H AΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Για ποιό Άρθρο 120 και ... “ιερές δηλώσεις”, μου μιλάτε;;; ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

H AΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 28 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Για ποιό Άρθρο 120 και ... “ιερές δηλώσεις”, μου μιλάτε;;; ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ!

17 Φεβρουαρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,198
Μοίρασέ το

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ

 

 

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση που έγινε πριν ένδεκα χρόνια, και την δημοσίευσα στο παλιό μου καταργηθέν ιστολόγιο, θα αποκαλύψω όσα αγνοεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, και τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που έχουν γίνει σε βάρος του.

Όταν ζήτησα τον λόγο στην πρώτη μέρα της πρόσφατης τηλεδιάσκεψης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στις 14 Φεβρουαρίου 2021, να απευθύνω ερώτημα στον συνταγματολόγο κ. Γιώργο Κασιμάτη, για την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Η ερώτηση ετέθη στην συνέχεια από τον πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. Γιώργο Παύλο, στον κ. Κασιμάτη, αλλά εκεί ο γνωστός συνταγματολόγος, τα… “ψιλομπάλωσε και τα μπουρδούκλωσε”… χωρίς στην ουσία να δώσει απάντηση.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ;;;

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 2001, ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ (2007);;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Θα καταδικάσω την απουσία του κ. Κασιμάτη και όλων των συνταγματολόγων στις ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, αλλά θα επικροτήσω έστω και την τελευταία στιγμή, την πρότασή του για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, κάτι που το φωνάζω και το γράφω χρόνια.

Αν από την πρώτη στιγμή είχε βγεί ο κ. Κασιμάτης και όλοι οι συνταγματολόγοι, είχαν ενημερώσει για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και είχαν ζητήσει από τον Ελληνικό Λαό, να πράξει τα αυτονόητα, ούτε ΑΡΘΡΟ 28 θα υπήρχε, ούτε ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ.

Διαβάστε εδώ  εδώ εδώ και εδώ τι σημαίνει το Άρθρο 28 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Καταλάβατε τώρα γιατί λέω πως η … “ιερή δήλωση”,  για την ενεργοποίηση του Άρθρου 120, είναι μια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, και ότι στην ουσία είναι ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ η όποια νομικίστικη τροποποίησή της;

Και είναι ηλιθιότητα, γιατί ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 

Υ.Γ.2. Ο διοργανωτής της τηλεδιημερίδας, καθηγητής κ. Γιώργος Πούλος και η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, “θεοποίησαν” (ας μου επιτραπεί η έκφραση δημοσιογραφική αδεία) τον κ. Αποστολόπουλο και την … περίφημη “ιερή δήλωση του”.

Ως δημοσιογράφος, θα κρατώ κάθε τι καλό που γίνεται και λέγεται από διάφορα πρόσωπα, αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑ ΠΟΤΕ.

Το θέμα είναι ότι οι προδότες είναι εντός των τειχών, και μάλιστα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Κατέβασα την τελευταία τροποποίηση του Συντάγματος που βρήκα στην ιστοσελίδα της Βουλής, δηλαδή το Σύνταγμα όπως το κατάντησαν μερικοί και όπως ισχύει αυτήν την στιγμή. 

Σας το επισυνάπτω αυτούσιο.

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28. 
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ …ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΏΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 28ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ SUPREMACY CLAUSE TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ; KAI AN TO ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ;


Ειρήνη Β.

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Πηγή

Προβολές : 1,198


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα