ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ:  ΕΠΕΣΕ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!! Το έγκλημα αποκαλύφθηκε. Θέλω να βάλω και την ταφόπλακα.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: ΕΠΕΣΕ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!! Το έγκλημα αποκαλύφθηκε. Θέλω να βάλω και την ταφόπλακα.

4 Ιουλίου, 2020 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,756
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “Φυσικά, Δευτέρα πρωί έχουμε μερικές ερωτησούλες να υποβάλουμε εξωδίκως στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης…

Και θα ζητήσουμε να μας δώσουν τα δείγματα. Τα επιχρίσματα. Να δείτε που θα έχουν χαθεί…

Kαι μετά πακέτο όλα μαζί στην ποινική δικογραφία που έχω ανοίξει στην Εισαγγελία Αθηνών.”

“Κύριοι” ιατροί του νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, αρχίστε να ψάχνετε για δικηγόρο… την έχετε πολύ άσχημα…

Βλέπετε, άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, και θα χρειαστείτε πολλούς νομικούς να σας … ξελασπώσουν από την υποταγή στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ…

Ούτε καν φαντάζεστε που μπλέξατε… βλέπετε, υπάρχουν ακόμα ΕΝΤΙΜΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ:

ΕΠΕΣΕ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ !!!

(Καλύτερα γι αυτούς να ΜΗΝ είχαν απαντήσει! Αλλά και αυτοί, όπως οι περισσότεροι ισχυροί αντίπαλοι που αντιμετωπίζω, αντί να ΜΗΝ απαντάνε και να έχω απλώς να λέω ότι δεν μου απαντάνε, μου απαντάνε και τα κάνουν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!! Καλύτερα να υποθέτω ότι είσαι εγκληματίας! Πρέπει να μου το γράψεις κιόλας;)

ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΜΠΗΚΕ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ (όταν εγώ επιτέθηκα, και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα η καρκινοπαθής θα ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 -Έτσι έλεγαν στην κόρη), ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ;;; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟΣ ;;;

ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΤΙΚΟΣ, ΝΑΙ !!

ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ (!!!) ΕΝΩ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΣΤΩ ΣΕ ΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ, ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ !!!

ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

Δεν μας γράφουν ότι είναι αναξιόπιστα τα τεστ, γιατί τότε θα ήταν ομολογία ότι μας τα έκαναν όλα με υποθέσεις. Αυτό που λέω εγώ.

Αλλά, όπως απάντησαν, μάλλον πολύ χειρότερα τα έκαναν γι αυτούς και το σύστημα, που μας φυλάκισε και μας κατέστρεψε.

Μας περιγράφουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της ασθενούς μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης. Του εφιάλτη που έζησε η δυστυχής μουσουλμάνα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

23.6.2020 ήταν ΘΕΤΙΚΗ , 25.6.2020 ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ !!

Επειδή επιτέθηκα εγώ με το εξώδικο !!!

ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (!!!) ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΣΤ, ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ …ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ης Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ !!!

Όλα τα έκανε το εξώδικο!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ :

ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ !!!

ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ !!

ΕΓΩ …ΕΞΟΡΚΙΣΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!

ΟΠΩΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ COVID-19 ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ …ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ !!!

ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ, μας γράφουν, …ΥΔΡΟΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ !!

ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ COVID ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ !!!

Φυσικά, Δευτέρα πρωί έχουμε μερικές ερωτησούλες να υποβάλουμε εξωδίκως στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης…

Και θα ζητήσουμε να μας δώσουν τα δείγματα. Τα επιχρίσματα. Να δείτε που θα έχουν χαθεί…

Kαι μετά πακέτο όλα μαζί στην ποινική δικογραφία που έχω ανοίξει στην Εισαγγελία Αθηνών.

Δεν τελείωσε εδώ η ιστορία. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε. Θέλω να βάλω και την ταφόπλακα.

 

ΥΓ 5107 υπογραφές και συνεχίζουμε!!

 

Φαιδων Βοβολης ΣΤΗΡΙΖΩ τον Νίκο σε όποια νομική του διένεξη με την όλη υπόθεση.
Είναι το ΝΟΜΙΚΟ μας ΞΙΦΟΣ σε όλον αυτόν τον αγώνα για
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,756


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα