Απίστευτη καταγγελία για Καλλιγούλα-κορυφαίο Ελληνα πολιτικό!Σεξουαλική επίθεση στην “κόρη” του παρουσία της…συζύγου σε κότερο επωνύμων!!!(βιντεο)

Απίστευτη καταγγελία για Καλλιγούλα-κορυφαίο Ελληνα πολιτικό!Σεξουαλική επίθεση στην “κόρη” του παρουσία της…συζύγου σε κότερο επωνύμων!!!(βιντεο)

5 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:893
Μοίρασέ το

Η κ Μπαλταζή μίλησε και για τις πόρνες της εξουσίας, δηλαδή τις γυναίκες εκείνες που δεν ασκούν το καθ όλα νόμιμο επάγγελμα της πόρνης, αλλά στην ουσία είναι οι ιδιότυπες πόρνες που προσφέρουν τα σωματικά ανταλλάγματα για να πάρουν εξουσία.

Η σύζυγος του κορυφαίου πολιτικού, η οποία ήταν όχι μόνο μπροστά στον πολιτικό, αλλά και τραγουδούσε αγκαλιά με τον τραγουδιστή, τήν ώρα που ο πολιτικός άρπαζε ,ενώπιον όλων, την πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια και την κάθιζε πάνω στα γεννητικά του όργανα-έστω ντυμένος-τι διαφέρει απο τις πόρνες αυτού του είδους;

 

 

 

 

Την ταινια “120 μέρες στο Σαλό” την περίφημη ταινία του Πιέρ Πάολο Παζολίνι,  δεν την είδα, παρ’ όλο που πριν σαράντα χρόνια, γινόταν χαμός μ’ αυτή.

Το βιβλίο διάβασα… ή μάλλον προσπάθησα να διαβάσω και το πέταξα σε μια άκρη.

Στην περίληψη του βιβλίου, αν θυμάμαι καλά, έγραφε πως πρόκειται για τέσσερις φασίστες που εκπροσωπούν τις βασικές μορφές εξουσίας, οι οποίοι κλείνουν διά της βίας σε απομονωμένο παλάτι μια ομάδα παρθένων αγοριών και κοριτσιών.

Τρεις πόρνες αφηγούνται τις εμπειρίες τους, ενώ οι ενήλικες εξαναγκάζουν τους κρατούμενους να συμμετάσχουν σε πράξεις ακραίου και σαδομαζοχιστικού σεξ. 

Δεν τους συγκρατεί κανένας νομικός, πολιτιστικός ή ηθικός κανόνας.

Αυτό λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Αυτό ζούμε σήμερα.

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Είναι τόσος ο εκφυλισμός, που ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι.

Πριν δυο μήνες, έγραφα στις αναρτήσεις μου, πως έχουν να βγουν τόσα τρομακτικά μυστικά για πρόσωπα του δημόσιου βίου, που ο κόσμος θα πηδάει από τα παράθυρα.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΖΟΛΙΝΙ, ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ.

Μια κοινωνία που ζει μέσα στην νοσηρότητα, έχει ημερομηνία λήξης.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Ποιός είναι ο κορυφαίος πολιτικός στο κότερο που όρμησε στη νεαρή και όμορφη καλλιτέχνιδα Πέννυ Μπαλτατζή;

Η ίδια το κατήγγειλε σε εκπομπή στο ΚΟΝΤΡΑ και είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Γιατί είναι κορυφαίος πολιτικός.

Γιατί παρενόχλησε σεξουαλικά την νεαρή μπροστά στη γυναίκα του και στους καλεσμένους στο πριβε πάρτι στο κότερο.

Γιατί η κ.Μπαλτατζή αντέδρασε και είπε ότι θα φύγει κολυμπώντας.

Γιατί η συζυγος του πολιτικού είναι συνυπεύθυνη της καταγγελίας.

Οπως και οι άλλοι.

Γιατί δείχνει πως “γ…ει και δέρνει η εξουσία” .

Η κ Μπαλταζή μίλησε και για τις πόρνες της εξουσίας, δηλαδή τις γυναίκες εκείνες που δεν ασκούν το καθ όλα νόμιμο επάγγελμα της πόρνης, αλλά στην ουσία είναι οι ιδιότυπες πόρνες που προσφέρουν τα σωματικά ανταλλάγματα για να πάρουν εξουσία.

Πολλοί έχουν στο μυαλό τους τέτοια πρόσωπα γυναικών και απο την σημερινή πραγματικότητα και ελιτ.

Η σύζυγος του κορυφαίου πολιτικού, η οποία ήταν όχι μόνο μπροστά στον πολιτικό, αλλά και τραγουδούσε αγκαλιά με τον τραγουδιστή, τήν ώρα που ο πολιτικός άρπαζε , ενώπιον όλων, την πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια και την κάθιζε πάνω στα γεννητικά του όργανα-έστω ντυμένος-τι διαφέρει απο τις πόρνες αυτού του είδους;

Οταν αυτά γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ ,προφανώς για να δείξουν πως “γ…ει” η εξουσία ιδιωτικά τι κάνουν;

Και όταν βρεθούν σε θέση ευθύνης. πχ υπουργοί θα κάνουν τα πάντα να ενθαρρύνουν τα θύματα όπως  η επώνυμη κυρία Μπαλτατζή που καταγγέλλει ή θα κάνουν τα πάντα να συγκαλύψουν τέτοια εγκλήματα και τα πάντα, για  να μην πάρουν θάρρος κι άλλες νεαρές και κάνουν καταγγελίες;

Οταν η ηθοποιός Π.Αναστασοπούλου έγραψε δημόσια προς τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3 πολλοί σκέφτηκαν ότι αναφέρεται σε καταγγελίες.

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, εκείνος πήγε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.

Μακάρι να μην πάθει κάτι η υγεία του, αλλά είναι πολύ βολικό εγκεφαλικό αυτή την περίοδο.

Επίσης δημόσια η γνωστή Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και η ηθοποιός κ.Δροσάκη κατήγγειλαν δημόσια τον ίδιο Φιλιππίδη για σεξουαλικές επιθέσεις αισχίστου έιδους.

Σε τι διαφέρει ο κορυφαίος πολιτικός που μας κυβέρνησε, η συζυγός του και η επώνυμη πανίσχυρη παρέα του αν δεν βγουν σήμερα-αύριο να καταγγείλουν τον πολιτικό και να ζητήσουν να τσακιστεί να πάει σπίτι του;

Ποιός ήταν ο παππούς κυρ Σταύρος , ο βουλευτής που ορμούσε στην 17χρονη τότε κυρία Μπαλτατζή και για να κάμψει τις αντιστάσεις του παιδιού αυτού , έφερνε μπροστά της νοικιασμένες αλλοδαπές ιέρεις του έρωτα;

Αυτοί οι άνθρωποι κυβέρνησαν και κυβερνούν και άλλοι στο πόδι τους με ίδια νοοτροπία.

Μοιάζει με τη νοοτροπία  του Καλλιγούλα.

Ποιός ήταν ο Καλλιγούλας;

Ιδού:

“…Σύγχρονοι ερευνητές πιστεύουν ότι προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα.

Ακολούθησε το 38 μ.Χ. ο θάνατος της αδελφής του Δρουσίλας, την οποία υπεραγαπούσε… ερωτικά.

Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή να συνειδητοποιήσει το παράλογο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο Καλιγούλας άρχισε να ανακαλύπτει παντού εχθρούς και συνωμότες και να απαιτεί λατρεία ανατολικού τύπου.

Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν από τα δικαστήρια με την ασαφή κατηγορία της «ασέβειας προς τον αυτοκράτορα» και, φυσικά, θανατώνονταν αφού πρώτα δημεύονταν οι περιουσίες τους.

Τα επόμενα τρία χρόνια οργάνωνε γιορτές απίστευτης χλιδής, ανάγκαζε τους ρωμαίους ευγενείς να τον ορίζουν ως συγκληρονόμο τους, ενώ διέταξε και τη μεταφορά του χρυσελεφάντινου αγάλματος του Δία από την Ολυμπία για να γίνει το δικό του, μετά τις απαραίτητες φυσιογνωμικές μετατροπές.

Το όνομά του έγινε συνώνυμο της αλόγιστης σπατάλης και της απόλυτης αλαζονείας, της παραφροσύνης, της κραιπάλης και των οργίων…”

Και στην εποχή του διεφθαρμένου αυτού αυτοκράτορα η Ρώμη κινδύνευε και εκείνος βεβαίωνε ότι κάνει το παν για να την κρατήσει ισχυρή.

Υστερα αποσυρόταν στα όργια και στην χλιδάτη ζωή, ζάμπλουτος και δεν δίσταζε ακόμα και με την αδελφή του.

Ασφαλώς και δεν είναι η πλειοψηφία αυτή.

Οσο όμως δεν τους καταγγέλλουν, δεν διαχωρίζουν τη θέση τους,όσο η χώρα πάει απο το κακό στο χειρότερο,τόσο ο λαός θα τους θεωρεί “ενα”.

Ακούστε το κορίτσι και φρίξτε:

λινκ βίντεο

 

Πηγή

Προβολές : 893


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα