Η αιχμή του δόρατος είναι, το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.

Η αιχμή του δόρατος είναι, το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.

29 Οκτωβρίου, 2020 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η αιχμή του δόρατος είναι, το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.
 
Ιάκωβος Τίγκας: “Η μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πλανήτη, δεν έχει σχέση με ιώσεις, ούτε με την Δημόσια Υγεία.”

 
Η αιχμή του δόρατος είναι, το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.
 
Μια διαφορετική διάσταση στο μείζον θέμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ, δίνει ο κ. Ιάκωβος Τίγκας, Επιθεωρητής Υγείας, με σημαντικές επισημάνσεις, και θα ήθελα να την διαβάσετε προσεκτικά και να εκφράσετε τις απόψεις σας.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
Δεν έχει νόημα πλέον, να αποδεικνύουμε το φιάσκο της ψεύτικης πανδημίας.
 
Ο βασιλιάς είναι πλέον ξεβράκωτος & ασύδοτος.
 
Η μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πλανήτη, δεν έχει σχέση με ιώσεις, ούτε με την Δημόσια Υγεία.
 
Η μάχη αφορά, δύο κυρίαρχες τάσεις
 
1. Την παγκοσμιοποίηση, η οποία εργαλειοποίησε μια ψεύτικη πανδημία, σπέρνει φόβο εσκεμμένα, & με δόλο, οδηγεί σε επισιτιστική κρίση.
 
Σε λίγο οι φοβισμένοι, θα είναι & πεινασμένοι, άρα εύκολα διαχειρίσιμοι. Δύσκολες καταστάσεις.
 
Εναν φοβισμένο & πεινασμένο, βυθισμένο στην κατάθλιψη, αφού μέχρι τώρα έφαγε τόσο σανό, εύκολα του προσφέρεις την λύση.
 
Ασφάλεια από τον φόβο της ανύπαρκτης αρρώστιας, & φαγητό, με το σκεύασμα mRNA, που τροποποιεί τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, & του το πλασάρεις σαν εμβόλιο, & ένα ψηφιακό μέσον αποθήκευσης τσιπάκι, στο οποίο θα καταγράφονται οι επαναληπτικοί “εμβολιασμοί”, που θα χρειαστούν.
 
Το λεγόμενο Covid pass, το οποίο θα παίζει & ρόλο ελεύθερης πρόσβασης στις συναλλαγές.
 
 
2. Την τάση του Πατριωτισμού, η οποία & αυτή δέχεται την ψεύτικη πανδημία, ως εργαλείο δουλειάς, αλλά με διαφορετική διαχείριση.
 
Αυτοί εκτός των ανωτέρω προσφέρουν κι΄άλλα “αγαθά”, όπως για παράδειγμα τα κρεβάτια του Τραμπ, που θεραπεύουν πάσα νόσο & πάσα μαλακία, την κατάργηση του γήρατος, την απελευθέρωση του δεσμευμένου DNA των ανθρώπων, κβαντικά χρήματα, ή όχι χρήματα ως αχρείαστα, με προσφορά επίσης του “εμβολίου” & θεραπείας, & βεβαίως το απαραίτητο τσιπ, για την έξοδο από την επισιτιστική κρίση.
 
Αυτό φάνηκε & από τις εδώ τάσεις Πατριωτισμού, που εκφράζονται με την λεγόμενη “άμεση δημοκρατία”, που ενώ τους παρουσίασα τις αποδείξεις του φιάσκου, με λοιδορούσαν, παριστάνοντας τον Κινέζο, ενώ άλλοι με μπλοκάρισαν, & αναρτούν φρικαλεότητες περί της υπαρκτής τάχα πανδημίας & της εγκληματικής της διαχείρισης.
 
Φάνηκε επίσης από το “πόρισμα” του Διεπιστημονικού Συνεδρίου, της Αθήνας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, δέχεται τις μάσκες, (ως μέσον κοινωνικής συμμόρφωσης) & την ψεύτικη πανδημία αλλά με άλλη διαχείρηση, σε αντίθεση με τα όσα ειπώθηκαν, & το οποίο πόρισμα, δεν προσυπέγραψαν οι ομιλητές του Συνεδρίου.
 
Φάνηκε & από τα λεγόμενα του κορυφαίου κ. Ιωαννίδη, ο οποίος δέχεται τις μάσκες, μέχρι την ανακάλυψη του “εμβολίου” το οποίο ήδη υπάρχει.
 
Η αιχμή του δόρατος λοιπόν & στις δύο τάσεις, είναι το “εμβόλιο” Φραγκενστάϊν, mRNA, & το Covid pass.
 
Η τάση του Πατριωτισμού είναι εκείνη που θα επικρατήσει, κατά το πρότυπο των Πατρίδων Κρατών της Αρχαίας Ελλάδας, το θηρίο που ανεβαίνει από την γη, το οποίο θα ρυθμίσει τα των συναλλαγών, στην υπηρεσία, του θηρίου, που ανεβαίνει από την θάλασσα της Παγκοσμιοποίησης, του οποίου το ένα κεφάλι, είναι ΣΑΝ εσφαγμένο εις θάνατον, ΣΑΝ, με σαφή περιγραφή στην ψεύτικη πανδημία, το οποίο & γιατρεύεται στο τέλος. (Αποκάλυψη 13).
 
Ο 1ος Μέγας Ελληνας Τράγος, μετά τον τράγο των αιγών, τον Βασιλιά των Ελλήνων όπως τον περιγράφει ο Δανιήλ, αναφερόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο.
 
Ολα γίνονται ταυτόχρονα & ξαφνικά.
 
Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.
 
Οσο για τους πρωτεργάτες των δύο τάσεων,…..
Οι μέρες τους είναι μετρημένες.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 927


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα