυτιστώ με τον Πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, κ. Βάκη Τσιομπανίδη, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΣΚΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τελικά θέλουμε πολύ δρόμο, για να ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

 

Στον Έβρο συμβολικά «έσπασαν» τις αλυσίδες που επέβαλε η κατοχική κυβέρνηση και παρά τις απαγορεύσεις γιόρτασαν την 25 Μαρτίου ενώ συγχρόνως διαμαρτυρήθηκαν αλυσοδεμένοι έξω από το ΚΥΤ Φυλακίου με την συμμετοχή του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Ευάγγελου (Βάκη) Τσιομπανίδη.

Γιόρτασε την ονομαστική του εορτή «σπάζοντας τις αλυσίδες» μαζί με άλλους έξω από το ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου Ορεστιάδας.

Το Συντονιστικό Φορέων ’21 που οργάνωσε την διαδήλωση αποτελεί μία πανελλαδική συνάντηση φορέων, με σκοπό να τιμήσουν τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης και να διεκδικήσουν τα ανολοκλήρωτα προτάγματα του 1821: Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία.

Στον Έβρο και λόγω των αντεθνικών εξελίξεων στο Φυλάκιο Ορεστιάδας οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση πραγματοποιήθηκαν στο Φυλάκιο που όσο υπάρχει το θέμα επέκτασης της δομής, το Φυλάκιο θεωρείται πρωτεύουσα και επίκεντρο του νομού

Έγιναν αυτοκινητοπομπές από Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα που συγκεντρώθηκαν  στο Εργοστάσιο Ζαχάρεως στην Ορεστιάδα.

Στις 12:00 μετακινήθηκαν στην πλατεία Φυλακίου και έγινε διαμαρτυρία μπροστά στο ΚΥΤ- ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 291


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα