ΜΕΘ-ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ: Το σύγχρονο εκτελεστικό απόσπασμα

ΜΕΘ-ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ: Το σύγχρονο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (βίντεο)

17 Αυγούστου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΜΕΘ-ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ: Το σύγχρονο εκτελεστικό απόσπασμα

 

 

Πολλοί ίσως δεν μπορούν να τα πιστέψουν όλα αυτά, καθότι  είναι δυσκολο να χωρέσει το μυαλό τέτοιες φρικαλέες πρακτικές, και ειδικά όταν πέρσι ο κόσμος δόξαζε πολλές φαυλότητες και ασπαζόταν ψέματα που φάνταζαν σαν αληθειες…

ΜΕΘ-ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ: Το σύγχρονο εκτελεστικό απόσπασμα

Θα συμφωνήσω σε πολλά σημεία των όσων γράφει στο παρακάτω κείμενο η Vasoula.

Θα διαφωνήσω με κάποια απ’ αυτά που γράφει για τον δικηγόρο Αντωνιάδη.

Όντως έδωσε μεγάλο αγώνα για την διασωλήνωση και ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… και οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε, με μια διαφορά:

Κάθε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ, από τότε που το ξεκίνησε δηλαδή από το 2020, κατά την άποψή μου, έπρεπε να το στέλνει στην Εισαγγελία με μήνυση.. ή έστω τρεις – τρεις περιπτώσεις μαζί, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Η μήνυση των 4.311 σελίδων (τι σύνολο αριθμού κι αυτό!!!… μα να “κάτσει” στον σατανικό αριθμό “9” των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!!;;;), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

Και πολύ … φυσιολογικά ο Νίκος Αντωνιάδης θα πει: “Εγώ, έκανα το καθήκον μου. Αναζητήστε τις ευθύνες στην δικαιοσύνη…”

Αυτό μόνο, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε την Kate Dalley ραδιοφωνική παραγωγό
( τα σχετικά για την εκπομπή της εδω )
να λεει στον Αλεξ Τζόουνς την περιπέτειά της στο νοσοκομείο όταν ο άντρας της
έπαθε ΑΠΛΗ πνευμονία (που παθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι, χιλιάδες χρονια τώρα)
και στο νοσοκομείο ασφαλώς κοβιντοποίησαν την πνευμονία, με τεστ ήδη
δηλωθέν επισήμως ως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ειδικά αυτό που έγινε στους 40 κύκλους,
φυσικό ήταν να τον κοβιντοποιήσει.

Το ζεύγος αρνήθηκε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τη διασωλήνωση, γι’αυτό και γλύτωσε
ο άνθρωπος από το πρωτόκολλο του θανάτου και τώρα ειναι μια χαρά.

Αυτοί βέβαια, στις ΗΠΑ, είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν.
Εδώ στη χώρα μας τα πράγματα είναι αλλιώς…

Ο  δικηγόρος Αντωνιάδης φωνάζει εδώ και πολύ καιρό για την τραγωδια που εκτυλίσσεται στις ΜΕΘ με τις διασωληνώσεις που έχουν σκοτώσει πολλούς.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκλειστεί από μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου, ενώ ουδείς του έκανε έστω μια μήνυση…

Είναι απορίας άξιο που ενώ ο άνθρωπος έχει ήδη καταθέσει μήνυση με στοιχεία
δικογραφίας άνω των 4300 σελίδων, (τα σχετικα εδω ) το θέμα συζητιέται ελαχιστα
έως καθόλου…και όλη η φύσις ησυχάζει στην Ελλάδα…

Το βίντεο αυτό αποδεικνύει (δικαιώνοντας και τον κ. Αντωνιάδη) ότι το πρωτόκολλο του θανάτου στις εντατικές κοβιντ, (στις οποίες  κοβιντοποιήθηκαν ακόμα και τα τσιμέντα)  ισχύει με το αζημίωτο (στους γιατρούς) και στις ΗΠΑ και στην Αγγλία (όπως έχει πολλάκις καταδείξει και ο Ντέιβιντ Άικ  και άλλοι) και προφανώς εφαρμόζεται παντού στον… “πολιτισμένο” κόσμο της Δύσης…

Ξέρετε, στον κόσμο με τις κυβερνήσεις “ανθρωπιστών” που όμως το Εθνικό σύστημα υγείας τους, (ΝΙΗ, ΝΗS, ΕΣΥ κλπ) έστειλε αυτό το πρωτόκολλο αντιμετώπισης ασθενών με κόβιντ σε όλα τα νοσοκομεία…

Στον δημοκρατικό (?) κόσμο με τις κυβερνήσεις που υποτίθεται ότι στέκονται ενάντια στο ρατσισμό, αλλά οι πολιτικές που ήδη διαχωρίζουν
πολυεπίπεδα τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους, είναι το απόγειο του ρατσισμού. (οποία υποκρισία)

Το βίντεο δεν τιτλίστηκε μόνο για τη δικαίωση ή μάλλον την επιβεβαίωση της πραγματικότητας που φέρνει στο προσκήνιο η κίνηση του δικηγόρου Αντωνιάδη που όπως κάποτε ο Δαβίδ έδωσε μάχη με τον Γολιάθ, έτσι κι εκείνος δίνει μάχη με το θηρίο του συστήματος… (άνισος αγώνας που εύχομαι ολόψυχα να δικαιωθεί)

Το τίτλισα επίσης, διότι σ’ένα βαθμό με αφορά και προσωπικά, αφού το ίδιο πρωτόκολλο του θανάτου χτύπησε και τη δική μου πόρτα με το θάνατο ενός συγγενικού μου προσώπου, που μπήκε ΜΟΝΟΝ με πυρετό
(περπατώντας όρθιος και υγιής κατά τα άλλα) σε δημόσιο νοσοκομείο, και η εισαγωγή του στην εντατική καθώς και  η διασωλήνωσή του, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες ΧΩΡΙΣ να ζητηθεί καν η έγκριση της συζύγου ή του γιου του (βρέθηκαν προ τετελεσμένου αφού δεν επιτρεπόταν καν να τον επισκεφθούν) και έφυγε από τη ζωή 20 μέρες μετά, αφήνοντάς μας όλους άναυδους μπροστά σε κάτι που δε θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ένα μήνα πριν.

Πολλοί ίσως δεν μπορούν να τα πιστέψουν όλα αυτά, καθότι  είναι δυσκολο να χωρέσει το μυαλό τέτοιες φρικαλέες πρακτικές, και ειδικά όταν πέρσι ο κόσμος δόξαζε πολλές φαυλότητες και ασπαζόταν ψέματα που φάνταζαν σαν αληθειες…

Ετσι καταλήγουμε στο εξής σοφό ρηθέν

“Το ψέμα δεν παύει να ειναι ψέμα, ακόμα κι αν το πιστεύουν όλοι,
η αληθεια δεν παύει να ειναι αλήθεια, ακομα κι αν δεν την πιστεύει κανείς.”

David Stevens


Το λινκ του βίντεο εδώ

Πηγή

Προβολές : 944


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα