Αποκαθηλώνοντας την χολεριασμένη “δικαιοσύνη”

Αποκαθηλώνοντας την χολεριασμένη “δικαιοσύνη”

27 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Αποκαθηλώνοντας την χολεριασμένη “δικαιοσύνη”

 

ΑΔΙΚΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ

 

Αποκαθηλώνοντας την χολεριασμένη “δικαιοσύνη”

Κάποιοι τα έγραφαν χρόνια πριν…

Έσπειραν ανέμους και οι θύελλες που θα θερίσουν  δεν θα περιλαμβάνει μόνον αυτούς, αλλά και όλη τους την οικογένεια.

Θα έρθει η ώρα συμπαντική ή ανθρώπινη που θα παίρνει κεφάλια.

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 

  — Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι σεβαστοί δικαστές, όταν εκείνες τις αποφράδες μέρες αποφαίνονταν πως η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, και μέσω αυτής η αναγνώριση υπερεξουσιών στην κατοχική διοίκηση, συνιστά πράξη συνταγματική…

 

   — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

   — Αυτό είπατε κύριοι… και αυτό τίμημα της δικής σας απόφασης το πληρώνει πανάκριβα και με χιλιάδες νεκρούς η Ελληνική κοινωνία. Δε θα επιλέξουμε εμείς αν αυτοί οι δικαστές είναι αφελείς ή υπήρξαν αμελέτητοι την κρίσιμη ώρα των αποφάσεων. Είναι όμως εκ των πραγμάτων επικίνδυνοι οι άνθρωποι που με τις αποφάσεις τους νομιμοποιούν καθεστώς επικυρίαρχου, σε μια ουσιαστικά καταργημένη χώρα.

   — Αυτοί οι δικαστές επέλεξαν να εναποθέοσυν την αξιοπρέπειά τους σε τριτοκλασάτες αποφάσεις, ενώ προηγουμένως φρόντισαν να νομιμοποιήσουν την ασυδοσία του επικυρίαρχου. Όμως κανείς δεν πρόκειται να σας σεβαστεί κύριοι, όταν του δώσατε μόνοι σας το δικαίωμα να σας καθυποτάξει και να ασελγεί πάνω στο θεσμό, μετατρέποντάς τον σε χρήσιμο κατοχικό εργαλείο.

   — Όφειλαν αυτοί οι δικαστές να γνωρίζουν, πως όταν παραδίδεις την εθνική αξιοπρέπεια προφασιζόμενος πως το κάνεις για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον!!!, αργά ή γρήγορα θα έρθει και η ώρα της προσωπικής σου ταπείνωσης. Αυτό ακριβώς κάνουν τώρα, και τα συγκυβερνώντα ανδρείκελα, αλλά και οι πάτρωνες στους οποίους λογοδοτούν.


— Αυτό που κάνουν όλοι τούτοι κύριοι δικαστές, είναι να σας θυμίζουν με τον πλέον προσβλητικό για το θεσμό τρόπο, τί ακριβώς θεωρήσατε ως συνταγματικό με προηγούμενες αποφάσεις σας. 

  • Το δικαίωμά τους να είναι πάνω απ όλα και πάνω από όλους νομιμοποιήσατε…
  • Το δικαίωμά τους να περιφρονούν τις αποφάσεις σας νομιμοποιήσατε…
   • Το δικαίωμά τους να κάνουν ότι γουστάρουν νομιμοποιήσατε…

  — Ε, αυτό το δικαίωμα που τους αναγνωρίσατε λοιπόν, αυτό ασκούν και αυτήν την ώρα που η επαναπρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται στον αέρα αφού το δημόσιο επιχειρεί να ακυρώσει την δικαστική απόφαση που διατάσσει την άμεση επιστροφή τους στις δουλειές τους…

Και το ΔΝΤ στην έκθεση του χαρακτηρίζει κίνδυνο για την εφαρμογή του μνημονίου τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με μια σκληρή ανακοίνωση  παίρνει θέση και μιλά για «κοινωνικό εκβιασμό».

— Οι διοικητικοί δικαστές, μάλιστα, καλούν την εκτελεστική εξουσία να «σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές».

   — Αλήθεια εσείς σεβαστήκατε τον εαυτό σας κύριοι δικαστές, όταν αποφανθήκατε πως είναι συνταγματικό να εκχωρείται στην κατοχική διοίκηση η εθνική κυριαρχία της χώρας??? Ανέμους; σπείρατε κύριοι δικαστές, θύελλες θερίζετε τώρα πια που σας έχουν βάλει στο χέρι.

Στην ανακοίνωση τους οι διοικητικοί δικαστές εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για «τη σταθερή άρνηση της Εκτελεστικής Εξουσίας να συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις που παρεκκλίνουν από την πολιτική της». Και προχωρούν ένα ακόμη βήμα στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες υπογραμμίζοντας.

   — Λένε στην ανακοίνωσή τους: «Στο ίδιο κλίμα, οι διοικητικοί δικαστές αποδοκιμάζουμε τον κοινωνικό εκβιασμό που επιχειρείται δια μέσω των ευρείας δημοσιότητας πρόσφατων διαρροών του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες σε περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν αντισυνταγματικές περικοπές αποδοχών επαγγελματικών ομάδων ή περικοπές συντάξεων, τότε το προκύπτον δημοσιονομικό κόστος θα καλύπτεται με νέα μέτρα που θα θίγουν τις ίδιες επαγγελματικές ομάδες στις οποίες αφορούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις» …. …. ….

 

12 Ιουνίου 2014

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα