ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ για τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε όλο τον πλανήτη Και ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ήτοι εγκληματίες είναι αυτοί που ΚΗΡΥΞΑΝ την δήθεν πανδημία και συνεχίζουν να ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ασύστολα

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ για τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε όλο τον πλανήτη Και ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ήτοι εγκληματίες είναι αυτοί που ΚΗΡΥΞΑΝ την δήθεν πανδημία και συνεχίζουν να ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ασύστολα

20 Οκτωβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:410
Μοίρασέ το
 
ΑΡΑ μελέτες  που με τυμπανοκρουσίες οι επιστήμονες μας παρουσιάζουν μια πληθώρα ιών ως δυνητικά παθογονους (ήτοι ότι προκαλούν κάποια ασθένεια) μετρώντας τη συχνότητα και το ποσοστό εμφάνισης ιών ΜΟΝΟ σε ΑΣΘΕΝΕΙΣ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και απλά θέλουν να βαφτίσουν κάποιους ψεύτικους εχθρούς ΜΕ ΣΚΟΠΟ το ΚΈΡΔΟΣ μέσω άχρηστων φαρμάκων και εμβολίων που θα ακολουθήσουν για να αντιμετωπίσουμε ένα ανύπαρκτο εχθρό.
 
Η πανδημία στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε μια ΜΗ-ιατρική και ΜΗ-επιστημονική προσέγγιση με τη χρήση τεστ ανεύρεσης ενός ιού που ΟΥΔΕΙΣ δεν έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι προκαλεί κάτι συγκεκριμένο με ένα συγκεκριμένο μηχανισμό.

 
 
Ευτυχώς που βρίσκονται και κάποιοι λίγοι ερευνητές, που μας αφυπνίζουν για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ… ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Θα ήθελα ένα δημόσιο debate, ανάμεσα στα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ και του ερευνητή NICK KILO…
 
ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
 
 
 
 
Ερώτηση 1η.. Ο Φαντομας ιός σχετιζεται αιτιολογικα με κάποια ασθένεια??
 
Ερώτηση 2η.. Πως ελέγχει η Ιατρική Επιστήμη αν υφίσταται αιτιολογική συσχέτιση μεταξύ ενός ιού και μόλυνσης με κάποια ασθένεια??
 
Απάντηση 1η …. ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ του φαντομα ιού με κάποια ασθένεια (Αν και υπάρχει η περίπτωση αν σας μολύνει να αλλάξετε χρώμα και να γίνεται αραπηδες ή αραπινες).
 
Απάντηση 2η … ως ακολούθως, που εξηγεί και την πρώτη απάντηση εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε πως η πλειονότητα των μολύνσεων (θετικό τεστ) αφορά ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ήτοι ΥΓΙΕΙΣ.
 
Στην επιδημιολογία και μικροβιολογια η βασική αρχή για να συσχετίσεις αιτιολογικα ένα μικρόβιο (π.χ. κορωνοιο) με κάποια συγκεκριμένη ΑΣΘΕΝΕΙΑ είναι να ελέγξεις για την ύπαρξη του σε μια ομάδα ασθενών και φυσικά σε μια ομάδα ταυτόσημη που θα είναι ΥΓΙΕΙΣ.
 
Μελέτες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ.
 
Η επιστημονική αρχή είναι απλή και πιστεύω να είναι κατανοητή.
 
Το ακόλουθο απόσπασμα είναι ξεκάθαρο για την άνωθεν επιστημονική αρχη.
 
“However, these studies often failed to use well-designed epidemiologic or laboratory methods to establish HCoV etiology, including (1) use of sensitive, well-validated assays that detect and distinguish all 4 currently recognized HCoV types; (2) comprehensive testing for other respiratory pathogens that may be present in mixed infections with HCoVs and, thus, may be responsible for the disease; and (3) comparison of HCoV infections between asymptomatic control patients and symptomatic patients, controlling for age and month of illness-((ΣΥΓΚΡΙΣΗ ποσοστού μολύνσεων με κορωνοιους μεταξύ ασθενών και υγιών, ελέγχοντας για την ηλικία και το μήνα της ασθένειας))”
 
ΑΡΑ μελέτες όπως η κάτωθι, που με τυμπανοκρουσίες οι επιστήμονες μας παρουσιάζουν μια πληθώρα ιών ως δυνητικά παθογονους (ήτοι ότι προκαλούν κάποια ασθένεια) μετρώντας τη συχνότητα και το ποσοστό εμφάνισης ιών ΜΟΝΟ σε ΑΣΘΕΝΕΙΣ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και απλά θέλουν να βαφτίσουν κάποιους ψεύτικους εχθρούς ΜΕ ΣΚΟΠΟ το ΚΈΡΔΟΣ μέσω άχρηστων φαρμάκων και εμβολίων που θα ακολουθήσουν για να αντιμετωπίσουμε ένα ανύπαρκτο εχθρό.
 
«Το 2011 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι τα κρούσματα λοιμώξεων του αναπνευστικού υπολογίζονται σε 450 μύρια τα οποία συσχετίζονται με περίπου 4 μύρια ΘΑΝΑΤΟΥΣ λόγω λοιμώξεων του αναπνευστικού….περίπου 200 μύρια προκαλούνται (σ.σ.. αυτό πουλάνε χωρίς να το έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ) από μολύνσεις με ιούς και η συχνότητα της θετικής ανεύρεσης αυτών σε παιδιά ασθενείς και ενήλικους ασθενείς είναι παρόμοια…στη παρούσα μελέτη προσπαθήσαμε να εκτιμήσουμε τη συχνότητα και το ποσοστό εμφάνισης 18 παθογόνων (ιούς) που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού σε μια περίοδο 5 ετών στη Νότια Κίνα…το ποσοστό της συνολικής θετικής ανέυρεσης ήταν (PDR-positive detection rate) 48.42% και το PDR για την οικογένεια του φαντομά ιού περίπου 5%.» σ.σ. επίσης όπως έχω αναδείξει εμπεριστατωμένα, ΝΕΟΙ ιοί, όπως ο Φαντομάς-Βαμπίρ-Ιός στη προκειμένη περίπτωση, δεν πέφτουν ξαφνικά από τον ουρανό, απλά κάποια στιγμή τους ‘’βλέπουμε’’
 
ΟΡΘΗ ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΜΕ ΟΡΘΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΊΑ που ξεφτιλίζει αυτό που πουλάνε ότι 1,2,3,4,,5, 1015 ιοί προκαλούν κάποια ασθένεια, ως παράδειγμα το ακόλουθο.
 
Στην κάτωθι αυτή μελέτη βλέπουμε τους επιστήμονες να χρησιμοποιούν σωστή μεθοδολογία, έτσι όπως επιτάσσουν οι επιστημονικοί κανόνες. Ήτοι η επιδημιολογική αιτιολογική μελέτη που εκτέλεσαν συμπεριέλαβε την απαραίτητη ομάδα σύγκρισης, ομάδα ελέγχου, ούτως ώστε να είναι δυνατό να γίνει ΣΥΓΚΡΙΣΗ ούτως ώστε να είναι δυνατό να αναδειχθεί αν υφίσταται αιτιολογική συσχέτιση. Ήτοι ο τάδε ιός σχετίζεται αιτιολογικα με τη τάδε ασθένεια.
 
Απο οτι βλέπετε γίνεται μια σύγκριση μεταξύ του ποσοστού των ΑΣΘΕΝΩΝ όπου ανιχνεύθηκε ένας ιός με το αντίστοιχο ποσοστό ΥΓΙΏΝ / ασυμπτωματικων , όπου ανιχνεύθηκε με την ίδια μέθοδο ο ίδιος ιός.
 
Έτσι με την απλούστατη ορθή επιστημονική μεθοδολογία αναδεικνύεται περίτρανα ότι εφόσον η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ανέδειξε ότι περισσότεροι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ / ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ είναι μολυσμένοι (θετικοί στο τεστ) από ότι οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ που βγήκαν θετικοί, τότε η ΜΟΛΥΝΣΗ (θετικό τεστ) με κάποιον ιό ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
 
Οτι πλέον ο αριθμός των ασυμπτωματικων ήτοι υγιεστατων ξεπερνάει κατά πολύ τους ασθενείς, αποδεικνύει ότι αιτιολογικα δεν σχετίζεται με καμία ασθένεια
 
«Results. During study year 1, 43 (5.9%) of 734 patients with pneumonia had HCoV infections; 72.1% of the infections were with OC43. During study year 2, when control patients were available, 21 (1.8%) of 1156 patients with pneumonia, 12 (2.3%) of 513 outpatients, and 6 (2.1%) of 281 control patients had HCoV infections. Compared with infection in control patients, infection with any HCoV type or with all types combined was not associated with pneumonia (adjusted odds ratio for all HCoV types, 0.67 [95% confidence interval, 0.26–1.75]; P= .40 ). HCoV infections were detected throughout both study years; 93.6% of OC43 infections in the first year occurred from January through March.» …
σ.σ. το συμπέρασμα της μελέτης ήταν ότι αν και ανίχνευσαν κορονοιούς σε ασθενείς, , η ύπαρξη αυτών των ιών δεν συσχετίζονταν με τις λοιμώξεις του αναπνευστικού / πνευμονία.
 
 
Υ.Γ.
……..
Εάν οι ιατροί και οι επιστήμονες δεν εξασκήσουν την Ιατρική Επιστήμη όπως κάναμε πάντοτε τότε τα βρώμικα παιχνίδια θα συνεχίζονται μέχρι ΚΑΠΟΙΟΙ να κερδίσουν αυτό που αποσκοπούν. Ήτοι Τον απόλυτο έλεγχο και το μέγιστο κέρδος εις βάρος μας.
 
Έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι για ότι παραλογο συμβαίνει ΦΤΑΊΕΙ εξ ολοκλήρου η πλειονότητα της Ιατρικής και Επιστημονικής κοινότητας (φυσικά με το αζημίωτο αλλά και λόγω της επαίσχυντης νοοτροπίας που την διακατέχει).
 
Η πανδημία στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε μια ΜΗ-ιατρική και ΜΗ-επιστημονική προσέγγιση με τη χρήση τεστ ανεύρεσης ενός ιού που ΟΥΔΕΙΣ δεν έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι προκαλεί κάτι συγκεκριμένο με ένα συγκεκριμένο μηχανισμό.
 
Ήτοι σε απλά ελληνικά ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ για τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε όλο τον πλανήτη, ΔΗΘΕΝ για να αντιμετωπίσουμε κάτι, που ΔΗΘΕΝ δεν υφίσταται ΑΝΕΚΑΘΕΝ και που ΔΗΘΕΝ προκαλεί ασθένεια είναι όσοι ιατροί και επιστήμονες συνεχίζουν να πουλάνε Tobacco science και να παραμυθιαζουν αλλα και να τρομοκρατούν για ιδιο όφελος τους αδαείς πολίτες Και ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ήτοι εγκληματίες είναι αυτοί που ΚΉΡΥΞΑΝ την δήθεν πανδημία και συνεχίζουν να ΨΕΎΔΟΝΤΑΙ ασύστολα για να διατηρήσουν το παραμύθι, αποφεύγοντας όπως ο διάολος το λιβάνι την ΟΡΘΗ και ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΉ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
 
ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

New Epidemiological and Clinical Signatures of 18 Pathogens from Respiratory Tract Infections Based on a 5-Year Study

Πηγή

Προβολές : 410


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα