Ο.Ι.Ε.Λ.Ε., Αντωνιάδης και ... σχολιαστές, κάνουν με τα κρεμμυδάκια την μαντάμ Μπίλντεμπεργκ-Κεραμέως, για ΣΚΑΝΔΑΛΑ στο ... Κολλέγιο των “αρίστων”...

Ο.Ι.Ε.Λ.Ε., Αντωνιάδης και ... σχολιαστές, κάνουν με τα κρεμμυδάκια την μαντάμ Μπίλντεμπεργκ-Κεραμέως, για ΣΚΑΝΔΑΛΑ στο ... Κολλέγιο των “αρίστων”...

31 Αυγούστου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. σας κατηγορεί ότι “θάψατε” σκάνδαλο απουσιών στο Κολλέγιο Αθηνών.

Αλλά και ότι “θάψατε” και “ακραίο πειθαρχικό περιστατικό”.
 
Στο ίδιο σχολείο.
 
Το σχολείο των αρίστων.
 
Από το οποίο αποφοιτήσατε και εσείς, κυρία Κεραμέως.
 
Αλλά και ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης.”
 

Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου… να βγάζει τ’ άπλυτα των περιούσιων και όχι μόνον, στην φόρα…

Την πάτησαν τα γεννήματα των εχιδνών, δεδομένου ότι το ίδιο τους το κατασκεύασμα γυρίζει μπούμεραγκ, καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Αλοίμονο αν δεν υποστήριζε το σχολείο των περιούσιων, η περιούσια κυρία Μπίλντεμπεργκ – Κεραμέως. (παιδιά εσείς οι σχολιαστές, ξεχάσατε και την ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, την κορυφαία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI σατανιστών, στην οποία συμμετείχε η περιούσια Νίκη.

Σας έχω πλούσιο ορεκτικό στο τέλος της ανάρτησης, για την Νίκη, με το … οία η μορφή, τοίαδε και η ψυχή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ,
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) ,
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ,
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ
Α Π Ο Υ Σ Ι Ο Λ Ο Γ Ι Α ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ,
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 Α Π Ο Υ Σ Ι Ε Σ
__________
 
Φοβάμαι, κυρία Κεραμέως, ότι δεν μπορείτε να μας κουνάτε και πολύ το δάκτυλο, ούτε να μας απειλείτε με τις απουσίες των παιδιών μας, επειδή είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την υγεία τους, η οποία κινδυνεύει, είτε επειδή η χρήση μάσκας είναι επικίνδυνη για τα παιδιά μας, είτε, και σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείει την πιθανότητα να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον φοβερό και τρομερό ίο, όπως μας βεβαιώνετε ότι είναι ο Covid-19.
 
Παρακάτω είναι η χθεσινή (30.8.2020) ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.).
 
Η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. σας κατηγορεί ότι “θάψατε” σκάνδαλο απουσιών στο Κολλέγιο Αθηνών.
 
Αλλά και ότι “θάψατε” και “ακραίο πειθαρχικό περιστατικό”.
 
Στο ίδιο σχολείο.
 
Το σχολείο των αρίστων.
 
Από το οποίο αποφοιτήσατε και εσείς, κυρία Κεραμέως.
 
Αλλά και ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης.
 
Φοβάμαι, δηλαδή, ότι οι κατηγορίες εναντίον σας στην μηνυτήρια αυτή αναφορά είναι πολύ σοβαρές.
 
Και εάν ευσταθούν, σας αφαιρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να μας απειλείτε με τις απουσίες των παιδιών μας.
 
Το ηθικό δικαίωμα.
 
Και επειδή κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, και η δικογραφία θα “θαφτεί” στη Βουλή, όπως “θάφτηκαν” κατά τη μηνυτήρια αναφορά εναντίον σας οι απουσίες και το “ακραίο πειθαρχικό περιστατικό”, οφείλετε να δώσετε απαντήσεις για τις κατηγορίες που σας απευθύνει η Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.
 
Τις απαντήσεις αυτές τις οφείλετε και σε εμάς τους γονείς.
Αυτονόητοι λόγοι ηθικής τάξεως τις επιβάλλουν.
 
_____________________
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. :
 
“Η ΟΙΕΛΕ, μετά από ομόφωνη απόφασή του ΔΣ της στις 7 Αυγούστου, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά κατά της Υπουργού Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως για την υπόθεση των κατεστραμμένων απουσιολογίων του Κολλεγίου Αθηνών και ζητά να διερευνηθεί πλήρως το ζήτημα, να αναζητηθούν όλοι οι υπεύθυνοι και να εξεταστεί το ζήτημα των παράνομων τίτλων σπουδών που δόθηκαν σε μαθητές οι οποίοι είχαν κατά πολύ υπερβεί το ετήσιο όριο απουσιών (ορισμένοι από αυτούς είχαν υπερβεί τις 400 απουσίες).
 
Η κ. Κεραμέως βρίσκεται στη θέση της Υπουργού Παιδείας εδώ και 13 μήνες.
 
Την υπόθεση τη γνωρίζει πολύ καλά.
 
Ακόμη κι αν δεν τη γνώριζε όμως, η ΟΙΕΛΕ είχε φροντίσει να της την γνωστοποιήσει με επίσημα έγγραφά της το Δεκέμβριο του 2019 και τον Αύγουστο του 2020.
 
Έχοντας ενημερωθεί για το πόρισμα της ΕΔΕ που διεξήχθη από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης για το θέμα, θα έπρεπε ήδη να έχει διατάξει και να επισπεύσει την πειθαρχική διαδικασία για τον/τους υπευθύνους της καταστροφής των απουσιολογίων και της απονομής παράνομων τίτλων σπουδών σε μαθητές που θα έπρεπε, λόγω της υπέρβασης του ορίου των απουσιών (προκλητικής σε κάποιες περιπτώσεις), να επαναλάβουν την τάξη.
 
Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι μόνο να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί (νόμιμοι εκπρόσωποι, διευθυντικά στελέχη κ.λπ.) της καταστροφής των βιβλίων απουσιών, αλλά να εντοπιστούν οι μαθητές και να τους αφαιρεθούν οι τίτλοι σπουδών που παρανόμως απέκτησαν και με τους οποίους σήμερα ενδέχεται να φοιτούν σε ξένα, ή σε ελληνικά πανεπιστήμια.
 
Για μια ακόμη φορά όμως η Υπουργός επέλεξε να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές της προτεραιότητες.
 
Η …«δημιουργική εποπτεία» των ιδιωτικών σχολείων, η απόλυτη, δηλ. ασυδοσία των ιδιοκτησιών τους, ώστε να παραβιάζουν ανενόχλητα την εκπαιδευτική, την εργατική, την ασφαλιστική και τη φορολογική νομοθεσία.
 
Η απόλυτη αδιαφορία της στις καταγγελίες που εδώ και ένα έτος έχει καταθέσει η ΟΙΕΛΕ ήταν προάγγελος της ψήφισης του καταστροφικού νόμου 4713/2020 καθ’ υπαγόρευση του Συνδέσμου των ιδιοκτητών.
 
Βεβαίως, είναι γνωστό ότι υπάρχουν ειδικές σχέσεις της Υπουργού με το Κολλέγιο Αθηνών που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ατιμωρησία.
 
Δεν είναι τυχαίο ότι σε ακραίο πειθαρχικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε εκδρομή του Κολλεγίου Αθηνών (και μάλιστα σε εκδρομή που είχε πραγματοποιηθεί χωρίς να δηλωθεί, όπως προβλεπόταν, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης) η κ. Κεραμέως αντί, ως Υπουργός, να επιβάλλει πλήρη και διαφανή έλεγχο για το ζήτημα, έδωσε εντολή να υπογραφεί τον περασμένο Φεβρουάριο Υπουργική Απόφαση με την οποία αποσύρει την εποπτεία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης από τις εκδρομές!
 
‘Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μιλήσει η Δικαιοσύνη, μιας και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει αποφασίσει ποιο στρατόπεδο υπηρετεί.
 
Όχι αυτό της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος και της αναβάθμισης του κοινωνικού αγαθού της εκπαίδευσης, αλλά αυτό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων και της εκπλήρωσης του σχεδίου για την πλήρη εμπορευματοποίηση του χώρου της Παιδείας”

 

Πηγή

Και το πλούσιο ορεκτικό που σας παραθέτω… αν και πολλές φορές έχω αναφερθεί σ’ αυτά, χαίρομαι διαπιστώνοντας πως όλο και περισσότερος κόσμος, μαθαίνει τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ, που οι περιούσιοι θέλουν να κρύψουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα