Για να τελειώνει το παραμύθι του δολοφονικου ιού. Κατέστρεψαν τη χώρα.

Για να τελειώνει το παραμύθι του δολοφονικου ιού. Κατέστρεψαν τη χώρα.

30 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:649
Μοίρασέ το

Κατέστρεψαν τη χώρα, τις ελευθερίες, το Σύνταγμα, την οικογένεια και τα χείριστα έπονται, για ένα ιό που έχει μια θνητότητα (CFR) πάνω από 6 φορές ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σε σχεση με την εποχική γρίπη και έχουμε ακόμα ιατρούς να διαλαλούν πόσο μεταδοτικός, τρομερός και δολοφονικός είναι ο κορωνοιος (κάνοντας ακόμα και φωτομονταζ σε ακτινογραφίες πνευμόνων) και ότι δεν έχουμε φάρμακα και θεραπεία και εμβόλια κλπ.

 
Ακολουθεί, επεξήγηση της πλασματικής εικόνας που δίνεται από πολλούς γιατρούς για τη θνητότητα του κορονοιου.
 
Για να τελειώνει το παραμύθι του δολοφονικου ιού.
 
Από σελίδα ΕΟΔΥ σήμερα.
CFR Κορονοιου = (θανατοι ανά αριθμός ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΈΝΩΝ κρουσμάτων * 100)
CFR Κορονοιου = (366 / 16627) * 100 = 2,2%
Οκ, μέχρι εδώ!!!!!!!
 
Από την ετήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για τη γρίπη 2018/2019
Copy-Paste από την έκθεση του ΕΟΔΥ
“154 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη”
“Τα 1.101 (29,2%) εξ αυτών ήταν ΘΕΤΙΚΑ για ιούς γρίπης”
CFR Γρίπης = (θανατοι ανά αριθμός ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ κρουσμάτων * 100)
CFR Γρίπης = (154 / 1101) * 100 = 13,987%
 
Χρησιμοποιώντας ακριβώς τον ίδιο μαθηματικό τύπο, θάνατοι / επιβεβαιωμένα κρούσματα * 100
 
Έχουμε μια θνητότητα (CFR) 13,987% για τους ιούς της γρίπης
 
Ενώ για τον κορονοιο έχουμε μια θνητότητα (CFR) μόνο 2,2%
 
ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ λαμβάνοντας υπόψη τα εργαστηριακά ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ και για τον κορονοιο και για τη γρίπη
η γρίπη έχει μια θνητότητα (CFR) 636% ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από τον φοβερό κορονοιο.
 
Άρα κατέστρεψαν τη χώρα, τις ελευθερίες, το Σύνταγμα, την οικογένεια και τα χείριστα έπονται, για ένα ιό που έχει μια θνητότητα (CFR) πάνω από 6 φορές ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σε σχεση με την εποχική γρίπη και έχουμε ακόμα ιατρούς να διαλαλούν πόσο μεταδοτικός, τρομερός και δολοφονικός είναι ο κορωνοιος (κάνοντας ακόμα και φωτομονταζ σε ακτινογραφίες πνευμόνων) και ότι δεν έχουμε φάρμακα και θεραπεία και εμβόλια κλπ.
 
Και λέω εγώ ο αδαής, καλύτερα που ΔΕΝ έχουμε γιατί για τη γρίπη που υποτίθεται έχουμε, οι θάνατοι είναι ΕΞΑΠΛΑΣΙΟΙ.
 
Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε και τώρα το δούλεμα, λυπάμαι δε θα το καταλάβετε ποτέ και θα συνεχίσετε να είστε τα θύματα στα βρώμικα παιχνίδια διεστραμμένων.
 
Υ.Γ.
Αυτό που σας λένε ότι η γρίπη έχει θνητότητα πέριξ του 0,1% δεν είναι το
CFR (Case Fatality Rate) αλλά το IFR (Infection Fatality Rate)
 
Και αυτό ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ (Ή πολλοί γιατροί και λόγω άγνοιας) το συγκρίνουν με το CFR και κάποιες φορές μπερδεύουν και τη θνησιμότητα που είναι θάνατοι / στο σύνολο του πληθυσμού *100.
 
((Το IFR υπολογίζεται εκτιμώντας τον συνολικό αριθμό μολύνσεων στο πληθυσμό με βάση κυρίως τις επίσκεψεις στα ιατρεία με “κάτι σα τη γρίππη”))
 
Και φυσικά μη ξεχνάτε τα στατιστικά τερτίπια με τον όρο “γριπώδης συνδρομή (Influenza-Like Illness – ILI), δηλαδή οι κλινικές εκδηλώσεις που είναι συμβατές με γρίπη” που χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν για εκφοβισμό, για να προωθούν τα υπέροχα “προϊόντα πρόληψης”
 
 
“Με τη χρήση στατιστικής μεθοδολογίας μπορεί να εκτιμηθεί η «αποδιδόμενη στη γρίπη θνησιμότητα» (influenza-attributable mortality) στον ελληνικό πληθυσμό, δηλαδή ο αριθμός των θανάτων που αναμένεται ότι δεν θα συνέβαιναν στην υποθετική περίπτωση που η δραστηριότητα της γρίπης παρέμενε μηδενική όλο τον χρόνο.
 
Η εκτίμηση αυτή γίνεται με ειδικά μοντέλα (μη γραμμικά μοντέλα κατανεμημένης υστέρησης) που συσχετίζουν τη δραστηριότητα της γρίπης (ανά τύπο και υπότυπο) με την αδρή θνησιμότητα, με στάθμιση για τη θερμοκρασία και άλλους παράγοντες.” ….
 
Και με αυτό το τρόπο οι 154 θάνατοι το 2018/2019 ειχαν γινει 1071😉
 
Και η ερώτηση είναι: πόσοι από αυτούς μπορεί να οφείλονταν στον φαντομα ιό?😉😉 που μπορεί να ήταν πάντα μαζί μας, αλλά έχουν εδώ και 8 μήνες ΞΕΧΑΣΕΙ να ελέγξουν αυτή την ισχυρή πιθανότητα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ δειγματοληπτικούς ελέγχους😉😉
 
Πηγές:

 

Πηγή

Προβολές : 649


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα