ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Το WEF διατάζει τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν να δεσμεύσουν το κρέας και τα καύσιμα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Το WEF διατάζει τις κυβερνήσεις να ξεκινήσουν να δεσμεύσουν το κρέας και τα καύσιμα

25 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,342
Μοίρασέ το

 

 

Οι παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έδωσαν οδηγίες στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να αρχίσουν να δεσμεύουν αυστηρά το κρέας και τα καύσιμα σε μια επιτάχυνση προς την ατζέντα τους για τη Μεγάλη Επαναφορά.

 

Οι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ…

ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Σας θυμίζω, πως για την Ελλάδα, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΓΙΑ 120.000.000 (ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό και οι συνθέσεις είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Οι παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έδωσαν οδηγίες στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να αρχίσουν να δεσμεύουν αυστηρά το κρέας και τα καύσιμα σε μια επιτάχυνση προς την ατζέντα τους για τη Μεγάλη Επαναφορά.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ακαδημαϊκούς ευθυγραμμισμένους με την παγκοσμιοποίηση, το δελτίο τύπου του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου είναι η απάντηση στη λεγόμενη κλιματική κρίση.

Thenationalpulse.com αναφέρει: Οι συγγραφείς πιστεύουν ότι ένα πρόγραμμα δελτίων θα ήταν πιο δίκαιο από τα μεμονωμένα επιδόματα, επειδή σε αντίθεση με τους φόρους άνθρακα και τα προγράμματα πίστωσης άνθρακα – τα οποία έχουν προταθεί και τα δύο ως απάντηση στην κλιματική αλλαγή – η δελτοποίηση δεν θα επέτρεπε στους πλούσιους να «αγοράσουν διέξοδος τους».

Ένα σχήμα δελτίων θα μπορούσε επίσης να έχει ευρύτερες εφαρμογές, ισχυρίζονται οι ερευνητές. «Η έννοια του δελτισμού θα μπορούσε να βοηθήσει, όχι μόνο στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής»,λέει ο επικεφαλής συγγραφέας Dr Nathan Wood , «αλλά και σε σχέση με μια ποικιλία άλλων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων – όπως η τρέχουσα ενεργειακή κρίση».

«Η κρίση του κόστους ζωής έδειξε τι συμβαίνει όταν η σπανιότητα ανεβάζει τις τιμές, με τις τιμές της ενέργειας να αυξάνονται απότομα και να αφήνουν τις ευάλωτες ομάδες ανίκανες να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Επί του παρόντος, όσοι ζουν σε ενεργειακή φτώχεια δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν σχεδόν το μερίδιο του ενεργειακού εφοδιασμού τους, ενώ οι πλουσιότεροι στην κοινωνία είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν όση ενέργεια μπορούν να αντέξουν οικονομικά».

Αν και η μελέτη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι έρευνας σε αυτό το στάδιο, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει πολύ γρήγορα, ειδικά καθώς πλησιάζουμε στο 2030, μια βασική ημερομηνία για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ 2030 και τις Συμφωνίες του Παρισιού για το κλίμα. Είναι ήδη σαφές ότι ο κόσμος δεν θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του.

ΠΟΛΕΙΣ 15 ΛΕΠΤΩΝ.

Ήδη εφαρμόζονται νέα προγράμματα για τον περιορισμό της προσωπικής κινητικότητας και κατανάλωσης, και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Οι πρόσφατες προτάσεις για τις λεγόμενες «πόλεις των 15 λεπτών» έχουν προκαλέσει ευρεία κριτική σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλωνσε πόλεις όπως η Οξφόρδη , όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν πιλοτικές δοκιμές.

Από το 2024, η Οξφόρδη θα χωριστεί σε μια σειρά από έξι ξεχωριστές «γειτονιές» από το τοπικό συμβούλιο, με τα ταξίδια με αυτοκίνητο μεταξύ τους να είναι αυστηρά περιορισμένα και να υπόκεινται σε πρόστιμα εάν δεν εγκριθούν.

Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ειδικές άδειες που θα τους επιτρέπουν να οδηγούν σε άλλες γειτονιές για έως και 100 ημέρες το χρόνο. Διαφορετικά, πρέπει να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποδήλατο ή με τα πόδια για να μετακινούνται από τη μια γειτονιά στην άλλη.

Ταυτόχρονα, το άγχος και ο καταστροφισμός για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αυξάνεται.

Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός πριν από μερικές εβδομάδες, η «κλιματική μετανάστευση» ήταν ένα από τα κύρια σημεία συζήτησης.

Ο Αλ Γκορ, σε μια αποκαρδιωτική ομιλία , πρότεινε ότι η Δύση σύντομα θα κατακλυζόταν από 1,5 δισεκατομμύριο μετανάστες που θα ξεφύγουν από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, οι οποίοι θα καθιστούσαν αδύνατο για τα μεμονωμένα έθνη να αυτοκυβερνηθούν κανονικά. 

Κάποιοι,  όπως η εγκεκριμένη από το WEF συγγραφέας Gaia Vince , ισχυρίζονται ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε αυτούς τους μετανάστες να έρθουν εδώ τώρα, για να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο τους.

Υπάρχει επίσης συναγερμός για την προοπτική ιδιωτικής γεωμηχανικής, αφού μια αμερικανική startup, η Make Sunsets, ανακοίνωσε ότι απελευθέρωσε μπαλόνια ηλίου που περιέχουν αντιδραστικό αέριο σε μια προσπάθεια να ψύξει τη γη. 

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους πραγματοποιήθηκαν διάφορες πιλοτικές εκδόσεις στο Μεξικό. 

Αν και η μεξικανική κυβέρνηση έχει τώρα κινηθεί για να αποτρέψει περαιτέρω κυκλοφορίες στην επικράτειά της, η Make Sunsets έχει δεσμευτεί να συνεχίσει με το συγχρηματοδοτούμενο έργο της και η τεχνολογία που χρησιμοποίησε είναι φθηνή και άμεσα διαθέσιμη, εγγυώντας ουσιαστικά ότι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να την μιμηθούν, με άγνωστο συνέπειες για το περιβάλλον.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. 

Η έμπνευση για τα προτεινόμενα μέτρα προέρχεται από το δελτίο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά σε χώρες όπως η Βρετανία, όπου υπήρχαν σοβαροί περιορισμοί στην κατανάλωση ενός ευρέος φάσματος εμπορευμάτων και πόρων για την ενίσχυση της πολεμικής προσπάθειας. Στη Βρετανία, το σιτηρέσιο ξεπέρασε τον πόλεμο και τελείωσε μόλις οκτώ χρόνια αργότερα, το 1953.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι η υποχρεωτική μερίδα τροφίμων ήταν πιο δημοφιλής από τις εθελοντικές αλλαγές στη συμπεριφορά όταν οι πόροι γίνονταν σπάνιοι. Επίσης, παρά τις ελλείψεις, τα ποσοστά υποσιτισμού μειώθηκαν  στη  Βρετανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ένα από τα κύρια προβλήματα, σύμφωνα με το προαναφερθέν νέο έγγραφο, είναι ότι οι άνθρωποι σήμερα απλώς δεν κατανοούν τη σπανιότητα που αντιμετωπίζουν με τον τρόπο που έκαναν οι Βρετανοί πριν από εβδομήντα χρόνια. Ένας κόσμος άμεσης ικανοποίησης και καταναλωτικών αγαθών με το πάτημα ενός κουμπιού δεν ευνοεί την αίσθηση της στέρησης ή του επείγοντος για τους σπάνιους πόρους.

Ο Δρ Rob Lawlor, από κοινού επικεφαλής συγγραφέας, δήλωσε: «Υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορούμε να εκπέμπουμε εάν θέλουμε να μειώσουμε τις καταστροφικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Υπό αυτή την έννοια, η έλλειψη είναι πολύ πραγματική».

Οι συντάκτες της μελέτης πιστεύουν, ωστόσο, ότι η σιτηρέσια δεν θα ήταν το πρώτο βήμα. Μια ενημερωτική εκστρατεία για την προώθηση των πλεονεκτημάτων του δελτίου, μαζί με αυστηρότερους κανονισμούς, θα απαιτούσε να προϋποθέτει το κοινό για περαιτέρω περιορισμούς. Μια τέτοια εκστρατεία φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει.

Initial regulation would focus on the “biggest polluters”, such as international travel, the fossil-fuel industries, as well as farming. This would help to create scarcity in “products that harm the planet”, and rationing could then gradually be brought in to meet people’s basic needs in a “fair” manner.

Rationing could be regulated through the use of a carbon allowance, using “carbon cards” that function like bank cards but track and limit usage of all commodities. Or, alternatively, the government could simply ration particular goods, such as flights, petrol, and meat.

Rationing, they claim, could speed up the transition from fossil fuels to renewable energy and sustainable lifestyles and infrastructure. Rationing petrol, for instance, might drive government investment in low-carbon methods of transport, such as rail and tram systems. Price controls on rationed goods would also “prevent prices from rising with increased demand, benefiting those with the least money,” they say, in an almost total negation of the entire basis of market economics, and endorsement of state control of resources.

 

Πηγή

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,342


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα