Νέα Εποχή του Τρόμου στη Γαλλία: “Αυτές είναι αληθινές σφαίρες που θα πάρετε”. Επικήρυξαν τον Μακρόν!

Νέα Εποχή του Τρόμου στη Γαλλία: “Αυτές είναι αληθινές σφαίρες που θα πάρετε”. Επικήρυξαν τον Μακρόν!

21 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:479
Μοίρασέ το

 

Πολλοί βουλευτές δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού και pass sanitaire!!!!

 

 

 

 

Κάτι μου βρωμάει εδώ… δεν στέλνεις απειλητικά μηνύματα σε μια εποχή που είναι πανεύκολο για τις μυστικές υπηρεσίες να βρουν ποιός είναι ο αποστολέας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Παίζει να είναι ένας ακόμα σχεδιασμός του Συστήματος, για να δημιουργήσει χάος και μετά να έλθει ως η… ενδεδειγμένη λύση.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν είμαι κατά των διαδηλώσεων, αλλά προτιμώ πιο δυναμικά και σίγουρα μέτρα:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,

ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ,

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Νέα Εποχή του Τρόμου στη Γαλλία, που ήταν η πιο ριζοσπαστική Φάση της Γαλλικής Επανάστασης και χαρακτηρίστηκε από μαζικές εκκαθαρίσεις……..

”Αυτές είναι αληθινές σφαίρες που θα πάρετε”: η έρευνα ξεκίνησε μετά από απειλές θανάτου εναντίον βουλευτών στη Γαλλία μ΄αφορμή υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά υγειονομικών…

Θα διεξαχθούν έρευνες σχετικά με τα μηνύματα ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν αρκετοί βουλευτές στο πλαίσιο διαμαρτυριών κατά των υγειονομικών μέτρων που υπερασπίστηκε η κυβέρνηση.

Ο Richard Ferrand ανακοίνωσε ότι “αρκετοί βουλευτές έχουν λάβει απειλές θανάτου λόγω της υποστήριξής τους στη στρατηγική εμβολίων.” (François Guillot / AFP)

Η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα την Τρίτη για “απειλές θανάτου εναντίον ανθρώπων σε δημόσιες υπηρεσίες“, που έλαβε για μια εβδομάδα από βουλευτές που υποστήριζαν τα κυβερνητικά μέτρα εμβολίων και τη θέσπιση υγειονομικού δελτίου passe sanitaire-QR.

Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Ρίτσαρντ Φερράντ ανακοίνωσε την Πέμπτη (15 Ιουλίου) ότι είχε αναφέρει στην εισαγγελία αυτές τις απόπειρες εκφοβισμού βουλευτών, ορισμένοι από τους οποίους έχουν υποβάλει καταγγελία, ανέφερε η εισαγγελία. Οι έρευνες ανατέθηκαν στην Ταξιαρχία για την καταστολή της παραβατικότητας εναντίον του ατόμου (BRDP).

“Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης σημειώνει ότι αρκετοί βουλευτές έχουν αποτελέσει αντικείμενο απειλών θανάτου λόγω της υποστήριξής τους στη στρατηγική εμβολίων που παρουσιάστηκε” στις 12 Ιουλίου από τον Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν για την καταπολέμηση της επανεμφάνισης της επιδημίας του Covid-19 σε δήλωση την Πέμπτη.

 

“Λίστα πολλών βουλευτών”

Ο αναπληρωτής του LREM για την Hérault, Patrick Vignal, δήλωσε στο AFP ότι είχε υποστεί απειλές μέσω email, όπου ένα άτομο που ποζάρει ως «στρατιωτικός» δήλωσε ότι ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως «στόχο».

«Είμαι εγώ οπλισμένος, δεν θα δίσταζα να κάνω αυτό που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε καλός υπερασπιστής του Έθνους για να τερματίσει αυτούς τους νόμους, γιατί δεν θα είχαμε άλλες λύσεις αν συνεχιστεί», γράφει ο συγγραφέας σ’ ανώνυμο μήνυμα που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει «λίστα πολλών βουλευτών» και απειλεί «βάλει μια τιμή» στο κεφάλι του Εμμανουήλ Μακρόν και πολλών υπουργών. (σσ. Τον επικήρυξαν)

Αρκετοί άλλοι βουλευτές του LREM, συγκεκριμένα η Patricia Mirallès (Hérault), ο Alexandre Freschi (Lot-et-Garonne) και ο Jean-Marc Zulesi (Bouches-du-Rhône) έχουν δημοσιεύσει σε κοινωνικά δίκτυα ορισμένα μηνύματα που ελήφθησαν.

“Πείτε στους άλλους βουλευτές να ψηφίσουν καλά γιατί από εδώ και στο εξής θα πάρετε πραγματικές σφαίρες (είμαι οπλισμένος), να είστε προσεκτικοί όπου πηγαίνετε. Δεν θα μας χορηγήσετε ποτέ το εμβόλιο “,υπογραμμίζει το μήνυμα που ανέφερε η Patricia Mirallès, η οποία κρίνει αυτήν την απειλή, η οποία δεν την” εκφοβίζει “,” πολύ ανησυχητική “.

Ο υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmanin έγραψε στους νομάρχες και τους αξιωματούχους επιβολής του νόμου την Παρασκευή το απόγευμα ζητώντας τους να ενισχύσουν τα προστατευτικά μέτρα εναντίον εκλεγμένων αξιωματούχων στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά των εμβολίων.

Ο υπουργός ζήτησε «να ενισχυθεί η επιτήρηση γύρω από τα γραφεία των βουλευτών καθώς και τα σπίτια τους εάν είναι απαραίτητο» ή να επικοινωνήσουν με τους βουλευτές και τους εκλεγμένους αξιωματούχους για να «τους υπενθυμίσουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν σε περίπτωση συμβάντος».

”Μήνυμα: στοιχεία επαφής

Eπίθετο θάνατος

Όνομα θάνατος

διεύθυνση θάνατος

Δήμος θάνατος

email mort”mort.mort

Μήνυμα: είμαι οπλισμένος μέχρι το λαιμό. Προσέξτε τι θα ψηφίσετε για το pass sanitaire δεν είναι προς το συμφέρον σας να πατήσετε λάθος κουμπί μιλάω σοβαρά.”

Pass sanitaire : enquête ouverte après les menaces contre plusieurs députés dont Hervé Saulignac, député de l'Ardèche

Εκείνη την ημέρα, δεκαπέντε διαδηλωτές κατά των εμβολίων είχαν εισβάλει στο γραφείο του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης Richard Ferrand (LREM) στο Chateaulin (Φινιστέρ) την Παρασκευή, πριν τεθούν σε φυγή από μια περιπολία χωροφυλακής.

Στο Isère και στα Pyrénées-Atlantiques, τα κέντρα εμβολιασμού βανδαλίστηκαν και πυρπολήθηκαν το Σαββατοκύριακο. liberation 20.7.21

Το Σάββατο, εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν στο Παρίσι, κι σε όλη τη Γαλλία ενάντια στα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα, επικρίνοντας την επέκταση της άδειας υγείας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών ή την «υγειονομική δικτατορία».

Νέες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για να ρίξουν τον Σουχάρτο των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολίων.

 

 

Πηγή

Προβολές : 479


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα