Αποκαλύψεις που ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: Σπύρος Παγιάτης: Δεν οφείλεται στους Έλληνες για την μη αποπληρωμή των δανείων τους... Η Τραπεζική μαφία θέλει να πάρει την Ιδιωτική περιουσία (βίντεο)

Αποκαλύψεις που ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: Σπύρος Παγιάτης: Δεν οφείλεται στους Έλληνες για την μη αποπληρωμή των δανείων τους... Η Τραπεζική μαφία θέλει να πάρει την Ιδιωτική περιουσία (βίντεο)

4 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:600
Μοίρασέ το

Ακούστε πως πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα αυτά που αποτελούν βρόγχο για τους Ελληνες δανειολήπτες…

Ο Σπύρος Παγιάτης, είναι Ο ΜΟΝΟΣ που στέκεται δίπλα στους δανειολήπτες, ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

Ακούστε και τον ρόλο πολλών δικηγόρων στην διαδικασία των πλειστηριασμών, αλλά και την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στην ΕΡΤ open μίλησε προ ημερών ο Κερκυραίος Σπύρος Παγιάτης για τα κόλπα που εφαρμόζουν οι Τράπεζες σε δάνεια και μετέπειτα σε πλειστηριασμούς.

Ακούστε πως πρέπει να αντιμετωπίζονται όλα αυτά που αποτελούν βρόγχο για τους Ελληνες δανειολήπτες..

Δεν φταίνε οι Ελληνες δανειολήπτες που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους.

Η Τραπεζική Μαφία θέλει να πάρει την Ιδιωτική περιουσία..

Με τα στοιχεία που διαθέτουμε μπορεί ο καθένας Νομικά εναντίον των Τραπεζών για τη ζημία που έχει προκληθεί από τις ίδιες τις Τράπεζες και τις Κυβερνητικές επιλογές..

Αυτοί οδήγησαν εσκεμμένα σε αυτή την κατάσταση..

Ακούστε ολόκληρη την παρέμβαση στην ΕΡΤ OPEN στην εκπομπή του Δημοσιογράφου κ. Κανελάκη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 600


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα