Τα Εμβόλια Κάτω από την Επιφάνεια

Τα Εμβόλια Κάτω από την Επιφάνεια

19 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1.085
Μοίρασέ το

 

 

Τα Εμβόλια Κάτω από την Επιφάνεια

 

Όλο και περισσότερες αποδείξεις βγαίνουν στη δημοσιότητα, που τεκμηριώνουν πως τα εμβόλια των τελευταίων εκατό χρόνων, μέσω της “ιατρικής” Ροκφέλλερ, άφησαν πίσω τους πολλά θύματα… πολλά περισσότερα από το θετικό που έκαναν…

Αυτό το άρθρο, πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ, ως προς την χρήση των εμβοίων… είναι δε γνωστό, πως πολλοί γιατροί, δεν τα κάνουν στα παιδιά τους… αναρωτηθείτε γιατί…  Σας προτείνω δε να αναζητήσετε στο internet, το θέμα: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Το είχα αναρτήσει τουλάχιστον τέσσερεις φορές στο παλιό μου ιστολόγιο, αλλά δεν έχω τον χρόνο να το ψάξω…

Διαβάστε το εδώ και θα καταλάβετε πολλά περί των παιδικών εμβολίων και για τον ρόλο κάποιων…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

27 Απριλίου 2022 | Jon Rappoport | Διαβάστε το εδώ

 

Το παρακάτω άρθρο ήταν ένα μικρό τμήμα του βιβλίου μου, AIDS INC., το οποίο έγραψα το 1987-8. Εκείνη την εποχή, αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στα εμβόλια και να δω τι θα μπορούσα να μάθω γι’ αυτά, επειδή εγείρονταν ερωτήματα σχετικά με τις πιθανές ασθένειες/τοξικές επιδράσεις ενός σχετικά νέου εμβολίου κατά της ηπατίτιδας-Β και την πιθανή σύνδεσή του με το AIDS.

Η έρευνα που ακολούθησε με οδήγησε σε όλα τα είδη των εκπληκτικών πεδίων. Αυτές τις μέρες, πολλοί άνθρωποι βλέπουν ότι η επίσημη θέση για τα εμβόλια δεν είναι η πραγματική ιστορία. Έτσι σκέφτηκα να αναδημοσιεύσω αυτό το τμήμα από το AIDS INC. εδώ.

Από την περίοδο 1987-8, ΠΟΛΛΑ περισσότερα έχουν έρθει στο φως σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Δεν έχω κάνει καμία προσπάθεια να ενημερώσω τα ευρήματά μου με συστηματικό τρόπο. Στέκονται μόνα τους και αποκαλύπτουν ότι, στο ιστορικό αρχείο, πολλά έχουν χαθεί, ξεχαστεί και τοποθετηθεί λάθος.

Για χρόνια, οι επικριτές στις παρυφές της ιατρικής επισημαίνουν τα προβλήματα των εμβολίων. Είναι γενικά παραδεκτό ότι, αν χορηγηθούν σε άτομα των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, μπορεί να είναι ανοσοκατασταλτικά.

Και κατά καιρούς, έχουν εμφανιστεί ιστορίες για εμβόλια που έχουν μολυνθεί επικίνδυνα, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας παρασκευής τους.

Μας έχουν μάθει να πιστεύουμε ότι οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια είναι σπάνιες και ότι δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για τη συντριπτική επιτυχία όλων των εμβολίων ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η πρόσφατη ιστορία των εμβολίων, ωστόσο, δείχνει ένα πολύ πιο μελανό ρεκόρ απ’ ό,τι θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Στην πραγματικότητα, εγείρει πολύ ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με το τι κάνουν και τι δεν κάνουν τα εμβόλια στον ανθρώπινο οργανισμό. Ακολουθεί απλώς μια σειρά αποσπασμάτων από διάφορους συγγραφείς σχετικά με το θέμα. Πρόκειται για μια αρκετά διαφορετική οπτική γωνία για τα εμβόλια.

“Ο συνδυασμένος δείκτης θνησιμότητας από οστρακιά, διφθερίτιδα, κοκκύτη και ιλαρά σε παιδιά έως δεκαπέντε ετών δείχνει ότι σχεδόν το 90% της συνολικής μείωσης της θνησιμότητας μεταξύ 1860 και 1965 είχε συμβεί πριν από την εισαγωγή των αντιβιοτικών και την ευρεία ανοσοποίηση. Εν μέρει, η ύφεση αυτή μπορεί να αποδοθεί στη βελτίωση της στέγασης και στη μείωση της μολυσματικότητας των μικροοργανισμών, αλλά μακράν ο σημαντικότερος παράγοντας ήταν η υψηλότερη αντίσταση του ξενιστή λόγω της καλύτερης διατροφής”. Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977

“Η κύρια απόδειξη ότι… τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά χρονολογείται στην πραγματικότητα από την πιο πρόσφατη περίοδο, κατά την οποία οι φοβερές επιδημίες πολιομυελίτιδας των δεκαετιών του 1940 και 1950 δεν επανεμφανίστηκαν ποτέ στις ανεπτυγμένες χώρες- και η ιλαρά, η παρωτίτιδα και η ερυθρά, που ακόμη και πριν από μια γενιά ήταν από τις πιο κοινές ασθένειες της παιδικής ηλικίας, έχουν γίνει πολύ λιγότερο διαδεδομένες, τουλάχιστον στις κλασικές οξείες μορφές τους, από τότε που εισήχθη σε κοινή χρήση το τριπλό εμβόλιο MMR.

“Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο τα εμβόλια επιτυγχάνουν στην πραγματικότητα αυτές τις αλλαγές δεν είναι σχεδόν τόσο καλά κατανοητός όσο οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι. Η ανησυχητική πιθανότητα να δρουν με κάποιον άλλο τρόπο από το να παράγουν πραγματική ανοσία υποδηλώνεται από το γεγονός ότι οι εν λόγω ασθένειες συνέχισαν να ξεσπούν ακόμη και σε πληθυσμούς με υψηλή ανοσοποίηση και ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι παρατηρούμενες διαφορές στη συχνότητα και τη σοβαρότητα μεταξύ ανοσοποιημένων και μη ανοσοποιημένων ατόμων έτειναν να είναι πολύ λιγότερο δραματικές από ό,τι αναμενόταν, και σε ορισμένες περιπτώσεις, καθόλου μετρήσιμα σημαντικές.

“Σε ένα πρόσφατο βρετανικό ξέσπασμα κοκκύτη, για παράδειγμα, ακόμη και τα πλήρως ανοσοποιημένα παιδιά προσβλήθηκαν από τη νόσο σε αρκετά μεγάλο αριθμό- και τα ποσοστά σοβαρών επιπλοκών και θανάτου μειώθηκαν μόνο ελαφρώς. Σε μια άλλη πρόσφατη επιδημία κοκκύτη, 46 από τα 85 πλήρως ανοσοποιημένα παιδιά που μελετήθηκαν προσβλήθηκαν τελικά από τη νόσο.

“Το 1977, 34 νέα κρούσματα ιλαράς αναφέρθηκαν στην πανεπιστημιούπολη του UCLA, σε έναν πληθυσμό που υποτίθεται ότι ήταν κατά 91% ανοσοποιημένος, σύμφωνα με προσεκτικές ορολογικές εξετάσεις. Άλλα 20 κρούσματα ιλαράς αναφέρθηκαν στην περιοχή Pecos του Νέου Μεξικού μέσα σε διάστημα λίγων μηνών το 1981, και το 75% από αυτά είχαν ανοσοποιηθεί πλήρως, ορισμένα από αυτά αρκετά πρόσφατα. Μια έρευνα σε μαθητές της έκτης δημοτικού σε μια καλά ανοσοποιημένη αστική κοινότητα αποκάλυψε ότι περίπου το 15% αυτής της ηλικιακής ομάδας είναι ακόμη ευάλωτο στην ερυθρά, ποσοστό ουσιαστικά ίδιο με εκείνο της προ-εμβολιαστικής εποχής.

“Τέλος, παρόλο που η συνολική επίπτωση της τυπικής οξείας ιλαράς στις ΗΠΑ μειώθηκε απότομα από περίπου 400.000 περιπτώσεις ετησίως στις αρχές της δεκαετίας του 1960 σε περίπου 30.000 περιπτώσεις μέχρι το 1974-76, το ποσοστό θανάτου παρέμεινε ακριβώς το ίδιο- και, με την αιχμή της επίπτωσης να εμφανίζεται τώρα στους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες, ο κίνδυνος πνευμονίας και αποδεδειγμένων ηπατικών ανωμαλιών έχει στην πραγματικότητα αυξηθεί σημαντικά, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, σε πολύ πάνω από 3% και 2%, αντίστοιχα”. Richard Moskowitz, MD, The Case Against Immunizations, 1983, American Institute of Homeopathy.

“Από όλα τα αναφερόμενα περιστατικά κοκκύτη μεταξύ 1979 και 1984 σε παιδιά ηλικίας άνω των 7 μηνών -δηλαδή αρκετά μεγάλα ώστε να έχουν λάβει τον αρχικό κύκλο των εμβολίων DPT (διφθερίτιδα, κοκκύτης, τέτανος)- το 41% εμφανίστηκε σε παιδιά που είχαν λάβει τρία ή περισσότερα εμβόλια και το 22% σε παιδιά που είχαν κάνει ένα ή δύο εμβολιασμούς.

“Μεταξύ των παιδιών ηλικίας κάτω των 7 μηνών που έπασχαν από κοκκύτη, το 34% είχε εμβολιαστεί από μία έως τρεις φορές…

“… Με βάση τα μόνα ευρήματα στις ΗΠΑ σχετικά με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις της DPT, μια μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τον FDA στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες, ένα στα 350 παιδιά θα έχει σπασμούς, ένα στα 180 παιδιά θα παρουσιάσει έντονες κραυγές και ένα στα 66 παιδιά θα έχει πυρετό 105 βαθμών ή περισσότερο.” Jennifer Hyman, Democrat and Chronicle, Rochester, Νέα Υόρκη, ειδικό ένθετο για την DPT, με ημερομηνία Απριλίου 1987.

“Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 1979 στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Λος Άντζελες, υπό την αιγίδα της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, και η οποία έχει επιβεβαιωθεί και από άλλες μελέτες, δείχνει ότι στις ΗΠΑ περίπου 1.000 βρέφη πεθαίνουν ετησίως ως άμεσο αποτέλεσμα των εμβολιασμών DPT, και αυτά κατατάσσονται στους θανάτους από SIDS (Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου). Αυτοί αντιπροσωπεύουν περίπου το 10 έως 15% του συνολικού αριθμού των θανάτων από SIDS που συμβαίνουν ετησίως στις Η.Π.Α. (μεταξύ 8.000 και 10.000 ανάλογα με το ποιες στατιστικές χρησιμοποιούνται)”. Leon Chaitow, Vaccination and Immunization, CW Daniel Company Limited, Saffron Walden, Essex, England, 1987.

“Ο βοηθός υπουργός Υγείας Edward Brandt, Jr., MD, καταθέτοντας ενώπιον της Επιτροπής Εργασίας και Ανθρωπίνων Πόρων της αμερικανικής Γερουσίας, στρογγυλοποίησε… τα στοιχεία σε 9.000 περιπτώσεις σπασμών, 9.000 περιπτώσεις κατάρρευσης και 17.000 περιπτώσεις υψηλών κραυγών για ένα σύνολο 35.000 οξέων νευρολογικών αντιδράσεων που συμβαίνουν μέσα σε σαράντα οκτώ ώρες από ένα εμβόλιο DPT μεταξύ των παιδιών της Αμερικής κάθε χρόνο”. DPT: A Shot in the Dark, by Harris L.Coulter και Barbara Loe Fischer, Harcourt Brace Jovanovich.

“Ενώ το 1970-71 το 70-80% των βρετανικών παιδιών ήταν εμβολιασμένα κατά του κοκκύτη, το ποσοστό είναι σήμερα 39%. Η επιτροπή προβλέπει ότι η επόμενη επιδημία κοκκύτη θα αποδειχθεί πιθανότατα πιο σοβαρή από εκείνη του 1974/75. Ωστόσο, δεν εξηγούν γιατί, το 1970/71, υπήρξαν περισσότερα από 33.000 κρούσματα κοκκύτη με 41 θανατηφόρα κρούσματα στον πολύ καλά ανοσοποιημένο παιδικό πληθυσμό της Βρετανίας, ενώ το 1974/75, με μειωμένο ποσοστό εμβολιασμού, μια επιδημία κοκκύτη προκάλεσε μόνο 25.000 κρούσματα με 25 θανάτους”. Wolfgang Ehrengut, Lancet, 18 Φεβρουαρίου 1978, σ. 370.

“… Οι Barker και Pichichero, σε μια προοπτική μελέτη 1232 παιδιών στο Ντένβερ του Κολοράντο, διαπίστωσαν μετά το DTP ότι μόνο το 7% των εμβολιασθέντων ήταν απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες αντιδράσεις, οι οποίες περιλάμβαναν πυρεξία (53%), οξείες αλλαγές στη συμπεριφορά (82%), παρατεταμένες κραυγές (13%) και ατονία, ανορεξία και εμετό. Το 71% των ατόμων που έλαβαν δεύτερη ένεση DTP παρουσίασε δύο ή περισσότερες από τις αντιδράσεις που παρακολουθήθηκαν”. Lancet, 28 Μαΐου 1983, σ. 1217.

“Οι δημοσιεύσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δείχνουν ότι η διφθερίτιδα μειώνεται σταθερά στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις οποίες δεν υπήρξε ανοσοποίηση. Η μείωση άρχισε πολύ πριν αναπτυχθεί ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει βεβαίως καμία εγγύηση ότι ο εμβολιασμός θα προστατεύσει ένα παιδί από τη νόσο- στην πραγματικότητα, στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί πάνω από 30.000 κρούσματα διφθερίτιδας σε πλήρως ανοσοποιημένα παιδιά”. Leon Chaitow, Εμβολιασμός και ανοσοποίηση, σ. 58.

“Η ανοσοποίηση κατά του κοκκύτη (κοκκύτη) είναι αμφιλεγόμενη, καθώς οι παρενέργειες έχουν λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Ο αντίλογος ισχυρίζεται ότι η αποτελεσματικότητα και η προστασία που προσφέρει η διαδικασία υπερτερούν κατά πολύ των πιθανών αρνητικών επιπτώσεων… οι ετήσιοι θάνατοι, ανά εκατομμύριο παιδιά, από την ασθένεια αυτή κατά την περίοδο από το 1900 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1970, δείχνουν ότι από ένα υψηλό σημείο λίγο κάτω από 900 θανάτους ανά εκατομμύριο παιδιά (κάτω των 15 ετών) το 1905, η μείωση ήταν συνεπής και δραματική. Υπήρξε μείωση των ποσοστών θνησιμότητας κατά περίπου 80% μέχρι τη στιγμή που η ανοσοποίηση εισήχθη σε μαζική κλίμακα, στα μέσα της δεκαετίας του ’50. Η μείωση συνεχίστηκε, αν και με βραδύτερο ρυθμό, έκτοτε. Δεν μπορεί να πιστωθεί στον εμβολιασμό το μεγαλύτερο μέρος της μείωσης, δεδομένου ότι δεν ήταν σε χρήση”. Chaitow, Vaccination and Immunization (Εμβολιασμός και ανοσοποίηση), σ. 63.

“… το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης των χοίρων ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του (CDC). Όλα ξεκίνησαν το 1976, όταν οι επιστήμονες του CDC είδαν ότι ένας ιός που εμπλέκεται σε μια επιδημία γρίπης στο Fort Dix της Νέας Ιερσέης ήταν παρόμοιος με τον ιό της γρίπης των χοίρων που σκότωσε 500.000 Αμερικανούς το 1918. Οι αξιωματούχοι υγείας ξεκίνησαν αμέσως ένα πρόγραμμα 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμβολιάσουν κάθε Αμερικανό. Όμως η αναμενόμενη επιδημία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και το εμβόλιο οδήγησε σε μερική παράλυση 532 άτομα. Υπήρξαν 32 θάνατοι”. U.S. News and World Report, Joseph Carey, 14 Οκτωβρίου 1985, σελ. 70, “How Medical Sleuths Track Killer Diseases”.

“Παρά τις (περιπτώσεις) στις οποίες ο εμβολιασμός (κατά της ευλογιάς) απέτυχε ξεκάθαρα να προστατεύσει τον πληθυσμό και παρά τις ανεξέλεγκτες παρενέργειες των μεθόδων, οι υποστηρικτές του εμβολιασμού συνέχισαν τις προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν τις μεθόδους με τους ισχυρισμούς ότι η ασθένεια είχε μειωθεί στην Ευρώπη συνολικά κατά την περίοδο της υποχρεωτικής χρήσης της. Εάν η μείωση μπορούσε να συσχετιστεί με τη χρήση του εμβολιασμού, τότε όλα τα άλλα θα μπορούσαν να παραμεριστούν και το πλεονέκτημα μεταξύ της τρέχουσας χαμηλής συχνότητας εμφάνισής της θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι υπερέβαινε τις περιοδικές αποτυχίες της μεθόδου και να ευνοήσει τη συνέχιση της χρήσης του εμβολιασμού. Ωστόσο, τα εύσημα για τη μείωση της επίπτωσης της ευλογιάς δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν στον εμβολιασμό. Το γεγονός είναι ότι η επίπτωσή της μειώθηκε σε όλα τα μέρη της Ευρώπης, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιήθηκε ή όχι ο εμβολιασμός”. Chaitow, Εμβολιασμός και ανοσοποίηση, σ. 6-7.

“Η ευλογιά, όπως και ο τύφος, πεθαίνει (στην Αγγλία) από το 1780. Ο εμβολιασμός σε αυτή τη χώρα έχει σε μεγάλο βαθμό περιπέσει σε αχρηστία από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν πώς η αξία του απαξιώθηκε από τη μεγάλη επιδημία ευλογιάς του 1871-2 (η οποία συνέβη μετά από εκτεταμένο εμβολιασμό)”. W. Scott Webb, A Century of Vaccination, Swan Sonnenschein, 1898.

“Σε αυτό το περιστατικό (Κιότο, Ιαπωνία, 1948) – το πιο σοβαρό του είδους του – μια τοξική (εμβολιαστική) παρτίδα τοξοειδούς με στυπτηρία (APT) ήταν υπεύθυνη για την ασθένεια σε πάνω από 600 βρέφη και για όχι λιγότερους από 68 θανάτους.

“Στις 20 και 22 Οκτωβρίου 1948, ένας μεγάλος αριθμός βρεφών και παιδιών στην πόλη του Κιότο έλαβαν την πρώτη τους ένεση APT. Στις 4 και 5 Νοεμβρίου, 15.561 μωρά και παιδιά ηλικίας μερικών μηνών έως 13 ετών έλαβαν τη δεύτερη ένεση. Μία έως δύο ημέρες αργότερα, 606 από τα άτομα που είχαν κάνει την ένεση αρρώστησαν. Από αυτά, 9 πέθαναν από οξεία διφθεριτική παράλυση σε επτά έως δεκατέσσερις ημέρες και 59 από όψιμη παράλυση κυρίως σε τέσσερις έως επτά εβδομάδες”. Sir Graham Wilson, Hazards of Immunization, Athone Press, University of London, 1967.

“Ατυχήματα μπορεί, ωστόσο, να ακολουθήσουν τη χρήση αυτού του λεγόμενου θανατωμένου εμβολίου (λύσσας) λόγω ανεπαρκούς επεξεργασίας. Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό αυτού του είδους συνέβη στη Fortaleza, Ceara, Βραζιλία, το 1960. Όχι λιγότερα από 18 από τα 66 άτομα που εμβολιάστηκαν με το καρβοποιημένο (λύσσα) εμβόλιο του Fermi υπέστησαν εγκεφαλομυελίτιδα και κάθε ένα από τα δεκαοκτώ πέθανε”. Sir Graham Wilson, Hazards of Immunization.

“Σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον στις 24 Ιουλίου 1942, ο Υπουργός Πολέμου ανέφερε ότι 28.585 περιπτώσεις ίκτερου είχαν παρατηρηθεί στον (αμερικανικό) στρατό μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 4ης Ιουλίου μετά τον εμβολιασμό κατά του κίτρινου πυρετού, και από αυτές οι 62 αποδείχθηκαν θανατηφόρες”. Wilson, Hazards of Immunization.

“Η μεγαλύτερη δοκιμή στον κόσμο (που διεξήχθη στη νότια Ινδία) για την αξιολόγηση της αξίας του εμβολίου BCG κατά της φυματίωσης έκανε την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι το εμβόλιο “δεν παρέχει καμία προστασία κατά των βακτηριακών μορφών φυματίωσης”. Η μελέτη που λέγεται ότι ήταν “η πιο εξαντλητική και σχολαστική”, ξεκίνησε το 1968 από το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικών Ερευνών (ICMR) με τη βοήθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

“Η επίπτωση των νέων κρουσμάτων στην ομάδα που εμβολιάστηκε με BCG ήταν ελαφρώς (αλλά στατιστικά ασήμαντα) υψηλότερη από ό,τι στην ομάδα ελέγχου, εύρημα που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η προστατευτική επίδραση του BCG “ήταν μηδενική””. New Scientist, 15 Νοεμβρίου 1979, όπως αναφέρεται από τον Hans Ruesch στο Naked Empress, Civis Publishers, Ελβετία, 1982.

“Μεταξύ 10 Δεκεμβρίου 1929 και 30 Απριλίου 1930, 251 από 412 βρέφη που γεννήθηκαν στο Λούμπεκ έλαβαν τρεις δόσεις εμβολίου BCG από το στόμα κατά τις πρώτες δέκα ημέρες της ζωής τους. Από αυτά τα 251, 72 πέθαναν από φυματίωση, τα περισσότερα από αυτά σε δύο έως πέντε μήνες και όλα εκτός από ένα πριν από το τέλος του πρώτου έτους. Επιπλέον, 135 υπέφεραν από κλινική φυματίωση αλλά τελικά ανάρρωσαν- και 44 έγιναν θετικοί στη φυματίωση αλλά παρέμειναν υγιείς. Κανένα από τα 161 ανεμβολίαστα βρέφη που γεννήθηκαν εκείνη την εποχή δεν προσβλήθηκε με αυτόν τον τρόπο και κανένα από αυτά δεν πέθανε από φυματίωση μέσα στα επόμενα τρία χρόνια”. Κίνδυνοι της ανοσοποίησης, Wilson.

“Διεξήγαμε μια τυχαιοποιημένη διπλά τυφλή μελέτη ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο για να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα του 14-δύναμου εμβολίου κατά του πνευμονιόκοκκου πολυσακχαρίτη της κάψας σε 2295 ασθενείς υψηλού κινδύνου… Εβδομήντα ένα επεισόδια αποδεδειγμένης ή πιθανής πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας ή βρογχίτιδας εμφανίστηκαν σε 63 από τους ασθενείς (27 ασθενείς που έλαβαν εικονικό φάρμακο και 36 ασθενείς που έλαβαν εμβόλιο)… Δεν μπορέσαμε να αποδείξουμε κάποια αποτελεσματικότητα του πνευμονιοκοκκικού εμβολίου στην πρόληψη της πνευμονίας ή της βρογχίτιδας σε αυτόν τον πληθυσμό.” New England Journal of Medicine, 20 Νοεμβρίου 1986, σ. 1318, Michael Simberkoff et al.

Την άνοιξη του 1955, η Cutter Labs άρχισε να πωλεί το πρότυπο εμβόλιο πολιομυελίτιδας. Το εμβόλιο ήταν μολυσματικό και προέκυψαν 200 περιπτώσεις πολιομυελίτιδας μεταξύ των εμβολιασθέντων. Από αυτές, υπήρξαν έντεκα θάνατοι. Προκλήθηκαν περίπου 100 περιπτώσεις παράλυσης. JR

“Αλλά ήδη πριν ο Salk αναπτύξει το εμβόλιό του, η πολιομυελίτιδα υποχωρούσε συνεχώς- τα 39 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους που είχαν καταγραφεί το 1942 μειώνονταν σταδιακά από χρόνο σε χρόνο, ώσπου μειώθηκαν σε μόλις 15 κρούσματα το 1952… σύμφωνα με τον M. Beddow Baylay, τον Άγγλο χειρουργό και ιστορικό της ιατρικής”. Slaughter of the Innocent, Hans Reusch, Civitas Publish ers, Ελβετία, και Swain, Νέα Υόρκη, 1983.

“Πολλές δημοσιευμένες ιστορίες και αναφορές δήλωσαν, υπαινίχθηκαν και με άλλο τρόπο οδήγησαν τους επαγγελματίες και το κοινό να πιστέψουν ότι η απότομη μείωση των κρουσμάτων (και των θανάτων) από πολιομυελίτιδα το 1955 σε σύγκριση με το 1954 αποδίδεται στο εμβόλιο Salk… Το ότι πρόκειται για παρανόηση προκύπτει από αυτές τις σκέψεις. Ο αριθμός των παιδιών που εμβολιάστηκαν ήταν πολύ μικρός για να εξηγήσει τη μείωση. Η απότομη μείωση ήταν εμφανής προτού αρχίσουν ή προτού μπορέσουν να δράσουν οι εμβολιασμοί και ήταν της ίδιας τάξης με τη μείωση που ακολούθησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό”. Dr. Herbert Ratner, Child and Family, τόμος 20, αριθ. 1, 1987.

“Μέχρι στιγμής δύσκολα μπορεί κανείς να αποκτήσει εικόνα για την έκταση της εμβολιαστικής καταστροφής του 1955 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο ότι τα επίσημα διαπιστωμένα 200 κρούσματα (πολιομυελίτιδας) που προκλήθηκαν άμεσα ή έμμεσα από τον εμβολιασμό (πολιομυελίτιδας) αποτελούν ελάχιστα στοιχεία… Δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί πόσα από τα 1359 κρούσματα (πολιομυελίτιδας) μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων πρέπει να θεωρηθούν αποτυχίες του εμβολίου και πόσα από αυτά μολύνθηκαν από το εμβόλιο. Μια προσεκτική μελέτη της επιδημιολογικής πορείας της πολιομυελίτιδας στις Ηνωμένες Πολιτείες δίνει ενδείξεις σοβαρής σημασίας. Σε πολυάριθμες πολιτείες των Η.Π.Α. αναπτύχθηκαν τυπικές πρώιμες επιδημίες με τους εμβολιασμούς την άνοιξη του 1955… Τα περιστατικά εμβολιασμού του έτους 1955 δεν μπορούν να αποδοθούν αποκλειστικά στην αποτυχία μιας κατασκευαστικής εταιρείας”. Dr. Herbert Ratner, Child and Family, 1980, τόμος 19, αριθ. 4, “Η ιστορία του εμβολίου Salk (μέρος 2)”.

“Αρκεί να πούμε ότι οι περισσότερες από τις μεγάλες επιδημίες (πολιομυελίτιδας) που σημειώθηκαν στη χώρα αυτή μετά την εισαγωγή του εμβολίου Salk ακολούθησαν την ευρείας κλίμακας χρήση του εμβολίου και χαρακτηρίστηκαν από μια ασυνήθιστη πρώιμη εποχική έναρξη. Ενδεικτικά αναφέρουμε την επιδημία της Μασαχουσέτης το 1955, την επιδημία του Σικάγο το 1956 και την επιδημία του Des Moines το 1959”. Dr. Herbert Ratner, Child and Family, 1980, τόμος 19, αριθ. 4.

“Το εμβόλιο του ζωντανού (Sabin) πολιοϊού είναι η κυρίαρχη αιτία των εγχώριων κρουσμάτων παραλυτικής πολιομυελίτιδας στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1972. Για να αποφευχθεί η εμφάνιση τέτοιων κρουσμάτων, θα ήταν απαραίτητο να διακοπεί η συνήθης χρήση του εμβολίου του ζωντανού πολιοϊού”. Jonas Salk, Science, 4 Μαρτίου 1977, σ. 845.

“Σύμφωνα με την παραδοχή της ίδιας της κυβέρνησης (των ΗΠΑ), υπήρξε ποσοστό αποτυχίας 41% σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί προηγουμένως κατά του ιού (της ιλαράς)”. Dr. Anthony Morris, John Chriss, BG Young, “Occurrence of Measles in Previously Vaccinated Individuals,” 1979- παρουσιάστηκε σε συνάντηση της Αμερικανικής Εταιρείας Μικροβιολογίας στο Fort Detrick, Maryland, 27 Απριλίου 1979.

“Πριν από τη στιγμή που οι γιατροί άρχισαν να κάνουν εμβολιασμούς κατά της ερυθράς (ιλαράς), εκτιμάται ότι το 85% των ενηλίκων είχαν φυσική ανοσία στη νόσο (εφ’ όρου ζωής). Λόγω του εμβολιασμού, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν αποκτά ποτέ φυσική ανοσία (ή ισόβια προστασία)”. Dr. Robert Mendelsohn, Let’s Live, Δεκέμβριος 1983, όπως αναφέρεται από την Carolyn Reuben στο LA WEEKLY, 28 Ιουνίου 1985.

“Η χορήγηση του εμβολίου KMV (θανατωμένο εμβόλιο ιλαράς) προφανώς έθεσε σε κίνηση μια ανώμαλη ανοσολογική αντίδραση που όχι μόνο απέτυχε να προστατεύσει τα παιδιά από τη φυσική ιλαρά, αλλά οδήγησε σε αυξημένη ευαισθησία”. JAMA 22 Αυγούστου 1980, τόμος 244, σ. 804, Vincent Fulginiti και Ray Helfer. Οι συγγραφείς αναφέρουν ότι αυτά τα ψευδώς προστατευμένα παιδιά μπορεί να προσβληθούν από “μια συχνά σοβαρή, άτυπη μορφή ιλαράς. Η άτυπη ιλαρά χαρακτηρίζεται από πυρετό, πονοκέφαλο… και ένα ποικιλόμορφο εξάνθημα (το οποίο)… μπορεί να αποτελείται από ένα μείγμα κηλίδων, βλατίδων, φυσαλίδων και φλυκταινών…”.

Τα παραπάνω αποσπάσματα αντικατοπτρίζουν μόνο ένα απλό κλάσμα της διαθέσιμης βιβλιογραφίας που δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη για μια εκτεταμένη αναθεώρηση του εμβολιασμού. Είναι βέβαιο ότι αδήλωτες, απροσδόκητες ασθένειες εμφανίζονται ως αποτέλεσμα των εμβολίων. Ένα ορισμένο ποσοστό αυτού του είδους των ασθενειών είναι ανοσοκατασταλτικό με την ευρύτερη έννοια και κάποια με στενότερη έννοια (καταστολή του αριθμού των Τ-κυττάρων κ.λπ.). Κατά την αναζήτηση ασυνήθιστων ασθενειών και ανοσοκαταστολής, τα εμβόλια είναι ένας από τους τομείς που παραμένουν εν μέρει κρυμμένοι από την έρευνα. Αυτό είναι λάθος.

 

Δεν αρκεί να πούμε: “Τα εμβόλια λειτουργούν απλά – διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα και παρέχουν ανοσία έναντι συγκεκριμένων μικροβιακών παραγόντων”. Αυτή είναι η γυαλιστερή παρουσίαση. Αυτό που τα εμβόλια προφανώς συχνά κάνουν είναι κάτι άλλο. Ενεργοποιούν κάποια πτυχή της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού, αλλά με ποιο αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα; Γιατί, για παράδειγμα, τα παιδιά που κάνουν εμβόλιο για την ιλαρά αναπτύσσουν ευαισθησία σε μια άλλη πιο σοβαρή, άτυπη ιλαρά;

Οι επίσημες εκθέσεις σχετικά με τις αντιδράσεις των εμβολίων συχνά έρχονται σε αντίθεση με τις ανεπίσημες εκτιμήσεις λόγω της μεθόδου ανάλυσης που χρησιμοποιείται. Εάν η αντίδραση του εμβολίου ορίζεται ως ένα μικρό σύνολο πιθανών επιδράσεων που παρατηρούνται εντός 72 ωρών από τον εμβολιασμό, τότε τα νούμερα θα είναι μικρότερα. Όμως γιατροί όπως ο G.T. Stewart, του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, έχουν διαπιστώσει μέσω σχολαστικής έρευνας, που περιλαμβάνει επισκέψεις σε νοσοκομεία και συνεντεύξεις με γονείς εμβολιασμένων παιδιών, ότι αντιδράσεις τόσο σοβαρές όσο η εγκεφαλική βλάβη (π.χ. από το εμβόλιο DPT) μπορεί να παραβλέπονται, να μην αναφέρονται και να θεωρείται λανθασμένα ότι προέρχονται από άλλες αιτίες.

-τέλος του κεφαλαίου 1987-8-


Αυτές τις μέρες, τα σχόλιά μου σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες των εμβολίων και την εντελώς άσκοπη χρήση τους είναι πολύ πιο επιθετικά, λόγω της περαιτέρω έρευνας, και των ανακαλύψεων σχετικά με τους λεγόμενους “ιούς”, τα μεγάλα παραμύθια που κατατάσσονται στο πράσινο τυρί του φεγγαριού.


—-Δικτυογραφία :

Vaccines Beneath The Surface « Jon Rappoport’s Blog

https://blog.nomorefakenews.com/2022/04/27/vaccines-beneath-the-surface/

Πηγή

Προβολές : 1.085


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα