Την ώρα που διατάσσουν εκφοβιστικές εισαγγελικές έρευνες, με πρόσχημα τη δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή η οποία δίνει τις “απαντήσεις”.

Την ώρα που διατάσσουν εκφοβιστικές εισαγγελικές έρευνες, με πρόσχημα τη δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή η οποία δίνει τις “απαντήσεις”.

22 Νοεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:836
Μοίρασέ το
Την ώρα που διατάσσουν εκφοβιστικές εισαγγελικές έρευνες, με πρόσχημα τη δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή η οποία δίνει τις “απαντήσεις”.

ΟΚΤΩ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 1000 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ: ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ

 
Την ώρα που διατάσσουν εκφοβιστικές εισαγγελικές έρευνες, με πρόσχημα τη δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή η οποία δίνει τις “απαντήσεις”.

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Την ώρα που διατάσσουν εκφοβιστικές εισαγγελικές έρευνες, με πρόσχημα τη δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή η οποία δίνει τις “απαντήσεις”.

Απαντήσεις καταλυτικές και αδιαμφισβήτητες. Με τη διαφορά ότι στην Ελλάδα, το πολιτικό και μιντιακό σύστημα αυτές τις απαντήσεις είτε τις εξαφανίζει εντελώς, είτε τις υποβαθμίζει είτε τις διαστρεβλώνει και προσπαθεί να τις φέρει στα μέτρα του!

Όσο λοιπόν και αν νομίζουν ότι θα επιβάλουν το φόβο και τη φίμωση για να αποτρέψουν ή να περιορίσουν την “ανυπακοή” στην παράνοια που με αφορμή τον κορονοϊό οδηγούν την κοινωνία, υπάρχουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αποδομούν και γκρεμίζουν αυτή την προσπάθειά τους.

Γι αυτό και σήμερα, ως μια πρώτη απάντηση, τους αφιερώνουμε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά τέτοια γεγονότα. Από το τι έλεγαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες και το τι συμβαίνει όλη αυτή την περίοδο στις άλλες χώρες, μέχρι του πού βρίσκεται ακόμη και σήμερα η θνητότητα του κορονοϊού…

Πρώτον. Από τις αρχές του πρώτου κύματος της πανδημίας κιόλας, οι επίσημοι αξιωματούχοι του κράτους διαβεβαίωναν τον πληθυσμό ότι .είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα και μέτρια θνητότητα”.

Στις 31 Ιανουαρίου ο Κικίλιας ως υπουργός Υγείας, ύστερα από συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωνε ότι “δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Υπάρχει εγρήγορση και σχέδιο και αυτό εφαρμόζουμε πιστά” και από κοντά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας πρόσθετε:

“Το βασικό, όπως είπε και ο Υπουργός ο κ. Κικίλιας, είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία.

Είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα και μέτρια θνητότητα, σαν μια βαριά γρίπη.

Άρα και να έρθει κάποια στιγμή στη χώρα μας, δε χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Είμαστε έτοιμοι”.

Ακόμη και στα τέλη του Μαρτίου, που υποτίθεται είχε ξεκινήσει η έξαρση, ο ίδιος ο “εθνικός σωτήρας” Σωτ. Τσιόδρας διαβεβαίωνε ότι  «είναι μία ήπια νόσος στους περισσότερους, αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση».

Τα …ξεχάσανε αυτά;

Δεύτερον. Όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, από τις 16 Μαρτίου ο Μητσοτάκης είχε λάβει ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από εννιά από τους πιο “επιφανείς” επιστήμονες του χώρου -μεταξύ των οποίων και ο Γκίκας Μαγιορκίνης- οι οποίοι του ζητούσαν να εφαρμόσει άμεσα ένα πρόγραμμα εκτεταμένων τεστ σε όλο τον πληθυσμό, σαν αυτό που έκανε πριν από λίγο καιρό με επιτυχία η Σλοβακία, ώστε “ να είμαστε έτοιμοι όταν χαλαρώσουν τα μέτρα”, όπως του έγραφαν. Την επιστολή αυτή, την οποία δημοσιεύσαμε ολόκληρη, την πέταξαν όμως, κυβερνώντες και επιστήμονες, στη συνέχεια στα σκουπίδια.

Για τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες δεν έπρεπε να έχει διαταχθεί εισαγγελική και όχι μόνο έρευνα;

Τρίτον. Μόλις προχθές η κυβέρνηση της Δανίας υποχρεώθηκε να αποσύρει τη νομοθετική ρύθμιση που προωθούσε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σύμφωνα με την οποία  «άτομα που αρνούνται μπορούν – σε ορισμένες περιπτώσεις – να εξαναγκαστούν μέσω σωματικής κράτησης, με την άδεια της αστυνομίας».  Είχαν προηγηθεί, για εννιά ολόκληρες ημέρες, έντονες διαμαρτυρίες της κοινής γνώμης. Η είδηση στην Ελλάδα έχει …εξαφανιστεί!

Τέταρτον. Σε μια σειρά από χώρες της Ευρώπης πυκνώνουν οι κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις για τα ολοένα και πιο σκληρά μέτρα φυλάκισης των πολιτών και των κοινωνιών που λαμβάνονται με δικαιολογία την πανδημία.

Τα πιο πρόσφατα γεγονότα σημειώθηκαν στην Γερμανία έξω από την Βουλή με χιλιάδες διαδηλωτές που ξεσηκώθηκαν κατά των ψευδεπίγραφων “μέτρων προστασίας”.

Οι κοινωνίες γίνονται δηλαδή ολοένα και πιο “ανυπάκουες”.

Στην Ελλάδα όμως;

===========================

Πέμπτον. Όλες αυτές οι προκαταβολικές φιέστες που στήνονται για τα εμβόλια -και τα κέρδη δις που φέρνουν- “σκοντάφτουν” όχι μόνο στο αυτονόητο επιστημονικό δεδομένο ότι κάθε νέο εμβόλιο θέλει πολύ χρόνο για να φανεί εάν στην πράξη θα έχει αποτελέσματα, αλλά και στην ιστορική πραγματικότητα.

Αρκεί να τους θυμίσουμε λοιπόν πως όταν σε μια ανάλογη με τη σημερινή κατάσταση μετά την υποτιθέμενη “γρίπη των χοίρων” το 1976, το εμβόλιο που βρέθηκε τότε αποσύρθηκε μόλις 10 εβδομάδες από την κυκλοφορία του όταν στην πράξη αποδείχθηκε ότι προκαλεί παραλυσία λόγω του σπάνιου νευρολογικού συνδρόμου Guillain-Barre.

Μήπως είναι …fake news και αυτό;

Έκτον. Ενώ η πλύση εγκεφάλου εδώ οργιάζει, υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη με εκ διαμέτρου αντίθετο παράδειγμα. 

Σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κρούσματα και χωρίς να επιβάλουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, η Φινλανδία και Νορβηγία εμφανίζουν τα χαμηλότερα ποσοστά θνητότητας στη Δύση.

Πώς;

Με ένα μικρής διάρκειας στοχευμένο lockdown τον Μάρτιο, συνοδευόμενο από τότε από αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους, με υποχρεωτικό τεστ Covid-19 και καραντίνα για όλους τους ταξιδιώτες.

Ανάλογη συνταγή ακολουθεί και η πόλη της Μαδρίτης.

Είναι …fake news και αυτό;

=============

Έβδομον. Ενώ εδώ μας τρομοκρατούν λέγοντας η πανδημία είναι τέτοια που δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το lockdown, τους αμφισβητεί και η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ, το αφεντικό του ΔΝΤ.

«Tο καθολικό lockdown δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση του β’ κύματος του κορονοϊού» δήλωσε αυτές τις ημέρες.

Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει κάτι ανάλογο.

«Τα lockdown μπορούν να αποφευχθούν, εμμένω στη θέση μου ότι τα lockdown είναι το έσχατο μέσο… » , δήλωσε μόλις χθες ο Χανς Κλούγκε, διευθυντής για την Ευρώπη του ΠΟΥ.

Είναι …fake news και αυτό;

 

Όγδοον αλλά εξίσου σημαντικό. Ακόμη και χθες με βάση τους επίσημους αριθμούς που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ και η κυβέρνηση, το ποσοστό θνητότητας λόγω του κορονοϊού στη χώρα μας είναι το χαμηλότερο από ποτέ.

Με 1.347 θανάτους και  85.261 τα καταγεγραμμένα κρούσματα η θνητότητα είναι μόλις 1,15%/

Πριν από ένα περίπου μήνα ήταν1,18% και πριν από δύο μήνες ήταν 2,22%, για να μην πάμε πιο πίσω.

Είναι …fake news και αυτό; 

 

Πηγή

Προβολές : 836


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα