Εφημερίδα του 1978 αποκαλύπτει την Σατανική συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας που ζούμε σήμερα.

21 Αυγούστου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,671
Μοίρασέ το
 
Γενετική τροποποίηση ζωντανών οργανισμών, κλώνοι, γενετικός έλεγχος όντων από το γενετιστή δημιουργό, συνεύρεση γυναίκας με γορίλα, παριστάνοντας τον Θεό & πολλά φρικιαστικά & βαριά άρρωστα.
 

 
Όλη αυτή η παράνοια, ξεκινά από την Γερμανία του Χίτλερ και τους λεπρογονιαδιακούς (και ο νοών νοεί το), που ζούσαν εκεί, καθώς πολλοί κατείχαν πολύ υψηλά αξιώματα στο Τρίτο Ράϊχ.
 
Η διαστροφή τους, λόγω γονιδίων, αποκαλύπτεται μέσα από τις διεστραμμένες τους έρευνες.
 
Την διαστροφή τους ζούμε σήμερα…
 
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…
 
ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 
Μια εξαιρετική ανάρτηση από υπολείμματα εφημερίδας του 1978 που μιλάει για την επιστήμη που είχε ανακαλύψει τον τρόπο για την επέμβαση στον γενετικό κώδικα ζωντανών οργανισμών.
Αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι ο άνθρωπος επί τέλους θα γίνει Θεός.
Αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι τις μεταφυσικές διαστάσεις του φιάσκου.
Όπως πολύ σωστά παρατηρεί η συντάκτρια της ανάρτησης <Όταν το ίντερνετ βρίθει από άρθρα κάθε πικραμένου και ψεκασμένου, κρατάς απόσταση ασφαλείας.
 
Όταν όμως σε εφημερίδα του 1978 βρίσκεις ένα τέτοιο επιστημονικό άρθρο, αρχίζεις και αναρωτιέσαι. Πόσο ψεκασμένος είναι ο ψεκασμένος τελικά;
 
Εσείς που αναρωτιέστε για όσα ακούγονται και γράφονται πάνω σε τέτοια θέματα, διαβάστε με προσοχή τις δύο τελευταίες φωτό…περί πειραμάτων και ευρεσιτεχνιών (δημιουργία ενός νέου ανθρώπου και όχι μόνο) και δικαιωμάτων πάνω σ΄αυτές.
 
Επειδή υπάρχουν και εκείνοι που θα δουν με δυσπιστία το άρθρο, σας λέω πως η εφημερίδα είναι στην κατοχή μου και επειδή δεν έγραφε ημερομηνία (έχω μόνο ένα μέρος της) έψαξα να βρω κάτι σ΄αυτήν που θα δήλωνε τουλάχιστον το έτος…και το έτος είναι 1978 αφού υπάρχει άρθρο που αναφέρεται στην δολοφονία του Λαμπράκη πριν 15 χρόνια.
 
Ο Λαμπράκης δολοφονήθηκε το 1963, άρα;
Σε σχόλιο σας βάζω και το σημείο από το οποίο εξακρίβωσα το έτος.>
Όπως με πληροφόρησαν η εφημερίδα ήταν η Εξόρμηση της Κυριακής.
 
Οι συνωμότες κατά της ανθρωπότητας, που εργάζονται χρόνια μυστικά σε όλη την ανθρωπότητα έχουν το θράσος & απειλούν με κυρώσεις όσους τους αποκαλύπτουν, καθώς & τα μιαρά & βδελυρά σχέδιά τους.
 
Ηρθε η ώρα λοιπόν, όπου έχουν πιάσει όλα τα πόστα, ελέγχουν τους πάντες & τα πάντα, & δεν λειτουργεί τίποτα. Κανείς Δικαστής στην Γη δεν κουνιέται, παρά τα αποδεδειγμένα εγκλήματα ειδικά αυτό του φιάσκου της ψεύτικης πανδημίας, κανείς δεν τολμά να μιλήσει.
 
Ολα τάσκιαζε η φοβέρα & τα πλάκωνε η σκλαβιά. Πως έγινε αυτό; Είναι πολύ απλό.
 
Η ανθρωπότητα δέχεται πόλεμο, από τον διάβολο & τα στρατεύματά του, τους δαίμονες & τους ανθρώπους υπηκόους τους.
 
Ποιοι είναι αυτοί οι τελευταίοι;
 
Μα  αυτοί που στην θέση του Θεού έχουν βάλει τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Συμπαντος, τον λεγόμενο ΜΑΤΣ που κατά το βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη, δεν είναι άλλος από τον ανθρωποκτόνο διάβολο, αυτόν που ζητάει δικαιοσύνη & αδικεί συνεχώς, ο κατήγορος των ανθρώπων ενώπιον του Θεού.
 
Ο πόλεμος θα ήταν άνισος, εάν δεν είχε απάντηση από τον Θεό & τα στρατεύματά του, τους Αγγέλους, & τους ανθρώπους αυτούς που πελεκύθηκαν για τον Λόγο του & την Πίστη του, & αυτούς που ΔΕΝ προσκυνούν το θηρίο & ΔΕΝ θα πάρουν τον αριθμό του ονόματός του.
 
Αυτούς που περιμένουμε & ελπίζουμε στην απελευθέρωσή μας από την αιχμαλωσία του διαβόλου & των υπηκόων του, που μόνον ο Κύριος Ιησούς Χριστός, μπορεί να μας δώσει, όταν & όποτε αυτός θα κρίνει.
 
“Απολαύστε” λοιπόν τι έγραφαν το 1978 περιφραστικά γι αυτό που σήμερα ονομάζουν “εμβόλιο” mRNA το οποίο ετοίμασαν μέσα σε 6 μήνες, ενώ απαιτείται μια διαδικασία τουλάχιστον πέντε ετών σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη Γρίβα, & το οποίο ΔΕΝ είναι εμβόλιο αλλά το χάραγμα της Αποκάλυψης που τροποποιεί τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, επιθυμώντας τον πλήρη γενετικό έλεγχο ενός όντος υποδεέστερο του ανθρώπου, χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Ισως στην κατηγορία του ζώου πιθήκου.
Και όλα αυτά, με πρόσχημα μια ψεύτικη πανδημία, που τα νούμερα ΔΕΝ βγαίνουν.
 
 
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας
 
 
ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ.
 
 
 
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ
 
 
ΦΡΙΚΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ: Συνεύρεση γυναίκας με γορίλα (φήμες λέει)
 
ΥΒΡΙΔΙΑ
 
Η δολοφονία Λαμπράκη 15 χρόνια πριν, που αποδεικνύει την χρονολογία της εφημερίδας το 1978.
 

Και η επιβεβαίωση της εφημερίδας του 1978 από τον κ. Κλεάνθη Γρίβα νευρολόγο ψυχίατρο.
 

Κλεάνθης Γρίβας Ψυχίατρος Νευρολόγος: “Φρικιαστική επιχειρούμενη γενετική τροποποίηση του ανθρώπου, μέσω του εμβολίου Μπιλ Γκέϊτς”

 
 

Πηγή

Προβολές : 1,671


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα