Αυτή είναι μια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. Τι δείχνει η πρώτη μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένο ασθενή

Αυτή είναι μια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. Τι δείχνει η πρώτη μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένο ασθενή

17 Ιουνίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Αυτή είναι μια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. Τι δείχνει η πρώτη μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένο ασθενή

Συνοπτικά, αυτή η μελέτη, η οποία πρέπει να επιβεβαιωθεί από άλλους, προτείνει και δίνει τεκμήριο ότι:

1) το εμβόλιο RNA δεν προστατεύει

2) το εμβόλιο επιταχύνει ή έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει την εξάπλωση του ιού στο σώμα …

Αυτή είναι μια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. Τι δείχνει η πρώτη μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένο ασθενή

 

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ – ΛΙΝΟΥ – ΠΑΓΩΝΗ – ΣΥΨΑ και λοιπών ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;

Τον έτερο ψυχοπαθή Βασιλακόπουλο, δεν θα τον ρωτήσω… γιατί για να μου απαντήσει θα πρέπει να χαπακωθεί.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

H 1η μελέτη επί αυτοψίας νεκρού εμβολιασμένου κατά του covid αποκάλυψε ότι το ιικό RNA βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος του ασθενούς, πράγμα που σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι είτε αναποτελεσματικό είτε ο κορωναϊός εξαπλώνεται πιο γρήγορα σε εμβολιασμένα άτομα.

Η επιστημονική έκθεση από τη Γερμανία που δημοσιεύθηκε από το International Journal of Infectious Diseases τον Ιούνιο εξέτασε την αυτοψία ενός 86χρονου άνδρα που είχε λάβει μία μόνο δόση του εμβολίου SARS-CoV-2 αλλά πέθανε 4 εβδομάδες αργότερα αφού μολύνθηκε με τον ιό από έναν άλλον ασθενή σε νοσοκομείο.

Eίχε υποβληθεί σε τεστ που αποδείχθηκε αρνητικό 18 μέρες πιο αργά κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο αλλά 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του αποκαλύφθηκε ότι το ιικό RNA ήταν παρόν σχεδόν σε όλα τα όργανά του σώματός του.

Το εμβόλιο προκάλεσε μια ανοσοποιητική αντίδραση δεν εμπόδισε τον ιό να εισχωρήσει σε όλα τα όργανα του σώματός του. Το ιικό RNA ανιχνεύθηκε σχεδόν σε όλα τα όργανα του σώματός του κάτι που σημαίνει ότι επίσης και οι πρωτείνες Spike.

Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη έκθεση αυτοψίας, ο εμβολιασμένος άνδρας ήταν 86 ετών και υποβλήθηκε σε τεστ για COVID-19 που αποδείχθηκε αρνητικό όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρά γαστρεντερικά προβλήματα και δυσκολίες στην αναπνοή.

Αυτό περιγράφει η έκθεση:

Αναφέρεται η περίπτωση ενός 86χρονου άνδρα τροφίμου σε Οίκο Ευγηρίας που έλαβε το εμβόλιο κατά SARS-CoV-2.

Το ιατρικό ιστορικό του περιελάμβανε συστηματική υπέρταση, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, άνοια και καρκίνωμα του προστάτη.

Στις 9 Ιανουαρίου 2021, ο άνδρας έλαβε το εμβόλιο mRNA με νουκλεοζίτη BNT162b2 ως νανοσωματίδια λιπιδίων σε δόση 30 μg.

Εκείνη την ημέρα και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δεν έδειξε κλινικά συμπτώματα (Πίνακας 1).

Την 18η ημέρα εισήχθη στο νοσοκομείο με επιδείνωση της διάρροιας.

Καθώς δεν έδειξε κλινικά συμπτώματα COVID-19, δεν υπήρξε απομόνωση του σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκάλυψαν υποχρωμική αναιμία και αυξημένα επίπεδα κρεατινίνης στον ορό.

Το τεστ αντιγόνου και η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) για SARS-CoV-2 ήταν αρνητικά.

Η έκθεση αυτοψίας ανέφερε ότι οι εξετάσεις δεν έδειξαν «καμία μορφολογική αλλαγή που σχετίζεται με το COVID» στα όργανα του.

«Μορφολογική» σημαίνει δομική.

Η μόλυνση με COVID είναι πλέον γνωστό ότι προκαλεί πολύ συγκεκριμένες δομικές αλλαγές στα μέρη που μολύνει.

Αυτές οι αλλαγές δεν παρατηρήθηκαν στον εμβολιασμένο άνδρα πριν από το θάνατό του.

Ο πλέον νεκρός εμβολιασμένος άνδρας βρισκόταν σε ένα δωμάτιο όπου ένας άλλος ασθενής που ήταν τελικά θετικός σε COVID και η έκθεση αναφέρει ότι θεωρεί ότι ο νεκρός εμβολιασμένος άνδρας μολύνθηκε από COVID μετά την εισαγωγή του, από τον άλλο ασθενή στο ίδιο δωμάτιο.

Το χειρότερο είναι ότι όταν ο εμβολιασμένος άνδρας μολύνθηκε πραγματικά με COVID, αυτό εξαπλώθηκε στο σώμα του τόσο γρήγορα που προφανώς δεν είχε καμία πιθανότητα.

Το ιικό RNA βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος του.

Πέθανε 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του. Με μεταθανάτια μοριακή χαρτογράφηση, βρέθηκε ιικό RNA σε σχεδόν όλα τα όργανα του που εξετάστηκαν.

Ωστόσο, δεν παρατηρήθηκε κανένα μορφολογικό χαρακτηριστικό του COVID-19.

Θα μπορούσε να προκληθεί ανοσογονικότητα, ενώ δεν έχει αποδειχθεί αποστειρωμένη ανοσία.
Συνοπτικά, αυτή η μελέτη, η οποία πρέπει να επιβεβαιωθεί από άλλους, προτείνει και δίνει τεκμήριο ότι:

1) το εμβόλιο RNA δεν προστατεύει

2) το εμβόλιο επιταχύνει ή έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει την εξάπλωση του ιού στο σώμα …

Το εμβόλιο, ενώ πυροδότησε μια ανοσολογική απόκριση, δεν εμπόδισε τον ιό να εισέλθει σε όλα τα όργανα του σώματος.

Υπάρχουν αντισώματα (όπως αυτά που υποτίθεται ότι δημιουργεί το “εμβόλιο”), αλλά είναι άσχετα επειδή, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη, γνωρίζουμε τώρα ότι είναι η πρωτεΐνη ακίδα S1 που προκαλεί τη βλάβη.

Το eveilhomme αναφέρει ότι μίλησε με έναν ειδικό για τις μολυσματικές ασθένειες σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϋ σήμερα το πρωί. ”Του στείλαμε τα αποτελέσματα της αυτοψίας και ζητήσαμε τη γνώμη του.

Όταν μας κάλεσε πίσω αργότερα, σαφώς κλονίστηκε.

Μας είπε, “Δεν μπορείτε να με αναφέρετε με όνομα, θα απολυθώ από το νοσοκομείο εάν το κάνετε.” Συμφωνήσαμε να αποκρύψουμε την ταυτότητά του.”

Τότε μας είπε:

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μόνο μια μειονότητα ανθρώπων εμφανίζει παρενέργειες από το εμβόλιο.

Σύμφωνα με αυτή τη νέα έρευνα, αυτό σημαίνει ότι όλοι – τελικά – θα έχουν παρενέργειες, καθώς αυτές οι πρωτεΐνες Spike θα συνδέονται με τους υποδοχείς ACE2 σε όλο το σώμα.

Αυτό το mRNA έπρεπε να παραμείνει στο σημείο της ένεσης, αλλά δεν το κάνει.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες Spike που δημιουργούνται από το mRNA θα βρεθούν επίσης σε όλα τα όργανα και τώρα γνωρίζουμε ότι οι πρωτεΐνες Spike προκαλούν τη βλάβη.


Ακόμη χειρότερα, η παρουσία ιικού RNA σε όλα τα όργανα, παρά το εμβόλιο, δείχνει:

1) Είτε το εμβόλιο δεν λειτουργεί καθόλου.

2) Είτε ο ιός επωφελείται από την ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE), που σημαίνει ότι εξαπλώνεται ταχύτερα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Αυτή είναι μια παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. “

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,208


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα