Έχουν συναίσθηση τι λένε, Ή ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

Έχουν συναίσθηση τι λένε, Ή ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ... “ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ” ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ@ΑΦΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

28 Μαΐου, 2021 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 697 προβολές ( Μέτρηση έως 22:32:44 )

Ο κ. Σκουτέλης παρέλειψε όμως μία βασική παράμετρο: ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ, κ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

 

Έχουν συναίσθηση τι λένε, Ή ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;
Το ύφος των «ειδικών» αρχίζει να γίνεται εξαιρετικά περίεργο, μπορεί θα μπορούσαν να μιλήσουν ακόμα και για αυταρχισμό.

Μετά τα ατυχή σχόλια του κ. Βασιλακόπουλου «να πάνε σε ψυχολόγο όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο» και καλό θα ήταν «να αλλάξει το DNA μερικών στην Ελλάδα», στην πορεία των εμβολιασμών αλλά και για τα όσα ακούγονται για το εμβόλιο της AstraZeneca, αναφέρθηκε, ο Καθηγητής Παθολογίας και Λοιμώξεων Αθανάσιος Σκουτέλης, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει, εν τίνι μέτρω, με όσους πολίτες ανησυχούν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να αποκαλύψει τις ανησυχίες πολιτών, λέγοντας:

«Στην Γερμανία επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που προκαλεί τις παρενέργειες με το εμβόλιο της Astrazeneca και θα προχωρήσουν σε βελτιώσεις. Άρα όταν βγήκε το εμβόλιο της Astrazeneca, δεν είχαν προβλέψει ακριβώς και επιστημονικά ότι μπορεί να προκαλεί παρενέργειες».

«Δεν κατάλαβα την ένσταση των… τριών αυτών», είπε με υποτιμητικό ύφος ο κ. Σκουτέλης και συνέχισε: «Η επιστήμη πηγαίνει βήμα-βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι. Παρατηρεί, ερευνά και διορθώνει. Αυτή την στιγμή έγινε μια έρευνα και εντόπισε πιθανώς μια διαταραχή στην μετάφραση του DNA».

Ο κ. Σκουτέλης παρέλειψε όμως μία βασική παράμετρο: ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ, κ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

«Οι πολίτες αναρωτιούνται πως, αφού δεν ήσασταν έτοιμοι για το δώσατε», συνέχισε ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να αποφύγει την αναφορά στην μαζική, πλέον, ανησυχία των πολιτών.

«Αυτά είναι αστειότητες. Είναι δυνατόν να ξέραμε από πριν για μία θεραπεία ενός χρόνου. Τον Μάιο του 2020 αρχίσαν να γίνονται δοκιμές για τα εμβόλια», τόνισε γελώντας ο «ειδικός».

Και τότε γιατί δεν χρησιμοποίησαν μονοκλωνικά αντισώματα, όπως τόσοι επιστήμονες πρότειναν μέχρι να είναι σίγουροι για το εμβόλιο (ΕΔΩ).

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως «τα οφέλη από την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca είναι πολλαπλάσια από τους κινδύνους», ενώ για να πείσει πως ότι «δεν μπορούμε να στερήσουμε την επιλογή σε κάποιον που θέλει να εμβολιαστεί»

Δείτε από το 4.32:

 

Πηγή

(Visited 696 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το