Άντε μπρε και στα δικά μας... τέτοιοι που είμαστε...

Άντε μπρε και στα δικά μας... τέτοιοι που είμαστε...

7 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:463
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω… και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ…

 

Η ινδική υποήπειρος έχει αποικίσει το Ηνωμένο Βασίλειο

Τίποτα δεν έχουμε δει και δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα, εδώ στο ΕλληνοΠακιστάν…

Σε πολύ λίγα χρόνια, προσωπικά το βλέπω πριν το 2030 – και να ξέρατε πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια – και στο πατρίδα, θα έχουμε πρωθυπουργό από το Πακιστάν…

Για να μην σας πω πως θα έχουμε τον… ποινικά διωκόμενο για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ από την INTERPOL, τον Τζαβέντ…
Άντε μπρέ… και στα δικά μας… έτσι κι αλλιώς τα φρένα στην κατηφόρα που έχουμε πάρει ως λαός, είναι… ΣΠΑΣΜΕΝΑ…
Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Ο αρθρογράφος είναι από τους “αλληλέγγυους”, ή μου φαίνεται;;;
Ο Humza Yousouf, ο νέος ηγέτης του κυβερνώντος Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP) και ο Rishi Sunak, ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για τα ινδικής και πακιστανικής καταγωγής πρόσωπα που αναλαμβάνουν τη Βρετανία.

 

Ansh Pandey – tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Το 2019, περισσότεροι από 30 βουλευτές ινδικής και πακιστανικής καταγωγής εξελέγησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αριθμός που μόνο να αυξηθεί αναμένεται τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη τροπή των γεγονότων που έχουν δημιουργηθεί εδώ και δεκαετίες.

Για αιώνες, η Βρετανία αποίκισε την Ινδία, υποτάσσοντας το λαό της και λεηλατώντας τους πόρους της. Μετά την ανεξαρτησία της Ινδίας το 1947, η σχέση μεταξύ των δύο χωρών άλλαξε για πάντα. Ωστόσο, σήμερα η επιρροή των ινδικών και πακιστανικών πολιτισμών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αναμφισβήτητη.

Από το φαγητό μέχρι τη μόδα, αυτοί οι πολιτισμοί αφήνουν το στίγμα τους και είναι απόλαυση να τα βλέπεις. Αλλά δεν είναι μόνο στους τομείς της πολιτικής και του πολιτισμού που η ινδική και η πακιστανική καταγωγή κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η οικονομία της Βρετανίας επηρεάζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση της ινδικής και πακιστανικής διασποράς.

Επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων λιρών από την Ινδία και το Πακιστάν δημιουργούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την οικονομική ανάπτυξη. Οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε ινδικής και πακιστανικής καταγωγής άτομα αυξάνονται στη Βρετανία.

Η αποικιοκρατία ήταν μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους στην ιστορία, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Βρετανία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να λεηλατήσει και να καταστρέψει την Ινδία.

Η πολιτική της, «διαίρει και βασίλευε», ήταν ένα καταστροφικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει ένταση μεταξύ των ανθρώπων με βάση τη θρησκεία και να διασφαλίσει πως η εξουσία της αποικιακής κυβέρνησης θα προστατευόταν από κάθε διαφωνία.

Οι Βρετανοί είχαν επίσης μεγάλο χέρι στη διχοτόμηση της Ινδίας που οδήγησε σε εκατομμύρια θανάτους και άνευ προηγουμένου καταστροφές.

Επομένως, το να κάθονται Ινδοί και Πακιστανοί σε θέσεις επιρροής στη Βρετανία είναι πράγματι ένα επίτευγμα.

 

Πηγή

Προβολές : 463


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα