ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Έτοιμο το σχέδιο για τον πλανήτη – ΤΙΤΛΟΣ: «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση». Πως θα το ονομάζατε ένα τέτοιο καθεστώς;    (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Έτοιμο το σχέδιο για τον πλανήτη – ΤΙΤΛΟΣ: «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση». Πως θα το ονομάζατε ένα τέτοιο καθεστώς; (ΒΙΝΤΕΟ)

5 Ιουνίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:752
Μοίρασέ το

Προβλέπει παγκόσμια κυβέρνηση, «σφράγισμα» με ψηφιακή ταυτότητα, Unisex Κοινωνία, αλλαγές στην Υγεία, την Οικονομία, την Κοινωνία και πολλά άλλα.

Έρχεται Αρμαγεδδών για την ανθρωπότητα…

Τα ερπετά της παγκοσμιοποίησης, είναι αποφασισμένα να επιβάλουν τη σατανική τους ατζέντα… την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 με ότι δεν έχει μέχρι σήμερα εφαρμοστεί από την ΑΤΖΕΝΤΑ 21.

Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα, παρά μόνον ο Θεός… αν φυσικά θέλει να σώσει το δημιούργημά Του.

Μέχρι στιγμής, έχει αφήσει τα γεννήματα των εχιδνών, να αλωνίζουν, χιλιάδες χρόνια…

Θα … πατήσει ΑΥΤΟΣ, το κουμπί της επανεκκίνησης, αφανίζοντας τα ερπετά δια παντός;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μία οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1971. Βασίζεται στην συμμετοχή των μελών του!

Ποια είναι τα μέλη του; Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Στόχος του φόρουμ, όπως ισχυρίζονται τα μέλη του, είναι η… βελτίωση του κόσμου.

Διεξάγει μια ετήσια συνάντηση στα τέλη Ιανουαρίου στο Ντάβος, ένα ορεινό θέρετρο στο Γκραουμπύντεν των ανατολικών Άλπεων στην Ελβετία. Εκεί μαζεύονται όλοι οι παγκοσμιοποιητές.

Πριν δυο μέρες, με επικεφαλής τον οικονομολόγο, Klaus Schwab, η επίσημη ιστοσελίδα του φόρουμ δημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο δείχνει πως βρισκόμαστε προ κοσμογονικών εξελίξεων με αφορμή τον κορωνοϊό αλλά και τις εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις λεηλασίες στους δρόμους, όπως θα δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Το φόρουμ λοιπόν υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός άνοιξε παράθυρο, προκειμένου να πατηθεί το κουμπί επαναφοράς-επανεκκίνησης, δείχνοντας ως φωτογραφία ένα πράσινο κουμπί και τίτλο: «Ήρθε η ώρα για επανεκκίνηση του πλανήτη».

Όπως υπογραμμίζεται, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης, πρέπει να αναθεωρηθούν όλοι οι τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, από την εκπαίδευση μέχρι τις κοινωνικές συμφωνίες και τις συνθήκες εργασίας.

«Κάθε χώρα, από τις Ηνωμένες πολιτείες μέχρι την Κίνα πρέπει να συμμετέχει και κάθε βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου μέχρι και τεχνολογίας πρέπει να μετατραπεί.

Με μία φράση: Χρειαζόμαστε μία Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναρύθμιση του καπιταλισμού», γράφει το Φόρουμ.

 

Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στο παγκόσμιο χρέος, το οποίο έχει αυξηθεί, για την ανεργία, για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, προβλήματα τα οποία απαιτούν, σύμφωνα με το φόρουμ, παγκόσμια συνεργασία και παγκόσμια κυβέρνηση.

Τονίζεται επίσης πως υπάρχει καλή θέληση από την πλευρά των πολιτών, προκειμένου να προχωρήσει η «Μεγάλη Επανεκκίνηση-Επαναρύθμιση», που «τόσο απεγνωσμένα χρειαζόμαστε», σύμφωνα πάντα με τους παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Όπως θα δείτε στο σχέδιο που δημοσιεύει το Φόρουμ, στον πυρήνα βρίσκεται η «Μεγάλη Επανεκκίνηση», γύρω της γυρίζουν οι βασικοί πυλώνες, προκειμένου να αλλάξει ο πλανήτης (Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αλλαγές στην Υγεία, Παγκόσμια Συνεργασία, Επανασχεδιασμός Κοινωνικών Συμβολαίων και Εργασιακών Συνθηκών.

Εν συνεχεία οι βασικοί πυλώνες είναι συνδεδεμένοι με θέματα όπως η Παγκόσμια Κυβέρνηση, η ένταξη των LGBTQ, το περιβάλλον, η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, το 5G, τα drones, η ψηφιακή ταυτότητα («σφράγισμα» όσων δεχτούν το εμβόλιο του Bill Gates) και πολλά άλλα!

 

ΠΗΓΗ: World Economic Forum

Εμείς απλά παραθέτουμε ό,τι βρίσκουμε σε επίσημες ιστοσελίδες της διεθνούς κοινότητας.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, οι οποίες αποτελούν τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να ενωθούν στο πλαίσιο της επανεκκίνησης και εν τέλει να κυβερνώνται μέσω μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αγοράσει το υψηλό παγκόσμιο χρέος και θα επανεκκινήσει το καπιταλισμό σε ένα νέο μάλλον καθεστώς συγκεντρωτισμού και ελέγχου της οικονομίας και της παγκόσμιας κοινωνίας, στην οποία οι άνθρωποι θα ζουν ΜΟΝΟ με ψηφιακές ταυτότητες, προκειμένου να μην απειλούν την Δημόσια Υγεία.

Πως θα το ονομάζατε ένα τέτοιο καθεστώς;

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 752


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα