ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (βίντεο)

ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (βίντεο)

12 Μαΐου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (βίντεο)

Μην υποκλίνεστε στη μία παγκόσμια τάξη και στην ατζέντα της θα είστε για πάντα καταδικασμένοι και χωρισμένοι από μένα, ο μεγάλος είμαι για όλη την αιωνιότητα η αιώνια σωτηρία σας εξαρτάται από ό,τι κάνεις ή δεν επιλέξεις, πολλά από τα εργαλεία αυτού του νέου καθεστώτος έχουν οπλιστεί και δεν είναι αυτό που φαίνεται, το κακό έχει πολλές μορφές.

 

 

 

Συναίνεσαν στον εμβολιασμό τους με τα δηλητηριώδη εμβόλια με το εμβρυακό ιικό, συναίνεσαν στον ίδιο τους τον θάνατο.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (βίντεο)

https://vk.com/video595050879_456245614?list=7fa401d742a1c3c5a8

Έτσι σας κοροϊδεύουν-χωρίς τεστ δεν μπορείτε να ψωνίσετε

https://vk.com/video554456481_456240867?list=9abb9a851e2fd0f917

https://vk.com/videos554456481?z=video627502435_456240755%2Fpl_554456481_-2

Χωρίς τεστ δεν μπορείτε  ήδη να ψωνίσετε σε κάποια μαγαζιά στην Γερμανία

https://vk.com/video-166771021_456242702?list=8412b07a617633caa1

Μην παίρνετε το σημάδι του θηρίου ούτε του εμβόλου είναι κακά όπλα που κατασκευάζονται από το κακό και τις ομάδες του.

Μην υποκλίνεστε στη μία παγκόσμια τάξη και στην ατζέντα της θα είστε για πάντα καταδικασμένοι και χωρισμένοι από μένα, ο μεγάλος είμαι για όλη την αιωνιότητα η αιώνια σωτηρία σας εξαρτάται από ό, τι κάνεις ή δεν επιλέξεις, πολλά από τα εργαλεία αυτού του νέου καθεστώτος έχουν οπλιστεί και δεν είναι αυτό που φαίνεται, το κακό έχει πολλές μορφές

Δαν. 7,23      Μου είπε λοιπόν· Το τέταρτον θηρίον είναι η τετάρτη βασιλεία επάνω εις την γην, η οποία από απόψεως δυνάμεως και αγριότητος θα υπερέχη από τας άλλας βασιλείας. Θα καταφάγη όλην την οικουμένην, θα ποδοπατήση και θα κατακόψη αυτήν.

Ματθ. 7,13    (Δυσκόλη βέβαια είναι, μάλιστα δε εις την αρχήν, η εφαρμογήν του χρυσού αυτού κανόνος της αγάπης).

Αλλά αγωνιστείτε και προσπαθείτε να μπείτε στον δρόμο της αρετής από την στενή πύλη.

Διότι πλατεία μόνον είναι η θύρα και ευρύχωρος ο δρόμος, που εκτρέπει και οδηγεί τον άνθρωπον εις την απώλειαν και πολλοί είναι εκείνοι, που με μεγάλην ευκολίαν εισέρχονται εις αυτήν.

Ματθ. 7,14   Εξ αντιθέτου είναι στενή η θύρα και γεμάτος δυσκολίες και ταλαιπωρίες ο δρόμος, που οδηγεί εις την αιωνίαν ζωήν και απαιτείται αγών κατά της αμαρτίας, δια να τον ακολουθήση κανείς. Δια τούτο και ολίγοι είναι αυτοί, που τον ευρίσκουν και τον ακολουθούν μέχρι τέλους.

Αποκ. 16,1     Και ήκουσα φωνήν μεγάλην από τον ναόν του Θεού να λέγη προς τους επτά αγγέλους· “πηγαίνετε και χύσετε επάνω εις την γην τας επτά φιάλας του θυμού του Θεού.

Αποκ. 16,2    Και απήλθεν ο πρώτος άγγελος και έχυσε το περιεχόμενον της φιάλης του εις την γην και (όπως επί Μωϋσέως με κάποιαν ανάλογον πληγήν εναντίον των αμετανοήτων Αιγυπτίων, έτσι και τώρα) έγινε μία κακή πληγή, γεμάτη πόνους στους ανθρώπους, οι οποίοι είχαν το χάραγμα της σφραγίδος του θηρίου και εις εκείνους, οι οποίοι επροσκυνούσαν το είδωλον αυτού. (Τιμωρία φοβερά εκ μέρους του Θεού, που προκαλούσε σωματικούς και ψυχικούς πόνους).

The New World Order is Ready to Launch Their Campaign

Download PDF here 

Ωσ. 4,6     Ο λαός μου αυτός ωμοίασε προς εκείνον, ο οποίος δεν έχει καθόλου γνώσιν του Θεού και του θείου θελήματος. Επειδή όμως συ, λαέ μου, απώθησες την γνώσιν του Θεού, δια τούτο και εγώ θα σε απωθήσω, ώστε να μη υπάρχουν δια σε ιερείς και ιερατικαί προσφοραί. Συ ελησμόνησες τον νόμον του Θεού σου, και εγώ θα λησμονήσω τα ιδικά σου τέκνα.

Καλώς ήλθατε στο TOTALITARISM (φασισμός) του «διαμαντιού» #NWO # COVID1984 Εδώ είναι η απόδειξη ότι ο φασισμός βασιλεύει ξανά στη Γερμανία

Hier der Beweis das in Deutschland wieder Faschismus herrscht

10.04.2021 Berlin | Polizei dreht durch

Νερό από νεροχύτη βγήκε θετικό στο τεστ

https://vk.com/videos345282622?z=video345282622_456243285%2Fpl_345282622_-2

Υποχρεωτικό το self test πριν μπούμε σε λεωφορείο ,μετρό

Απριλίου 12, 2021

Την επέκταση των self tests σε λιανεμπόριο, μεταφορές και διανομείς φαγητού, από το τέλος της εβδομάδας, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια σύσκεψης για τον κοροναϊό, στο Μαξίμου.Τα self test, άλλωστε, μπορεί να αποτελέσουν και το «κλειδί» για το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων ενόψει του Πάσχα.

Είσοδος πια στο λεωφορείο, το τρένο, το τρόλεϊ, το Μετρό με αρνητικό τεστ που θα έχει και ημερομηνία. Μαζί με μάσκες, απολύμανση

sfaknews.gr

📌

Είδηση: Ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης εκοιμήθη. (Από …εγκεφαλικό)

Τι δεν είπαν;

Είχε κάνει την 1η δόση από το «σωτήριο» μπόλι.

ΣΟΚ.Ακρωτηρίασαν το πόδι τ. Παγκόσμιου πρωταθλητή του Τάε Κβον Ντο που προσβλήθηκε από μυστηριώδη λοίμωξη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca!!!

 

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο ο Dave Mears υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό κάτω άκρου-ποδιού αφότου εμβολιάστηκε με AstraZenecca.

O Dave Mears, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό, άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα ψευδογρίπης πριν το πόδι του πρηστεί σοβαρά και μετά αναφλέγηκε στην κυριολεξία.

Ο πρώην πρωταθλητής taekwondo προσβλήθηκε από μυστηριώδη λοίμωξη που έκανε το πόδι να «αναφλεγεί».

Ο Dave Mears ανέπτυξε μια λοίμωξη που χειροτέρευσε σταδιακά μέχρι το “πόδι του” να αναφλεγεί “και οι γιατροί στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ του Addenbrooke αναγκάστηκαν να του ” το κόψουν κάτω από το γόνατο “

Ο Dave Mears είπε ότι το “πόδι του ανατινάχτηκε” και έπρεπε να ακρωτηριαστείΟ Dave Mears, 58 ετών, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής taekwondo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών το 1984, πέταξε σπίτι τον Απρίλιο του 2020 μετά την εξάντληση των εργασιών στην πανδημία.

Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στο Στάμφορντ, στο Λίνκολσαϊρ, και έζησε μια συνηθισμένη ζωή μέχρι τις 5 Μαρτίου, όταν ανέπτυξε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και υψηλή θερμοκρασία.

Ο Mears είπε ότι αυτό επήλθε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca πριν επιδεινωθεί η κατάσταση κατά τη διάρκεια του μήνα.

Φοβάται ότι μπορεί να σχετίζεται, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν ότι η αιτία είναι άγνωστη..

Ο Ντέιβ κάλεσε τον GP του που ήρθε στο σπίτι του,και κάλεσε αμέσως το 999.

Μια ομάδα από το νοσοκομείο του Πίτερμπορο έριξε μια ματιά στα άκρα του και τον έσπευσαν στο νοσοκομείο για δύο ημέρες πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ στο Addenbrooke’s Hospital.

Ήταν εδώ που η κατάσταση του Dave ήρθε σε ένα φρικτό κεφάλι καθώς το «πόδι του» εξερράγη, «στέλνοντας» αίμα παντού.

«Ο 58χρονος είπε: «Υπήρχε αίμα παντού. Ήταν τρομακτικό. Έκανα τη χειρουργική επέμβαση και ακρωτηρίασαν το πόδι μου και έχασα 5 μονάδες αίματος.

«Ήταν αρκετά σοβαρό και μετά ήμουν πολύ άσχημα».

Πρόσθεσε: «Το βρίσκω παράξενο που αρρώστησα για εβδομάδες τη νύχτα του εμβολίου που με οδήγησε να χάσω το πόδι μου.

«Νομίζω ότι πρέπει να συνδεθεί. Μου έβαλε το δεύτερο.

Οι γιατροί λένε ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι συνδέεται με την ένεση του Covid και ότι η λοίμωξη θα μπορούσε να υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σύμπτωση.

«Οι γιατροί είπαν στον Ντέιβ ότι θα έπρεπε να λειτουργήσουν αμέσως και αρχικά του είπαν ότι «μπορεί να χάσει μερικά δάχτυλα».Σταδιακά, η ιατρική ομάδα τον ενημέρωσε ότι η μόλυνσή του είχε πάει «τόσο βαθιά στο οστό» που θα έπρεπε να κόψουν κάτω από το γόνατο.

Είπε: «Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι θα μπορούσα να χάσω μερικά δάχτυλα ποδιών, τότε ήταν μισό πόδι και τελικά τελικά φοβόμουν ότι θα χάσεις το πόδι σου.

«Η μόλυνση έχει φτάσει βαθιά στα οστά, οπότε δεν πήραν καμία πιθανότητα και ακρωτηρίασαν ακριβώς κάτω από το γόνατο.

 

 πηγή

video

https://www.brighteon.com/bceb3d36-8cd6-40d9-abec-ef0944d771b5

 

 

trelogiannis.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,124


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα