Γιατροί παγκοσμίου κύρους συνυπογράφουν και δηλώνουν: “STOP ! στον τρόμο, στην τρέλα,στη χειραγώγηση, στη δικτατορία,σε μάσκες, ψέματα, φόβο…στα τρελά και δυσανάλογα μέτρα…….στην μεγαλύτερη υγειονομική απάτη του 21ου αιώνα”

Γιατροί παγκοσμίου κύρους συνυπογράφουν και δηλώνουν: “STOP ! στον τρόμο, στην τρέλα,στη χειραγώγηση, στη δικτατορία,σε μάσκες, ψέματα, φόβο…στα τρελά και δυσανάλογα μέτρα…….στην μεγαλύτερη υγειονομική απάτη του 21ου αιώνα”

7 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:382
Μοίρασέ το

Λέμε : STOP σε αυτά τα τρελά μέτρα  λόγω των καταστροφικών τους συνεπειών που έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται: αυτοκτονία αγχωμένων ανθρώπων όπως έχουν αναφερθεί στην Κίνα, ανάπτυξη ψυχιατρικών παθολογιών, παράλυση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών και φοιτητών στο πανεπιστήμιο , αρνητικές επιπτώσεις και κίνδυνοι στα ζώα, παραμέληση άλλων ασθενειών (ιδιαίτερα χρόνιες) και αύξηση της θνησιμότητας τους, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, οικονομικές απώλειες, ανεργία, μεγάλη οικονομική κρίση […], σοβαρές συνέπειες στη γεωργία, αποσταθεροποίηση χωρών και κοινωνική ειρήνη και ο κίνδυνος έναρξης πολέμων. […]

Λέμε στις κυβερνήσεις: Να άρουν όλους τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις για τους πολίτες (κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υποχρεωτική φθορά μάσκας, κοινωνική απόσταση κ.λπ.) επειδή είναι ανόητοι και καθαρά δικτατορικοί και δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή υγιεινή ή διατήρηση της δημόσιας υγείας. Δεν υπάρχει επιστημονικός ή ιατρικός λόγος για τους μη άρρωστους πολίτες να φορούν μάσκα.

Λέμε στην αστυνομία: επιβάλλετε το νόμο, αλλά όχι την αδικία και τη δικτατορία, αρνηθείτε να επιβάλλετε αυτά τα μέτρα, αρνηθήτε να πετίθεστε φραστικά στους συμπολίτες σας (όταν δεν φορούν μάσκα για παράδειγμα), μην τους χτυπάτε, μην μην τους φυλακίζετε. Μην γίνεστε τα όργανα της δικτατορίας. […]

 

 

 

Τ΄ακούστε νεοταξίτικα σκουπίδια της νέας τάξης πραγμάτων, εκεί στην σατανιστική σας κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τ’ ΑΚΟΥΣ ΕΡΠΕΤΕΩΣ;

Τ΄ ΑΚΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ – ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΣΤΡΔ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;

Τ’ ακούτε όλα εσείς τα ψυχανώμαλα ανθρωπάκια, που φορέσατε τη μάσκα και ρουφιανεύετε τους ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μια συλλογικότητα-Ένωση επαγγελματιών υγείας λάνσαρε στις 28/8/20 ένα « Μήνυμα διεθνούς συναγερμού» απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου.Μεταξύ αυτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται γιατροί αρκετών χωρών και πολλοί καθηγητές Ιατρικής εκ των οποίων ο Καθηγητής Μικροβιολογίας Martin Haditsh.

Εμείς επαγγελματίες της Υγείας από πολλές χώρες του κόσμου :

1. Λέμε : STOP σε όλα αυτά τα τρελά και δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν από την αρχή της μάχης κατά του SARS-CoV-2 (καραντίνα, blocage της οικονομίας και της εκπαίδευσης,κοινωνική αποστασιοποίηση , μάσκες για όλους, κλπ) γιατί αυτά είναι εντελώς αδικαιολόγητα, δεν βασίζονται σε καμιά επιστημονική απόδειξη και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της Ιατρικής.Αντίθετα υποστηρίζουμε βεβαίως λογικά μέτρα όπως οι οδηγίες πλυσίματος χεριών, να φτερνιστεί ή να βήξει στον αγκώνα του, χρήση χαρτομάντηλου μιας χρήσης κλπ.

Δεν είναι η α΄φορά που η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη σ έναν νέο ιό : αυτή γνώρισε τον H2N2 το 1957, τον H3N2 το 1968,τον SARS-CoV το 2003, τον H5N1 το 2004, τον H1N1 το 2009, τον MERS-CoV το 2012 και αντιμετωπίζει όλα τα χρόνια τον ιό της εποχικής γρίπης . Ωστόσο κανένα από τα μέτρα που ελήφθησαν για τον SARS-CoV-2 δεν πάρθηκε γι αυτούς τους ιούς.

Μας λένε :

«Αλλά ο SARS-CoV-2 είναι πολύ μεταδόσιμος » κι απαντάμε : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.Αυτή η αναφορά απορρίφθηκε επίσης από τους ειδήμονες της renommée internationale.

Μια απλή σύγκριση με τους άλλους ιούς επιτρέπει να διαπιστώσουμε ότι η μεταδοτικότητα του του SARS-CoV-2 είναι μετριοπαθής.

Αρρώστιες όπως η rougeole,μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ πιο μεταδοτικές.

Για παράδειγμα ένα άτομο που μολύνεται από rougeole μπορεί να μολύνει ως και 20 άτομα ενώ ένα άτομο μολυσμένο από αυτόν τον coronavirus δεν μολύνει παρά 2 ή 3,ήτοι: 10 φορές λιγότερους από ό,τι η ιλαρά..

– « Αλλά, αυτός είναι ένας νέος ιός » κι απαντάμε : ο H1N1 κι οι άλλοι ιοί που αναφέραμε ήταν επίσης νέοι ιοί.

Ωστόσο: δεν θέσαμε σε καραντίνα τις χώρες, δεν μπλοκάραμε την παγκόσμια οικονομία,δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν κάναμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στα υγειή άτομα να φέρουν μάσκες .

Επιπρόσθετα κάποιοι ειδικοί λένε ότι είναι πιθανό αυτός ο ιός να κυκλοφορούσε ή δη από πριν αλλά δεν τον υπολογίζαμε.

 

– « Αλλά, δεν έχουμε εμβόλιο » κι απαντάμε : στην αρχή του H1N1 δεν είχαμε επίσης εμβόλιο, όπως στην εποχή του SARS-CoV. Ωστόσο : δεν θέσαμε σε lockdown τις χώρες, δεν μπλοκάραμε την παγκόσμια οικονομία,δεν παραλύσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, δεν κάναμε κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν είπαμε στα υγειή άτομα να φέρουν μάσκες .

 

– « Αλλά αυτός ο ιός είναι πολύ πιο θανάσιμος » κι απαντάμε : ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. …….

Επιπλέον, το ποσοστό θνησιμότητας που ανακοίνωσε ο ΠΟΥ (3,4%) υπερεκτιμήθηκε κατά πολύ και απορρίφθηκε εξαρχής από κορυφαίους επιδημιολογικούς εμπειρογνώμονες.

Όμως, ακόμη και αν ληφθεί αυτό το ποσοστό θνησιμότητας, διαπιστώνουμε ότι αυτός ο κορονωϊός είναι τρεις φορές λιγότερο θανατηφόρος από αυτόν του 2003 (10%) και 10 φορές λιγότερο θανατηφόρος από αυτόν του 2012 (35%).

– « Αλλά το COVID-19 είναι μια σοβαρή ασθένεια » κι απαντάμε : ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Το SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός για τον γενικό πληθυσμό γιατί δίνει κατά το 85% ήπιες μορφές,το 99% των μολυσμένων υποκειμένων θεραπεύονται, δεν αποτελεί έναν κίνδυνο για τις έγκυες γυναίκες όσο και για τα παιδιά (αντίθετα με τη γρίπη), εξαπλώνεται λιγότερο γρήγορα παρά η γρίπη και το 90% των ατόμων που πέθαναν είναι ηλικιωμένοι (που οφείλουν βεβαίως να προστατεύονται όπως και οι άλλες ευπαθείς ομάδες).

Γι αυτό ειδήμονες χαρακτήρισαν « ντελίριο » την διατύπωση ότι είναι μια σοβαρή ασθένεια και δήλωσαν στις 19 Aυγούστου τρέχοντος, ότι « δεν είναι χειρότερη από τη γρίπη».

 

– « Αλλά, υπάρχουν άτομα ασυμπτωματικά » κι απαντάμε : στην γρίπη επίσης,το 77% των μολυσμένων υποκειμένων είναι ασυμπτωματικά και μπορούν επίσης να μεταδώσουν τον ιό. Ωστόσο : δεν λέμε κάθε χρόνο στους υγιείς να φέρουν μάσκες και να τηρούν κοινωνική αποστασιοποίηση παρά το ότι η γρίπη μολύνει 1 δις άτομα και σκοτώνει 650,000.

 

– « Αλλά αυτός ο ιός επιφέρει έναν κορεσμό στα νοσοκομεία » κι απαντάμε : 

Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Ο κορεσμός δεν αφορά παρά κάποια νοσοκομεία αλλά κάνουμε να πιστέψουν όλα τα άτομα ότι όλο το νοσοκομειακό σύστημα κορέσθηκε ή ο κορεσμός είναι επικείμενος ενώ υπάρχουν χιλιάδες νοσοκομεία σε κάποιες χώρες..Είναι λογικό κι αληθινό να αποδίδουμε, για παράδειγμα, σε 1000 ή 2000 νοσοκομεία μια κατάσταση που επηρεάζει μόνο 4 ή 5 νοσοκομεία; ……..

2. Λέμε : STOP σε αυτά τα τρελά μέτρα επίσης λόγω των καταστροφικών τους συνεπειών που έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται: αυτοκτονία αγχωμένων ανθρώπων όπως έχουν αναφερθεί στην Κίνα, ανάπτυξη ψυχιατρικών παθολογιών, παράλυση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών και φοιτητών στο πανεπιστήμιο , αρνητικές επιπτώσεις και κίνδυνοι στα ζώα, παραμέληση άλλων ασθενειών (ιδιαίτερα χρόνιες) και αύξηση της θνησιμότητας τους, αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, οικονομικές απώλειες, ανεργία, μεγάλη οικονομική κρίση […], σοβαρές συνέπειες στη γεωργία, αποσταθεροποίηση χωρών και κοινωνική ειρήνη και ο κίνδυνος έναρξης πολέμων. […]

3. Αρνούμαστε την υποχρέωση εφαρμογών της ιχνηλάτησης επαφών όπως γίνεται σε κάποιες χώρες γιατί ο SARS-CoV-2 είναι ένας ήπιος ιός που δεν δικαιολογεί αυτό το μέτρο. Επίσης σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες όποια κι αν είναι η σοβαρότητα μιας πανδημίας (modérée, élevée, très élevée),η ιχνηλάτηση των επαφών δεν έχει παραγγελθεί…..

4. Λέμε: STOP στη λογοκρισία εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών υγείας που τους εμποδίζουν να λένε την αλήθεια (ειδικά σε χώρες που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατικές).

5. ………

6. Συμμεριζόμαστε τη γνώμη εμπειρογνωμόνων που καταγγέλλουν το γεγονός ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ατόμων που έχουν πεθάνει από τον ιό και ατόμων που έχουν πεθάνει με τον ιό (με συννοσηρότητα), το γεγονός ότι η αιτία θανάτου αποδίδεται στο SARS-CoV-2 χωρίς τεστ ή αυτοψία και ότι οι γιατροί πιέζονται να φέρουν το COVID-19 ως αιτία θανάτου, ακόμα κι αν ο ασθενής πέθανε από κάτι άλλο. Αυτό οδηγεί σε υπερεκτίμηση του αριθμού των θανάτων και αποτελεί σκανδαλώδη χειραγώγηση των αριθμών, διότι κατά τη διάρκεια επιδημιών εποχικής γρίπης, για παράδειγμα, δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο. Ακόμη πάνω από το 20% των ασθενών με COVID συν-μολύνθηκαν με άλλους ιούς του αναπνευστικού. Μετά την επανεκτίμηση, μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου σε μια ευρωπαϊκή χώρα έδειξε άμεση αιτία του κοροναϊού.

7. Συμμεριζόμαστε τη γνώμη εμπειρογνωμόνων που έχουν προειδοποιήσει κατά της σχεδόν ημι-αυτοματοποιημένης διασωλήνωσης ορισμένων ασθενών, λόγω του τρελού φόβου του ιού. Τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν επειδή έχουν οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό θανάτων.

8. ……Η γρίπη μολύνει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο – 30 φορές περισσότερο από το SARS-CoV-2 και ωστόσο δεν απαιτείται τεστ για ταξίδια.

9. Λέμε στους πολίτες: μην φοβάστε αυτός ο ιός είναι ήπιος εκτός κι αν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες. …..Στην πραγματικότητα ο ιός της γρίπης μολύνει ετησίως 1 δις άτομα και σκοτώνει 650,000 et la tuberculose μολύνει ετησίως 10,4 εκατομμύρια και σκοτώνει 1,8 εκατομμύρια άτομα. Στην TVσας μιλούν για κρούσματα ενώ πρόκειται για dépistages κι όχι για κρούσματα. […]

10. Λέμε στους πολίτες: το πλύσιμο των χεριών είναι ένα αντανακλαστικό που πρέπει να έχουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας, είτε υπάρχει ο κορωναϊός είτε όχι, επειδή είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο υγιεινής. Όμως, η χρήση μάσκας όταν δεν είστε άρρωστοι και η άσκηση κοινωνικής απόστασης δεν αποτελούν μέρος της υγιεινής ή της διατήρησης της δημόσιας υγείας, είναι τρέλα. Το να φοράτε μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες στην υγεία σας και τη μετατρέπει σε φωλιά μικροβίων. «Ο ιός μπορεί να συγκεντρωθεί στη μάσκα και όταν τον βγάλεις, ο ιός μπορεί να μεταφερθεί στα χέρια σου και έτσι να εξαπλωθεί», δήλωσε ο δρ Anders Tegnell, επιδημιολόγος. Όταν ρωτήθηκε εάν οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο φορώντας μάσκες, η Δρ Jenny Harries απάντησε: “Λόγω αυτών των προβλημάτων χειρισμού [μάσκες], οι άνθρωποι μπορούν να θέσουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο.” […]

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το στόμα και η μύτη δεν προορίζονται για να φράσσονται. Αυτό που φοράτε είναι μια μάσκα, προφανώς, αλλά ένα ρύγχος της ελευθερίας σας, στην πραγματικότητα. Ειδικά επειδή, όπως λένε αρκετοί ειδικοί, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Yoram Lass, η επιδημία έχει τελειώσει στις περισσότερες χώρες και εκείνοι που σας λένε διαφορετικά είναι ΨΕΥΤΕΣ. Λέγονταςσας ότι η επιδημία δεν έχει τελειώσει, αποκαλύπτοντας την απειλή ενός 2ου κύματος (το οποίο δεν βασίζεται σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο), ζητώντας σας να φορέσετε μάσκα και να τηρήσετε κοινωνικές αποστάσεις, ο στόχος είναι, στην πραγματικότητα, η παράταση του φόβου έως ότου γίνει ένα εμβόλιο και για να γίνει καλύτερα αποδεκτό από εσάς.

11. .. τ΄αεροδρόμια να σταματήσουν την θερμομέτρηση και τις καραντίνες. Ο SARS-CoV-2 δεν είναι η μαύρη χολέρα..Εσείς όπως και οι πολίτες χειραγωγηθήκατε. .

12. Λέμε στις κυβερνήσεις:Να άρουν όλους τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις για τους πολίτες (κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υποχρεωτική φθορά μάσκας, κοινωνική απόσταση κ.λπ.) επειδή είναι ανόητοι και καθαρά δικτατορικοί και δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή υγιεινή ή διατήρηση της δημόσιας υγείας. Δεν υπάρχει επιστημονικός ή ιατρικός λόγος για τους μη άρρωστους πολίτες να φορούν μάσκα. Ο Δρ Pascal Sacré, αναισθησιολόγος-αναζωογονητής, είπε: «Το να αναγκάζουμε τον καθένα να το φοράει συνεχώς, ενώ η επιδημία εξαφανίζεται, είναι επιστημονική και ιατρική παρέκκλιση». Ο καθηγητής Didier Raoult λέει: «Η απόφαση περί περιορισμού, όπως η απόφαση χρήσης μασκών… δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα…». […]. Ο καθηγητής Maël Lemoine διευκρίνισε επίσης ότι η αλλαγή του λόγου για τις μάσκες είναι: «πολιτική, όχι επιστημονική». Σε ορισμένες ασιατικές χώρες, οι άνθρωποι φορούν μάσκες όλο το χρόνο (μεταξύ άλλων για να προστατευθούν από τη ρύπανση). Μήπως αυτή η εκτεταμένη χρήση μάσκας σε αυτές τις χώρες τους εμπόδισε να έχουν επιδημίες κοραναϊού; Μήπως αυτή η ευρεία χρήση μάσκας σε αυτές τις χώρες τους εμποδίζει να έχουν επιδημίες της γρίπης ή άλλων αναπνευστικών ιών κάθε χρόνο; Η απάντηση είναι φυσικά: όχι. […]

13. Λέμε στην αστυνομία: οι πολίτες σας χρωστάνε πολλά επειδή είστε οι εγγυητές της ασφάλειάς και του σεβασμού του νόμου και της τάξης καθημερινά. Όμως, η τήρηση του νόμου δεν σημαίνει τυφλή υποταγή σε άδικες εντολές. Ήταν αυτό το λάθος που οδήγησε στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο και στο θάνατο 50 εκατομμυρίων ανθρώπων. Σας λέμε λοιπόν: επιβάλλετε το νόμο, αλλά όχι την αδικία και τη δικτατορία, αρνηθείτε να επιβάλλετε αυτά τα μέτρα, αρνηθήτε να πετίθεστε φραστικά στους συμπολίτες σας (όταν δεν φορούν μάσκα για παράδειγμα), μην τους χτυπάτε, μην μην τους φυλακίζετε. Μην γίνεστε τα όργανα της δικτατορίας. […]

14.Λέμε στους πολίτες: πρέπει να σέβεστε το νόμο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει υποταγή τυφλή στην τρέλα , την αδικία ή στη δικτατορία. Αυτή η τυφλή υποταγή των πολιτών σε άδικους νόμους οδήγησε στο Β΄Παγκόσμιο πόλεμο με 50.000.000 νεκρούς. Γεννηθήκατε ελεύθεροι και οφείλετε να ζήσετε ελεύθεροι : μην φοβάστε και αν δεν είστε άρρωστοι: βγάλτε τις μάσκες,βγείτε από το σπίτι σας όπως εσείς επιθυμείτε και χωρίς κοινωνικές αποστάσεις, αλλά να το κάνετε ειρηνικά και χωρίς βία. Οι καθηγητές Carl Heneghan και Tom Jefferson, επιδημιολόγοι με μεγάλη πείρα στην ιατρική βάσει τεκμηρίων, λένε: «Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τον καταστροφικό κανόνα των δύο μέτρων. Η έρευνα κακής ποιότητας χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει μια πολιτική με τεράστιες συνέπειες για όλους μας ».

 1. Λέμε ότι χρειαζόμαστε μια πλήρη μεταρρύθμιση του Π.Ο.Υ.
  Οι επιτυχίες του ΠΟΥ είναι αναμφισβήτητες: εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί χάρη στα προγράμματα εμβολιασμού για την ευλογιά και η κατανάλωση καπνού έχει μειωθεί παγκοσμίως. Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα με τον ΠΟΥ είναι ότι για αρκετά χρόνια χρηματοδοτείται από το 80% από εταιρείες (ειδικά φαρμακευτικές εταιρείες) και από ιδιωτικούς δωρητές (συμπεριλαμβανομένου ενός γνωστού ιδρύματος) και τα γεγονότα συσσωρεύονται: ψευδής συναγερμός σχετικά με το H1N1 υπό την επήρεια φαρμακευτικών λόμπι, ενοχλητικός εφησυχασμός έναντι του glyphosate που ο ΠΟΥ είχε κηρύξει ασφαλή παρά τα θύματα του ζιζανιοκτόνου, τύφλωση στις συνέπειες της ρύπανσης που συνδέεται με εταιρείες πετρελαίου στην Αφρική, υποβάθμιση απολογισμού ανθρώπινου κόστους πυρηνικών καταστροφών από το Τσερνομπίλ έως τη Φουκουσίμα και των καταστροφών από τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Ιράκ ή στα Βαλκάνια….Η ανεξαρτησία του οργανισμού διακυβεύεται τόσο από την επίδραση των βιομηχανικών λόμπι – ιδίως των φαρμακευτικών προϊόντων – όσο και από τα συμφέροντα των κρατών μελών της, ιδίως: Κίνα. Ο πρόεδρος μιας χώρας είπε, “Νομίζω ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του επειδή έχουν γίνει εκπρόσωποι της Κίνας”. Ο θεσμός της Γενεύης, ο οποίος είχε υποτιμήσει την απειλή του Έμπολα (περισσότεροι από έντεκα χιλιάδες νεκροί) κατηγορείται επίσης ότι παραμελεί τις τροπικές ασθένειες, υπέρ των αγορών. Μια έρευνα που διενεργήθηκε το 2016 παρείχε μια ενισχυτική ακτινογραφία του ΠΟΥ μ΄ένα πορτρέτο μιας εξασθενημένης δομής, που υπόκειται σε πολλαπλές συγκρούσεις συμφερόντων. Αυτή η έρευνα έδειξε πόσο τα ιδιωτικά συμφέροντα κυριαρχούν σε θέματα δημόσιας υγείας στον ΠΟΥ…….
 2. Λέμε ότι πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα και ότι ορισμένοι αξιωματούχοι του ΠΟΥ πρέπει να ανακριθούν ιδίως εκείνος που προώθησε το διεθνές lockdown που είναι αίρεση από ιατρική άποψη και απάτη που προκάλεσε σύγχιση στον κόσμο ..

17. Λέμε ότι πρέπει να σταματήσουμε ν’ ακολουθούμε τυφλά τον ΠΟΥ, επειδή δεν είναι μια εταιρία σοφών και απέχει πολύ από την ανεξαρτησία, όπως είδαμε….. Ένας διακεκριμένος καθηγητής λοιμωξιολόγος έκανε αυτήν την παρατήρηση για ορισμένους εμπειρογνώμονες από μια ευρωπαϊκή χώρα: «Ένα εξέχον μέλος της επιτροπής μεταδοτικών ασθενειών αυτού του Ύπατου Συμβουλίου έλαβε 90.741 ευρώ από τη φαρμακευτική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων 16.563 ευρώ από [ένα φαρμακευτικό εργαστήριο που παράγει ένα ανταγωνιστικό μόριο υδροξυχλωροκίνης]. Ωστόσο, αυτό το Ανώτατο Συμβούλιο εξέδωσε τη διάσημη γνώμη που απαγορεύει την υδροξυχλωροκίνη…..

18. Λέμε στις κυβερνήσεις: μην ακολουθείτε πλέον – στις επιδημίες – τα μαθηματικά μοντέλα που είναι πράγματα εικονικά που δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και τα οποία έχουν οδηγήσει τον κόσμο επανειλημμένα σε παραπλάνηση και χρησίμευσαν ως δικαιολογία για τρελές πολιτικές lockdown.

Πράγματι, ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο που έχει ισχυρούς δεσμούς με τον ΠΟΥ είχε πει ότι:

 • 50.000 Βρετανοί θα πέθαιναν από την ασθένεια των τρελών αγελάδων, ενώ στο τέλος μόνο 177 πέθαναν.
 • η γρίπη των πτηνών θα σκότωνε 200 ​​εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ μόνο 282 πέθαναν.
 • η γρίπη H1N1 θα σκότωνε 65.000 Βρετανούς, ενώ μόνο 457 πέθαναν.

Και σήμερα, βασίζονται στο ίδιο ελαττωματικό μοντέλο, που αναπτύχθηκε για τον προγραμματισμό πανδημικής γρίπης, και έδωσαν τις αστρολογικές προβλέψεις τους για το COVID-19. Είπαν ότι 500.000 θα πεθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2,2 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, 70.000 στη Σουηδία και μεταξύ 300.000 και 500.000 στη Γαλλία! Ποιος μπορεί να πιστέψει αυτούς τους τρελούς αριθμούς; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθηγητής Didier Raoult χαρακτηρίζει αυτά τα μοντέλα ως: «σύγχρονη μορφή μαντείων».

Στις 16 Ιουνίου 2020, ο καθηγητής Christian Perronne, ειδικός λοιμωξιολόγος είπε στο Sud Radio σχετικά με το εμβόλιο κορωνοϊού: “Δεν το χρειαζόμαστε … Όλα αυτά είναι μια καθαρά εμπορική ιστορία”. Ο ιστότοπος του περιοδικού Nexus δημοσίευσε στις 07 Αυγούστου τη γνώμη του γιατρού Pierre Cave, ο οποίος είπε: «Η επιδημία έχει τελειώσει στη Γαλλία … ως γιατρός, δεν διστάζω να προβλέψω τις αποφάσεις της κυβέρνησης: Δεν πρέπει να αρνούνται μόνο αυτά τα εμβόλια [κατά του COVID-19], αλλά να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την καθαρά εμπορική προσέγγιση και τον απόλυτο κυνισμό που καθοδήγησε την παραγωγή τους ».

Το διάσημο διεθνές σύνθημα: «Μείνετε στο σπίτι, σώστε ζωές» ήταν απλώς ένα ψέμα. Αντίθετα, ο περιορισμός σκότωσε πολλούς ανθρώπους.……..

Το εμβόλιο δεν είναι απαραίτητο επειδή

το 85% των μορφών είναι καλοήθεις, το 99% των μολυσμένων ατόμων αναρρώνουν και τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες δεν διατρέχουν κίνδυνο. Επιπλέον, μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι ήδη προστατευμένο από το SARS-CoV-2 χάρη στη διασταυρούμενη ανοσία που αποκτήθηκε με εποχιακούς κορωνοιούς.

Είναι ένας ιός RNA, επομένως περισσότερο ευνοεί τις μεταλλάξεις και το εμβόλιο μπορεί να είναι αναποτελεσματικό. – Οι δοκιμές εμβολίων πραγματοποιούνται βιαστικά …

Προηγούμενες δοκιμές εμβολίου κορωνοϊού είναι ανησυχητικές:
το 2004, ένα από τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά του SARS προκάλεσε ηπατίτιδα σε ζώα στα οποία είχε δοκιμαστεί. Ένα άλλο εμβόλιο στη φάση δοκιμής είχε προκαλέσει σοβαρή πνευμονική βλάβη σε πειραματόζωα, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα σε μελλοντικές μολύνσεις. Τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν κατά ενός άλλου κορωνοϊού, του ιού μολυσματικής περιτονίτιδας των αιλουροειδών, αύξησαν τον κίνδυνο ανάπτυξης της ασθένεια που προκαλείται από τον ιό. Παρόμοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί σε μελέτες σε ζώα για άλλους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού που προκαλεί SARS.

Ορισμένα εμβόλια δοκιμάζονται από εταιρείες που δεν έχουν εμπειρία στην κατασκευή και εμπορία εμβολίων και που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες στην ιατρική για τις οποίες δεν γνωρίζουμε ούτε τα οφέλη ούτε τους κινδύνους για την υγεία.

Η αναζήτηση οικονομικού κέρδους πολλών φαρμακευτικών εταιρειών εις βάρος της υγείας των πληθυσμών (χωρίς να γενικεύουμε φυσικά ). Μια φαρμακευτική εταιρεία είπε στους μετόχους της κατά τη διάρκεια της γρίπης H1N1: «Αυτό το εμβόλιο θα είναι μια σημαντική ευκαιρία όσον αφορά τα έσοδα. Είναι μια καλή ώθηση για εμάς, για τον κύκλο εργασιών και για τις ταμειακές εισροές ». Ο πρώην Υπουργός Υγείας μιας ευρωπαϊκής χώρας δήλωσε στις 23 Μαΐου 2020:« Όταν υπάρχει επιδημία όπως το COVID, βλέπουμε: θνησιμότητα, όταν είμαστε γιατροί,… ή βλέπουμε: πόνο. Και υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν: δολάρια …υπάρχουν μεγάλα εργαστήρια που λένε: τώρα είναι η ώρα να κερδίσετε δισεκατομμύρια

Εξωφρενικές ηθικές παραβιάσεις σε πολλές κλινικές δοκιμές:
Δεδομένου ότι οι δυτικές χώρες δεν τους επιτρέπουν να παραβιάζουν τις ηθικές αρχές, πολλές φαρμακευτικές εταιρείες διεξάγουν τις κλινικές δοκιμές φαρμάκων και εμβολίων σε αναπτυσσόμενες ή φτωχές χώρες όπου διεξάγονται πειράματα σε άτομα χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση και χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Η έκθεση που γράφτηκε από την Irene Schipper (ενημερωτικό έγγραφο SOMO σχετικά με την ηθική σε κλινικές δοκιμές) έδειξε συγκλονιστικές και πολύ σοβαρές ηθικές παραβιάσεις. Σε μια κλινική δοκιμή, για παράδειγμα, οι Αφρικανές μολύνθηκαν από τον ιό HIV και στη συνέχεια αρρώστησαν με AIDS. Αυτή η κλινική δοκιμή χρηματοδοτήθηκε από ένα γνωστό ίδρυμα καθώς και ένα εργαστήριο. Σε ορισμένες χώρες, αυτές οι σκανδαλώδεις κλινικές δοκιμές διεξήχθησαν με τη συνενοχή των τοπικών αρχών σε ένα πλαίσιο σύγκρουσης συμφερόντων. νόμιμο, σε περίπτωση που το εμβόλιο θα εμφανίσει τελικά επιβλαβείς παρενέργειες…

Τα σκάνδαλα επικίνδυνων ή ακόμη και θανατηφόρων εμβολίων αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας και θα αναφέρουμε δύο παραδείγματα (φυσικά, δεν είμαστε αντι-εμβολιακοί, … ανακαλύψεις του Edward Jenner): Το σκάνδαλο εμβολίου H1N1: έχει δοκιμαστεί σε μικρό αριθμό ανθρώπων και παρόλα αυτά, κυκλοφόρησε ως ασφαλές το 2009. Αλλά, ένα χρόνο αργότερα, ανησυχίες εκφράστηκαν στη Φινλανδία και τη Σουηδία σχετικά με πιθανή συσχέτιση μεταξύ της ναρκοληψίας και του εμβολίου. Μια επακόλουθη μελέτη κοόρτης στη Φινλανδία ανέφερε 13 φορές υψηλότερο κίνδυνο ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό σε παιδιά και νέους ηλικίας 4 έως 19 ετών, που κυρίως εμφανίστηκαν εντός τριών μηνών από τον εμβολιασμό και σχεδόν όλα εντός έξι μηνών. Μόνο το 2013 μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal επιβεβαίωσε αυτά τα αποτελέσματα και για τη Μεγάλη Βρετανία… Συνολικά, αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο προκάλεσε 1.500 περιπτώσεις ναρκοληψίας μόνο στην Ευρώπη και το 80% των θυμάτων είναι παιδιά. Μερικά από τα εμβολιασμένα ιατρικά στελέχη του NHS επηρεάστηκαν επίσης από τη ναρκοληψία. […]

Ο Peter Todd, δικηγόρος που εκπροσώπησε πολλούς από τους ενάγοντες, είπε στους Sunday Times: «Δεν έχει ξαναγίνει… Τα θύματα αυτού του εμβολίου είναι ανίατα και δια βίου και θα χρειαστούν πολλά φάρμακα ». ……

 

20.Λέμε : STOP σε όλα τα τρελά δυσανάλογα δικτατορικά μέτρα και βέβαια όχι υγειονομικά και στην αιτία που παράγονται δράματα κάθε μέρα […] 60,000 καρκινοπαθείς κινδυνεύουν να πεθάνουν στην Αγγλία λόγω των διαγνωστικών καθυστερήσεων και της αργοπορίας θεραπείας σύμφωνα με τον καθηγητή Karol Sikora, 12,000 άτομα στον κόσμο κινδυνεύουν καθημερινά να πεθάνουν από την πείνα (κατά το Oxfam), ο αριθμός των καρδιακών ανακοπών διπλασιάστηκε σε κάποιες χώρες ,εταιρίες χρεοκοπούν, 305.000.000 θέσεις εργασίας καταστράφηκαν – πλήττοντας κυρίως γυναίκες και νέους- σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας , ένας άνθρωπος πεθαίνει λόγω της μάσκας στις ΗΠΑ κλπ . […]

21. Λέμε στις κυβερνήσεις: ΟΛΑ πρέπει να επανέλθουν αμέσως στο κανονικό (συμπεριλαμβανομένου του επανανοίγματος των νοσοκομειακών υπηρεσιών, των αεροπορικών μεταφορών, της οικονομίας, των σχολείων και των πανεπιστημίων) και αυτό το παγκόσμιο πάρσιμο ομήρων πρέπει να σταματήσει επειδή γνωρίζετε, με βάση τα στοιχεία, ότι εσείς και οι πολίτες έχετε πέσει θύματα της μεγαλύτερης απάτης στον τομέα της υγείας του 21ου αιώνα.

Ο καθηγητής Carl Heneghan δήλωσε στις 23 Αυγούστου ότι είναι αβάσιμος ο φόβος που εμποδίζει τις χώρες να επανέλθουν στην κανονικότητα σύμφωνα με το l’Express. Οι Καθηγητές Karina Reiss και Sucharit Bhakdi έβγαλαν τον Ιούνη ένα βιβλίο με τίτλο : « Corona : λάθος συναγερμός; ». O δήμαρχος μια ευρωπαϊκής πόλης δήλωσε : « το εξαπλώμενο κλίμα επί του [θέματος του coronavirus] είναι ιδιαίτερα βαρύ και γίνεται ύποπτο ». Ο Γιατρός Olivier Chailley έγραψε ένα βιβλίο που τιτλοφορείται : « ο ιός το φόβου ή πως όλος ο κόσμος τρελάθηκε ».

Ο Καθηγητής Sucharit Bhakdi (που επίσης έγραψε 1 επιστολή στην Angela Merkel) είπε σε σχέση με τα μέτρα που ελήφθησαν συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας : « μέτρα grotesques, τρελά και πολύ επικίνδυνα…un impact horrible sur l’économie mondiale… αυτοκαταστροφή και μαζική αυτοκτονία… ». Μια διεθνής έρευνα κι ανεξάρτητη πρέπει ν΄ανοίξει κι οι υπεύθυνοι οφείλουν να κριθούν..

22. ……..23.……

24. Προσκαλούμε τους επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο να είναι δυνατοί και θαρραλέοι και να κάνουν το καθήκον τους να πουν την αλήθεια, να ενωθούν μαζικά στη συλλογικότητα: United Health Professionals και να υπογράψουν αυτήν την επιστολή στέλνοντας τις ακόλουθες 4 πληροφορίες: όνομα, επώνυμο , επάγγελμα και χώρα προς « United Health Professionnals » στη διεύθυνση [email protected] covidinfos.net 28/8/20

 

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

SIGNATAIRES :

Professor Martin Haditsh, microbiology, infectious disease and tropical medicine specialist, Austria

Ghislaine Gigot, general practitioner, France

François Pesty, pharmacist, France

Catherine Raulin, general practitioner, France

Laurent Hervieux, general practitioner, France
Geneviève Magnan, nurse, France

Jean-Pierre Eudier, dental surgeon, Luxembourg

Andrée Van Den Borre, dental surgeon, Belgium

Mauricio Castillo, anesthesiologist and intensive care physician, Chile

Marie-Claude Luley-Leroide, general practitioner, France

Daniele Joulin, general practitioner, France

Mohamed Zelmat, clinical biologist, France

Nadine Blondel, nurse, France

Hélène Banoun, clinical biologist, France

Estelle Ammar, speech therapist, France

Caroline Durieu, general practitioner, Belgium

Doris Stucki, psychiatrist, Switzerland

Jessica Leddy, licensed acupuncturist, United States of America

Fabien Quedeville, general practitioner, France

Michel Angles, general practitioner, France

Dominique Carpentier, general practitioner, France

Christophe Cornil, plastic surgeon, France

Pierre Brihaye, ear, nose and throat specialist, Belgium

Elizabeth Luttrell, certified nursing assistant, United States of America

Tasha Clyde, nurse, United States of America

Walter Weber, internal medicine and oncology specialist, Germany

Professor Pierre-Francois Laterre, anesthesiologist and intensive care physician, Belgium

Sylvie Lathoud, clinical psychologist, France

Karim Boudjedir, hematologist, France

Caroline Heisch, osteopath, France

Eric Blin, physiotherapist, France

Vincent Schmutz, dental surgeon, France

Zieciak WB, ears nose and throat surgeon, South Africa

Virginie Merlin, nurse, Belgium

Gabriel Brieuc, anesthesiologist, Belgium

Marie-José Eck, general practitioner, France

Patricia Grasteau, nursing assistive personnel, France

Christine Villeneuve, psychotherapist, France

Philippe Voche, plastic surgeon, France

Gérard Bossu, osteopath, France

Elaine Walker, emergency medicine physician, United States of America

Richard Amerling, nephrologist, United States of America

Phil Thomas, general practitioner, South Africa

Manfred Horst, allergologist and immunologist, France

Sybille Burtin, public health physician, France

Chantal Berge, nurse, France

Denis Agret, emergency medicine and public health physician, France

Mélanie Dechamps, intensive care physician, Belgium

Prosper Aimé Seme Ntomba, dental surgeon, Cameroon

Sandrine Lejong, pharmacist, Belgium

Professor Jan Zaloudik, surgical oncology, Czech Republic

Cerise Gaugain, midwife, France

Delphine Balique, midwife, France

Marion Campo, midwife, France

Olivier Chailley, cardiologist, France

Johan Sérot, physiotherapist, France

Arlette Fauvelle, pharmacist, Belgium

Farooq Salman, ear, nose and throat specialist, Irak

Olga Goodman, Rheumatologist, United States of America

Pascal Leblond, nurse, France

Sybille Morel, nurse, France

Marie-Thérèse Nizier, physiotherapist, France

Graziella Mercy, nurse, France

Pierre Maugeais, general practitioner, France

Carrie Madej, internal medicine specialist, United States of America

Victor Gomez Saviñon, cardiac surgeon, Mexico

Martin Boucher, nurse, Canada

Evelyne Nicolle, pharmacist, France

Agnès Dupond, general practitioner, France

Azad Mitha, general practitioner,

France Ines Heller, physiotherapist, France

Marie Laravine, nurse, France

Khaleel Kareem, anesthesiologist and intensive care physician, Irak

Tonya Davis, certified nursing assistant, United States of America

Mary Baty, dental hygienist, United States of America

Luis Angel Ponce Torres, physician, Peru

Corinne Dodelin-Bricout, pediatrician, France

Jana Schwiek, pharmacist, Germany

Thierry Gourvénec, pédopsychiatrist, France

Stefan Landshamer, pharmacist, Germany

Christine Schirmann, physiotherapist, France

Jean Pierre Garcia, general practitioner, France

Thomas Haase, pharmacist, Germany

Louis Fouché, anesthesiologist and intensive care physician, France

Michael Knoch, physician, Germany

Claire Charton Promeyrat, nurse, France

Kerstin Schön, neurology, psychiatry and psychotherapy specialist, Germany

Paul-Conrad Delaëre, physiotherapist, France

Manon Dannenmuller, physioterapist, France

Catherine Solignac-Fernström, immunoallergist, France

Cécile Andri, physician, Belgium

Perrine Terrasse, physiotherapist and nutritionist, France

Maria Ojeda, physiotherapist, France

Cornelia Schielein, pharmacist, Germany

Felix Schielein, pharmacist, Germany

Christine Dubois, nurse, France

Angelique Huet, nursing assistive personnel, France

Noémie Marguet, general practitioner, France

Michel Charluet, physiotherapist and osteopath, France

Hind Mahmoudi, nurse, Switzerland

Isabelle Riou, nurse, France

Jean-François Bertholon, physiologist, France

Clotilde Branly, midwife, France

Isabelle Ducros, nurse, France

Caroline Viane, allergist, France

Edouard Descat, radiologist, France

Matthias Pietzner, pharmacist, Germany

Catherine Salvi-Defrasne, general practitioner, Switzerland

Brigitte Debourg, nurse, France

Amandine Thomasset, psychiatrist, France

Nathalie Garcia-Bonnet, general practitioner, France

Christiane Conte Guiraud, endocrinologist, France

Martine Matthey, nurse, France

Daniela Engel, general practitioner, France

Florent Collonge, physiotherapist, France

Hélène Feuvrier-Romand, general practitioner, France

Olivier Catry, physiotherapist, Luxembourg

Elena Andrei, general practitioner, Romania

Dorothée Bordier, pharmacist, Switzerland

Sophie Biénabe, emergency medicine physician, France

Francesco Martini, digestive surgeon, France
Bruno Valois, general practitioner, France

Florence Jonville, nurse, France

Céline Deladreue, pharmacist, France

Laura Meyer, physiotherapist, Belgium

François-Xavier Clément, anesthesiologist, Switzerland

Leandro Patterson Silva, general practitioner, Cuba

Pierre Gautron, nurse, France

Corinne Daurat, nurse, France

Emmanuel Agyemang, nurse, France

Jean-Philippe Wispelaere, nurse, France

Marc Keucker, legal medicine specialist, France

Marta Barreda González, general practitioner and public health specialist, Spain

Carmela Scuncio, nursing assistive personnel, Switzerland

Didier Mariéthoz, nutritionnist, Switzerland

Murielle François, pediatrician and endocrinologist, France

Alain Roguet, dental surgeon, France

Christine Albanel, dental surgeon, France

Delphine Rive, general practitioner, France

Jérôme Le Bihan, general practitioner, France

 

 

Πηγή

Προβολές : 382


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα