COVID, μια νόσος μόνον κατ’ όνομα... Ο ανύπαρκτος ιός που υποσκελίζει όλα τα άλλα αφηγήματα

COVID, μια νόσος μόνον κατ’ όνομα... Ο ανύπαρκτος ιός που υποσκελίζει όλα τα άλλα αφηγήματα

19 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:476
Μοίρασέ το

Η αλήθεια ήταν πάρα πολύ αιχμηρή.

Εμπλέκοντο τοπικοί δικτάτορες και οι αρπακτικές πολυεθνικές γεωργικές εταιρείες που ειδικεύονται στην κλοπή καλών καλλιεργήσιμων εκτάσεων από τους ανθρώπους.

Σήμερα, το COVID-19 είναι μια ετικέτα που κρύβει μια άλλη αλήθεια: η πραγματική «ασθένεια» είναι μια επίθεση στις εθνικές οικονομίες και σε κάθε άνθρωπο που εργάζεται για να ζήσει, μέσω των Απαγορευτικών (lockdowns).

Μιά ετικέτα που δολοφονεί εν ψυχρώ, δισεκατομμύρια ανθρώπους, για να εξυπηρετήσει μια χούφτα διεστραμμένων και σατανικών ερπετών.

Και μόνον η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΝΤΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Οι ιογενείς «γονιδιακές αλληλουχίες» υπάρχουν μόνο ως ψηφιακά μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

3 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Jon Rappoport εδώ: https://tinyl.io/3Xq5  [1]

Ο επίσημος ορισμός «ενός κρούσματος COVID-19»  είναι τόσο ευρύς, που επιτρέπει σχεδόν οτιδήποτε κάτω από την «ομπρέλα» του.

Για παράδειγμα, ένα ΒΗΞΙΜΟ, ή ΡΙΓΗ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ. Οτιδήποτε από αυτά τα συμπτώματα είναι επαρκές για τη διάγνωση της COVID.

Η απαίτηση ενός «θετικού» τεστ PCR για τον ιό – ακόμη και αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Εκτός αυτού – όπως έχω δείξει σε πολλά άρθρα – το τεστ PCR  συνοδεύεται με πληθώρα ανεπανόρθωτων ελαττωμάτων , οδηγώντας σε εκατομμύρια ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Εκτός όλων αυτών όμως, όπως έχω γράψει (με λεπτομέρειες), η ίδια η ύπαρξη του ιού SARS-CoV-2 δεν είναι αποδεδειγμένη.

Υπάρχει λοιπόν μια τέλεια συνταγή για μια ψευδή πανδημία.

Ένα άτομο που, το 2018, θα διαγιγνώσκετο με τη γρίπη μετατρέπεται σε άτομο που, το 2020, διαγιγνώσκεται με COVID-19.

Η συνηθισμένη πνευμονία μετατρέπεται ξαφνικά σε πνευμονία COVID.

Όλα τα είδη λοιμώξεων των πνευμόνων είναι πλέον COVID.

«Γιατρέ, έχω κρυολόγημα.»

«Όχι, έχεις COVID.»

«Είναι συνάχι COVID ».

Ένας κορυφαίος αθλητής: «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου που με υποστήριξαν μέχρι τώρα. Μετά τη διάγνωση COVID, ήμουν πραγματικά άρρωστος για τρεις ημέρες. Εννοώ, ήταν πολύ κακό. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. “

Αθλητικός ρεπόρτερ (που θα απολυθεί πέντε λεπτά μετά την υποβολή αυτής της συνέντευξης στον συντάκτη του): «Charlie , είχες ποτέ μια περίπτωση κακής γρίπης..;;»

Ο κορυφαίος αθλητής: «Λοιπόν, ναί. Το 2015, ήμουν πραγματικά άρρωστος για τρεις ημέρες. Εννοώ, ήταν πολύ κακό. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.»

Αθλητικός ρεπόρτερ: «Αυτό λέγεται αποδεικτικό στοιχείο, φίλε. Σκέψου το.»

Ο κορυφαίος αθλητής: «Τι..; Ω … εννοείς …; »

Το παιχνίδι της ετικετοποίησης  και επανετικετοποίησης μιας νόσου συνεχίζεται από την αυγή των τάξεων των ιερατείων. Η σύγχρονη ιατρική το έχει βελτιώσει κάπως, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αρκετά προφανής απάτη.

Για πρώτη φορά συνάντησα τη σύγχρονη εκδοχή της απάτης αυτής το 1987.

Στην Κεντρική Αφρική, υπήρχε «ασθένεια που θέριζε». Στη συνέχεια ονομάστηκε «λεπτή ασθένεια». Και τέλος, ονομάστηκε AIDS.

Στην πραγματικότητα, ήταν μια επανετικετοποίηση του υποσιτισμού πρωτεΐνης-θερμίδων, της πείνας και της λιμοκτονίας.

Αλλά η αλήθεια ήταν πάρα πολύ αιχμηρή.

Εμπλέκοντο τοπικοί δικτάτορες και οι αρπακτικές πολυεθνικές γεωργικές εταιρείες που ειδικεύονται στην κλοπή καλών καλλιεργήσιμων εκτάσεων από τους ανθρώπους.

Σήμερα, το COVID-19 είναι μια ετικέτα που κρύβει μια άλλη αλήθεια: η πραγματική «ασθένεια» είναι μια επίθεση στις εθνικές οικονομίες και σε κάθε άνθρωπο που εργάζεται για να ζήσει, μέσω των Απαγορευτικών (lockdowns).

Σε αυτό το άρθρο, συνεχίζω να εντοπίζω τις επιπτώσεις του ανύπαρκτου ιού. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι κανείς δεν έχει αποδείξει ότι υπάρχει ο ιός SARS-CoV-2 .

Εδώ θα εξετάσουμε ευρύτερα την κατάσταση.

Προφανώς, η έννοια του ιού γεννήθηκε όταν οι θεωρητικοί των μικροβίων συνειδητοποίησαν ότι τα βακτήρια δεν ήταν αρκετά ώστε να εξηγήσουν τις αιτίες των ασθενειών. Έτσι ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να υπάρχει ένα μικρότερο αόρατο σωματίδιο, το οποίο ονομάστηκε «ιός».

Από αυτή τη μοιραία επιλογή και έπειτα, οι ερευνητές αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα. Το σημαντικότερο εξ αυτών ήταν το εξής: πώς μπορεί κάποιος να αποδείξει, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ότι αυτοί οι ιοί υπάρχουν και προκαλούν ασθένεια;

Κάνοντας ένα άλμα στο μέλλον – εφευρέθηκαν δύο σύγχρονοι δρόμοι απόδειξης. Πρώτον, παραποιήστε και αντιστρέψτε την έννοια της «απομόνωσης» (isolation). Και δεύτερον, αλληλουχίστε τη γενετική δομή των ιών χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή για να δημιουργήσετε, από το τίποτα, χωρίς καμμία αιτιολόγηση, συλλογές γενετικών πληροφοριών, καταλήγοντας σε τίποτα περισσότερο από εικονικές οντότητες .

Σε προηγούμενα άρθρα, έχω αναλύσει και αποδομήσει και τους δύο τρόπους «έρευνας».

Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει ο αδικαιολόγητος ισχυρισμός ότι ο ιός περιέχεται σε μια σούπα σε ένα πιάτο σε ένα εργαστήριο και αυτό το ονομάζουν «απομόνωση», όταν αυτό στην πραγματικότητα είναι μη-απομόνωση. Στη δεύτερη περίπτωση, δεν υπάρχει αληθινή γονιδιακή αλληλούχιση. Όλα έχουν κατασκευασθεί από ανυπόστατες υποθέσεις και εικασίες.

Ωστόσο, το 99,9% των συστημικών επιστημόνων είναι πιστεύουν αληθινά τις δικές τους μεθόδους και κατασκευές. Στη πραγματικότητα δέχονται αυτά που κάνουν ως … Αληθινή Επιστήμη.

Επομένως, στα εργαστήρια ιολογίας σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων βιο-όπλων – ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Έχουν παρασυρθεί, ξεγελαστεί και είναι σαστισμένοι από τις δικές τους θεωρίες.

Είναι σαν οι εξερευνητές που είναι επιφορτισμένοι με τη χαρτογράφηση του φεγγαριού, επί τόπου, από κοντά και με την φυσική τους παρουσία, να εκτελούν την εργασία τους…. κλεισμένοι μέσα σε υπόγεια ανθρακωρυχεία. Και δεν αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Το δέκατο του ενός τοις εκατό των ερευνητών που βλέπουν ότι υπάρχει πρόβλημα καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Ισχυρίζομαι, με οριστικό τρόπο, ότι ΟΛΟΙ οι «ιοί» δεν έχουν φυσική ύπαρξη…;;; Όχι. Τουλάχιστον, όχι ακόμα. Αυτό είναι ένα ανοιχτό ερώτημα.

Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, δεν βλέπω κανένα έγκυρο στοιχείο που να συνηγορεί για την ύπαρξή του.

Και το χειρότερο, οι επιστήμονες υπνωτίζονται από τις δικές τους υποθέσεις. και επομένως, αποκτούν «ανοσία» από το να ξανασκεφτούν τι αλήθεια κάνουν.

Σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ένα σύστημα παγίδευσε τους επαγγελματίες  που εργάζονται μέσα σε αυτό.

Είναι όπως εκπαιδεύετε τους ανθρώπους να ενεργούν σαν ρομπότ.

Αρχικά, οι άνθρωποι ακολουθούν τους κανόνες που ορίζει το σύστημα. Στη συνέχεια αποφοιτούν ώστε οι ίδιοι να επιβάλλουν τους κανόνες. Το μυαλό τους γίνεται υπερβολικά τυπολατρικό. Θεωρούν τις εναλλακτικές προσεγγίσεις και απόψεις ως αιρέσεις.

«Κύριε, δεν έχετε ιδέα τι κάνετε. Νομίζετε ότι ανακαλύπτετε νέους ιούς. Νομίζετε ότι τα επεξεργάζεστε για να δημιουργήσετε νέες είδη. “

«Μην με ενοχλείς, είμαι απασχολημένος.»

«Λέτε ότι η μη-απομόνωση είναι απομόνωση. Χρησιμοποιείτε αλγόριθμους για να εφεύρετε «ιούς» που αποτελούνται από άσχετα δεδομένα. Είναι κατασκευές ψηφιακών δεδομένων, τίποτα περισσότερο. “

«Είσαι βλάσφημος. Μην με ενοχλείς, είμαι απασχολημένος. »

«Παίζετε με διαδικασίες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που νομίζετε ότι έχουν να κάνουν με…»

«Πώς μπήκες στο εργαστήριό μου;»

«Έφερα ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Θέλουμε να μαγνητοσκοπήσουμε και να τεκμηριώσουμε κάθε βήμα που κάνετε για να “ανακαλύψετε έναν νέο ιό”.»

«Με τίποτα. Δεν είσαι επίσημα διαπιστευμένος. Αυτή είναι μια εγκατάσταση υψηλής ασφάλειας.»

«Με άλλα λόγια, στα τυφλά, πρέπει να αποδεχτούμε τους ισχυρισμούς σας σαν να ήταν νόμοι.»

«Ναι, αυτός είναι ο κανόνας. Δεν διευθύνουμε μια δημόσια συζήτηση. Κάνουμε επιστήμη.»

«Αλλά βλέπετε, αυτό είναι το πρόβλημα. ΔΕΝ κάνετε επιστήμη. “

«Τι λες..;;; »

«Δεν έχεις ιδέα τι κάνεις. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι ανακαλύπτετε νέους ιούς. Πιστεύετε ότι τους διαχειρίζεστε. Αλλά εργάζεστε μόνο με αυτοδημιούργητες φαντασιώσεις.»

«Θα σου πω κάτι. Θα σας εγχύσω μια από αυτές τις φαντασιώσεις και ας δούμε τι θα σας συμβεί.»

«Δεν διαθέτετε ένα πραγματικό δείγμα/στέλεχος ενός απομονωμένου και καθαρισμένου ιού, διαχωρισμένου από κάθε άλλο υλικό.»

«Εδώ είναι, μέσα σε αυτό το πιάτο.»

« Όχι. ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ !  Σε αυτό το πιάτο, υπάρχει μια σούπα. Περιέχει κύτταρα ανθρώπου και πιθήκου, τοξικά φάρμακα και χημικές ουσίες και άλλο γενετικό υλικό. Είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το “απομονωμένο”. “

«Γνωρίζουμε ότι ο ιός είναι εκεί. Μερικά από τα κύτταρα πεθαίνουν. Ο ιός πρέπει να τα σκοτώνει.»

«Όχι. Τα τοξικά φάρμακα και χημικές ουσίες θα μπορούσαν να τα σκοτώνουν. Επιπλέον, τα κύτταρα λιμοκτονούν από θρεπτικά συστατικά. Αυτό από μόνο του μπορεί να εξηγήσει το θάνατό τους. Σκεφτείτε το.»

«Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτούμε. Οι διαδικασίες μας έχουν επαληθευτεί από χιλιάδες μελέτες και έχουν δημοσιευθεί επιστημονικές εργασίες.»

«Η συναίνεση δεν είναι το ίδιο πράγμα με την αλήθεια.»

«Ασφάλεια, ελάτε αμέσως στο εργαστήριο. Έχουμε έναν μη πιστοποιημένο εισβολέα. Συνοδεύστε τον έξω από τις εγκαταστάσεις.»

«Αυτή είναι η τελευταία σου λέξη..;;;»

«Η δουλειά μας είναι απόρρητη. Είσαι πολίτης. Εμείς ανακοινώνουμε, εσείς υπακούτε.»

«Και αυτή είναι η επιστήμη…;;;»

«Απολύτως. Δεν σου το δίδαξαν στο σχολείο..;;; »

«ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. Είστε αιχμάλωτος των αυταπατών σας.»

«Ασφάλεια, βιαστείτε. Αυτός ο άνθρωπος είναι υπονμομευτικός… »

« Ας υποθέσουμε ότι πιστεύετε ότι εργάζεστε με ιούς, αλλά μήπως εργάζεστε μόνο με ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ…;;; »

«Τι εννοείς..;;;»

«Στην πραγματικότητα δεν απομονώνετε τίποτα. Και αλληλουχίζετε το γονιδίωμα του τίποτα. Οι αλληλουχίες είναι απλώς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από γενετικές ψηφιακές βιβλιοθήκες αναφοράς από προγράμματα υπολογιστών. Είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μια ψηφιακή θεωρητική μεταφορά για αυτό που πιστεύετε ότι υπάρχει. Δημιουργείτε παραμύθια.»

«Ακόμα κι αν αυτό ήταν αλήθεια, θα ήταν το πιο κοντινό που θα μπορούσαμε να φτάσουμε στην πραγματικότητα. Τίποτα δεν είναι τέλειο.»

«Ένας βράχος είναι τέλειος. Τον βλέπετε, τον κλωτσάτε, κάθεστε πάνω του.»

«Οι ιοί είναι πολύ μικροί.»

«Ακόμα ένας λόγος για να είστε σίγουροι ότι αντιμετωπίζετε κάτι πραγματικό.»

«Χρησιμοποιούμε τεχνολογία PCR.»

«Ναι αλλά η PCR ψάχνει μόνο για ένα θραύσμα RNA που εσείς υποθέτετε ότι  προέρχεται από τον « ιό ». Δεδομένου ότι δεν έχετε έναν απομονωμένο και καθαρό ιό, δεν έχετε κανένα λόγο να υποθέσετε ότι το RNA προέρχεται από τον « ιό ».»

«Ασφάλεια, πάρτε αυτόν τον άνδρα και συνοδεύσετε τον στο αυτοκίνητό του. Πάρτε μαζί και το τηλεοπτικό συνεργείο του. Δεν έχουν δικαίωμα να είναι εδώ. Αυτή είναι ένας χρηματοδοτούμενος από την κυβέρνηση χώρος. Οι ιδιώτες δεν έχουν πρόσβαση στην κυβέρνηση.»

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ: «Στην πραγματικότητα, θα ήθελα να ακούσω το υπόλοιπο της συνομιλίας. Η αδερφή μου μόλις έκανε το εμβόλιο για να την προστατεύσει από τον «ιό» και τώρα είναι στο νοσοκομείο… »

Ο συγγραφέας τριών εκρηκτικών συλλογών, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX,  ο Jon ήταν υποψήφιος για μια θέση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την  29η Περιφέρειας της Καλιφόρνια.

Διατηρεί μια συμβουλευτική πρακτική για ιδιώτες πελάτες, σκοπός της οποίας είναι η επέκταση της προσωπικής δημιουργικής δύναμης.

Υποψήφιος για βραβείο Pulitzer, εργάστηκε ως ερευνητής δημοσιογράφος για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική και την υγεία για το CBS Healthwatch, το LA Weekly, το Spin Magazine, το Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Ο Jon έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και τη δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο.

Δικτυογραφία:

1.– COVID, a disease in name only – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/02/03/covid-a-disease-in-name-only/

2.—Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) | 2020 Interim Case Definition, Approved August 5, 2020

https://wwwn.cdc.gov/nndss/conditions/coronavirus-disease-2019-covid-19/case-definition/2020/08/05/

3.— The criminal WHO blows its own cover: fake PCR test « Jon Rappoport’s Blog

https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/31/the-criminal-who-blows-its-own-cover-fake-pcr-test/

4.— Phantom Virus: In search of Sars-CoV-2 – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/01/31/phantom-virus-in-search-of-sars-cov-2/

5.— COVID: If they haven’t isolated the virus, how can they make a vaccine? « Jon Rappoport’s Blog

https://blog.nomorefakenews.com/2021/01/27/how-can-they-make-covid-vaccine-if-no-isolated-virus/

6.— The virus that isn’t there, genetic sequencing, and the magic trick « Jon Rappoport’s Blog

https://blog.nomorefakenews.com/2020/10/22/the-virus-that-isnt-there-genetic-sequencing-and-the-magic-trick/

 

Πηγή

Προβολές : 476


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα