Λέγεται “γυναίκα” και γεννήθηκε για να αντέχει.

20 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:106
Μοίρασέ το

Στη διάρκεια της ζωής της θα κάνει μεγάλη υπομονή σε πολλά πράγματα, όμως όταν πάρει την απόφαση της δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα.

Άλλη μία αντίθεση με τον άντρα, που νομίζει ότι μπορεί να φεύγει και να έρχεται, όποτε θέλει.

 

 

 

Φαίνεται πως τον αρθρογράφο, τον ανέθρεψε Γυναίκα και όχι… γυναίκα…

Γιατί τους άντρες που αναθρέφουν γυναίκες, τους κάνουν… βουτυρομπεμπέδες…

 

Καλλιόπη

Γράφει ο Τριστάνος

 

Χωρίς να θέλω με τίποτα να μειώσω τους άντρες, όμως η γυναίκα κυριολεκτικά γεννήθηκε για να αντέχει και για να έχει υπομονή. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που η φύση της έδωσε την ιδιότητα να κυοφορεί.

 

Κανένας άντρας δεν θα άντεχε εννέα μήνες να μην πίνει, να μην καπνίζει, να κοιμάται δύσκολα, να κινείται δύσκολα και γενικώς μία τέτοια διαδικασία.

 

Η υπομονή βοηθάει και στην ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Λίγοι άντρες έχουν την υπομονή να κάνουν το ίδιο.

 

Η γυναίκα αντέχει, να καθαρίζει το σπίτι, να μαγειρεύει, να φροντίζει τα παιδιά, να πλένει, να σιδερώνει, να τα διαβάζει, να κανονίζει τις ανάγκες της οικογένειας και μαζί με όλα αυτά, να δουλεύει κιόλας.

 

Και αυτό μπορεί να το κάνει καθημερινά, για πολλά χρόνια αν χρειαστεί.

Κανένας άντρας δεν θα μπορούσε.

 

Η γυναίκα δεν κάνει απιστίες και δεν λέω βέβαια ότι δεν υπάρχουν παντρεμένες που πήγαν με άλλους άντρες, διότι αυτό σαφέστατα έχει συμβεί!

 

Η διαφορά είναι, ότι όταν θα το κάνει η γυναίκα, δεν απιστεί μέσα της, διότι απλά έχει τελειώσει για αυτήν ο γάμος ή η σχέση και σε λίγο καιρό θα δώσει οριστικό τέλος.

 

Ένας άντρας μπορεί να το κάνει χρόνια και να είναι στη σχέση κανονικότατα.

 

Η γυναίκα ζητάει ξεκάθαρα πράγματα και δίνει περισσότερα από αυτά που ζητάει.

 

Είναι αυτή, που με μία καλή κουβέντα που θα ακούσει, σβήνει 10 άσχημες που υπήρξαν.

 

Η γυναίκα έχει υπομονή και αυτό την βοηθάει να έχει στρατηγική και οι κινήσεις της να μην είναι βιαστικές. Πολύ δύσκολα θα ανακαλύψεις τι έχει κάνει και τι σκέφτεται, διότι κοντρολάρει με πειθαρχία τα συναισθήματά της.

 

Δεν καυχιέται και δεν επιδεικνύεται, προτιμώντας η δράση της να είναι ουσιαστική και μυστική πολλές φορές. Αντίθετα με τους άντρες, που προδίδονται μόνοι τους.

 

Στη διάρκεια της ζωής της θα κάνει μεγάλη υπομονή σε πολλά πράγματα, όμως όταν πάρει την απόφαση της δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Άλλη μία αντίθεση με τον άντρα, που νομίζει ότι μπορεί να φεύγει και να έρχεται, όποτε θέλει.

 

Για να πετύχει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό της, μπορεί να υποστεί τα πάντα και να μην το αντιληφθεί κανείς. Δεν εγκαταλείπει ποτέ τα παιδιά της και μπορεί να δώσει τη ζωή της ολόκληρη και να θυσιάσει κάθε ευχαρίστηση της, μόνο για αυτά.

 

Δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και θα εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα.

 

Δεν βάζει σε κίνδυνο για την σωματική της ευχαρίστηση, την οικογένειά της και μπορεί να μείνει πιστή σε μία σχέση που υστερεί σε αυτό το κομμάτι, ακόμη και με ελάχιστη ερωτική ζωή, φτάνει βέβαια να μην καταλάβει ότι η απέναντι πλευρά δραστηριοποιείται αλλού.

 

Ένας άντρας δεν αντέχει χωρίς ερωτική ζωή.

 

Εκείνη, είναι το πλάσμα που θα απορρίψει όλους όσους την θέλουν και την κυνηγούν, θα τρέχει πίσω από αυτόν που δεν την αγαπάει και θα υποστεί τα χειρότερα, ενώ θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει.

 

Ενώ σκέφτεται εξαιρετικά πολύπλοκα, πολλές φορές αγνοεί το προφανές!

 

Είναι αυτή που όταν δεν έχει τίποτα, θα σου λέει πολλά και όταν κάτι θα συμβαίνει σοβαρό, δεν θα σου λέει “τίποτα”!

 

Ενώ φαίνεται ευαίσθητη και κλαίει εύκολα, μην το θεωρήσεις αδυναμία.

 

Είναι πολύ πιο δυνατή από όσο φαντάζεσαι!

 

Η γυναίκα δεν έχει ένα στάνταρ πρόσωπο. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι την ξέρεις απόλυτα, διότι αρκετές φορές γίνεται αυτό που της βγάζει ο σύντροφός της!

 

Συνήθως δεν λειτουργεί οπτικά.

 

Για να κερδίσεις τον έρωτα της και την αγάπη της, πρέπει να την γοητεύσεις εγκεφαλικά.

 

Εάν το καταφέρεις, είναι μόνο δική σου και δεν θα ασχοληθεί με κανέναν άλλον, για όσο βέβαια είσαι εντάξει απέναντι της.

 

Μην την κοροϊδέψεις, θα το καταλάβει!

 

Μην την αδικήσεις, θα σε “αναλάβει”!

 

Μην την προδώσεις, θα την “αλλάξεις”.

 

Μην την υποτιμήσεις, θα χάσεις!

 

Μην την θεωρήσεις δεδομένη, θα εκπλαγείς.

 

Μην την χτυπήσεις, στην κόλαση θα καείς!

 

Αυτό το παράξενο πλάσμα είναι η γυναίκα.

 

Αυτό το υπέροχο πλάσμα, είναι η γυναίκα!

 

 

Πηγή

Προβολές : 106


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα