Το μέλλον είναι ζοφερό, διότι ο φόβος που ενέπνευσαν στον απλό κόσμο με ένα ιό μέτριας παθογένειας και αμφιβόλου πανδημικής αξίας, οδηγεί τις μάζες σε μαζική αποδοχή οποιασδήποτε υπόσχεσης για προστασία.

Το μέλλον είναι ζοφερό, διότι ο φόβος που ενέπνευσαν στον απλό κόσμο με ένα ιό μέτριας παθογένειας και αμφιβόλου πανδημικής αξίας, οδηγεί τις μάζες σε μαζική αποδοχή οποιασδήποτε υπόσχεσης για προστασία.

15 Μαΐου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:151
Μοίρασέ το

 

Αν, οι λεπτομέρειες του ιού είναι γνωστές μόνο σε αυτούς που επιβουλεύονται την ευημερία της ανθρωπότητας, επικαλούμενοι την ευαισθησία τους για τον πλανήτη γη, τότε να είστε σίγουροι  ότι οι ίδιοι έχουν ήδη την εμβολιακή τους, ασφαλή προφύλαξη!

 

Την έχουν μόνο για τους εκλεκτούς τους!

 

Αλλοίμονο κόσμε, αθώε και δυστυχισμένε!

 

 

Σας υποσχέθηκα απλές επιστημονικές γνώσεις για τη φύση των ιών, ώστε να καταλάβετε γιατί δεν αντιμετωπίζονται εύκολα και γιατί τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ή μπορεί να γίνουν και πολύ επικίνδυνα.

 

Υπάρχουν τέσσερις μεγάλες τάξεις παθογόνων.

 

1) Οι μύκητες που είναι κύτταρα με πυρήνα, όπως και τα ανθρώπινα. Είναι δε ένα κύτταρο όπως η καντίντα ή πολλά όπως τα μανιτάρια.

 

2) τα παράσιτα που ως κύτταρα έχουν και αυτά πυρήνα και είναι είτε ένα κύτταρο, όπως η λεϊσμάνια ή πολλά όπως η ασκαρίδα.

 

3) τα βακτήρια (βακτηρίδια), που είναι μεν κύτταρα αλλά δεν έχουν πυρήνα. Έχουν, όμως, ελεύθερο δίκλωνο (DNA) γενετικό υλικό  και πολλά οργανίδια με τα οποία μπορούν να διασπούν ύλη που παίρνουν από το περιβάλλον τους για να την μετατρέψουν σε ενέργεια με την οποία θα αυτοπολλαπλασιαστούν (χωρίς εξωτερική βοήθεια).

 

4) Οι ιοί, που δεν είναι κύτταρα, αλλά είναι απλά «μόρια». Δηλαδή είναι πολύ μικρά κομματάκια γενετικού υλικού  είτε μονόκλωνου (RNA) είτε δίκλωνου (DNA) μέσα σε ένα «κέλυφος προστασίας». Αυτοί δεν δύνανται να πολλαπλασιαστούν μόνοι τους.

 

Άρα, γιατί είναι τόσο επικίνδυνοι, αφού δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν;

Διότι, οι ιοί, είναι «δούρειοι ίπποι» και το κύτταρο είναι η Τροία!

 

Δουλεύουν ως εξής:

 

Όταν ένας πολυκύτταρος οργανισμός, όπως τα ζώα και τα φυτά (αλλά και τα 1, 2 & 3), έλθουν σε επαφή με ένα μόριο ιού, το αμυντικό τους σύστημα «βλέπει» τον ιό ως ένα ξένο σώμα και στέλνει εναντίων του διάφορα κύτταρα που θα «φάνε» (φαγοκυττάρωση) το ξένο σώμα για να το καταστρέψουν!

 

Μόλις ο ιός μπει στο κύτταρο, το κύτταρο  καταστρέφει το «κέλυφος» και «άθελά» του ελευθερώνει το πολύ λίγο γενετικό υλικό του ιού.

 

Αυτό το υλικό που φέρει το γενετικό κώδικα του ιού είτε μένει ελεύθερο μέσα στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου ξενιστή είτε ενώνεται (συγχωνεύεται) με το γενετικό υλικό του κυττάρου ξενιστή.

 

Σε αυτή την κατάσταση θα μείνει ο ιός μέχρι την στιγμή, που για διάφορους λόγους διεγερθεί ή πέσει η άμυνα του ξενιστή και αρχίσει ο ιός να συμπεριφέρεται ως «άρπαγας» των μηχανισμών λειτουργίας του κυττάρου που τον φιλοξενεί.

 

Με αυτό τον τρόπο, το θύμα κύτταρο ξενιστής, αντί να καταστρέψει τον εισβολέα του, τον βοηθάει με εξαναγκασμό να πολλαπλασιαστεί σε εκατοντάδες χιλιάδες απογόνους, που όταν καταστρέψουν το κύτταρο με τους αριθμούς τους, ελευθερώνονται ως να είναι νεκρά κύτταρα και αρχίζουν ένα νέο κύκλο ζωής μέσα σε άλλα κύτταρα θύματα. 

 

Ας υποθέσουμε τώρα, ότι μέσα στο κύτταρο που μπήκε ο ιός, είχαν μπει και κάποιοι άλλοι ιοί πριν από αυτόν ή μπήκαν  μετά από αυτόν.

 

Όπως καταλάβατε είναι και αυτοί διαλυμένοι μέσα στο κύτταρο.

 

Όταν το κύτταρο πάρει  εντολές να πολλαπλασιάσει ένα ιό, αν εντός αυτού υπάρχει γενετικό υλικό από διαφορετικούς ιούς, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τυχαία και να γίνει μια μύξη με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ιού με χαρακτηριστικά από διαφορετικούς ιούς.

 

Άρα, ο ιός μπορεί να είναι είτε ένας εντελώς νέος ιός είτε ένας λιγότερο ή περισσότερο παθογόνος.

 

Αυτή η μετατροπή ενός γνωστού ιού σε ένα ιό που ναι μεν μοιάζει με τον πρώτο, αλλά έχει και διαφορές λέγεται μετάλλαξη.

 

Ο ιός αυτός είναι ένα νέο στέλεχος ενός παλαιότερου ιού, όπως SARS-cov ο πρώτος SARS-cov2 ο τελευταίος!

 

Οι μεταλλάξεις εκφράζονται ως χαρακτηριστικά στο «κέλυφος» του ιού.

 

Άρα, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό κέλυφος και επομένους διαφορετικούς τρόπους να μολυνθεί ένα κύτταρο ή να προφυλαχθεί από τον ιό.

 

Έτσι, όταν γίνεται εμβολιασμός με ένα στέλεχος ιού τα αντισώματα που δημιουργούνται προστατεύουν μόνο ή κυρίως κατά του ιδίου ιού.

 

Αν αυτός που έχει εμβολιαστεί με αυτόν, μολυνθεί αργότερα από τον ίδιο ιό, θα προφυλαχτεί γιατί έχει τα κατάλληλα αντισώματα.

 

Αν, όμως, ο ιός δεν είναι ίδιος τότε τα αντισώματα δεν θα τον προστατέψουν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να τον βλάψουν λόγω μιας φλεγμονώδους αντίδρασης (ας πούμε σαν αλλεργία).  Άρα, το εμβόλιο κατά των ιών αποτυγχάνει ολικώς ή μερικώς ή γίνεται και επικίνδυνο!! 

 

Η αποτυχία είναι μεγαλύτερη με ιούς RNA, όπως είναι ο ιός του AIDS (εϊντς) και ο κορωνιός.

 

Για το εϊντς προσπαθούν 30 χρόνια και ακόμη δεν έχουν εμβόλιο!

 

Θα υπάρξει επομένως αποτελεσματικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό;

 

Ας μιλήσουν οι ειδικοί όσο είναι καιρός!

 

Θα το κάνουν ή θα κλείσουν το στόμα τους προς χάριν του χρήματος ή διότι θα είναι επαπειλούμενοι;

 

Το μέλλον είναι ζοφερό, διότι ο φόβος που ενέπνευσαν στον απλό κόσμο με ένα ιό μέτριας παθογένειας (κυρίως σκοτώνει άτομα με υποκείμενο νόσημα) και αμφιβόλου πανδημικής αξίας, οδηγεί τις μάζες σε μαζική αποδοχή οποιασδήποτε υπόσχεσης για προστασία.

 

Με αυτό το όπλο αυτοί που ανεξέλεγκτα θα διαθέσουν τέτοια προϊόντα, μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε σχεδιασμένη ή μη βλάβη σε αθώους, φοβισμένους ανθρώπους.

 

Οι αιτιάσεις του κ. Κένεντι ότι τα εμβόλια κατά ιών έχουν και άλλους επικίνδυνους ιούς δεν είναι εξωπραγματικές.

 

Όπως, καταλάβατε από τα ανωτέρω, δεν υπάρχει ιός αν δεν υπάρξει κύτταρο να τον πολλαπλασιάσει.

 

Άρα, για να πολλαπλασιάσουμε ένα ιό στο εργαστήριο χρειαζόμαστε κύτταρα από ζώα ή άνθρωπο.

 

Αυτά τα κύτταρα τα παίρνουμε από ιστούς ζωντανών ζώων και ανθρώπων και τα πολλαπλασιάζουμε στο εργαστήριο κάτω από ειδικές συνθήκες φτιάχνοντας σε πλαστικά «πιατάκια» ένα είδος μεμβράνης από κύτταρα (κυτταροκαλλιέργεια).

 

Τα κύτταρα αυτά τα μολύνουμε με διηθημένο υγρό ιστών που υποψιαζόμαστε ότι έχουν τον ιό που μελετάμε.

 

Όποιος/οι ιός/οι υπάρχει στο διηθημένο υγρό θα μολύνει τα κύτταρα του εργαστηρίου.

 

Αν τα κύτταρα του εργαστηρίου είχαν και ιούς όταν τα πήραμε από τα ζώα ή τον άνθρωπο, αυτοί δεν πέθαναν και δεν φαίνονται γιατί το γενετικό τους υλικό είναι διαλυμένο μέσα στο κύτταρο. Μπορούν, όμως, να πολλαπλασιαστούν.

 

Άρα, ξέρουμε αν και πόσους ή ποιούς ιούς είχαν πρώτον τα  κύτταρα του ζώου ή του ανθρώπου και δεύτερον το διηθημένο υγρό από τους ιστούς ενός πάσχοντος από πιθανό ιό;

 

Όχι!!!

 

Διότι πρώτον όταν είναι διαλυμένοι μέσα στα κύτταρα δεν μπορούμε να τους δούμε και δεύτερον όταν φτιάξουν νέα μόρια χρειαζόμαστε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να τους δούμε και αυτό δεν είναι εύκολο.

 

Όσο για τα εμβόλια από ιούς υπάρχουν δύο κύρια είδη (νεότερη τεχνολογία τα εμπλουτίζει).

 

Τα νεκρά και τα εξασθενημένα ζωντανά.

 

Τα νεκρά είναι τα ασφαλέστερα (παλαιά τεχνολογία), αλλά δεν είναι αποτελεσματικά για την παραγωγή αντισωμάτων.

 

Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις ιών χρησιμοποιούντο τα εξασθενημένα, που έχουν τα μειονεκτήματα τις μίξης τους με άγνωστα μόρια ιών, άρα είναι πιθανώς και επικίνδυνα στη μετάδοση άλλων ιών, ενώ δεν είναι απαλλαγμένα και από ουσίες των κυτταροκαλλιεργειών (ίσως και βλαβερές).

 

Για αυτό η νεότερη τεχνολογία ασχολείται με «το κόψε-ράψε» του μορίου ενός ιού με διάφορα βιοτεχνολογικά «τερτίπια – μαχαίρια»!

 

Εδώ πλέον αρχίζει μια άλλη ιστορία, μια άλλη τεχνολογία με άγνωστα ακόμη αποτελέσματα (κλεισμένα μέσα σε εργαστήρια)!

 

Αυτά τα «κόψε – ράψε»  καταλήγουν σε νέα μόρια, άρα νέους ιούς με άγνωστα αποτελέσματα για τα ζώα και τα φυτά.

 

Να γιατί λένε ότι ο ιός είναι «φτιαχτός»!

 

Κόβανε – ράβανε τα πολύ επικίνδυνα ξαδελφάκια του τον SARS και MERS (με 10 και 50% αντίστοιχα θνησιμότητα) για να φτιάξουν υποτίθεται έναν ήπιο ιό που θα τον χρησιμοποιούσαν για εμβόλιο κατά των επικίνδυνων.

 

Άρα, ο SARS – cov2 που προκαλεί την Covid-19 είναι προέλευσης νυχτερίδας – μυρμηγκοφάγου,  εργαστηριακής αμέλειας (τυχαία μετάδοση από το εργαστήριο) ή είχε «καλά χαρακτηριστικά» για να χρησιμοποιηθεί ως μπαμπούλας εκφοβισμού για να περάσουν άλλα σχέδια;

Αυτά τα ερωτήματα αγχώνουν και γνώστες μικροβιολογίας, διότι δεν έχουν τις πληροφορίες που πρέπει (μυστικά κρατικά  ή Γκέϊτς) για να δώσουν ασφαλή απάντηση σε όσους χαρακτηρίζονται με τα ερωτηματικά τους ως «συνωμότες»!

 

Αν, οι λεπτομέρειες του ιού είναι γνωστές μόνο σε αυτούς που επιβουλεύονται την ευημερία της ανθρωπότητας, επικαλούμενοι την ευαισθησία τους για τον πλανήτη γη, τότε να είστε σίγουροι  ότι οι ίδιοι έχουν ήδη την εμβολιακή τους, ασφαλή προφύλαξη!

 

Την έχουν μόνο για τους εκλεκτούς τους!

 

Αλλοίμονο κόσμε, αθώε και δυστυχισμένε!

 

Scorpion

 

Πηγή  σχόλιο από εδώ 

Προβολές : 151


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα