Ο Γάλλος Εμπειρογνώμονας Που Προωθεί Τα Εμβόλια Στα Παιδιά Είναι Πρόεδρος Του Ιδρύματος Rothschild

Ο Γάλλος Εμπειρογνώμονας Που Προωθεί Τα Εμβόλια Στα Παιδιά Είναι Πρόεδρος Του Ιδρύματος Rothschild

24 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο Γάλλος Εμπειρογνώμονας Που Προωθεί Τα Εμβόλια Στα Παιδιά Είναι Πρόεδρος Του Ιδρύματος Rothschild

 

Τα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν σχεδόν καθόλου μια άλλη πτυχή της επαγγελματικής κάρτας του Alain Fischer.

Ο Alain Fischer είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Edmond de Rothschild. Αυτός πρέπει να είναι ένας επιπλέον λόγος για να είναι συνομιλητής του Εμανουέλ Μακρόν…

Ο Γάλλος Εμπειρογνώμονας Που Προωθεί Τα Εμβόλια Στα Παιδιά Είναι Πρόεδρος Του Ιδρύματος Rothschild

 

Πότε θα γίνει αντιληπτό πως ΟΛΟΙ σχεδόν ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ Ε@ΡΑΙΟΣ$ΩΝΙΣΤΩΝ;

Κι εδώ πρέπει να επισημάνω κάτι που ίσως διαφεύγει από πολλούς.

Το μοναδικό Πολιτικό Κίνημα που έχει πιάσει το μέγεθος της παγκόσμιας τραγωδίας σε γενικό επίπεδο, αλλά και σε ότι αφορά στον κορονοϊό, είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, που σε όλες τις κάρτες του, γράφει : ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 

ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η Ε@ΡΑΙΟΣ$ΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και μια επιπλέον επισήμανση: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ κ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΙΝΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αρχικά, δημοσιεύουμε ένα απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο του RT σχετικά με το τι έχει να πει ο “κύριος Εμβόλιο” της Γαλλίας, Alain Fischer, σχετικα με το γιατί οι νέοι πρέπει να εμβολιάζονται και μάλιστα γρήγορα.

Ο Fischer, ένας ιατρικός συνεργάτης του Rothschild και παιδιατρικός ανοσολόγος, βάζει τις αριθμητικές επιταγές πάνω από τις ηθικές με τη δική του επιχειρηματολογία. Η «ανοσία της αγέλης», του φυσικού είδους, είχε μάλλον επιτευχθεί εδώ και πολύ καιρό σύμφωνα με τους περισσότερους ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι θα είναι εφικτή μόνο με τον εμβολιασμό των νέων. Δήλωση εντελώς αδιανόητη.

Ο εμβολιασμός των εφήβων είναι “μια αριθμητική επιταγή”, λέει ο υπεύθυνος στρατηγικής για τα εμβόλια Από το RT France

Ο υπεύθυνος για τη στρατηγική εμβολιασμού της κυβέρνησης κρίνει ότι είναι απαραίτητο “να εμβολιαστεί το 90% των 12 έως 100 ετών” για να επιτευχθεί η ομαδική ανοσία, εξηγώντας επίσης ότι “ο εμβολιασμός θα μειώσει τον κίνδυνο κλεισίματος των ιδρυμάτων στην αρχή της σχολικής χρονιάς”.

Ο εμβολιασμός των ανηλίκων άνω των 12 ετών – ο οποίος πρέπει να ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου – είναι μια “αριθμητική επιταγή” για να πλησιάσουμε την ομαδική ανοσία κατά του Covid-19, διαβεβαίωσε ο καθηγητής Alain Fischer, υπεύθυνος για τη στρατηγική εμβολιασμού της κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στην Journal du Dimanche.

“Η ιδέα του εμβολιασμού των εφήβων αντί των απρόθυμων ενηλίκων είναι ηθικά απαράδεκτη”, αλλά “το άνοιγμα του εμβολίου στους εφήβους την Τρίτη δικαιολογείται”, διότι “είναι μια αριθμητική επιταγή: για να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης, πρέπει να εμβολιαστεί το 90% των παιδιών ηλικίας 12 έως 100 ετών- τόσο πολύ ώστε θα παραμείνει απρόσιτο ακόμη και αν εμβολιαστούν σχεδόν όλοι οι ενήλικες”, υποστηρίζει ο ειδικός στην παιδιατρική ανοσολογία σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 13 Ιουνίου.

Ο Alain Fischer αναφέρει επίσης για τους εφήβους – οι οποίοι έχουν χαμηλό κίνδυνο υγείας έναντι του Covid-19 – ένα “ατομικό όφελος με την κοινωνική και ψυχολογική έννοια”, διότι “πληρώνουν πολύ βαρύ τίμημα για την πανδημία” με εγκατάλειψη του σχολείου και πολύ βαριές ψυχολογικές επιπτώσεις για τους νέους που στερούνται το κολέγιο ή το λύκειο.

“Ο εμβολιασμός θα μειώσει τον κίνδυνο κλεισίματος σχολείων στην αρχή της σχολικής χρονιάς και γνωρίζουμε ότι οι έφηβοι συμμετέχουν εξίσου με τους ενήλικες στην κυκλοφορία του ιού, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε”, συνέχισε ο υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στη Γαλλία.

Στις 12 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Jean Castex ανακοίνωσε ότι ξεπεράστηκε το συμβολικό ορόσημο των 30 εκατομμυρίων Γάλλων που έλαβαν την πρώτη δόση, ένα “όμορφο σύμβολο”, σύμφωνα με τον καθηγητή Φίσερ, ο οποίος όμως θεωρεί ότι “έχει περισσότερο νόημα να σκεφτούμε με βάση τον αριθμό των Γάλλων που προστατεύονται”.

“Ας κάνουμε μια απλή πρόσθεση: αν προσθέσουμε τους πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους, εκείνους που έχουν λάβει μια δόση για τουλάχιστον 15 ημέρες και επομένως έχουν ήδη μερική ανοσία, εκείνους που έχουν φυσική ανοσία αφού έχουν κάνει το Covid, φτάνουμε σε περίπου 32 εκατομμύρια”, υπολογίζει ο γιατρός.

“Άρα σχεδόν ο μισός πληθυσμός είναι προστατευμένος. Υπάρχει μια ομαδική ανοσία στον ορίζοντα”, σημειώνει ο Alain Fischer. “Αλλά είναι σαν ένας μαραθώνιος από τον οποίο έχουμε ήδη τρέξει τα δύο τρίτα. Και ξέρουμε ότι το τελευταίο θα είναι το πιο δύσκολο”, προειδοποιεί.

Συνεχίστε να διαβάζετε εδώ.

Ο Alain Fischer, ο “κύριος εμβόλιο” της κυβέρνησης, συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Edmond De Rothschild

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ

Από τις 3 Δεκεμβρίου 2020, ο Alain Fischer έχει γίνει ο “κύριος εμβόλιο” της κυβέρνησης, διορισμένος από τον πρωθυπουργό Jean Castex.

Αυτός ο καθηγητής ανοσολογίας είναι εκεί για να ωθήσει τους Γάλλους να εμβολιαστούν. Και αν έξι Γάλλοι έχουν ήδη πεθάνει μετά τον εμβολιασμό, ο Alain Fischer απηχεί την ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, η οποία θεωρεί ότι πρόκειται μόνο για “περιστατικά”.

Τα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν σχεδόν καθόλου μια άλλη πτυχή της επαγγελματικής κάρτας του Alain Fischer.

Ο Alain Fischer είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Edmond de Rothschild. Αυτός πρέπει να είναι ένας επιπλέον λόγος για να είναι συνομιλητής του Εμανουέλ Μακρόν…

Πηγή

Προβολές : 384


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα