Ακαταδίωκτη ανθρωποθυσία από την κρατική “επιτροπή ειδικών”...

Ακαταδίωκτη ανθρωποθυσία από την κρατική “επιτροπή ειδικών”...

30 Ιουλίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:650
Μοίρασέ το

 

…και βο(υ)λευτική ασυλία…αύριο.

Και το 100% να εμβολιαστεί, ανοσία με τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν θα υπάρξει.

Αν δεν τα παίρνετε, αλλάξτε πλευρό.

 

 

 

 

“Αν δεν τα παίρνετε…”

ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.

Ότι προφτάσουν όμως εδώ στην γήινη πανάθλια ζωή τους, γιατί στην αιώνια κόλαση, ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΤΕ…

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ… ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΟ.

 

Βασίλης Μαυρέλος

1. Ακαταδίωκτη ανθρωποθυσία από την κρατική “επιτροπή ειδικών” σήμερα και βο(υ)λευτική ασυλία…αύριο.

Και το 100% να εμβολιαστεί, ανοσία με τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν θα υπάρξει. Αν δεν τα παίρνετε, αλλάξτε πλευρό.

2. Τα σημερινά εμβόλια για την νόσο covid-19 δεν δημιουργούν φραγμό μετάδοσης, έχουν ένα βαθμό προστασίας -κατά περίπτωση- ατομικά και στοχευμένα. Μέρα με την μέρα καταρρίπτεται σαν χάρτινος πύργος το κρατικό, κυβερνητικό – και όχι μόνο- αφήγημα του μαζικού (καθολικού) και υποχρεωτικού εμβολιασμού. Εδώ μία συνέντευξη που λύνει απλά και κατανοητά απορίες, που μπορεί να έχουν οι περισσότεροι. «Τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την νόσηση και δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού, γιατί έτσι έχουν κατασκευαστεί» Δ. Κούβελας. Μην μένετε στον τίτλο. Αξίζει να την δείτε: εδώ

3. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισραήλ, η προστασία από τη λοίμωξη πέφτει σημαντικά μετά από μερικούς μήνες, και είναι μόλις 16% σε όσους εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο: εδώ

Συνολικές αντιδράσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση από εμβόλια για την Covid-19
ως τις 22/5/2021:
-12.184 θάνατοι,
-1.196.190 παρενέργειες,
– 604,744 πολύ σοβαρές.
– και ως 28/7/2021
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ : 18.928 θάνατοι
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 1.823.219 (ΣΟΒΑΡΕΣ: 50%)
– ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ : 11.405 θάνατοι
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 491.218 (ΣΟΒΑΡΕΣ: 48.385)
(Aπό το ενημερωτικό φυλλάδιο της Pfizer στην ιστοσελίδα του FDA :
Α)There is no FDA approved vaccine against Covid-19.
Β) It’s your own choice to get the vaccine.
Γ) Serious and YET UNREPORTED side effect may occur.”)
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό καταγεγραμμένων θανάτων και παρενεργειών.

Η φαρμακοεπαγρύπνιση τί κάνει;

4. Ομάδα περισσότερων 1.000 δικηγόρων και 10.000 εμπειρογνωμόνων ιατρικής με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fullmich έχουν ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες ενάντια στο CDC, του ΠΟΥ, και την ομάδα του Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Παρά την κατακραυγή περισσότερων από 85.000 γιατρών, ιολόγων, καθηγητών πανεπιστημίου, επιδημιολόγων προωθούνται περισσότερες προσπάθειες αλλαγής νόμων για να επιβληθεί η συμμόρφωση των ανθρώπων στους εμβολιασμούς για την Covid-19. Υποχρεωτικοί και αναγκαστικοί εμβολιασμοί, ενώ προγραμματίζονται «αναμνηστικές» πειραματικές λήψεις κάθε 6 μήνες αγνοώντας την υπέρμετρη αύξηση θανάτων και σοβαρών παρενεργειών που προκαλούνται: εδώ
5. * Μαζί με τις ευχές για περαστικά, να στείλουμε και τα συλλυπητήριά μας σε όσους εμμονικά συνεχίζουν να ψεύδονται, ότι θα εξαφανιστεί ο ιός. Το σλόγκαν “ο κορωνοϊός χτυπά πλέον μόνο τους ανεμβολίαστους” το αφήνω ασχολίαστο. Δεν αμφισβητούμε την επιστήμη των συνθημάτων.Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, κι η ιστορία γράφεται καθημερινά, για όλους: εδώ

6. * Όλη η οικογένειά μου έχει εμβολιασθεί (σ.σ για την covid-19.) Ο μοναδικός που δεν έχει κάνει το (σ.σ το εν λόγω από εδώ και στο εξής) εμβόλιο είμαι εγώ (ακούγεται κάπως εγωιστικό). Οι γονείς μου γιατί φοβόντουσαν τον ιό (λογικά λόγω ηλικίας) και ο αδερφός μου γιατί φοβήθηκε, ότι θα ‘χει προβλήματα στην δουλειά του. Οι μισοί φίλοι μου είναι επίσης εμβολιασμένοι, ενώ οι άλλοι μισοί ανεμβολίαστοι.

Ο καθένας για τους λόγους του.

Υπάρχουν οικογένειες, που ο άντρας είναι εμβολιασμένος και η γυναίκα όχι.

Και το αντίστροφο.

Αν και προσωπικά πιστεύω, ότι τα εμβόλια δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για τον μαζικό (σ.σ καθολικό) εμβολιασμό του κόσμου, πλέον το θέμα δεν είναι, ποιος έχει κάνει το εμβόλιο και ποιος όχι.

Ούτε γιατί το έκανε ή δεν το έκανε.

Όλοι μας βάλαμε κάτω τα δεδομένα και πήραμε τις αποφάσεις μας.

Το θέμα είναι η συναίνεσή μας ή όχι στον εξαναγκασμό αυτών, που δεν έχουν εμβολιασθεί να το κάνουν.

Για μας που έχουμε επιφυλάξεις για τα συγκεκριμένα εμβόλια όμως, οι εμβολιασμένοι δεν είναι εχθροί μας και δεν πρέπει να είναι.

Αντίθετα σ’ αυτήν την μάχη που δίνουμε, είναι εν δύναμει σύμμαχοι.

Με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν προσπαθούν, να μας επιβάλουν και αυτοί την επιλογή τους.

Το όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όχι στους υγειονομικούς διαχωρισμούς, είναι το πλαίσιο, γύρω από το οποίο μπορεί να συγκροτηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα αντίστασης στις φασίζουσες πολιτικές της κυβέρνησης.

Με δεδομένο πλέον ότι τα εμβόλια δεν παράγουν ανοσία, είναι σαφές ότι η επιλογή, εμβολιάζομαι – δεν εμβολιάζομαι αφορά τον κάθενα μας προσωπικά.

Άλλοι φοβούνται περισσότερο τον ιό. Άλλοι τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων.

Δεν συντρέχει όμως κανένας λόγος, να στρέφεται ο ένας απέναντι στον άλλον, όσο και να προσπαθούν, να μας πείσουν γι’ αυτό καθημερινά οι “ειδικοί” στα δελτία ειδήσεων.

Το να μην εφαρμοσθούν όμως υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, το να μην χάσει την δουλειά του ο διπλανός, το να μην κλείσει το μαγαζί της γειτονιάς, μας αφορά όλους: εδώ

 

 

Πηγή

Προβολές : 650


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα