«Κανονιά» στην ελευθερία: «Παγκόσμιο νομοσχέδιο ασφαλείας»!!! Παίρνουν την ΕΞΟΥΣΙΑ στους δρόμους (βίντεο)

«Κανονιά» στην ελευθερία: «Παγκόσμιο νομοσχέδιο ασφαλείας»!!! Παίρνουν την ΕΞΟΥΣΙΑ στους δρόμους (βίντεο)

23 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:457
Μοίρασέ το
 

 
Όλα τελικά ξεκινούν από την Γαλλία!

Το Σαββατοκύριακο έλαβαν χώρα σκληρά επεισόδια εξαιτίας του «Παγκόσμιου Νομοσχεδίου για την Ασφάλεια»!

Γιατί άραγε παγκόσμιο;

Θα εφαρμοστεί και αλλού; Μάλλον…

Το εν λόγω νομοσχέδιο καθιστά εγκληματική πράξη την φωτογράφιση προσώπου αστυνομικού.

Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ πραγματοποιήθηκαν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Οι υπέρμαχοι του νομοσχεδίου επισημαίνουν πως οι αστυνομικοί και οι οικογένειές τους χρειάζονται προστασία από την παρενόχληση, τόσο διαδικτυακά όσο και κατά πρόσωπο, όταν είναι εκτός υπηρεσίας.

Οι επικριτές του νομοσχεδίου υποστηρίζουν ότι ο νόμος καταπατά την ελευθερία των δημοσιογράφων να καταγράφουν τα γεγονότα και καθιστά δυσκολότερο το να λογοδοτούν οι αστυνομικοί για καταχρήσεις όπως την υπέρμετρη χρήση βίας, η οποία έχει διογκωθεί στις μέρες μας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Όποιος παραβιάζει τον «Παγκόσμιο Νόμο Ασφαλείας», θα βρίσκεται αντιμέτωπος με μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 45.000 ευρώ.

Κατά αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να πει κάποιος, πως η όποια εξουσία θα μπορεί να ασκεί υπέρμετρη βία χωρίς κάποιος να μπορεί να δημοσιεύσει τα συμβάντα. Έτσι όλοι θα νομίζουν πως όλα βαίνουν… καλώς και όλοι έχουν συμμορφωθεί! Με το νομοσχέδιο αυτό παίρνουν ουσιαστικά της εξουσία στους δρόμους!!!

Δείτε τι έγινε το Σαββατοκύριακο στην Γαλλία:

 

Πηγή

Προβολές : 457


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα