Μύνηση κατά του Ευαγγελάτου και δυο ιατρών κατέθεσε ο Νίκος Αντωνιάδης για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η Ελληνική Αστυνομία, τον αναζητά, αλλά... Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ! ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Μύνηση κατά του Ευαγγελάτου και δυο ιατρών κατέθεσε ο Νίκος Αντωνιάδης για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η Ελληνική Αστυνομία, τον αναζητά, αλλά... Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ! ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!

25 Σεπτεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,533
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ FAKE NEWS ΤΟΥ”

 
 
“Η Δικαιοσύνη, είναι ψυχική αρετή, που μοιράζει στον καθένα, αυτό το οποίον του αναλογεί”, αυτό είχε πει ο μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.
Στοιχηματίζω, πως θα τρίζουν τα κόκκαλά του…
 
Ζούμε στη χώρα της απόλυτης ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
 
Μια χώρα που δεν έχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, δεν έχει και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΧΕΙ ΧΟΥΝΤΑ.
Ιανουάριο του 2018, ένας φανατικός υπερασπιστής της Νέας Δημοκρατίας, και φανατικός διώκτης του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως νομικός, έγραφε…
 
Αναρωτιέμαι σήμερα τι λέει, για ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
 
ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
 
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ή ήδη ξεφτιλισμένη με τα παραδικαστικά της και τους διεφθαρμένους και διεστραμμένους δικαστές και εισαγγελείς.
 
 
Το χρονικό έχει ως εξής:
Ο έγκριτος ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης, κατέθεσε μήνυση με την διαδικασία του αυτοφόρου, εναντίον του “δημοσιογράφου” (“διανοητικής πόρνης”, κατά τον  αρχισυντάκτη των NEW YORK TIMES JOHN SWAINTON ) και δυο γιατρών, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως θα διαβάσετε και στο παρακάτω post από την προσωπική σελίδα του κ. Αντωνιάδη.
 
ΑΛΛΑ…  ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ “ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ”, ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!
 
Για τεράστιο τραύμα στην δικαιοσύνη, κάνει λόγο με νεώτερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Νίκος Αντωνιάδης.
 
Λυπάμαι, κύριε Αντωνιάδη, αλλά όπως έχω γράψει πολλάκις, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
 
“ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ” ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
 
Όταν ο ίδιος ο εισαγγελίσκος, δεν εφαρμόζει τους νόμους, και κάνει τόσο εξόφθαλμες ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Η ΝΕΜΕΣΗ, ΑΛΛΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ.
 
Να προσεύχεστε εσείς οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ, να σας επισκεφθεί η ΝΕΜΕΣΙΣ, γιατί οι … ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΣΗΣ.
 
 
 
 
H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ
______________________
ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
_______________________
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
________________________
Mετά από συνεννοήσεις που είχα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), αφού πρώτα τελείωσα την κατάθεσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη (σε επόμενη ανάρτηση αυτά), πήγα στο Α.Τ. Καλλιθέας και κατέθεσα την υπ’ αριθμ. 1057/9/2622/24.9.2020 μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών, του ΚΑΤ και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) κατά το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, με τις ακτινογραφίες της ντροπής.
 
Αυτή τη στιγμή έχει σταλεί σήμα σε όλες τις μονάδες για τον εντοπισμό του Νίκου Ευαγγελάτου και τη σύλληψή του (δεν είναι δύσκολο -στο MEGA βρίσκεται, στη Λεωφόρο Συγγρού 340).
 
Σήμα έχει δοθεί και για τους δύο γιατρούς, οι οποίοι βρίσκονται στο ΚΑΤ και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι τα μεσάνυκτα.
 
Σε λίγη ώρα θα βρίσκομαι ξανά στην ΓΑΔΑ και θα δω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρο Τζεφέρη.
 
Εκεί θα είναι και ο Διοικητής της ΓΑΔΑ, ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος να διασφαλίσει την τήρηση της νομιμότητας και ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα προβεί στη σύλληψη του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
 
Είναι προφανές, ότι όταν ειδικά αυτές τις ημέρες γίνεται τόσος λόγος για την αυτόφωρη διαδικασία στις περιπτώσεις διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, ο νόμος και η δικονομία θα πρέπει να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 
Αναμένω.
Και όλοι εσείς αναμένετε μαζί μου.

 

Πηγή

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ένας κάποιος εισαγγελίσκος, προφανώς κατόπιν εντολής άνωθεν, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ … έδωσε εντολή να μην συλληφθεί το “δημοσιογραφικό πορνίδιο”…

Είναι ο ίδιος εισαγγελέας, που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ “ΤΑ… ΒΡΩΜΙΚΑ”;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Από τα χιλιάδες σχόλια επέλεξα κάποια, για να τα διαβάσει και ο “ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ”, αλλά και άλλοι δικαστικοί και εισαγγελείς και να αντιληφθούν πως όταν η οργή του λαού ξεσπάσει, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΙ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ…

 

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!
__________________________
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ,
ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Θ Ε Ι Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !!!
___________________________
OΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ,
ΑΛΛΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
 
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ,
ΟΤΑΝ ΟΙ “ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ” ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ,
ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ ,
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ !!!
 
ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
___________________
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!
 
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,
ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ FAKE NEWS ΤΟΥ
____________________
ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ !!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ FAKE NEWS !!
ΕΝΤΑΞΕΙ;;
 

Ποίαν άλλην χρείαν αποδείξεων θέλουμε ώστε νά πιστέψη καί ο πλέον κακόπιστος ότι πρόκειται περί μιά ΑΠΑΤΗΣ ολκής που υπηρετεί τά συμφέροντα τού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος; Αυτό τό σύστημα που συνεχώς αποκαλύπτει τό ειδεχθές αποκρουστικό του πρόσωπο! Η Δικαιοσύνη μεροληπτεί προκλητικώς υπέρ τής ανομίας!

Μήνυση στον εισαγγελέα δεν γίνεται; Για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του και παραβίαση του Συντάγματος περί ισονομίας κλπ…
 
Και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; θα αφήσουμε να παρανομεί η ίδια η δικαιοσύνη;; πως μπορούμε να αντιδράσουμε σαν Έλληνες πολίτες στην καταπάτηση του συντάγματος; η ίδια η δικαιοσύνη να μην σέβεται το σύνταγμα;και πόσο ακόμη θα μείνουμε απαθεις; ποτέ πια θα ξεχειλισει το ποτήρι;
 
 
Αλλη μία απόδειξη γιά τήν σαπίλα τής δικαιοσύνης στην Ελλάδα!
Υπάρχει εισαγγελέας πατριώτης να μπουζουριάσει αυτόν τόν υποτιθέμενο εισαγγελέα;;;;;;;;;
 
 
Ασυλία και ο Ευαγγελάτος;  Τι είναι τελικά; Εκλεγμένος αντιπρόσωπος; Εθνοπατεροσωτήρας;
“Κύριοι” εισαγγελείς και δικαστές, λειτουργοί της Δικαιοσύνης, δεν κάνουμε δουλειά έτσι,. Μην εκπλαγείτε όταν θα πρέπει να αμύνεσθε από τυχόν φάπες αγανακτισμένου πλήθους,. Δεν κάνει.
 
Πριν λίγες ώρες, η κυρά-Λινού δήλωσε ότι αν ήταν ο στρατός στον δρόμο, θα φοβόμασταν και θα εφαρμόζονταν τα μέτρα “τους”. Αν έκαναν κάτι τέτοιο -και το ξέρουν, θα ήταν το τέλος τους. Η υπομονή είναι αρετή.
 

 

Πηγή

Προβολές : 1,533


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα