ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι νεο-οθωμανοί μετέτρεψαν την Αγια Σοφιά σε τζαμί αλλά ο ελληνισμός όπου για 2 μήνες δεν ακούστηκε καμπάνα σφυρίζει αδιάφορα .. όχι κλέφτικα…

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι νεο-οθωμανοί μετέτρεψαν την Αγια Σοφιά σε τζαμί αλλά ο ελληνισμός όπου για 2 μήνες δεν ακούστηκε καμπάνα σφυρίζει αδιάφορα .. όχι κλέφτικα…

30 Μαΐου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:358
Μοίρασέ το

 

Χρειάζεται ΜΙΑ ΠΑΛΑΪΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ..και πρώτα από την Παιδεία….επανίδρυση του κράτους, επανεκκίνηση παιδείας, εκκλησίας….

 

Αυτό το… Υπουργείο Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ και Α-ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, τσίπα έχει επάνω του;

Η κυρία Μπίλντεμπεργκ, δεν αισχύνεται;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Λάθος μου το ερώτημα…

Η κυρία Μπίλντεμπεργκ, ξέρει να κλείνει εκκλησίες για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, απαγορεύει τα μεγάφωνα γιατί προκαλούν … κορονοϊό…

Η κυρία Μπίλντεμπεργκ – Ροκφέλλερ, ξέρει να ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΡΗΣΚΕΥΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ.

Ξέρει μόνον να παραπέμπει την Καλλιόπη Σουφλή στα δικαστήρια, επειδή αποκαλύπτει αλήθειες στο ιστολόγιό της…;

Δεν ντρέπομαι για λογαριασμό της… αυτές τις εντολές έχει από την ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και την ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ;;;

ΑΝΑΞΙΟΙ να αναφερθώ σε Βαρθολομαίο, Ιερώνυμο και δεσποτάδες…

ΝΤΡΟΠΗ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ… ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Η ενέργεια αυτή προσβάλλει τη διεθνή κοινότητα…” δήλωσε το ΥΠΕΞ Ελλάδας επιχειρώντας να διεθνοποιήσει το θέμα και καλώς, αναφορικά με την προσευχή από ιμάμη που έγινε χθες εντός της Αγιά Σοφιάς.

Η Τουρκία του Recep Tayyip Erdogan γιόρτασε την 29 Μαΐου την 567η επέτειο της Άλωσης της Πόλης από Οθωμανούς το 1453.

Για τη μαύρη επέτειο της πτώσης της Κων/πολης ένας ιμάμης διάβασε μέσα στην Αγιά Σοφιά την sourate (κεφ) 48 του Κορανίου, το Al-Fath, «την εκθαμβωτική νίκη» που όμως είναι ανακηρυγμένο Μουσείο από το 1934.

Ο Erdogan έτσι ήθελε να μην κρύψει το όνειρό του να παραδώσει στη μουσουλμανική θρησκεία το θαύμα των θαυμάτων την Αγιά Σοφιά, το σύμβολο της μεγαλουργίας της χριστιανοσύνης του πολιτισμού.

Το Μάρτη του 2019, στην εκλογική του καμπάνια ο Recep Tayyip Erdogan είχε υποσχεθεί να ξανακάνει « τζαμί την Αγιά Σοφιά ».

Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης και όχι εθνικής ασφάλειας η εκχριστιανοποίηση του προγράμματος Σπουδών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης…

Αντ΄αυτού ως καλή αποικία αερικανοκρατούμενη η Αγγλική γλώσσα εισάγεται ως και στο .. νηπιαγωγείο..…

Σε λίγο η αγγλική γλώσσα του αποικιοκράτη θα γίνει πρώτη ή δεύτερη επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους-αποικία στα πρότυπα των αφρικανικών χωρών, αφρικανοποίηση της εκπαίδευσης.

Ο αφελληνισμός της εκπαίδευσης συνεχίζεται όπως και η αποχριστιανοποίηση της .. δεν υπάρχουν περιθώρια άλλης ολιγωρίας .. η ιστορία δεν περιμένει ….. η αλλοτρίωση και η υποταγή ενός λαού έχει όρια ..

Η αποχριστιανοποίηση που επιχειρήθηκε στη δημόσια σφαίρα με αφορμή την καραντίνα για 150 ήταν επίσης ενδεικτική.

Δεν έχει νόημα να φυλάς τα σύνορα στον Έβρο όταν έχεις αφήσει τους Μήδους να διαβούν τα πνευματικά σύνορα στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό την ώρα που ο ιστορικός και σύγχρονος αντίπαλος σου εξοπλίζεται πρωτίστως πνευματικά και πολιτισμικά για να σ΄αφανίσει..…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ χειρίστου είδους…

ΤΟΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΌΣΜΟΣ, Ο ΤΥΠΟΣ, Ο ΠΟΜΠΕΟ,Ο ΠΑΙΑΤ για το σχίσμα με Ρωσία, για το Ο,ΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ για το σφράγισμα ναών ακύρωση Ανάστασης ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ …

Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…και τελευταίο τον Ελπιδοφόρο τον ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟ

Δεν είναι δυνατόν εσύ που απαγόρευσες σε όλη την επικράτεια να ηχήσει η παραμικρή καμπάνα του Ευαγγελισμού, στους Χαιρετισμούς, στον Επιτάφιο στην Ανάσταση και για 2 μήνες να εγκαλείς την Τουρκία για Αγιά Σοφιά...

Έχετε απωλέσει την αξιοπιστία σας εντός κι εκτός……

Η Τουρκία με τους ανθρώπους της με τα μάτια της εντός Ελλάδας σφυγμομετρεί βλέπει την άτακτη υποχώρηση του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων, την ψευδο-εκδυτικοποίηση τους, την απώλεια ταυτότητας, το ξέκομμα από τις ρίζες ,τον ραγιαδισμό στις ξένες δυνάμεις και καιροφυλακτεί…

Ένα αποχριστιανοποιημένο έθνος δεν έχει πνευματικά δικαιώματα στην Αγία Σοφία.….

Γιατί η Αγιά Σοφιά δεν είναι μουσείο, αρχαιότητα, είναι ο ναός των ναών μιας ζωντανής θρησκείας.

Το ξέρουν οι δυτικοί κηδεμόνες του γι αυτό τ΄απαρφάνισαν από την αυθεντική πολιτισμικότητά του και πνευματική του ζωή…..

Ο εθνικός μαρασμός σε πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο οφείλεται στην απώλεια της αλήθειας μας, της αυθεντικότητας που την είπαν γραφικότητα και την διέγραψαν ….

Τα ξένα άνευρα υποκατάστατα δεν μπορούν ν΄αναπληρώσουν την ψυχή του λαού, όσο τ΄ανδρείκελα και τα ανδροειδή δεν μπορούν ν΄αντικαταστήσουν τον άνθρωπο….

Χωρίς γλώσσα και θρησκεία παύεις να υφίστασαι ως έθνος … είσαι καταδικασμένος να προσαρτηθείς σε μια εποχή που τα σύνορα αλλάζουν στην περιοχή….

Χρειάζεται μια γλωσσική αφύπνιση του γένους και εκχριστιανισμός της δημόσιας σφαίρας και πρωτίστως της εκπαίδευσης εκ βάθρων (αλλά η ΕΕ και ο Π.Ο.Υ. άλλες διαταγές δίνουν, την αναζήτηση σεξουαλικής ταυτότητας κι αναμόχλευση αυτής από το νηπιαγωγείο, ο φαλλός γίνεται και πάλι το σύμβολο μιας λάθρας πνευματικότητας, να βαράνε μαλακία από παιδάκια ή όπως έγραψε ο Σ Καργάκος” κράτησαν τη μ……… , κι έδιωξαν τη φιλοκαλία’‘ και αυτό το λέτε εκπαίδευση, ο απόλυτος εκφυλισμός του όρου )..

Απωλέσαμε την εθνική ταυτότητα και παθιαστήκαμε με την σεξουαλική ταυτότητα…..

Αυτά τα προγράμματα για νηπιαγωγείο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σχετίζονται με την επιλογή φύλου, και ότι το φύλο δεν είναι γεννετικός προκαθορισμός αλλά πολιτισμική επιλογή… Μπουρδέλα ……ως και τα νηπιαγωγεία θα γίνουν…..

Υπάρχουν γονείς θα υπερασπιστούν τα νήπια από τον Ηρώδη του συστήματος που τα πάει για μετάλλαξη γενετική… αλλαγή φύλου κλπ;;;

Η γλώσσα από φορέας πολιτισμού γίνεται εργαλείο υποταγής..ποια η ελληνική που είναι η μητρική όλων των επικρατέστερων γλωσσών.…

 

Χρειάζεται μια νέα πνευματικότητα στην Εκκλησία μια αναζήτηση της χαμένης ή καταπιεσμένης της πνευματικότητας όπου αυτή διασώζεται καθώς αποδείχθηκε αθωράκιστη σε θεσμικό επίπεδο στις σύγχρονες προκλήσεις….

Μια αυτοκάθαρση…….Γλώσσα, παιδεία, εκκλησία το τρίπτυχο της επανίδρυσης του νεοελληνικού κράτους ή προοδευτικά θ΄αφανιστεί,αφομοιωθεί από αντίρροπες δυνάμεις.. χωρίς πνευματικές αντιστάσεις κανένα αμυντικό σχέδιο αναχαίτισης δεν θα στεφθεί μ΄επιτυχία.

Χρειάζεται ΜΙΑ ΠΑΛΑΪΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ..και πρώτα από την Παιδεία….επανίδρυση του κράτους, επανεκκίνηση παιδείας, εκκλησίας….

Στο τεχνοκρατικό πνεύμα που επικράτησε στην εκπαίδευση ο ελληνισμός εξανεμίζεται γιατί είναι ο στυλοβάτης πρωτίστως των ανθρωπιστικών σπουδών..

Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να απαρνιέται τον πολιτισμό των πολιτισμών τα κλασικά γράμματα και τις τέχνες τη Φιλοσοφία τις Πολιτικές επιστήμες από την αρχαιότητα ως τη σύγχρονη έκφανσή τους μέσα στα σχολειά της..

Αυτά δεν είναι ελληνικά σχολειά. Είναι σχολειά της αποικιοκρατίας.…. Είναι σχολεία καθυπόταξης του ελληνικού λαού και των επερχόμενων γενεών..

Το πρόβλημα της εκπαίδευσης είναι το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα…

ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ στη χώρα του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη,του Δημόκριτου, των Ιώνων Φυσικών..

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ….

Οι νεο-οθωμανοί μετέτρεψαν την #ΑγιαΣοφια σε τζαμί αλλά ο ελληνισμός όπου για 2 μήνες δεν ακούστηκε καμπάνα σφυρίζει αδιάφορα .. όχι κλέφτικα…..

 

Πηγή

Προβολές : 358


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα