Ο υποψήφιος για ΝΟΜΠΕΛ,

Ο υποψήφιος για ΝΟΜΠΕΛ ερευνητής Δρ Scoglio, εξηγεί ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ

8 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:457
Μοίρασέ το
Ο υποψήφιος για ΝΟΜΠΕΛ,

 

Οι ειδικοί που θεωρούν αυτές τις δοκιμές αναξιόπιστες είναι όλο και περισσότεροι και μεταξύ αυτών υπάρχουν και εκείνοι που τις θεωρούν εντελώς άχρηστες επειδή ισχυρίζονται ότι ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ.

 

Όλο και περισσότερες αμφιβολίες προκύπτουν σχετικά με το θετικό αποτέλεσμα του επιχρίσματος του τέστ για την κοβίντ και τις μετρήσεις.
 
Ο ερευνητής Stefano Scoglio υποψήφιος για το Βραβείο Νόμπελ το 2018, προσπαθεί να εξηγήσει γιατί οι μετρήσεις είναι αναξιόπιστες.
 
Οι ειδικοί που θεωρούν αυτές τις δοκιμές αναξιόπιστες είναι όλο και περισσότεροι και μεταξύ αυτών υπάρχουν και εκείνοι που τις θεωρούν εντελώς άχρηστες επειδή ισχυρίζονται ότι ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ.
 
Ένας από τους υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι ο ερευνητής Stefano Scoglio ο οποίος, πριν από λίγες μέρες, μίλησε για ορισμένες ασάφειες σχετικά με τα αποτελέσματα των επιχρισμάτων.
 
“Σήμερα ανακάλυψα ένα νέο στοιχείο αυτής της πραγματικής απάτης”, έγραψε σε ένα σημείωμα.
 
Αναφέρεται στην «επιλογή μείωσης της θετικότητας στο στυλεό εντοπίζοντας μόνο ένα από τα τρία γονίδια που θα ορίζουν το SARS-CoV-2».
 
Αποτέλεσμα του παραποιημένου επιχρίσματος: όλα έχουν αλλάξει από τον Απρίλιο.
 
 
Ο Stefano Scoglio εξήγησε ότι τα επιχρίσματα αναζητούν τρία γονίδια που χαρακτηρίζουν τον SARS-CoV-2: το γονίδιο Ε, το γονίδιο RdRp και το γονίδιο Ν.
 
“Εάν υπήρχε ο ιός, θα πρέπει να βρεθούν και τα 3, επειδή εάν ο ιός είναι άθικτος, η μόνη περίπτωση στην οποία μπορεί να έχει παθογόνο ρόλο και να μολύνει, είναι σαφές ότι το τεστ πρέπει να βρει και τα 3 γονίδια που το συνθέτουν “
 
Στην πραγματικότητα, αυτό συνέβη αρχικά και τα αποτελέσματα των επιχρισμάτων ήταν θετικά μόνο αν ανιχνεύονταν και τα τρία γονίδια.
 
Αλλά όλα έχουν αλλάξει από τον περασμένο Απρίλιο.
 
Αυτή είναι η εικόνα ενός θετικού δείγματος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Όπως μπορείτε να δείτε, μόνο ένα από τα τρία γονίδια είναι θετικό, αλλά το αποτέλεσμα της δοκιμής παραμένει θετικό.
 
Στις σημειώσεις διαβάζετε”από 02/04/2020, σε συμφωνία με το περιφερειακό κέντρο συντονισμού, η ανίχνευση ακόμη και ενός μόνο γονιδίου στόχου SARS-CoV-2 ερμηνεύεται ως θετικό τεστ”.
 
Αυτό επιβεβαιώνεται και απο τις οδηγίες του ΠΟΥ σε όλα τα εργαστήρια.
 
Στις αρχές Απριλίου ο ΠΟΥ άλλαξε τον αλγόριθμο, συνιστώντας ότι από εδώ και πέρα μια δοκιμή μπορεί να θεωρηθεί ”θετική”, ακόμη και αν είναι θετική, μόνο ως προς το γονίδιο Ε (που είναι πιθανό να ανιχνεύσει όλους τους ασιατικούς ιούς!) καταγράφεται ως ένα «θετικό» αποτέλεσμα, για τον νέο κορονοιό.
 
 
04/03/2020
Άλλαξε η διάταξη των αποτελεσμάτων PCR SARS-CoV2
 
”Εάν το δείγμα αναλύθηκε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Roche, καθορίσαμε τα αποτελέσματα μέτρησης και για τις δύο αλληλουχίες στόχου του PCR (ORF1 και Ε γονίδια) ξεχωριστά. Το γονίδιο ORF1 είναι ειδικό για SARS-CoV-2, ενώ το γονίδιο Ε βρίσκεται επίσης σε άλλους κορονιούς. 
 
Έχουμε ήδη αξιολογήσει τις περιπτώσεις στις οποίες μόνο το γονίδιο ORF ενισχύθηκε ως θετικό…. 
 
Λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση και το συνολικό αυξημένο θετικό ποσοστό, ακολουθούμε τώρα τη σύσταση του ΠΟΥ και θα εκδώσουμε ένα αποτέλεσμα ως «θετικό» εάν μόνο το γονίδιο Ε έχει ενισχυθεί. Για να απλοποιηθεί το εύρημα, μόνο ένα συνολικό αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) θα εμφανιστεί στο μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι θετικό εάν τουλάχιστον μία από τις δύο αλληλουχίες στόχους του SARS-CoV-2 έχει ανιχνευθεί στο υλικό επιχρίσματος.”
 
Ο Δρ Scoglio υπέθεσε ότι, εάν είχαν διατηρηθεί τα αρχικά κριτήρια για την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων των επιχρισμάτων, σίγουρα δεν θα είχαμε εντοπίσει όλα τα ασυμπτωματικά θετικά.
 
 
Πώς οι δοκιμές RT-PCR ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργούν. Αλλά αυτό άλλαξε τον Απρίλιο τουλάχιστον στην Ιταλία. 
Παγκόσμια άλλαξε ταυτόχρονα, όπως δείξαμε πιο πάνω.
 
Η στρατηγική των τέστ  εντός του@ΠΟΥ-protocol (https://bit.ly/3jrysjN) προτείνει: 
Πρώτα το γονίδιο Ε, και στη συνέχεια το γονίδιο RdRp ως μάρτυρας, το οποίο στην περίπτωσή μας έχει 3 αβεβαιότητες, πρόσθετο επιβεβαιωτικό: N-Gene.
Τι βλέπουμε εδώ;;;
Το πρόσθετο επιβεβαιωτικό αφαιρέθηκε.

“Anomaly I”: Το πρωτόκολλο # PCR του Drosten σχετικά για τον # SARSCoV2 υποβλήθηκε στον@ΠΟΥ στις 13 Ιανουαρίου-10 ημέρες πριν από την επίσημη δημοσίευση rls @ Pubmed & Eurosurveillance.

“Anomaly II”: Στις 16 Ιανουαρίου 2020 δημοσιεύεται δελτίο τύπου στο DZIF – Γερμανικό Κέντρο Μολυσματικών Ερευνών: 1 εβδομάδα πριν από την πραγματική υποβολή του στο Pubmed. Ναι, κάτι που είναι απαγορευτικό όταν πρόκειται για σημαντικές επιστημονικές κυκλοφορίες. 
 
Όπως μπορεί να διαβαστεί στο αποτέλεσμα του τέστ που την εικόνα παραθέσαμε πιο πάνω.: “Εντοπίστηκε θετικό το τέστ με τιμές CT> 35. Σημειώστε ότι αυτή η κατάσταση, σε περισσότερες από το 95% των περιπτώσεων, δεν σχετίζεται με την παρουσία μολυσματικότητας”.
 
Το CT (κύκλος-κατώφλι) υποδεικνύει την παράμετρο που ποσοτικοποιεί το ιικό φορτίο του ιού. Όσο χαμηλότερη είναι αυτή η τιμή, τόσο πιο μεταδοτικός είναι ο ασθενής. Ενώ όσο περισσότεροι κύκλοι πρέπει να κάνει η μηχανή για να ανιχνεύσει τη θετικότητα, τόσο λιγότερος είναι ο ιός.
Το εργαστήριο σημείωσε ότι τα θετικά αποτελέσματα των επιχρισμάτων με CT μεγαλύτερη από 35 δεν αντιπροσωπεύουν μεταδοτικούς ασθενείς σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις.
 
 
Δεν μεταδίδεται με CT μεγαλύτερη από 35
 
 
Ο ΠΟΥ ΔΕΝ έχει ορίσει τον αριθμό κύκλων πέρα ​​από τους οποίους το θετικό δεν είναι πλέον μεταδοτικό. Αντ ‘αυτού, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στην Ατλάντα, ένα από τα πιο έγκυρα στον κόσμο, το έχει πράξει, σύμφωνα με το οποίο πέραν των 35 κύκλων ένα άτομο, ακόμη και αν είναι θετικό, είναι ακίνδυνο.
 
Μιλήσαμε για αυτήν την ιδιαιτερότητα στα αποτελέσματα των επιχρισμάτων στο προηγούμενο άρθρο μας. Από τα 400 θετικά με CT 30 μόνο 9 ήταν σε θέση να μεταδώσουν λοιμώξεις σε κυτταρικές καλλιέργειες (2,3%).
 
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από τον Fausto Baldanti, επικεφαλής της Μοριακής Ιολογικής Μονάδας στο Policlinico San Matteo στην Παβία.
 
Ο συγγραφέας είπε CITY FIRENZE NEWS: “Όσο μεγαλύτερη είναι η ευαισθησία μιας δοκιμής, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος το τεστ να μην είναι πολύ συγκεκριμένο”.
 
Επιπλέον, δεν έχουν όλα τα γονίδια που αναγνωρίζονται από το δείγμα την ίδια αξία. Ο ερευνητής Scoglio επεσήμανε ότι για παράδειγμα “το SARS-Cov 2 γονίδιο Ε είναι 100% ταυτόσημο με αυτό του SARS-CoV-1”.
 
Αντ ‘αυτού, το γονίδιο Ν έχει μόνο μία παραλλαγή από το SARS-CoV-1. “Οι πιθανότητες σύγχυσης και διασταυρούμενης αντιδραστικότητας (ανίχνευση ιού SARS εκτός του SARS-CoV-2) είναι πολύ υψηλές.”
 
Το πιο σχετικό στα αποτελέσματα της επιχρίσματος είναι το γονίδιο RdRP με 5 από τις 64 παραλλαγές. Το αποτέλεσμα αλλάζει πολύ αν βρεθεί αυτό το γονίδιο παρά τα άλλα δύο.
 
Το τελευταίο σχόλιο του Stefano Scoglio μας κάνει να προβληματιστούμε. 
“Το μόνο γονίδιο που ανιχνεύθηκε, σαν να μην ήταν αρκετή η εξειδίκευση και η διασταυρούμενη αντιδραστικότητα του, ανιχνεύθηκε με έναν αριθμό κύκλων PCR μεγαλύτερο από 35, το οποίο, σύμφωνα με όλους τους σοβαρούς ειδικούς της PCR, παράγει αναξιόπιστα αποτελέσματα και γενικά “σκουπίδια”. 
 
Τουλάχιστον, σε αυτό το εργαστήριο, έγραψαν ότι το εν λόγω θετικό δεν είναι μολυσματικό. αλλά νομίζετε ότι αυτό αναφέρεται στις εθνικές τρομοκρατικές στατιστικές; ”
 

 

Πηγή

Προβολές : 457


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα