Προφητικό και τρομακτικό! Η μετακίνηση και η ζωή άλλαξε και θα αλλάξει κι άλλο (βίντεο)

Προφητικό και τρομακτικό! Η μετακίνηση και η ζωή άλλαξε και θα αλλάξει κι άλλο (βίντεο)

11 Μαρτίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:515
Μοίρασέ το
Προφητικό και τρομακτικό! Η μετακίνηση και η ζωή άλλαξε και θα αλλάξει κι άλλο (βίντεο)
«Οι προοδευτικοί και φωτισμένοι άνθρωποι» εμφανίζονται πλέον σιγά-σιγά μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο πρεσβεύει την Μεγάλη Επανεκκίνηση και μία παγκόσμια κυβέρνηση να την διαφεντεύει.

Προφητικό και τρομακτικό! Η μετακίνηση και η ζωή άλλαξε και θα αλλάξει κι άλλο (βίντεο)
ΒΙΝΤΕΟ από το 2017! Οι φωτισμένοι προοδευτικοί και οι νέες πόλεις και χωριά…

 

Η Global Transnet UK είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2015. Όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, συνεργάζονται με την Sky Way Technologies:

«Η αποστολή μας είναι να οικοδομήσουμε νέα επαναστατική υποδομή. Πιστεύουμε ότι η μεταφορά είναι ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και αυτό το έργο μπορεί να προσφέρει ταχύτερο και πιο ευχάριστο ταξίδι για  κάθε χώρα, κάθε πόλη και για την ανθρωπότητα μαζί  χωρίς να καταστρέψει το έδαφος και να ξοδέψει τεράστια ποσά κεφαλαίου.

Το όραμά μας  είναι να εφαρμόσουμε ένα νέο καινοτόμο σύστημα μεταφορών ικανό να επιλύσει τα μεγάλα παγκόσμια ζητήματα, όπως ο υπερπληθυσμός, η ρύπανση, τα οδικά ατυχήματα και η χρήση γης.

Η τεχνολογία String στοχεύει στην δημιουργία παγκόσμιων μεταφορών χωρίς να βλάπτει εδάφη και να καταστρέφει το έδαφος. Η GTUK ως εταιρεία σχεδιάζει να μοιραστεί αυτό το όραμα παγκοσμίως και να εφαρμόσει 100.000 χιλιόμετρα δρόμων-χορδών τα επόμενα 10 χρόνια».

Σε ένα… «τρομακτικό» βίντεο από το 2017 έδειξαν τον πλανήτη που έρχεται.

Ήδη η μετακίνηση έχει περιοριστεί και κανείς δεν διανύει πολλά χιλιόμετρα.

Αργότερα η μετακίνηση θα μπορεί να γίνεται μέσω συγκεκριμένων οδών, χορδών όπως τις αποκαλούν, οι οποίες θα συνδέουν τις περιορισμένες μέσω μέτρων εγκλεισμού πόλεις του πλανήτη και της κάθε μίας χώρας ξεχωριστά.

Δείτε πως θα γίνονται ορισμένες μεταφορές ανθρώπων:

 

 

«Ο πληθυσμός της Γης τριπλασιάστηκε, οι ανθρώπινες δραστηριότητες, μιλώντας αλληγορικά, διέρρηξαν την ισχύ της Γης, καταπατώντας τους φυσικούς της κύκλους. Κοιτάζοντας την ζημιά που προκλήθηκε στο περιβάλλον, είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούμαστε προς ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Αντιμετωπίζουμε μια επιλογή. Είτε να συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το μέλλον μας ή να εφαρμόσουμε μια εναλλακτική την οποία όλοι οι άνθρωποι θα ‘πρεπε να λαχταρούν», αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο.

Και ποια είναι αυτή η εναλλακτική;;;

«Η εφαρμογή νέων και πραγματικά αποδοτικών τεχνολογιών, ο νέος τρόπος ζωής της κοινωνίας, οι προοδευτικοί και φωτισμένοι άνθρωποι είναι η σωτηρία μας…».

«Οι προοδευτικοί και φωτισμένοι άνθρωποι» εμφανίζονται πλέον σιγά-σιγά μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο πρεσβεύει την Μεγάλη Επανεκκίνηση και μία παγκόσμια κυβέρνηση να την διαφεντεύει.

«Οι νέες πόλεις της Ευρασίας νέας γενιάς είναι ένα δείγμα ενός νέου τρόπου ζωής της κοινωνίας που ζει αρμονικά και εύπορα, ειρηνικά και συναινετικά (σ.σ. αλληλέγγυα οικονομία). Οι μεγαλύτερες πόλεις με ένα εξ ολοκλήρου νέο σύστημα μεταφορών και νέες υποδομές θα επιτρέψουν να φτάσεις στο Βλαδιβοστόκ απ’ την Αγία Πετρούπολη σε μόλις 20 ώρες και με 200 δολλάρια με όλα τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας και υποστήριξης της ζωής, με υψηλού επιπέδου ασφάλεια και άνεση», σημειώνεται και γίνεται λόγος για γραμμικές πόλεις και οικολογικά χωριά (θυμηθείτε ΕΔΩ τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα):

«Μόνο εναλλακτικές, χαμηλής τιμής και υπηρεσίας πηγές ενέργειας και ανακύκλωση θα εφαρμοστούν σ’ αυτές τις καινούργιες γραμμικές πόλεις οι οποίες θα είναι οικολογικά χωριά και κληρονομικά συγκροτήματα κατοικιών δίνοντας στις κοινότητες αρμονική ανάπτυξη εντός της φύσης. Και το κόστος στέγασης σε τέτοια συγκροτήματα δε θα ξεπερνά τα 50.000 δολλάρια για 200-300 τετραγωνικά μέτρα καθώς νέες τεχνολογίες δόμησης και κατασκευής θα εφαρμοστούν στην οικοδόμηση και στα οικονομικά. Κι αν η δουλειά σου είναι 500 χιλιόμετρα μακριά απ’ το σπίτι σου, θα μπορείς να καλύψεις την απόσταση σε 1 ώρα».

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 515


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα