Απαντήστε ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Με ποια “λογική” φτιάχνετε μητρώο εμβολιασμένων?

Απαντήστε ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Με ποια “λογική” φτιάχνετε μητρώο εμβολιασμένων?

30 Νοεμβρίου, 2020 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,179
Μοίρασέ το
Απαντήστε ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Με ποια “λογική” φτιάχνετε μητρώο εμβολιασμένων?
 
Σπύρος Καμπιώτης: “Άφησα τελευταίο ένα πιθανό σενάριο που ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας να μη μας συμβεί ως κοινωνία, (και αφήστε στην άκρη κάποιοι -γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά- τα περί συνομωσιολογιών και ψεκασμένων).
 
Μπορεί άραγε να συλλάβει ο νους σας, το τι μπορεί να συμβεί αν, λέμε αν, το όποιο εμβόλιο (που έχει παραχθεί χωρίς στάθμιση/εκτίμηση/πρόβλεψη των κοντο-μεσο-μακροπρόθεσμων παρενεργειών του) αρχίσει και εκδηλώνει τις -ανεξερεύνητες- όποιες συνέπειες που αυτό πιθανόν θα έχει στον ευρύτερο πληθυσμό?
 
Μπορείτε να συλλάβετε τι θα συμβεί?”

 
Απαντήστε ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Με ποια “λογική” φτιάχνετε μητρώο εμβολιασμένων?
 
Δεν γνωρίζω πόσοι αφελείς ή ανεγκέφαλοι, ή ραγιάδες, έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής ενός εμβολίου που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ  ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
 
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Και τότε? Τιιιι?
Απαντήστε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
———
Ακαδ. έτος 1975-76.
 
Μάθημα Ανατομίας (εργαστήριο), στο ανατομείο Γουδί (ή Γουδή), πάνω σε πτώματα (διατηρημένα με φορμόλη).
 
Καθηγητής ήταν ο ιατρός ανατόμος Π. Δημακόπουλος (Θεός συγχωρέστον, κυριολεκτικά όμως).
 
Πραγματικά μας έβγαζε το λάδι.
 
Σ΄ ένα από τα μαθήματα λοιπόν -στεκόμενοι- γύρω από ένα πτώμα σε ύπτια θέση (χωρίς δέρμα που φαίνονταν όλα τα όργανα και οι μύες) απευθύνεται σε μένα και μου λέει.
 
Κύριε Καμπιώτη για δείξτε μας σας παρακαλώ τον Λαγονοψοΐτη και κατόπιν, τον εν τω βάθει Μέγα Προσαγωγό του Μηρού και περιγράψτε μας …τα σχετικά με αυτούς .
 
Μάλιστα κύριε καθηγητά απαντώ.
 
Νάτος (δείχνοντας με το δάκτυλό μου).
 
Απάντηση του καθηγητή: “Τι μας λέτε κύριε Καμπιώτη?
Τι σημαίνει νάτος?
 
Πιάσε παιδί μου τον μυ με τα χεράκια σου.
 
Δες τον καλά, πιάσε τον να τον νοιώθεις στα χέρια σου και δείξε τον μας.
 
Πές μας από που εκφύεται που καταφύεται με ποιους είναι συναγωνιστής/συνλειτουργός με ποιους ανταγωνίζεται, κ.λπ. ….”
 
Και όλα αυτά σε ένα μάθημα ανατομίας σε προπτυχιακό επίπεδο εκείνα τα χρόνια.
 
Γιατί σας τα γράφω αυτά?
 
Γιατί δεν είναι δυνατόν, σήμερα το 2020, να έρχονται “φτασμένοι” και “καταξιωμένοι” επιστήμονες –συνεργεία πολιτικών- και να σου λένε: “Αυτό είναι το εμβόλιο κύριες/οι για την τάδε ασθένεια και κάνετέ το, διαφορετικά θα … θα… θα… θα…”
 
Και όλα αυτά τα θα …
 
-Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις και διευκρινίσεις.
 
-Χωρίς καμία πληροφόρηση για την αποδεκτή και καθιερωμένη δεοντολογία.
 
-Χωρίς καμία παροχή γνώσης των παραδοχών που υιοθετήθηκαν.
 
-Χωρίς εξηγήσεις για τα πρωτόκολλα που ακολουθήθηκαν.
 
-Χωρίς καμία παροχή γνώσης ή πληροφοριών, των πειραματικών διαδικασιών, των εργαλείων, του πληθυσμού (subjects) που έλαβε μέρος, της συλλογής και της επεξεργασίας των δεδομένων. … …
 
Χωρίς καμία παροχή γνώσης για το πως προέκυψαν τα όποια αποτελέσματα … προέκυψαν.
 
Χωρίς καμία παροχή γνώσης ή πληροφόρησης για τις κοντο-μεσο-μακροπρόθεσμες (θετικές ή αρνητικές) επιδράσεις/επιπτώσεις που προκαλούν –τα εμβόλια αυτά- στον οργανισμό.
 
Χωρίς καμία δημοσίευση σε αποδεκτά επιστημονικά ιατρικά περιοδικά με κριτική επιτροπή.
 
Και όμως χωρίς ΟΛΑ αυτά τα επιβαλλόμενα αυστηρώς –και κυρίως- στην ιατρική επιστήμη.
 
Ω!!! του θαύματος μέσα σε 8 μήνες, έχουμε “αποτελεσματικό” εμβόλιο!!!
 
Και όχι μόνο το έχουμε, αλλά ήδη –λέει- φορτώνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν αεροπλάνα με χιλιάδες δρομολόγια για να εμβολιάσουν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.
 
Αλήθεια πότε πρόλαβαν και παρασκεύασαν τέτοια και τόσο μεγάλη και απίστευτη ποσότητα εμβολίων?
 
Πότε?
 
Πως?
 
Πότε πρόλαβαν και ολοκλήρωσαν, έρευνες, πειράματα, αποτελέσματα, πρωτόκολλα ασφαλείας ….. και έτοιμα εμβόλια για 8.000.000.000 δις πληθυσμό?
 
ΓΑΜΩΤΟ. ΠΟΤΕ και κυρίως ΠΩΣ ?
 
Αν αυτό δεν είναι τρέλα για να μη το χαρακτηρίσω διαφορετικά, τότε τι είναι?
 
Και ερχόμαστε τώρα, εδώ στους δικούς μας.
 
Άκουσα/διάβασα/είδα, ότι δημιουργείται ή δημιουργήθηκε λέει μητρώο για τους –εν δυνάμει- εμβολιασμένους.
 
Ναι? ΝΑΙ.
 
Το πρώτο ερώτημα που ανακύπτει είναι, γιατί και με πια λογική δημιουργείται ένα τέτοιο μητρώο?
 
Για δημογραφικούς λόγους?
 
Για προληπτικούς λόγους?
 
Για ιατρικούς λόγους?
 
Για πολιτικούς λόγους?
 
Για .. … ποιους λόγους?
 
Ετοιμάζουμε μήπως νέες Σπιναλόγκες?
 
Ετοιμάζουμε –μήπως για τους αμπόλιαστους- την “λογική” του επικίνδυνου βιολογικού “τρομοκράτη”, και κατά συνέπεια φυλακίσιμου, είτε σε ιδρύματα είτε σε κατ΄οίκον περιορισμό?
 
Απαντήστε ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
 
Με ποια “λογική” φτιάχνετε μητρώο εμβολιασμένων?
 
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ
 
 
Υσ. Άφησα τελευταίο ένα πιθανό σενάριο που ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας να μη μας συμβεί ως κοινωνία, (και αφήστε στην άκρη κάποιοι -γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά- τα περί συνομωσιολογιών και ψεκασμένων).
 
Μπορεί άραγε να συλλάβει ο νους σας, το τι μπορεί να συμβεί αν, λέμε αν, το όποιο εμβόλιο (που έχει παραχθεί χωρίς στάθμιση/εκτίμηση/πρόβλεψη των κοντο-μεσο-μακροπρόθεσμων παρενεργειών του) αρχίσει και εκδηλώνει τις -ανεξερεύνητες- όποιες συνέπειες που αυτό πιθανόν θα έχει στον ευρύτερο πληθυσμό?
 
Μπορείτε να συλλάβετε τι θα συμβεί?
 
Και τότε, Τι?

 

Πηγή

Προβολές : 1,179


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα