ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ. Με λίγα λόγια και σταράτα το τι πραγματικά συμβαίνει και υφίσταται για τη θεατρική παράσταση που παίζεται εδώ και ένα χρόνο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ. Με λίγα λόγια και σταράτα το τι πραγματικά συμβαίνει και υφίσταται με την θεατρική παράσταση που παίζεται εδώ και ένα χρόνο.

12 Ιανουαρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:919
Μοίρασέ το
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ. Με λίγα λόγια και σταράτα το τι πραγματικά συμβαίνει και υφίσταται για τη θεατρική παράσταση που παίζεται εδώ και ένα χρόνο.
 
Nick Kilo:   Βαση της  ξεκαθαρης δηλωσης μου.
 
Προκαλώ τους ειδικούς και την “Ειδική Επιτροπή για Covid-19” εν Ελλάδι να μου κάνουν μήνυση ως
 
-ΑΡΝΗΤΗ
 
-για παραπληροφόρηση
 
-για διασπορά ψευδών δεδομένων.
 
-για ότι άλλο γουστάρετε
 
Και ας τα πούμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στα δικαστήρια κυρίες και κύριοι αρμόδιοι και ειδικοί ….. απλα για να απαιτησω έτσι όπως επιτάσσει η εύρεση της αλήθειας για τη δικαιοσύνη, να αποδείξετε πέρα πάσης αμφιβολίας του λόγου ΣΑΣ το αληθές για όλα τα ΨΕΥΔΗ, την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ και το ΚΑΚΟ που διασπείρετε εδώ και ένα χρόνο.
 

 
 
 
 
Αστειεύεσαι… ούτε που θα τολμήσουν κάτι τέτοιο, γιατί γνωρίζουν πως … όχι μόνον θα τους κατατροπώσεις, αλλά… θα φέρεις και σε πολύ δύσκολη θέση την “δικαιοσύνη” που σιωπά ένοχα και είναι συναυτουργός του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Πάμε στοίχημα;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ. Με λίγα λόγια και σταράτα το τι πραγματικά συμβαίνει και υφίσταται για τη θεατρική παράσταση που παίζεται εδώ και ένα χρόνο.
 
 
 
Με λίγα λόγια και σταράτα το τι πραγματικά συμβαίνει και υφίσταται για τη θεατρική παράσταση που παίζεται εδώ και ένα χρόνο.
 
1ον ΔΕΝ υφίσταται επ ουδενί ένας ΝΕΟΣ και προηγουμένως ανύπαρκτος ιός.
 
Υφίσταται ένας άγνωστος προηγουμένως ιος που ήταν και είναι ΕΝΔΗΜΙΚΟΣ και εποχιακός και 10 χρόνια πίσω να έκαναν τα τεστ πάλι θα τον έβρισκαν (Όπως και τον έχουν βρει και προσποιούνται ότι δεν τον είδαν) και έχω παρουσιάσει τις αποδείξεις πολλάκις.
 
Μια εποχιακή ενδημικοτητα που αν σε αυτή προσθέσεις μερικά δισεκατομμύρια τεστ έχεις το τέλειο μοτίβο μιας φαινομενικής αλλά ψευδεστατης διασποράς αφού όσο πιο πολλά τεστ κανείς για κάτι που ανέκαθεν υπήρχε ενδημικός, τόσο πιο πολλούς θα βρίσκεις ως “θετικούς” και πλείστοι εξ αυτών θα είναι και άρρωστοι και στα τελευταία τους.
 
2ον ΔΕΝ υφίσταται τεράστια μεταδοτικότητα.
 
Υφίσταται μόνο μια πλασματική εικόνα αυτής λόγω της παράλογης και εξωπραγματικής χρήσης προβληματικών τεστ για την εύρεση ενός ενδημικου ιού που πάντα ήταν και θα είναι μαζί μας και όσο πιο πολλά τεστ κανείς, πάντα θα τον “βρίσκεις”.
 
Και τον ίδιο αριθμό τεστ να έκαναν για κάθε ένα από όλους τους ιούς που γνωρίζουν και που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού, ΠΑΛΙ θα είχαμε πανδημία για τον εκάστοτε ιό που θα ΨΆΧΝΟΥΝ με τα ανούσια τεστ.
 
 
3ον Δεν υφίσταται επιδημιολογική αιτιολογική συσχέτιση μεταξύ του συγκεκριμένου ιού και οποιασδήποτε συγκεκριμένης ασθένειας.
 
Υφίσταται ότι τα κρούσματα είναι κατά 90-95% υγιής, άρα ο συγκεκριμένος ιός ΔΕΝ μπορεί να σχετίζεται με την ασθένεια των ολίγον αρρώστων που βγήκανε θετικοί σε κάποιο απο τα πολλα προβληματικά τεστ.
 
Επιδημιολογική αιτιότητα κορονοιου-ασθένειας μηδέν εις το πηλίκο, (Ενώ για τους ιούς της γρίπης είναι αποδεδειγμένη).
 
 
4ον Δεν υφίσταται παθογένεια του ιού, απλούστατα γιατί ούτε ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ βλάβες σε ανθρώπινα κύτταρα και όργανα έχουν αναδειχθεί πειραματικά αλλά ούτε και ασθένεια αλλά και θάνατος σε πειραματόζωα που μολύνθηκαν εσκεμμένα.
 
Η ιατρική και οι λειτουργοί αυτής πλέον ξεγυμνώνονται και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, ένα πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με την Ιατρική Επιστήμη, με την ΥΓΕΙΑ και με τη Ζωή, αλλά με το κομπογιαννιτισμο, τον πατερναλισμο και την επιστημονική συγκάλυψη.
 
“Η μυοκαρδίτιδα ονομάζεται τώρα μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με κοροναϊό.
 
Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που σχετίζονται με καρδιακή πάθηση, καρδιακή νόσο ή αγγειακή νόσο κατηγοριοποιούνται τώρα ως καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά σχετιζόμενα με κορονοιο.
 
Οι επιπλοκές από τη γρίπη που οδηγούν σε βακτηριακή πνευμονία αποτελούν πλέον επιπλοκή του Covid.
 
Οι ενδνοσοκομειακές λοιμώξεις, η νοσοκομειακή πνευμονία, η πνευμονία της διασωληνωσης και του αναπνευστήρα παρουσιάζονται ως δήθεν επιπλοκές από κορονοιο.
 
Οι σοβαρές επιπλοκές και παρενέργειες πληθώρας ιατρικών και φαρμακευτικών παρεμβάσεων και κοκτέιλ αυτών δηλώνονται ως επιπλοκές από κορονοιο.
 
Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει και είναι ατέλειωτη.
 
Οι ιατρικές παθήσεις που προκύπτουν λόγω μεμονωμένων προϋπάρχοντων ζητημάτων, που δεν σχετίζονται καθόλου με το Covid συνδέονται πλέον αναμφίβολα με τον ιό.
 
Οι γιατροί μας έχουν εγκαταλείψει την επιστήμη και πήδηξαν στο Corona Express για να διατηρήσουν τη θέση και τον μισθό τους και κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της υγείας.
Και δεν θα διστάσουν να εμβολιασουν βίαια όταν έρθει η οδηγία.
 
Η κοινότητά μας καταλαμβάνεται από μια τεχνοκρατία ιατρικής δικτατορίας εξοπλισμένη με την απεριόριστη δύναμη και τον ενδόμυχο πατερναλισμο που την διακατέχει και κυβερνά τις επικίνδυνες πράξεις της”
 
 
5ον..Δεν υφίσταται ΝΕΑ ασθένεια και ο όρος “ασθένεια Covid-19” είναι ένας “ασαφής ορισμός ομπρέλα” που περιλαμβάνει συμπτώματα δεκάδων γνωστών ασθενειών, ειδικά ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
 
Ένας ορισμός ασθένειας ομπρέλα που ξεφτιλίζει την ίδια την Ιατρική.
 
Και η κοροϊδία της ήπιας δήθεν νόησης (αν έχει βγει θετικό κάποιο ανούσιο τεστ) αν έχεις λίγο πονοκέφαλο ή ξεροβηχα ή μυϊκους πόνους ΔΕΝ σημαίνει ότι είσαι ασθενής, απλά θέλουν να πιστεύεις ότι είσαι.
 
 
6ον Δεν υφίσταται θάνατοι ΑΠΟ τη μόλυνση με το συγκεκριμένο κορονοιο.
 
Υφίστανται θάνατοι από χίλιες δύο αλλες αιτίες που τους βάζουν την ταμπέλα COVID-19 και με τη “βοηθεια” λογισμικών χωρίς καμία αιτιότητα και απλά ακολουθώντας ΟΔΗΓΙΕΣ και χρησιμοποιώντας ένα ανούσιο τεστ ως διαγνωστικό μέσο ενώ δεν είναι με τη μέθοδο που ξεφτιλίζει την ιατρική (ΒΛΕΠΕ Νο4)
 
 
7ον Δεν υφίσταται μείωση της διασποράς και μόλυνσης και μετάδοσης από τη χρήση μάσκας, παρά μόνο αύξηση της ευπάθειας των εξαναγκασμενων και μη χρηστών σε λοιμώξεις του αναπνευστικού από την αλόγιστη και επικίνδυνη πολύωρη χρήση της και πολλές φορές δυναται να προκαλέσει και δύσπνοια και μειωμένη ιστική οξυγονωση και και και.
 
Και η χρήση μάσκας από ασθενείς με κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού με απόλυτη βεβαιότητα θα επιδεινώσει τη κατάσταση του ασθενή και όποιος ειδικός σύστησε τη μάσκα ΠΑΝΤΑ σε ασθενείς είναι εγκληματίας.
 
 
8ον ΔΕΝ υφίσταται ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ από κανένα μέτρο και από την διασπορά φόβου, τρόμου και πανικού για να τηρηθούν.
 
Υφίσταται μόνο παράπλευρες απώλειες, καταστροφή της υγείας του πληθυσμού και θάνατοι εξ ΟΛΩΝ των ΜΕΤΡΩΝ, της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού και επικίνδυνων δήθεν ιατρικών πρωτοκόλλων.
 
 
9ον Δεν υφίστανται πουθενά κρεματόρια κορονοθανατων ΑΠΟ τον ιό.
 
Υφίστανται τεράστιες διαφορές στη διαδικασία καταγραφής κορονοθανατων, τεράστιες διαφορές στην αντιμετώπιση ανθρώπων με πλείστες ασθένειες λόγω της ταμπέλας κορονοιου που τους έβαζαν, τεράστιες διαφορές στις ιατρικές παρεμβάσεις σε ένα μεγάλο εύρος ασθενών λόγω της κορονοταμπέλας και παράπλευρες απώλειες εξ ΟΛΩΝ των πράξεων και μέτρων των αρμοδιων και ειδικών.
 
 
10ον Δεν υφίσταται καμία “ανάγκη” εμβολιασμού ΛΟΓΩ όλων των άνωθεν, ήτοι γιατί δεν υφίσταται πραγματικός κίνδυνος.
 
Ο πραγματικός κίνδυνος είναι τα ίδια τα κορονοεμβολια για χίλιους διαφορετικούς λόγους και ο πραγματικός κίνδυνος είναι τα ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ Covid-19 και τα μέτρα δήθεν αντιμετώπισης τους.
 
Ότι ΔΗΛΩΝΩ και θεωρώ σωστό υποστηρίζεται από τις σωστές ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, πληθώρα αποδείξεων, ιατρικής βιβλιογραφίας και μεθοδολογικής αμερόληπτα λογικής σκέψης που είναι οι απαραίτητοι παράγοντες σε κάθε επιστήμη και απαραίτητα στοιχεία του κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου που μπορεί και χωρίς “ειδικά” πτυχία να είναι αληθινός ερευνητής και πιο ειδικός από τους δήθεν πτυχιο-ειδικους που μοστραρουν τα πτυχία τους για να πουλήσουν ότι γουστάρουν και ότι τους διατάζουν, όχι μόνο με μεθόδους πατερναλιστικες αλλά και φασιστικές.
 
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ (περιληπτικά) θεωρώ με στοιχεία και πλείστες αποδείξεις που εχω παραθέσει πλείστες φορές, (αλλα και λογω της τεράστιας έλλειψης αποδείξεων για το αντίθετο των όσων αναφέρω) ότι είναι πάρα πολύ κοντά στη πραγματικότητα.
 
Και είναι απόλυτα ξεκάθαρα και εξηγούν τα πάντα και ότι συνέβη και το γιατί και το πως παίχτηκε και παίζεται μια θεατρική παράσταση για ειδεχθής λόγους εις βάρος της ανθρωπότητας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας αλλά και της αληθινής ιατρικής που φροντίζει για την υγεία.
 
Βαση της άνωθεν ξεκαθαρης δηλωσης μου.
 
Προκαλώ τους ειδικούς και την “Ειδική Επιτροπή για Covid-19” εν Ελλάδι να μου κάνουν μήνυση ως
-ΑΡΝΗΤΗ
-για παραπληροφόρηση
-για διασπορά ψευδών δεδομένων.
-για ότι άλλο γουστάρετε
 
Και ας τα πούμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στα δικαστήρια κυρίες και κύριοι αρμόδιοι και ειδικοί ….. απλα για να απαιτησω έτσι όπως επιτάσσει η εύρεση της αλήθειας για τη δικαιοσύνη, να αποδείξετε πέρα πάσης αμφιβολίας του λόγου ΣΑΣ το αληθές για όλα τα ΨΕΥΔΗ, την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ και το ΚΑΚΟ που διασπείρετε εδώ και ένα χρόνο.
 
Πάμε λοιπόν και …….
 
ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ με αναδρομικές δειγματοληπτικες μελέτες ΟΤΙ Ο SARS-COV-2 ήταν “κάτι” ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ τα προηγούμενα έτη (genomic sequencing και φυλογενετικες αναλύσεις με βάση το νόμο των πιθανοτήτων ΔΕΝ είναι απόδειξη, ουτε καν ενδειξη δεν ειναι πως ΔΕΝ υφιατσται πριν 10 χρόνια)
 
Και αν ΔΕΝ αποδειξετε οπως επιτάσσουν οι αρχές της ορθής επιστήμης το “Προηγουμένως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ” και γίνει ανεύρεση του στο παρελθόν (ελπιζω να θυμάστε που τον βρήκατε στα σκατα την άνοιξη του 2019 και το κάνατε τουμπεκι) με τα υπέροχα τεστ που χρησιμοποιείτε, τότε να ετοιμάζεται τις βαλίτσες σας μαζί με τον ΠΟΥ για ισόβια, γιατί ΟΛΑ όσα επικαλεστηκατε και κάνατε καταρρέουν συθέμελα σε αυτή τη περίπτωση και θεωρούνται Έγκλημα Ενάντια της Ανθρωπότητας.

 

Πηγή

 

Nick Kilo

Βάζω εδώ γιατί νομίζω ταιριάζει και το εξαιρετικό και απόλυτα αληθινό και κατανοητό κείμενο του εξαίρετου

Σπυρος Καμπιωτης

 

 
Μασκαράδες, έμαθα.
 
Κοίτα να δεις τι έμαθα –περίπου- μέσα σε ένα χρόνο.
 
-Έμαθα πως υπάρχει ένας ιός που δημιουργήθηκε, είτε από κουτσουλιές, είτε από εργαστήριο με αριθμό ευρεσιτεχνίας όπως λένε, είτε ότι δεν υπάρχει αλλά…υπάρχει εδώ και καιρό αλλά δεν τον είχαν εντοπίσει, είτε … είτε …
 
-Έμαθα πως αυτός ο ιός αρχικά δεν ήταν αξιόλογος και δεν ήταν επικίνδυνος, όμως αυτός μετά γυμνάστηκε το έριξε στα ¨βάρη¨ στην ¨αντοχή¨ και στα ¨σπρίντ¨ και έτσι καρδάμωσε , και άρχισε να τρέχει από εδώ και από εκεί σαν τον μακαρίτη τον Βέγγο και όποιον/α συναντούσε στο διάβα του αφού τον έσπαγε στο ξύλο τον έστελνε στα επείγοντα και μετά στην εντατική.
 
-Έμαθα και μου είπαν στην αρχή οι ¨προπονητές¨ του ιού, πως αν φοράω μάσκα, αυτή δεν πρόκειται να με προφυλάξει και να κάνει κάτι και να την αποφεύγω γιατί είναι και άκρως επικίνδυνη.
 
Μάρτης μου ο άγιος Σωτήριος ο μεγαλομάρτυρας.
 
Όμως μετά, .. με την επιφοίτηση που μου ήρθε και από άλλους άγιους μαζί και εκείνης του μεγαλομάρτυρα, μου αποκάλυψαν πως πρέπει για παιδαγωγικούς λόγους να φοράω την μάσκα για να γίνω και εγώ μάρτυρας και να αγιάσω.
 
Μάλιστα τόσο πολύ με συναισθάνονταν και με πονούσαν που μου είπαν πως αν δεν την φοράω θα με τιμωράνε με πρόστιμο από 300 ευρώ μέχρι και 5 χιλιάρικα έως ότου να βάλω μυαλό.
 
-Έμαθα ακόμα πως 1 και 1 δεν κάνουν 2, αλλά μπορεί να κάνουν και 4, και 7 και 10.
 
-Επίσης έμαθα πως ο μέσος όρος π.χ από το 30 έως το 70, δεν είναι το 50 αλλά είναι το 80 το 95 ή και το 100, … και μια και δεν μπορούσα να το εμπεδώσω έφαγα τιμωρία με εγκλεισμό στο σπίτι μου και με το θερμόμετρο στο στόμα ανά μία ώρα.
 
-Έμαθα πως δεν έχει σημασία αν δεν είμαι άρρωστος, εγώ πρέπει να νοιώθω άρρωστος, εκτός και αν είμαι Ρωμά, παράνομος μετανάστης, Δήμαρχος, πολιτικός, τραγουδιστής, δημοσιογράφος … ή εν πάση περιπτώση να έχω υψηλές γνωριμίες.
 
-Έμαθα πως αυτός ο ιός μεταδίδεται με … την επαφή, την αναπνοή, την ομιλία, τον αέρα, το σεξ, το … κλάσιμο και το βήξιμο, το περπάτημα, την μετακίνηση, το χασμουρητό, την σκόνη, την άμμο, την θάλασσα, το κρύο, την ζέστη, τα ζώα, , το παιγνίδι, …με τις γιορτές, με τις παρελάσεις, με τον ήλιο, με την βροχή, … με τον χειμώνα, με το καλοκαίρι…
 
Όμως επειδή λοιπόν αυτός ο ιός είναι και εργασιομανής, κάνει διάλλειμα για ξεκούραση καθημερινά και σταματάει να μεταδίδεται μεταξύ 9 το βράδυ και 5 το πρωί.
 
-Έμαθα επίσης πως αυτός ο ιός ήταν πολύ δύσκολος και περίεργος και για να βγει το εμβόλιο εναντίον του χρειάζονταν κάποια χρόνια.
 
Όμως μετά αυτός άτιμος ο ιός έκανε συμφωνία μαζί με κάποιες πολυεθνικές και συμφώνησε πως αν μπόλιαζαν όλο τον πλανήτη, τότε αυτός θα τους έδινε την άδεια να κατασκευάσουν το εμβόλιο σε 6 μήνες. Και έτσι και έγινε.
 
– Έμαθα επίσης, πως αυτός ο ιός τους είπε πως είναι εξαιρετικά ερωτύλος και παθιάρης και του αρέσει να συνουσιάζεται συνεχώς και γι΄αυτο θα μας γεμίσει με τα τέκνα του, που θα του μοιάζουν μεν αλλά θα είναι λίγο διαφορετικά από αυτόν και ελαφρώς μεταλλαγμένα και γι αυτό απαίτησε και συμφώνησε πως το εμβόλιο που θα κατασκεύαζαν δεν θα προφύλασσε μόνο από αυτόν αλλά απαιτούσε να εξασφαλίσει και τα παιδιά του, οπότε κάθε 6 μήνες πρέπει να κάνουν συνεχώς επαναληπτικές δόσεις για να μπορούν να πιάνουν και τα … τέκνα του. Και ο άτιμος κατόρθωσε και πέρασε και αυτόν τον όρο στο …συμφωνητικό.
 
-Έμαθα επίσης πως ένα σύμπτωμά του ιού αρκετά σοβαρό και τυραννικό που το είχε λέει από την αρχή, όπως αυτό της δύσπνοιας, …τελευταία αν πας στους γιατρούς των νοσοκομείων σου λένε πως μπορεί να μην έχεις άλλα συμπτώματα μεν, αλλά έχεις δύσπνοια έστω και αν εσύ αναπνέεις άνετα και μια χαρά..
 
Όμως εσύ δεν το γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις άνετα, αυτοί όμως το ξέρουν.
 
Γι΄αυτό, μετά από αυτή την διάγνωση σου χώνουν ένα μαραφέτι στο λαιμό για να …αναπνέεις άνετα, πνίγοντάς σε. Και έτσι πνίγεσαι …αναπνέοντας.
 
-Έμαθα επίσης πως όλα αυτά τα μέτρα που παίρνουν για αυτόν τον ιό ήταν και παραμένουν εδώ και ένα χρόνο … και θα παραμένουν προσωρινά και έκτακτα, και έτσι τελικά εμπέδωσα το …
 
Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.
 
Υσ. Πάντως εκείνο που τελικά έμαθα ανεπιστρεπτί είναι πως όσες μάσκες και να φορέσουν οι ¨συνάνθρωποί¨ μου, η μάσκα τους που βρίσκεται κάτω από την μάσκα δεν κρύβεται με τίποτα ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.

 

Πηγή

Προβολές : 919


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα