Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας κατέθεσε μήνυση κατά Τ.Μπάιντεν: «Να συνεχιστούν άμεσα οι απελάσεις λαθρομεταναστών»!

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας κατέθεσε μήνυση κατά Τ.Μπάιντεν: «Να συνεχιστούν άμεσα οι απελάσεις λαθρομεταναστών»!

22 Ιανουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:334
Μοίρασέ το

Το Τέξας μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση!

 

Ξεκίνησαν τα όργανα…

Εδώ, μούγκα από τους δικαστές και τους εισαγγελείς μας για τα λεφούσια των λαθροεισβολέων…

ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

ΕΔΩ, ας είναι καλά το… οθωμανικό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν πριν καλά καλά εγκατασταθεί στο οβάλ γραφείο στο Λευκό Οίκο.

Η «κόκκινη» Πολιτεία του Τέξας, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μήνυση κατά του Τζ.Μπάιντεν κατά  της απόφασής του να «παγώσει» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών για 100 ημέρες, μέχρι να διευκρινιστεί, εάν αυτοί  χρήζουν διεθνούς προστασίας ή όχι.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton κατέθεσε την μήνυση στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ λέγοντας:

«Σε ένα από τα δεκάδες μέτρα που έχουν σκοπό να βλάψουν το Τέξας και το έθνος στο σύνολό του, η νέα διοίκηση Μπάιντεν έδωσε εντολή στην DHS να παραβιάσει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης και να υπονομεύσει μια συμφωνία, σε συνεργασία με το Τέξας.

Η Πολιτεία είναι στην πρώτη γραμμή άμυνας των νοτίων συνόρων των ΗΠΑ. Αποτυχία στην εφαρμογή του νόμου θα έχει ως συνέπεια την άμεσο κίνδυνο των πολιτών μας, των οργάνων της τάξης.

Η DHS (υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας) έχει από πριν δηλώσει ότι ένα τέτοιο πάγωμα των απελάσεων θα προκαλέσει σοβαρές και δομικές βλάβες στο Τέξας.

Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες παράνομες και επικίνδυνες πράξεις δεν πρόκειται να ισχύσουν.

Ο νόμος και η ασφάλεια των πολιτών μας είναι αυτό που θα επικρατήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας.

Ο Ken Paxton

 

 

Πηγή

Προβολές : 334


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα