Αυτό, μπορούμε να το πράξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε να μας παρέχετε τα κάτωθι στοιχεία σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις πληροφορίες που τον αφορούν ...

Αυτό, μπορούμε να το πράξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε να μας παρέχετε τα κάτωθι στοιχεία σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις πληροφορίες που τον αφορούν ...

23 Απριλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:583
Μοίρασέ το
Vasileios Syranastasis: “Όσο οι αρμόδιοι και ειδικοί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για την αυξητική μεταβολή στη γενική θνησιμότητα (γιατί σίγουρα την έχουν ΔΕΙ) και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τη συνολική πραγματική εικόνα της Γενικής θνησιμότητας και νοσηρότητας των μπολιασμενων ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τους ΜΗ μπολιασμενους, άλλο τόσο καταλαβαίνουμε ότι ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”

Αυτό, μπορούμε να το πράξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, και να ζητήσουμε τα στοιχεία που αναφέρει στην παρούσα ανάρτηση, ο Vasileios Syranastasis.
Ας κάνουμε κάτι επιτέλους, και ας μην περιμένουμε από κάποιους λίγους, να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, σ’ αυτή την τρομακτική σε διάσταση ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ.
Καλλιόπη Σουφλή
Πολλοί έχουν εστιάσει στο δελτίο που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους το 2021 ως τέλος Φλεβάρη (Και την 8η βδομάδα του 2021) και επισημαίνουν τι στο διατανο πανδημία έχουμε με ένα “ΝΕΟ και προηγουμένως ανύπαρκτο ιό που προκαλεί μια ΝΕΑ και προηγουμένως ανύπαρκτη ασθένεια” αν οι θάνατοι αυτές τις 8 βδομάδες που “θερίζει” ο Φαντομας ιός και έχουμε τόσα πολλά κρούσματα και θανάτους είναι λιγότεροι σε απόλυτα νούμερα ακόμα και από το μέσον όρο πενταετίας.
Και φυσικά έχουν απόλυτο δίκιο εφόσον ποτέ δεν είχαμε πανδημία εξ ενός ΝΕΟΥ ιού και ΝΕΑΣ ασθένειας προηγουμένως ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ όπως επισημαίνω από το Μάρτιο του 2020.
Και φυσικά όλα όσα μας έδειχναν για ένα χρόνο αλλά και όσα συνέβησαν εκ των μέτρων, πρωτοκόλλων και πράξεων τους ήταν που δημιούργησαν τη παραπλανητική εικόνα (Στο μυαλό της πλειονότητας) μιας δήθεν πανδημίας που απλά ήταν και συνεχίζει να είναι μια καλά στημένη θεατρική παράσταση και ΠΡΟΣΧΗΜΑ για την εγκαθίδρυση μιας απόλυτα Φασιστικής διακυβέρνησης όπου ο Άνθρωπος και ο Πολίτης δεν θα υφίσταται πλέον αφού δεν θα έχουμε κανένα δικαίωμα ούτε ως ΆΝΘΡΩΠΟΙ ούτε ως πολίτες.
Υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να δούμε ΟΛΟΙ το συντομότερο δυνατό και αφορά την ευρεία πειραματική παρέμβαση στην Υγεία του πληθυσμού, (ειδικά των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων)
Ήτοι θέλω να επισημάνω ότι το 2021 έχουμε αυτή τη ΝΕΑ παράμετρο που μας την “έπεσε” με απόλυτη βεβαιότητα και αυτή η παράμετρος είναι τα ΚΟΡΟΝΟΜΠΟΛΙΑ και θέλω να επισημάνω ότι στη στατιστική τα απόλυτα νούμερα μπορεί να είναι ολίγον παραπλανητικά και πρέπει να ελέγχουμε διαχρονικές μεταβολές αν θέλουμε να δούμε πραγματικά την επίδραση των παρεμβάσεων.
Στις προηγούμενες αναρτήσεις που έχω συμπεριλάβει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, έχω συμπεριλάβει και επιπρόσθετα τα στοιχεία από το Υπ.Εσωτ. με τους θανατους και για ΟΛΟ το Μάρτιο (ένα στοιχείο που δεν βρίσκεται στο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ).
Και από αυτό το επιπρόσθετο επίσημο δεδομένο φαίνεται ξεκάθαρα ότι όσο ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ το μπόλιασμα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ και η γενική θνησιμότητα (και η δηλωθέντα κορονοθνητοτητα) ενώ θα ΑΝΑΜΈΝΑΜΕ μείωση και επειδή καλοκαιριάζει αλλά και επειδή μπολιαζουν αβέρτα.
Η αυξητική τάση (διαχρονική μεταβολή) στην ΑΥΞΗΣΗ της θνησιμότητας διαφαίνεται από την 6η βδομάδα του Φλεβάρη.
Οι επισημάνσεις μου ειδικά αφορούν διαχρονική μεταβολή (αύξηση αντί για αναμενόμενη μείωση) ως τέλη Μαρτίου επί το πλείστον ανά μήνα.
Και για αυτό το λόγο ΠΡΕΠΕΙ οι αρμόδιοι (αυτοί που δήθεν μας “σώζουν” με το “αζημίωτο” βέβαια) να δημοσιεύσουν ΟΛΑ τα στοιχεία με λεπτομέρεια ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα η ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ (αλλά και νοσηρότητα με επιπρόσθετα στοιχεία) των μπολιασμενων ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ με ΜΗ-μπολιασμενους. Απλούστατα γιατί μόνο ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ μπορείς να δεις την πραγματικότητα.
Μηνιαία αναγωγή θανάτων….
Υπ.Εσωτ. θάνατοι 3 μηνών, δημοσίευση 1.4.21 = 34.284
Θανατοι Ιανουαρίου=11.912 (Δηλωμενοι κορονοθανατοι 958)
Θάνατοι Φεβρουαρίου=11.227 (-5.7%) -(4 εβδ=10.141)- (κορονοθανατοι 708 {-26%})
Θάνατοι Μαρτίου=12.231 (+8.9%) – (κορονοθανατοι 1.589 {+125%})
Έτσι όπως κατ’ ελάχιστον την ζητάμε εδώ
Υ.Γ. όσο οι αρμόδιοι και ειδικοί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για την αυξητική μεταβολή στη γενική θνησιμότητα (γιατί σίγουρα την έχουν ΔΕΙ) και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τη συνολική πραγματική εικόνα της Γενικής θνησιμότητας και νοσηρότητας των μπολιασμενων ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τους ΜΗ μπολιασμενους, άλλο τόσο καταλαβαίνουμε ότι ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΟΠΟΙΟΣ όντως ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ το σαθρό οικοδόμημα της πλασματικής πανδημίας, εφόσον ένα βασικό θεμέλιο της είναι το παρανοϊκό σπρώξιμο των πειραματικών προϊόντων τότε ΑΡΚΕΙ να αναδειχθεί ότι αυτά ΔΕΝ είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά.
((Τα περι τεστ και αλλά συναφή είναι ΑΝΟΥΣΙΑ)) γιατί όπως φαίνεται από τα λίγα στοιχεία που ειναι διαθέσιμα και παρέθεσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, και η επίδραση τους ως προς τη συνολική υγεία, διαφαίνεται πως είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Και εφόσον ήμαστε στην Ευρώπη, ο κάθε πολίτης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να απαιτήσει τα ακόλουθα δεδομένα, για να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποια είναι η πραγματική επίδραση των πειραματικών προϊόντων ως προς τη ΥΓΕΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ και όχι αυτή που πουλάνε οι πλασιέ ****$$$
Όπως έλεγε ένας σοφός. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Και όποιος ιατρός ΑΓΝΟΕΙ ότι μόνο έτσι μπορείς να έχεις μια πιο πλήρη εικόνα για αυτά τα πειραματικά προϊόντα και ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ότι δήθεν το “παρακολουθούν” με τις κίτρινες κάρτες οι ΙΔΙΟΙ πλασιέ που τα προωθούν, του συστήνω να αλλάξει επάγγελμα γιατί το ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ ΜΗ ΒΛΑΨΕΙΣ το έχει ξεχάσει.
Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, όπως και οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ οι αρμόδιοι ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ και λόγω του κατεπειγόντως.
Η άλλη λίστα που παρέθεσα σε προηγούμενη ανάρτηση είναι αδύνατο να ζητηθεί δημόσια γιατί περιέχει προσωπικά δεδομένα (μπορεί να γίνει από επιστήμονες με ειδική άδεια μόνο).
Η συγκεκριμένη όμως μπορεί γιατί αφορά μόνο νούμερα.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Με γνώμονα το έννομο συμφέρον όλων των Ελλήνων πολιτών που παίρνουν εθελοντικά μέρος σε μια τεράστια πειραματική ιατρική πράξη και για να εκτιμηθεί αξιόπιστα η πραγματική επίδραση των προϊόντων που χορηγούνται ως προστασία προς τον Covid19 και για τις οποίες ουδείς γνωρίζει τη συγκεκριμένη και μη συγκεκριμένη επίδραση τους ως προς την υγεία και δη την γενική νοσηρότητα και ΓΕΝΙΚΗ θνησιμότητα, εφόσον είναι και καινούριες τεχνολογίες.
Ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε να μας παρέχετε τα κάτωθι στοιχεία σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις πληροφορίες που τον αφορούν …
Με βάση ότι οι ληξιαρχικες πράξεις θανάτου από 01.01.2021 ως 01.04.2021 σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπ.Εσ. είναι 34.284 για όλα τα αίτια.
Παρακαλώ να μας παραθέσετε τα κάτωθι λεπτομερή στοιχεία χωρίς προσωπικά δεδομένα.
Ανά ηλικιακή ομάδα (οι ηλικίες 0-19 εξαιρούνται θεωρώντας ότι δεν εμβολιάστηκε κανένας, αν υφίσταται εμβολιασμοί σε αυτές τις ηλικίες παρακαλώ να συμπεριληφθούν)
20-24
25-29
30-34
35-39
40-44
45-49
50-54
55-59
60-64
65-69
70-74
75-79
80-84
85-89
90+
Τον Συνολικό αριθμό θανάτων για κάθε ηλικιακή ομάδα σε 2 κατηγορίες.
– Α’ Κατηγορία ΜΗ εμβολιασμενοι
– Β’ Κατηγορία ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ
Για τη Β’ Κατηγορία και κατανομή σε υποκατηγορία με το όνομα του εμβολίου για Covid-19
Για τη Α’ Κατηγορία των ΜΗ εμβολιασμενων, επίσης αριθμός θανάτων ανά ημέρα (με επιπρόσθετη ΣΗΜΕΙΩΣΗ την ημέρα έναρξης νοσηλειας που κατέληξε στο θάνατο και αν υπήρξε εισαγωγή σε ΜΕΘ) συνολικά ανά ημέρα και ημερήσια κατανομή ανά ηλικιακή ομάδα.
Για τη Β’ Κατηγορία ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, αριθμός θανάτων ανά αριθμό ημερών από την εκάστοτε δόση, συνολικά ανά ημέρα και ημερήσια κατανομή ανά ηλικιακή ομάδα
Π.χ.
1η δόση 0 ημέρες (ίδια ημερολογιακή ημέρα):
1η δόση 1 ημέρα μετά:
1η δόση 90 μερες μετα (τελευταίος θάνατος εκ των 34.284 ως την 31.01.21 ή 01.04.21)
2η δόση 0 ημέρες (ίδια ημερολογιακή ημέρα):
2η δόση 1 ημέρα Μετά:
2η δόση … μερες μετα (τελευταίος θάνατος 01.04.21)
**Για όλα τα άνωθεν με επιπρόσθετη ΣΗΜΕΙΩΣΗ την ημέρα έναρξης νοσηλειας που κατέληξε στο θάνατο και αν υπήρξε εισαγωγή σε ΜΕΘ
**Για όλα τα άνωθεν και με παράλληλη ταξινόμηση ανά ΑΙΤΙΟ θανάτου στη ληξιαρχική πράξη
**Να αναφέρεται και για οποιοδήποτε θανόντα τη συγκεκριμενη περίοδο (01.01.21-01.04-21), αν είχε χορηγηθεί εμβόλιο ΠΡΙΝ την 01.01.2021
**Επίσης τον αριθμό των πολιτών που ΔΕΝ έκαναν και δεν επιθυμούν να κάνουν τη 2η δόση.
Παρακαλείστε να χορηγήσετε τις άνωθεν πληροφορίες το συντομότερο δυνατό εφόσον η παρέμβαση με τα πειραματικά προϊόντα συνεχίζεται Ραγδαία και ουδείς έχει πλήρη και σαφή εικόνα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ τους ως προς την ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ και ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
Επιφυλάσσομαι πάντως εννόμου δικαιώματος να ΑΠΑΙΤΗΣΩ τις άνωθεν πληροφορίες δικαστικώς αν οι αρμόδιοι φορείς δεν απαντήσουν σε εύλογο χρόνο ως υποχρεούνται και λόγω του κατεπειγόντως…….

 

Πηγή

Προβολές : 583


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα