Νά τό ᾿πῶ ..σημάδι;

4 Μαΐου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:980
Μοίρασέ το
Νομίζω πώς δέν ὑπάρχει κανείς πλέον πού νά μήν γνωρίζῃ πώς ὅλο αὐτό τό θέμα ἀπάτη/covid τό εἶχαν σχεδιάση καί ἔθεσαν σ᾿ἐφαρμογή οἱ σατανιστές/καμπαλιστές σιωνιστές.

… ἐχθές ἐόρταζαν τόν συγγραφέα τῆς Ζοχάρ,. Τοῦ πιό μυστικιστικοῦ καί ἀποκρύφου μέρους τῆς Καμπάλα.

Στήν οὐσία ἐορτάζουν τήν ἴδια τήν Καμπάλα καί ὅ,τι σατανικό περιέχει αὐτή.

Πῶς λοιπόν θά μποροῦσε κάποιος νά ἀποσυμβολίσῃ,μία καί ὁ λόγος γιά μυστικισμό καί ἀποκρύφους συμβολισμούς τῆς Ζαχάρ, τό χθεσινό γεγονός;

 

 

 

 

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ… ΘΕΪΚΟ ΣΗΜΑΔΙ…

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ἐχθές,Μεγάλη Πέμπτη ἡ τέταρτη ἡμέρα τῆς ἑβδομάδος τῶν Παθῶν τοῦ Κυρίου μας,μέ τό ἀποκορύφωμα τῆς Σταυρώσεως, συνέπεσε μέ τήν ἑορτή τῶν ἑβραίων Lag B’Omer. 

Σύμφωνα με την καμπαλιστική παράδοση, αυτή η ημέρα σηματοδοτεί τη χίλαλα (εορτασμός, που ερμηνεύεται από ορισμένους ως επέτειος του θανάτου) του ραβίνου Shimon bar Yochai , του “Rashbi”, ενός Μισναϊκού σοφού και εξέχοντα μαθητή του Rabbi Akivaτον 2ο αιώνα και την ημέρα κατά την οποία αποκάλυψε τα βαθύτερα μυστικά της καμπάλα με τη μορφή του Zohar

Μια άλλη παράδοση που κάνει Lag BaOmer ως εβραϊκή γιορτή που προσδιορίζεται ως την ημέρα κατά την οποία η πανούκλα που σκότωσε τον Ραβίνο Akiva και 24.000 μαθητές του, έφτασε στο τέλος της…( ἐδῶ)

 

 

Ἄς ᾿δοῦμε τί συνέβη λοιπόν ἐχθές, στό Ἰσραήλ,κατά τήν διάρκεια αὐτοῦ τοῦ ἑορτασμοῦ :

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 150 τραυματίστηκαν, μερικοί από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση, κατά τη διάρκεια εβραϊκού θρησκευτικού φεστιβάλ

 

Έως 100.000 Ορθόδοξοι Εβραίοι είχαν συγκεντρωθεί στο Όρος Μερόν για τον εορτασμό του Lag B’Omer, γιορτάζοντας τη ζωή του μυστικιστή και σοφού, του 2ου μ.Χ. αιώνος,Ραβίνου Shimon Bar Yochai που είναι θαμμένος στην περιοχή.

Το τραγικό ατύχημα προκλήθηκε από «ανθρώπινη χιονοστιβάδα» που ξεκίνησε όταν οι άνθρωποι έπεσαν σε μια υπερ-συνωστισμένη από ανθρώπους, σκάλα, σύμφωνα με την αστυνομία …

 

…Οι έρευνες για το τι προκάλεσε το συμβάν έχουν ξεκινήσει, αλλά οι αρχικές ενδείξεις είναι ότι η συντριβή συνέβη σε μια στενή έξοδο από την τοποθεσία Mount Meron, όπου και η συγκεκριμένη σκάλα,η οποία είναι γνωστή για το «μποτιλιάρισμα» που προκαλεί, εδώ και χρόνια,αναφέρει η Times of Israel .

 

 

Μερικοί μάρτυρες δήλωσαν ότι τα αστυνομικά εμπόδια είχαν μπλοκάρει ή περιορίσει τη σκάλα, οδηγώντας σε μια συντριβή στην οποία έπεσαν οι άνθρωποι και στη συνέχεια καταπατήθηκαν από εκείνους που συσσωρεύονταν από πίσω,σε ένα θανατηφόρο «φαινόμενο ντόμινο» – που περιγράφεται από έναν μάρτυρα ως «ανθρώπινη χιονοστιβάδα». Η αστυνομία προσπάθησε να υποβαθμίσει την ευθύνη της, εν μέσῳ της έρευνας που έχει ξεκινήσει.

Αξιωματούχοι επεσήμαναν ότι έως και 100.000 άτομα παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ, αριθμός που είναι πολύ μικρότερος από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πολύ περισσότερος από ό, τι αναμενόταν φέτος εν μέσω των συνεχιζόμενων περιορισμών του Covid.

Οι αστυνομικοί είχαν προειδοποιήσει για υπερβολικό συνωστισμό ακόμη και πριν από την εκδήλωση, λέγοντας στους αργοπορημένους να μείνουν μακριά…

 

 

…Οι συγκεντρώσεις αλλού στο Ισραήλ εξακολουθούν να περιορίζονται σε 100 άτομα, αλλά είχε παραχωρηθεί εξαίρεση για το Lag B’Omer – ένα φεστιβάλ που γιορτάζει τη ζωή του σοφού του 2ου αιώνος Ραβίνου Shimon Bar Yochai – το οποίο ήταν το μεγαλύτερο γεγονός που είχε επιτραπεί στο Ισραήλ από την ημέρα που οι περιορισμοί  Covid άρχισαν να χαλαρώνουν

Κατά τη διάρκεια των περιορισμών, υπήρχε ένταση μεταξύ της ισραηλινής κυβέρνησης και της Ορθόδοξης Εβραϊκής κοινότητας η οποία συνέχιζε να πραγματοποιεί μαζικές εκδηλώσεις παρά τους περιορισμούς – συμπεριλαμβανομένων των κηδείων δύο ραβίνων τον Ιανουάριο .  ( περισσότερα καί μέ λεπτομέρειες φωτό καί βίντεο, ἐδῶ)

 

Οἱ ἑβραῖοι Ἰσραηλίτες,πού ἔχουν μπολιαστῆ κατά 86%,βρῆκαν τήν μεγαλύτερη εὐκαιρία νά διατυμπανίσουν τήν χαρά τους,στήν συγκεκριμένη ἡμέρα.Ποιά χαρά τους;

Νομίζω πώς δέν ὑπάρχει κανείς πλέον πού νά μήν γνωρίζῃ πώς ὅλο αὐτό τό θέμα ἀπάτη/covid τό εἶχαν σχεδιάση καί ἔθεσαν σ᾿ἐφαρμογή οἱ σατανιστές/καμπαλιστές σιωνιστές.

Καί οἱ ἴδιοι οἱ ἑβραῖοι τό γνωρίζουν καί πολλοί ἐξ αὐτῶν,μέ διακεκριμένους ἑβραίους ἐπιστήμονες,νά ἔχουν κατά καιρούς ἐκφράση δημοσίως τήν διαφωνία τους τόσο γιά τήν ψευδοπανδημία ὅσο καί γιά τούς ἐμβολιασμούς.

Ἐπίσης ὅπως διαβάσατε στό ἀνωτέρῳ θέμα,οἱ ὀρθόδοξοι ἑβραῖοι,προφανῶς καί ἦσαν ἀπό ἐκείνους πού ἀδιαφόρησαν σέ πολύ μεγάλο βαθμό μέ ὅλο αὐτό,μ᾿ἀποτέλεσμα νά μήν τηροῦν τά μέτρα,ἀπό τήν ἀρχή τῆς ψευδοπανδημίας.

Συνεπῶς, ἐχθές ἐόρταζαν τόν συγγραφέα τῆς Ζοχάρ,. Τοῦ πιό μυστικιστικοῦ καί ἀποκρύφου μέρους τῆς Καμπάλα.

Στήν οὐσία ἐορτάζουν τήν ἴδια τήν Καμπάλα καί ὅ,τι σατανικό περιέχει αὐτή.

Πῶς λοιπόν θά μποροῦσε κάποιος νά ἀποσυμβολίσῃ,μία καί ὁ λόγος γιά μυστικισμό καί ἀποκρύφους συμβολισμούς τῆς Ζαχάρ,τό χθεσινό γεγονός;

Γιά πρώτη φορά μετά τά μέτρα,,ὅπως διαβάσαμε στό θέμα,μαζεύτηκε τόσο πλῆθος κόσμου.

Ξέσπασμα,λέει τῆς περιοριστικῆς περιόδου τῆς ψευδο-πανδημίας.

Ναί ; Σίγουρα;

Ἤ μήπως ἡ χαρά τους γιά ὅσα μέσ᾿ἀπό αὐτήν ἔχουν ἐπιβληθῆ ἐπί τῆς ἀνθρωπότητος μέ ἀποκορύφωμα τούς ἐμβολιασμούς  καί ὅ,τι αὐτή θά ἔχουν ὡς ἀποτέλεσμα ἐπί τῶν ἀνθρώπων,ἦταν ἡ αἰτία τῆς μεγίστου αὐτῆς συγκεντρώσεως;

Ἡ σύμπτωσις τοῦ συγκεκριμένου ἑβραϊκοῦ ἑορτασμοῦ μέ τήν Μεγάλη Πέμπτη τῆς ἑβδομάδος τῶν Παθῶν,τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, τήν ἡμέρα δῆλα δή τῆς Σταυρώσεως τοῦ Θεανθρώπου Ἰησοῦ Χριστοῦ, πού οἱ ἑβραῖοι ἀπεφάσισαν ὁμοφώνως λαμβάνοντας μάλιστα τό κρίμα ἐπάνω σ᾿αὐτούς καί στά παιδιά αὐτῶν,σίγουρα δέν ἦταν κάτι πού μπορεῖ νά προσπεραστῆ χωρίς νά διακρίνῃ κανείς τό βαθύτερο νόημα αὐτῆς τῆς συμπτώσεως καί τοῦ ἀποτελέσματός της,τῆς τραγωδίας πού τούς ἔπληξε.

Προσωπικῶς, τό βλέπω ὡς ἕνα μεγάλο σημάδι τῆς μάχης πού μαίνεται ἐδῶ καί πλέον τοῦ χρόνου.

Μίας μάχης τοῦ Καλοῦ ( ἀνθρωπότης) ἑναντίον τοῦ Κακοῦ ( σατανιστῶν/Καμπαλιστῶν).

Τά μηνύματα,πού θά μπορούσαμε νά ᾿ποῦμε πώς στάλθηκαν μέσῳ αὐτοῦ, τά ἔλαβαν ὅσοι καί ὅποιοι ἔπρεπε…

 

Νά τό ᾿πῶ,λοιπόν …σημάδι;

 

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 980


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα