Η Ατλάντεια Ρώμη τής Κρόνιας Θρησκείας όχι μόνο κατέκτησε τήν Ελλάδα αλλά και ….

Η Ατλάντεια Ρώμη τής Κρόνιας Θρησκείας όχι μόνο κατέκτησε τήν Ελλάδα αλλά και ….

8 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:410
Μοίρασέ το

 

 

….έσβησε κάθε τί Ελληνικό από τήν Ευρώπη καί τήν Ανατολή, …αλλά επέβαλαν καί τήν λατινική γλώσσα σέ όλη τήν Δύση καί χάθηκε ή Ελληνική παγκοσμιότητα…!!!

Από τό 146 π.Χ. πού οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα… έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν.

 

 

 

 

 

Αυτή, είναι η ωμή ιστορική πραγματικότητα.

Οι Κρόνιοι, μας έχουν επιβληθεί… αλλά δεν μας έχουν τελειώσει ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΣ… ακόμα αντέχουμε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Χρειάζεται να σας πω ποιοί είναι οι Κρόνιοι;;;

της Σοφίας Βλάχου
Τα αδέλφια  Κύριλλος και  Μεθόδιος  δύο Βυζαντινοί μοναχοί δημιούργησαν τήν σλαβική γραφή, τό Κυριλλικό αλφάβητο, πού αντί νά τούς τό δώσουνε στήν Ελληνική, αποτελεί ένα σύμπλεγμα Ελληνικών καί Λατινικών…γιατί;
Γιά νά επιβληθεί η Λατινική.
Καί τώρα ακόμα προσπαθεί η σιωνιστική συνωμοσία νά λατινοποιήσει τήν Ελληνική γραφή. ..!!!
Καί οι Οθωμανοί  πού χρησιμοποιούσαν την αραβική γραφή  για να καταγράψουν την γλώσσα τους.. μέ την κεμαλική μεταρρύθμιση εκλατινίσθηκαν…όχι τυχαία βέβαια…!!!

Όταν ή Ρώμη κατέκτησε τήν Ελλάδα…
Ο Αυτοκράτορας Κλαύδιος  « διέγραψε από την λίστα των Δικαστών έναν ευγενή, έναν από τους αρίστους της Επαρχίας της Ελλάδος, επειδή δεν μίλαγε Λατινικά .»Σουητώνιος «Ζωή των δώδεκα Καισάρων» Κλαύδιος, 16.
«Ηταν από παλιά νόμος, οτιδήποτε διαβήματα έκαναν οι έπαρχοι, αλλά και οι υπόλοιποι κρατικοί υπάλληλοι, να γίνονται στη γλώσσα των Ιταλών (τα Λατινικά)»
«Και αυτά που γίνονταν στην Ευρώπη στην παλιά εποχή, από ανάγκη παρέμειναν εν ισχύ για τους πολίτες, παρά το ότι ήταν Έλληνες κατά πλειοψηφία, να μιλάνε δηλαδή Λατινικά, ειδικά όταν ασχολούνταν με δημόσιες υποθέσεις»Ιωάννης ο Λυδός, De Magistratibus  ΙΙΙ, 68
Τέτοια ήταν ή κατάντια πού οί Έλληνες ήταν πολύ υπερήφανοι να ονομάζονται «Ρωμαίοι», μια που άλλαζαν μέχρι και τα ονόματά τους σε Ρωμαϊκά: «πριν υπήρχαν τα ονόματα ηρώων, ναυμάχων και νομοθετών, τώρα δε Λουκούλλων και Φαβρικίων και Λευκανίων, των μακαρίων»[5] λέει ο Απολλώνιος Τυανεύς κατηγορώντας τους Έλληνες.
Οι περισσότεροι είχαν διπλό όνομα (πχ, Γάιος Ιούλιος Ευρυκλής, ηγεμόνας της Σπάρτης) και πολλοί είχαν μόνο Λατινικό.
Ποίοι ήτανε οί Ρωμαίοι;…
Οί Άτλαντες ποτέ δέν ξέχασαν τήν ήττα τους από τούς Ελληνες.
Τό μίσος τους υπάρχει μέχρι σήμερα.
Μαζί μέ τόν θεό τους τόν Κρόνο είναι αμπαρωμένοι στά Τάρταρα τού υποχθόνιου κόσμου καί ετοιμάζουνε τήν ημέρα τής επιστροφής τους.
Μιά από τίς απόπειρες τής επανα-επικρατήσεώς τους ήταν καί ό Τρωϊκός Πόλεμος .
Ή δεύτερη ήττα τους.
Εκεί ετοίμαζαν τήν νέα τους αυτοκρατορία…μετά όμως από τήν ήττα τους τήν εντολή γιά τό νέο κέντρο δράση τους πήρε ό Αινείας .
Ό Αινείας  ‘ηταν υιός τού Αγχίση.
Ό Αγχίσης ήταν απόγονος τού Δαρδάνου.
Ό Δάρδανος ήταν Άτλαντας και ιδρυτής της πόλεως Δαρδάνου στο Όρος Ίδα της Τρωάδος.
Ό Αινείας μέ τόν πατέρα του καί τά ξόανα τών θεών του {είχε τούς δικούς του θεούς} πήγε στήν Ρώμη μέ οδηγίες από τήν Αφροδίτη…τήν μητέρα του !!!…
Ο Αινείας τρία χρόνια μετά την άφιξή του στο Λάτιο έγινε βασιλιάς.

Τί είναι τό Λάτιο;
Όχι μιά τυχαία πόλη βέβαια…
Εκεί στό εσωτερικό τού Λατίου υπάρχει καί ή  Πόλη τού Βατικανού…βεβαίως – βεβαίως…
Το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος…
Στο Βατικανό εδρεύει η Αγία Έδρα μέ τόν  Πάπα, παγκόσμιο ηγέτη της εκκλησίας …αλλά …αλλά εκεί στο Λάτιο εξόρισε ο Δίας  τόν Κρόνο, …εκεί επίσης στό Λάτιο θάφτηκε καί ό πατέρας τού Αινεία…από τό Λάτιο προήρθε καί ή Λατινική γλώσσα…
Μία από τις παραδόσεις για τον Αινεία και την ίδρυση της Ρώμης αναφέρει πως του είχε δοθεί χρησμός ότι ένα τετράποδο θα τον οδηγούσε στο μέρος όπου θα έπρεπε να ιδρύσει μια πόλη.
Μια μέρα μετά από καιρό, ο Αινείας ετοιμαζόταν να θυσιάσει μια άσπρη και έγκυο γουρούνα.
Το ζώο του ξέφυγε και καταδιωκόμενο έφθασε σε ένα από τους «επτά» λόφους της μελλοντικής Ρώμης.
Από τό 146 π.Χ. πού οι Ρωμαίοι κατακτούν την Ελλάδα… έκτοτε είμαστε συνέχεια υπό κατοχήν.
Τό Καταλάβατε…
πηγή:filosofia-erevna.blogspot.com
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣημείωση Διόδοτου: Το 146 π.Χ. με την Μάχη της Λευκόπετρας άρχισε να περνάει η Ελλάδα στον ρωμαϊκό έλεγχο . Το 86 π.Χ. κατανικήθηκαν τα ενωμένα ελληνικά στρατεύματα στη Χαιρώνεια και καταστράφηκε η Αθήνα. Κατελήφθη η Κρήτη το 67 π.Χ., ο Πόντος το 63 π.Χ. και τέλος η Κύπρος το 58 π.Χ.  

Φωτο άρθρου:Η πτώση της Κορίνθου μετά την Μάχη της Λευκόπετρας 146 π.Χ.

diodotos-k-t.blogspot.com

Πηγή

Προβολές : 410


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα