Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ορισμός του εμπαιγμού – και πάλι  ν τ ρ ο π ή  σας! (βίντεο)

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ορισμός του εμπαιγμού – και πάλι ν τ ρ ο π ή σας! (βίντεο)

1 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:362
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ορισμός του εμπαιγμού – και πάλι  ν τ ρ ο π ή  σας! (βίντεο)
“Το Σύνταγμα υπάρχει από εμάς, για εμάς και χάρη σ’ εμάς”, είναι το σύνθημα του βίντεο!
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Το Σύνταγμα όμως υπάρχει πλέον μόνο για τους λοιμωξιολόγους και τους κυβερνητικούς, αφού αυτοί το έχουν ρίξει κατάχαμα και το ποδοπατούν ανελέητα!

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ορισμός του εμπαιγμού – και πάλι  ν τ ρ ο π ή  σας! (βίντεο)

Το Σύνταγμα, κουρελιάστηκε πολλές φορές από τους κυβερνητικούς. Τόσες, που ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν κάνει… Και πάντα κουρελιαζόταν σε βάρος της Πατρίδας μας.

Στους κουρέληδες που το κουρέλιασαν, προστέθηκαν και οι λοιμωξιολόγοι.

Και η αντίσταση του λαού σ’ όλο αυτό το κουρέλιασμα, φαντάζει ως ουτοπία…εκτός αν… 

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

Μέχρι τότε, έχουμε να δούμε και να ζήσουμε πολλά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Υποτίθεται πως θεματοφύλακας του Συντάγματος είναι οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;

Υ.Γ.2. Αυτό το ρημαδοτζάμι, πότε και ποιοί θα το σπάσουν;;

Δεν υπάρχει πλέον ίχνος ντροπής!
Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, τα μασκοφορεμένα!
Ακράδαντο πειστήριο ότι ζούμε σε ολοκληρωτικό καθεστώς που επιχειρεί να κάνει το μαύρο άσπρο.
Την ώρα που το Σύνταγμά μας έχει γίνει κουρελού, τολμούν να το διαφημίζουν και να το εξυψώνουν!
Δείτε ξανά τον θαυμαστό ανάποδο κόσμο μας:
“Το Σύνταγμα βάζει φραγμούς σε αυτούς που κυβερνούν”, λέει ο εκφωνητής για λογαριασμό των απατηλών προπαγανδιστών!
Ενώ αυτοί που κυβερνούν δεν έχουν κανέναν απολύτως ανασχετικό φραγμό απέναντι στο Σύνταγμα.
Ενώ κατέλυσαν ανερυθρίαστα τον πυρήνα της ελευθερίας της κίνησής μας, υποχρεώνοντάς μας να δίνουμε ραπόρτο στις αρχές πριν ξεμυτήσουμε μασκοφορεμένοι από τις ιδιωτικές φυλακές μας, μιμούμενοι το καθεστώς της Γερμανικής Κατοχής!
Ενώ απαγόρευσαν την βραδινή κυκλοφορία μιμούμενοι την χούντα των Συνταγματαρχών!
Ενώ ανέστειλαν το άρθρο 13 του Συντάγματος, απαγορεύοντας την άσκηση της θρησκευτικής λατρείας, προσποιούμενοι ότι ο “πόλεμος κατά του αόρατου εχθρού” τούς δίνει τάχα δικαίωμα να επικαλούνται μιαν “ιδιότυπη κατάσταση πολιορκίας”!
Ενώ περιόρισαν τις συναθροίσεις, ακόμη και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ενώ απαγόρευσαν τα Κάλαντα και τον Αγιασμό των Υδάτων!
Ενώ στέρησαν από χιλιάδες ανθρώπους το δικαίωμα στην εργασία!
Ενώ απαγόρευσαν ακόμη και την παραμονή σε ένα παγκάκι για να ξαποστάσουμε!
“Με το Σύνταγμα υπερασπιζόμαστε την ζωή μας, την ελευθερία μας, την ισότητα, την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπειά μας”, λέει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο εκφωνητής!
Για ποιαν ελευθερία μιλάνε, όταν είμαστε μπουντρουμιασμένοι υποχρεωτικώς τις μισές ώρες της ημέρας μέσα στα κλουβιά μας;
Για ποιαν ελευθερία μιλάνε, όταν για την επιβολή των “lockdown” σταθμίζουν μόνο την υγεία και την οικονομία;
Για ποιαν αξιοπρέπεια μιλάνε, όταν μέσω της διαρκούς μασκοφορίας μάς έχουν στερήσει τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ανθρώπου: το χαμόγελο, το γέλιο μας, το ηχόχρωμα της φωνής μας;
Για ποιαν αξιοπρέπεια μιλάνε, όταν μας αφήνουν ακούρευτους κάθε τρεις και λίγο;
Για ποιαν αξιοπρέπεια μιλάνε, όταν μετέτρεψαν τον άνθρωπο σε σκύλο και τον σκύλο σε άνθρωπο, για να βγάζει βόλτα ο σκύλος χωρίς φίμωτρο τον άνθρωπο με φίμωτρο;
“Το Σύνταγμα υπάρχει από εμάς, για εμάς και χάρη σ’ εμάς”, είναι το σύνθημα του βίντεο!
Το Σύνταγμα όμως υπάρχει πλέον μόνο για τους λοιμωξιολόγους και τους κυβερνητικούς, αφού αυτοί το έχουν ρίξει κατάχαμα και το ποδοπατούν ανελέητα!
“Το Σύνταγμα μας ανήκει, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει, μαθαίνουμε το Σύνταγμα”, λέει ο εκφωνητής κλείνοντας το διαφημιστικό σποτ!
Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο μας η φράση αυτή μεταφράζεται ως εξής:
“Το Σύνταγμα ΔΕΝ μας ανήκει, μας το έχουν ΗΔΗ πάρει, ΞΕμαθαίνουμε το Σύνταγμα”!
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας!
Αποσύρατε αμέσως αυτό το προσβλητικό για το Σύνταγμα βίντεο: Είναι σαν να έχετε βιάσει την ομορφότερη γυναίκα και να την περιφέρετε στην πλατεία για να θαυμάσουν οι συμπολίτες της τα πλέον ανύπαρκτα κάλλη της!
Ο ορισμός του εμπαιγμού – και πάλι  ν τ ρ ο π ή  σας!

το λινκ του βίντεο εδώ 

 

Πηγή

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα