Δημήτρης Αντωνίου, προς εκπαιδευτικούς: “Για πόσα ευνουχιστήκατε αξιοθρήνητα ανθρωπάκια?”

Δημήτρης Αντωνίου, προς εκπαιδευτικούς: “Για πόσα ευνουχιστήκατε αξιοθρήνητα ανθρωπάκια?”

6 Ιουνίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,136
Μοίρασέ το

Επιστολή στους Δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών (του χωριού μου!), που με παρουσιάζουν στα παιδιά ως παράδειγμα “fake news”

 

 

 

Πόσο πιο κάτω ρε… “εκπαιδευτικοί”;;;

Πόσο πιο κάτω; Γιατί, ρε;

Για να δείξετε πως είστε “πιστά σκυλιά του Μητσοτάκη”;;;

Από παιδαγωγοί, “υπηρέτες πολιτικών σιωνιστικών αφεντάδων”;;;

Από ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΜΙΛΕΥΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, διαλυτές;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κε Δ/ντά, του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών

Είμαι ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός, εκ Λιβανατών κι έμαθα σήμερα ότι “διδάσκετε” στα παιδιά τους κανόνες αποφυγής “ψευδών ειδήσεων” – προφανώς με εντολές του υποκόσμου των Hoaxes, facebook και των πατρώνων των και αφεντικών σας πολιτικών- παρουσιάζοντας ως παράδειγμα αποφυγής την φωτογραφία μου!.

Επειδή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο έλληνας δάσκαλος μπορεί να βυθιστεί σε τέτοιο τέλμα ανυποληψίας, υποτακτικότητας, δειλίας και οσφυοκαμψίας στ` αφεντικά του για ένα κόκκαλο μισθουλάκου του για την συντήρηση της κακόμοιρης κι άθλιας ζωής του, παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν τα παραπάνω είναι αλήθεια και σε ποιόν βαθμό, όχι για να προβώ σε νομική ενέργεια εναντίον σας- διότι εγώ αντιδικώ μόνο με όσους έχουν το ύψος μου κι είναι ηθικοί ηγεμόνες κι όχι γονυπετείς δούλοι- αλλά για να οργανώσω την ηθική σας κηδεία που σας αξίζει.

Και κάτι τελευταίο. Τα παιδιά ΔΕΝ ξεχνούν ποτέ τους δασκάλους των…καλούς και κακούς.

Τι πιστεύσετε ότι θα σκέφτονται για εσάς όταν αργότερα συνειδητοποιήσουν τα ΨΕΥΔΗ και κυρίως τα φτηνά κίνητρά σας για τα ψεύδη αυτά?…να σας πώ.

ΑΠΕΧΘΕΙΑ…αυτή είναι η δυσβάσταχτη κληρονομιά που θ` αφήσετε και στα παιδιά σας, που θα  χάνουν την ρετσινιά των παιδιών “δειλών-δούλων” που πούλησαν την ψυχή των για ένα κόκκαλο κι έγιναν σκυλάκια κανίς των οργάνων του υποκόσμου.

Με αγάπη πάντα.

Η Επιστολή μου αυτή είναι Δημόσια και δεν τελειώσαμε. Θα την μάθουν και τα παιδιά σας. Με αγάπη.

Δημ. Αντωνίου, PhD (Hon), FRCS, κλπ. χειρουργός.

 

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αγαπητή/έ κυρία/κύριε,

Σας ενημερώνουμε ότι το έγγραφο που αποστείλατε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρωτοκολλήθηκε στο κεντρικό πρωτόκολλο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με τα εξής στοιχεία:

Γραφείο: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
Αρ. Πρωτοκόλλου: 63126
Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 02/06/2021

Θέμα: Έκθεσή μου ως παράδειγμα “ψευδών ειδήσεων” από τους δασκάλους του δημοτικού σχολείου του χωριού μου (Λιβανάτες Λοκρίδος)

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,136


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα